|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Κυρ 17 Νοε 2013, 8:29 pm | |
| ......δεν ειναι καταπληκτικα ?.........τα..τακουνια μπρε................................... |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 29 Νοε 2013, 1:52 pm | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 29 Νοε 2013, 11:55 pm | |
| ...........Παναγιωτη............υποκλινομαι βαθεια.........μπραβο σου αγορι μου,γι αυτό το μεγαλειο που πεταξες σημερα στην σελιδα.......................μπραβο σου.........
..........πραγματικα τα χαζευα και μου τρεχανε τα ζουμια,χωρις να το καταλαβαινω......ειδικα το τεταρτο και το τελευταιο,είναι συγκλονιστικα.............................
......οσο για τις φωτο τι μπορει να πει κανεις ..............οσο περισσοτερο γνωρίζουμε τους ανθρώπους,αλλο τοσο αγαπάμε τα ζωα............................. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 11 Δεκ 2013, 12:21 am | |
| μπραβο στον ολυμπιακο θρυλο για την προκριση στους 16 των σεντονιων . αν και εβγαλε την ψυχη του κοσμου του. αυτο που κραταμε ειναι η συμμετοχη των 5 ελληνων διεθνων του γαυρου στο τσαμπιονς, με οτι αυτο σημαινει για τις εμπειριες τους ενοψει μουντιαλ. ο κορακας ηταν πενηνταρης , αλλα δε νομιζω να εδινε ολα οσα εδωσε αν επαιζε ο θρυλος με την παρι την ρεαλ η την μπαρτσα. Να κατι τετοια βλεπει ο χοντρος προεδρος και ειναι ετοιμος να τον κανει ελληνα τον ρεφερυ. |
|
| |
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 12 Δεκ 2013, 9:33 am | |
| και πάνω που πίστεψα ότι έγινα σαν τον γαύρο ..... να κερδίσω "μπέναλτι" και αποβολές (ΠΑΣ)..... σε 2 μέρες με διέψευσε ο γαύρος ..... 3 "μπέναλτι" και 3 αποβολές εκεί που τινάζουν τα σεντόνια και τα παπλώματα..... δεν φτάνεται ο γαύρος |
|
| |
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 13 Δεκ 2013, 1:23 am | |
| ρε τον Σίτο τσαμπουκάς έγινε στην Οδησσό ,,,,,, απέκλεισε την Αιντχόβεν |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 13 Δεκ 2013, 8:02 am | |
| .....ο Σιτο είναι παικτουρα και το αποδεικνύει σε κάθε ομαδα που παιζει.....κι .εμεις οι Πανθρακικουληδες,δεν τον γουστάραμε οσο θα θελαμε.....τι να κανουμε.....τα ευρω ηταν πιο γλυκα από την Κομοτηνή........
........εσυ 1.30 τα ξημερώματα,θαλαμοφυλακας εισαι και κανεις αγρυπνιες ?..................... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 13 Δεκ 2013, 8:51 pm | |
| επειδη εσυ κοιμασαι αργα ... το απογευμα ρε νονε μου καλε σου φαινεται αγρυπνια το 01.30 ; ρωτα και τον ko 69 που απο τωρα ξαγρυπναει παπουτσωμενος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε που πηρε μια γευση ο ρουφιανος απο ..................
ΚΙΤΣΝΑΟΥ |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 20 Δεκ 2013, 8:44 pm | |
| .....Wanda Nara με λενε ......και ξερω από μπαλα(ο δικος μου είναι ο Maxi Lopez.......)..........ευχομαι στον Πανθρακα και στους φιλους του ,περισσοτερες νικες το 2014 και μεγαλύτερα σουξε........και υπόσχομαι πως,αν ..καψει στις 12/1 το καρναβαλι , θα τα βγαλω όλα........ |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 31 Δεκ 2013, 6:33 pm | |
| .........ε ε-ερχεται...........καλη χρονια πρωτα σε ολα τα Πανθρακια και τον Πανθρακικο μας......καλη χρονια και σε ολο τον κοσμακη, ο οποιος πρεπει να βρει δυναμη και πολλα κουραγια για να αντεξει.................................ο Πανθρακας να παει καλα και θα τα βρουμε ολα...... ....Υ.Γ. .. ιδιαιτερες ευχες στον.. Γκρηγκορη για περισσοτερα παστελωματα το 2014 ........ ............................. η 12/1 ειναι κοντα..................
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Ιαν 2014, 12:18 pm | |
| ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολο τον πανθρακικο κοσμο.
ευχη μας να γινει ολος ο κοσμος πανθρακιικος μεσα στη χρονια.
2014 ατομα να ειμαστε το καλοκαιρι στο
ΚΙΤΣΝΑΟΥ |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 02 Ιαν 2014, 3:55 pm | |
| |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 16 Ιαν 2014, 9:03 pm | |
| Εξαιρετική κίνηση από τους οπαδούς της Καλλονή και του ΟΦΗ, καθώς μετά το τέλος του επαναληπτικού στο Ολυμπιακό Στάδιο, έδειξαν πως όταν θέλουν μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη πρόκριση των Κρητικών και τους πανηγυρισμούς των οπαδών του Ομίλου για το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του θεσμού, οπαδοί της Καλλονής κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους και τους έδωσαν συγχαρητήρια για την πρόκριση. [left]Οι οπαδοί των τυπικά φιλοξενούμενων τους υποδέχθηκαν με… ανάλογη διάθεση και έβγαλαν κοινές φωτογραφίες με τα κασκόλ και τις σημαίες των δύο ομάδων. http://www.onsports.