Παρόντες χρήστες | 113 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 113 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
|
| center>
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 2:19 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Τελικά τραυματίστηκε ο Κουτσό? Δεν έκανε νάζια?
βλακειες εκανε , αλλα τελος παντων |
| | | centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 2:41 pm | |
| Ο Σταθης τελείωσε στο ματς κυπέλλου με την Νίκη. Δεν δουλεύει κανέναν συμΠανθρακες. Το σημείο που χτύπησε ειναι το πιο ύπουλο μέρος του σώματος που υπάρχει απο μύες. Απο τοτε σας έλεγα οτι ειναι πολυ δύσκολο να ανταπεξέλθει φέτος. Και δεν είμαι επιστήμονας, αλλα για τον συγκεκριμένο είδος τραυματισμού, γνωρίζω τα άπειρα.Η φυσιοθεραπεια αντί για καλο μπορει να σε τελειώσει οριστικά και ας ειναι η καλύτερη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την centipede_2_ στις Παρ 08 Φεβ 2013, 12:41 am, 2 φορές συνολικά |
| | | cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 2:45 pm | |
| ....με Αθανασιαδη,καλυτερα να παιξουμε ...μηλακια...........................
.....αν συμβαινουν τα παραπανω,σορρυ, αλλα αυτο δεν λεγεται ομαδα...αυτο λεγεται μπουλκουμες.............
..δηλαδη ρισκαρανε χειροτερο τραυματισμο,για να μην χασουμε τον βασικο τερματοφυλακα σε ενα παιχνιδι ?.........
|
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 2:56 pm | |
| Οτι κι αν συμβαινει πραγματικα,εγω θεωρω τον ΚΑΛΟ Σκλιοπιδη,καλυτερο απο τον Σταθη.
Τωρα για τον Κουτσοπουλο,δεν ξερω.
Η ιστορια μου φαινεται πολυ βολικη (αβολη...) για να ειναι αληθινη.
Απο την αλλη,δεν εχω κανεναν απολυτως λογο για να μην την πιστεψω.
Επι της ουσιας,κι ο Βρονταρας μια χαρα ειναι. |
| | | tasoss16
Αριθμός μηνυμάτων : 225
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 3:02 pm | |
| Οπως τα λεει ο Γερολυκος.. Βλακειες εκανε. Ειχες προβλημα στους προσαγωγους αλλα δεν το ελεγες; Τί φοβοσουν ρε παληκαρι μου; Μην χασεις την θεση σου απο τον Σπυρο Βρονταρα; Αν ειναι ετσι, μαθε οτι την εχασες... Ενα μηνα εξω τωρα... |
| | | Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 3:28 pm | |
| |
| | | Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 3:40 pm | |
| Ότι και να πούμε καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα: ότι ο Κουτσόπουλος είτε το θέλουμε είτε όχι είναι αναντικατάστατος. Και αυτό το δείχνουν οι αριθμοί.. Έχουμε και λέμε:
Τα παιχνίδια με Κουτσόπουλο να είναι κάτω από τα δοκάρια 90 λεπτά είναι συνολικά φέτος στον αριθμό 11 ..Νίκες 6, Ισοπαλίες 3, Ήττες 2...Βαθμοί κερδισμένοι 21 έχοντας φάει μόλις 7 γκολ (γκολ που βάλαμε 15)!!
Τα παιχνίδια χωρίς Κουτσόπουλο (συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΟΚ εδώ, και της Βέροιας χτες) στον αριθμό είναι 9.. Νίκες 0(!), Ισοπαλίες 1, Ήττες 8..Βαθμοί κερδισμένοι μόλις 1(!) έχοντας φάνε Αντιλοβιτς (κυρίως), Βρονταράς και Αθανασιάδης 18 γκολ κύριοι (γκολ που βάλαμε 4)!!
Δε ξέρω για σας..αλλά για μένα τα στατιστικά δείχνουν κάτι..ότι δηλαδή Νο Koutsopoulos No Party..;ότι δηλαδή χωρίς Κουτσόπουλο πολύ πιθανόν να είχαμε 1 βαθμό.. ότι δηλαδή θα πρέπει στο διάστημα που θα λείψει να προσαρμοστεί η άμυνα με αυτόν που θα είναι κάτω από τα δοκάρια..ότι δηλαδή τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει ο Δερμι να το δει πολύ προσεχτικά αυτό..ότι ότι ότι..
Υ.Γ:Ας λάβουμε υπ' όψη και το 1ο 45λεπτο με ΠΑΟΚ το σκορ με Κουτσο ήταν 1-0 και μετά με Αντι φάγαμε 4..
Αυτά τα παραπάνω μπορεί και να είναι απλά αριθμοί και μόνο..αλλά κάμια φορά οι αριθμοί λένε αλήθειες..Όπως και να έχει εμείς θα είμαστε εκεί στο ΔΑΚ να στηρίζουμε όποιος και αν παίζει και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας.
ΠΑΝΘΡΑΞ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ!!! |
| | | gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 8:56 pm | |
| Ο Κοντογουλίδις δεν μπήκε γιατί είχε τράβηγμα στους προσαγωγούς. Και ρωτάω εγώ η άσχετη. Πες ότι σπάει ο διάολος το πόδι του και παθαίνει κάτι ο Παπ (ο οποίος, είναι απαράδεκτος στα τελευταία παιχνίδια). Τί κάνεις τότε, "αγαπητέ" μου μαρμαρά; Βάζεις τον Λαδάκη φορ, ή αποχαιρετάς την Α Εθνική σου που χάνεις; |
| | | kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 9:58 pm | |
| Σιγά τα ωά ρε lady......................
Απλά θα βάλει φόρ τον .......... Μπαικαρά |
| | | greenbull
Αριθμός μηνυμάτων : 178
| Θέμα: Απ: Βέροια-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 04 Φεβ 2013, 11:55 pm | |
| Ο Στάθης γύρισε σήμερα απο Αθήνα και πήγε γήπεδο. Πάντως απο ότι έμαθα γιατί με έφαγε η απορία έχει πολύ δύσκολο τραυματισμό και μάλλον δεν Στάθη άλλο.... |
| | | |
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 3 από 3 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |