Cappo μου, δεν θα χεις Μπαντοβιτς. Ουτε Ελε. Ουτε Ελληνα. Ξενος θα ρθει, το ονομα του αυριο λογικα...(δεν εχει γραφτει ακομα σε καποιο site ή φυλλαδα)
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Κυρ 09 Νοε 2014, 7:03 pm
-
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SPQR στις Παρ 16 Ιαν 2015, 3:40 pm, 1 φορά
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Κυρ 09 Νοε 2014, 7:08 pm
-
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SPQR στις Παρ 16 Ιαν 2015, 3:41 pm, 1 φορά
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 12:42 am
το πιασε το πεναλτυ... Εμεις δεν ξερω τι να πιασουμε, αν και εφοσον....
panthkom
Αριθμός μηνυμάτων : 670
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 1:52 am
Πόσο σαλάτα να τα κάνει πια; Ας κάνει σεφτέ την Κυριακή και βλέπουμε!
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 11:32 am
...ειπαν οι παικτουρες μας,πως με την αποχωρηση του Μαντζιος Ακης,υπαρχει στην ομαδα κακο mood ! .............ενω πριν την αποχωρηση,υπηρχε καλο.........μαλιστα........το ακουσαμε κι αυτο...........
..........τι ειπε πως θελει να δει ο λεγεωναριος ?......αιμα ?.........καλυτερα ας δει καμμια ταινια του Ρομερο,να "χορτασει" αιμα.......στο ΔΑΚ φετος ,ειναι της μοδος τα καλσον.......
......ταλερο απ τον γαυρο...............αντε το καταπινεις...............απο την Νικη Βολου μπρε,πως μπορεις και χανεις μ ενα σουτι ?...................
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως νέος προπονητής της είναι ο Κάσες Μάνουελ Χοσέ Ρόκα.
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 1:10 pm
centipede_2_
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 1:11 pm
Ορματε, αλλα μην χαλιεστε. Δεν χαλιουνται αυτοι που "βαζουν" τα φραγκα...
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 1:17 pm
Προσωπικά δεν έχω κάτι με το παλικάρι. Και ομορφόπαιδο είναι, και χαμογελαστός και συμπαθέστατος και τα λεφτά του τα δούλεψε και με το παραπάνω όσο έπαιξε στην ομάδα μας. Αλλά προπονητής δεν είναι.
Είμαι σίγουρη ότι έχει όλη την καλή διάθεση να δουλέψει, είμαι σίγουρη ότι πονάει και αγαπάει την ομάδα. Αλλά προπονητής δεν είναι.
Οκ, δε βάζω εγώ το χέρι στην τσέπη, αλλά νομίζω ότι έψαχναν να βρουν ό,τι πιο φτηνό κυκλοφορεί και όχι να σωθεί η ομάδα.
Κρατήστε τον Νικόλα ρε παίδες καλύτερα. Που ξέρει και από αλώνια. Και που, στην τελική, στα αλώνια τον μάθαμε και στα αλώνια τον παραδεχτήκαμε.
ΥΓ: Μην αναρωτηθείτε γιατί αδειάζει το γήπεδο. Εγώ, τουλάχιστον σκέφτομαι να προτιμήσω το καφενείο. Πιο πολύ θα με σεβαστούν...
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 1:19 pm
Δωστε τα τουλαχιστον σε μια φιλανθρωπια μην τα πετατε ετσι.
Και που ειστε ΠΑΝΘΡΑΚΕΣ.... τα χειροτερα ερχονται...........
kyr
Αριθμός μηνυμάτων : 23
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 1:53 pm
Από πρώην πορτιέρο, νυν προπονητής στον Πανθρακικό
Ο Κάσες Μάνουελ Χοσέ Ρόκα, που το 2008 πήγε στην Κομοτηνή ως τρίτη επιλογή για τα δοκάρια και τελικά καθιερώθηκε ως βασικός τερματοφύλακας, είναι ο νέος προπονητής του Πανθρακικού.
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Κάσες Μάνουελ Χοσέ Ρόκα», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου. Ο 38χρονος Ισπανός, μετά από δύο χρόνια στον Πανθρακικό, πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά στην Δόξα Δράμας, τερματίζοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2013, όταν και επέστρεψε στον Βόλο για να αναλάβει βοηθός προπονητής στον τοπικό Ολυμπιακό. Όταν απολύθηκε ο Γιώργος Βαζάκας ανέλαβε ως πρώτος, πριν τελικά αποχωρήσει και ο ίδιος. Και τώρα ανοίγει νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα στην ομάδα της Κομοτηνής. Ο Ισπανός, που ήταν χθες στο «Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε τη νέα του ομάδα στην ήττα από τον Ολυμπιακό, πιάνει άμεσα δουλειά...
gringababy
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 2:32 pm
Έλα, εσείς οι "20 χρήστες", για να μη σας φάμε το μεσημέρι, ΟΧΙ, δε μας άρεσε η επιλογή Ρόκα.
Είναι σαν να μπαίνω σε ένα μαγαζί με παπούτσια και να λέω "δε με νοιάζει νούμερο, δε με νοιάζει τακούνι, δε με νοιάζει μπότα-σαγιονάρα, δώσε μου ό,τι πιο φτηνό έχεις".
Τόσο απλά.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 3:38 pm
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Κάσες Μάνουελ Χοσέ Ρόκα», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου.
...
....αει στο καλο σας παλιοπαιδα......με κανατε και γελασα μπρε...............
Υ.Γ. ...ετσι μπραβο........τωρα ειστε απολυτα σαφεις και κατανοητοι.......για να γλυτωσουμε τις σπληνες μας τουλαχιστον..........την πικρα την παλευουμε με τους ...μπαμπαδες !
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 4:12 pm
...mpre admin...................γιατι τα ποσταρισματα δειχνουν την ωρα που κλανει το παπι ?.........τι σχεδιο ειναι παλι αυτο μπρε ?.......ειμαστε που ειμαστε σαλταρισμενοι,μας σαλταρει και η σελιδα με την χρονομεταθεση..................α πα πα πα πα πα πα πα πα μπρε..................
tasoss16
Αριθμός μηνυμάτων : 225
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 5:02 pm
Μαλιστα! ΡΌΚΑ.. Γιατι γνωριζει προσωπα και καταστασεις στην Κομοτηνη. Μα δεν θελουμε προπονητη που να ξερει την Κομοτηνη. Ο προπονητης, πρεπει να γνωριζει την Super League. πρεπει να ξερει αντιπαλους προπονητες, παικτες, προεδρους ομαδων. Γιατι και αυτα χρειαζονται. Nα γνωριζει την κατηγορια. Και εμεις πηαμε τον Ρόκα. Μαλιστα!!
Και αν ειναι ετσι, γιατι δεν κρατησαμε τον Μπαχαριδη για πρωτο; Καλυτερος ειναι ο Ισπανος δηλαδη; Μπαλα ξερουν και οι δυο, την κατηγορια δεν την ξερουν, απο προπονητικη καριερα μια απο τα ιδια, ποια η διαφορα; Με ενα χιλιαρικο τον μηνα, θα εμενε και θα ελεγε κι ευχαριστω για την ευκαιρια ο Νικολας.
Κυριοι, ετσι δεν κρατιεται μια ομαδα. Τρομερα μεγαλο ρισκο. Οκ, να στρωσει η ομαδα και να παιξει μπαλα πρεπει, αλλα τις πιθανοτητες με τον Ιβηρα τις θεωρω μικρες. Μακαρι να διαψευστω..Εχει γινει ξανα στο παρελθον, αλλα καθε μερα δεν ειναι γιορτη. Ευχομαι να κανω λαθος, αν και το λαθος ειναι η επιλογη του νεου προπονητη.
Κοιτα, ρε εκει που λες τα εχω δει ολα, να και κατι καινουργιο καθε φορα. Ε, ρε τί εχει να γινει..Δυσκολα τα πραγματα..Οψομεθα
ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 11:09 pm
Εμανουελ ΚΑΣΕΣ ροκα.Πρωτοξαδελφος του ΚΑΣΕΣ αυτος αλλωστε τον εφερε. Καλος χαρακτηρας. Επαγγελμα σκαουντερ,μανατζερ,και λιγο προπονητης. Αυτη τη στιγμη προπονητης της ομαδας μας Υποστηριζουμε οσο δεν παει αυτη τη δυσκολη στιγμη,και ελπιζουμε τον Ιανουαριο να μας φερει 4-5 παιχτακια απο την χερσονησο μπας και σωσουμε την παρτιδα.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 10 Νοε 2014, 11:50 pm
για να τον κρινω τον Μανωλη , θελω πρωτα να τον δω στον παγκο. Σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη των επιλογων , αλλα τα ιδια λεγαμε και με τον Σαββα. και βεβαια με ροστερ ...καλτσονατο , τι να σου κανει και ο καλυτερος κοουτς. παρηγορο που μπορει να γινει πολυ θετικο οι πολλοι λατινοι που εχουμε στην ομαδα και με τους οποιους ο Μανωλης ισως συνεργαστει καλυτερα. και να βαλω και μια αλλη παραμετρο . ποσο σιγουροι ειμαστε οτι ενας και καλα πρωτοκλασατος θα ρισκαριζε με τον πανθρακα ? οπως και ναχει πανθρακας παντα και παντος καιρου ειμαστε, στο προπονητη θα κολλησουμε ?
gringababy
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 11 Νοε 2014, 5:50 pm
Η παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανθρακικού
Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα, παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης από την Διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα τον μεγαλομέτοχο Κο Καραολάνη Αναστάσιο.κο Καραολάνη.
Ο μεγαλομέτοχος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους δήλωσε: «Μετά το διαζύγιο του Άκη Μάντζιου με την ομάδα μας είχαμε επαφές με διάφορους προπονητές οι οποίοι θα αναλάμβαναν την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανθρακικού.
Όπως ξέρετε ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του Πανθρακικού είναι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει είτε αφορά το διοικητικό είτε το αγωνιστικό τμήμα.
Μέσα από αυτό μπορέσαμε να φτάσουμε ψηλά, μέσα από αυτό ο κόσμος αγάπησε τον Πανθρακικό, μέσα από αυτό μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες και άτυχες στιγμές που παρουσιάστηκαν. Οποιοσδήποτε έρχεται στην ομάδα μας θέλουμε να αισθάνεται όμορφα που βρίσκεται εδώ. Προσπαθούμε πάντα να τους βοηθάμε και να τους υποστηρίζουμε και να λύνουμε τα όποια προβλήματα τυχόν αντιμετωπίζουν. Είναι κάτι που μας το αναγνωρίζει όλη η Ελλάδα.
Ένα από τα στοιχεία που μας έφερε σε επαφή με τον Μάνουελ είναι ότι ανήκει στην οικογένεια του Πανθρακικού από το 2008 που ήρθε σαν τερματοφύλακας. Η συνεργασία μας μπορεί να ολοκληρώθηκε το 2010 αλλά πάντα είχαμε επικοινωνία, όποτε μπορούσε ερχόταν στην πόλη μας δείγμα ότι αγάπησε την πόλη αλλά και η ίδια η πόλη τον αγάπησε.
Τόσο εγώ όσο και ο Πρόεδρος μιλήσαμε μαζί του, διακρίναμε την αγάπη του για την ομάδα και την φλόγα να δουλέψει. Ήταν δική μας επιλογή, εμένα και του Δημήτρη Τζελέπη και κανενός άλλου. Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό μονοπάτι αλλά πιστεύουμε σε αυτόν και τον υποστηρίζουμε 100%.
Κατανοούμε την στεναχώρια ίσως και απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων του Πανθρακικού για την πορεία στο πρωτάθλημα. Η πόλη δεν είναι μεγάλη και έτσι καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες αυτής της στεναχώριας πολλών φιλάθλων. Όλοι μας θέλαμε η ομάδα να έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς, να έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να βρισκόμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Πρέπει να ξέρουν όμως ότι και εμείς αγαπάμε τον Πανθρακικό και νιώθουμε την ίδια στεναχώρια με αυτούς με τη σημερινή βαθμολογική θέση της ομάδας. Αυτή η στεναχώρια πολλαπλασιάζεται από την στιγμή που επενδύουμε, όχι μόνο φέτος αλλά και όλα αυτά τα χρόνια, το όποιο οικονομικό ποσό ώστε ο Πανθρακικός να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και η πόλη της Κομοτηνής να ακούγεται επί καθημερινής βάσης.
Υπάρχει βέβαια και μια μικρή μερίδα φιλάθλων, ευτυχώς αυτή είναι μικρή, που κατέκριναν και συνεχίζουν να κατακρίνουν την ομάδα και τις επιλογές μας. Γνωρίζουμε που βρισκόμαστε, όπως γνωρίζουμε ότι οι ώρες που ασχολούμαστε τόσο εγώ όσο και ο Πρόεδρος με την ομάδα είναι πολλές περισσότερες από αυτές που ασχολούμαστε με την οικογένεια μας. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο καθένας μπορεί να κατηγορεί ελεύθερα χωρίς να γνωρίζει καταστάσεις και κυρίως χωρίς να σέβονται ανθρώπινες αξίες».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής του Πανθρακικού Χοσέ Μάνουελ Ρόκα: «Εγώ αναλαμβάνω αυτή τη μεγάλη ευθύνη έχοντας απόλυτη συναίσθηση της κατάστασης. Όταν μιλήσαμε με την Διοίκηση, με ρώτησαν αν έχω άγχος ή πίεση κι εγώ είπα ότι πιστεύω απόλυτα σε αυτήν την ομάδα. Όχι μόνο στο ρόστερ, που έδειξε πέρυσι τι μπορεί να κάνει κι έχει διατηρήσει τον κορμό της, αλλά και στον Πανθρακικό σαν σύλλογο, που από τότε που εγώ αποχώρησα από την Κομοτηνή έκανε πολλά βήματα προόδου, κάτι που αποδεικνύει ότι ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα με μέλλον, που δεν κοιτάζει απλά τι θα κάνει σήμερα. Κι αυτό είναι κάτι που κοιτάζω πάντα όταν κάνω μια επιλογή.
Ρίσκο για εμένα ήταν η δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου. Αντίθετα, ο Πανθρακικός δεν είναι ρίσκο για εμένα. Ξέρω την ομάδα και θέλω πολύ να την βοηθήσω και τώρα σε μια δύσκολη στιγμή. Δε σταμάτησα ποτέ να βοηθάω την ομάδα, ακόμα και από τότε που έφυγε, αφού όποτε με χρειάστηκαν, για κάποια μεταγραφή από την Ισπανία για παράδειγμα, ήμουν στον πλευρό της.
Όλοι μαζί, όχι μόνο εγώ, ο μεγαλομέτοχος κι ο πρόεδρος, αλλά όλοι εσείς, οι φίλαθλοι και οι παίκτες πρέπει να συσπειρωθούμε για το καλό του Πανθρακικού, επειδή όλοι μας αγαπάμε τον Πανθρακικό
Έχω δει πέντε αγώνες του Πανθρακικού φέτος. Τρεις από κοντά κι άλλους δύο από την τηλεόραση. Η ομάδα έχει αλλάξει ορισμένα πράγματα φέτος στο ρόστερ της, αν κι έχει κρατήσει το βασικό κορμό, αλλά νομίζω πως έχει δυνατότητες και ποιότητα. Το βασικό πρόβλημα νομίζω ότι είναι στην ψυχολογία, εξαιτίας των αποτελεσμάτων πιθανότατα. Όταν το ποδόσφαιρο δε σε ευνοεί πρέπει να συνεχίζεις τη σκληρή δουλειά, με ψηλά το κεφάλι κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θέλω οι παίκτες μου να βγάλουν ξανά στο γήπεδο το 100% που μπορούν».
Από τον επίσημο.
Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω ποιος επιστήμονας τις γράφει αυτές τις πίπες, αλλά μιλάμε για για συντακτικό και σημασιολογικό βιασμό της ελληνικής γλώσσας, όχι αστεία..
Και επειδή κυριολεκτικά σας ΣΙΧΑΘΗΚΑ, πορευτείτε μόνοι σας και μακάρι να βγείτε αφρός. 40 χρονών έγινα, δε μπορώ άλλο να ασχολούμαι μαζί σας. Φτάνει. Τερμάτισε το κοντέρ της γελοιότητας.
Πάω να σεβαστώ καμιά ανθρωπιστική αξία, έτσι για αλλαγή.
Losthapateros
Αριθμός μηνυμάτων : 193
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 12 Νοε 2014, 2:29 am
Γράφει ο άλλος ο αστείος οτι εμεις από τον Ολυμπκακό φάγαμε πέντε και όχι 8 όπως αλλοι. Βρε ασυνείδητε τολμάς και συγκρίνεις Ξάνθη με Πανθρακικούλη, καμμιά σύγκριση μην το πεις παραέξω θα γελάνε και τα τσιμέντα του ΔΑΚ. Τίποτα αλλο, καλό βραδυ.
panthrax
Αριθμός μηνυμάτων : 80
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 12 Νοε 2014, 2:35 am
Ασχολησου με την ομαδα σου και μην ασχολεισαι με τη δικη μας.... Δε μας φτανουν τα προβληματα που εχουμε εκ των εσω,εχουμε και εσενα βραδιατικα....
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 12 Νοε 2014, 1:34 pm
Χαιρετισματα στο σπιτι σου να δωσεις...
centipede_2_
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 13 Νοε 2014, 1:34 pm
Σκάει προσφυγή...!
Προσφυγή θα «σκάσει» τις επόμενες ημέρες σε σουπερλιγκάτη επαρχιακή ΠΑΕ.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας βαρέθηκε να περιμένει με το ακουστικό στο χέρι για τα οφειλόμενα ευρουλάκια και προχωράει στο επόμενο βήμα, τυλίγοντας σε μια κόλλα χαρτί την πρώην ομάδα του, που η αλήθεια είναι πως εν αντιθέσει με άλλες ομάδες που χρωστάνε της Μιχαλούς, η ίδια δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα δικαιώματα για οικονομικής φύσεως θέματα.
Λένε να σώσει την παρτίδα στις καθυστερήσεις…; Για να δούμε, τι θα δούμε.
Κριμα ειναι, την ιδρωσε την φανελα... Για να δουμε αυτους που γνωριζουν τις καταστασεις, αν τελικα τις γνωριζουν.
Losthapateros
Αριθμός μηνυμάτων : 193
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 13 Νοε 2014, 7:57 pm
:lol!:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Losthapateros στις Παρ 14 Νοε 2014, 3:48 am, 2 φορές συνολικά
centipede_2_
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 13 Νοε 2014, 8:01 pm
Θα σε δουν ετσι σπυριαρης που εισαι, θα πουν καλος μακακας ειναι αυτος και θα σου βγαλουν και διαρκειας. Τα περιστροφα να φοβασαι αν και δεν παιζει να πιασεις ποτε. Ψαρακα.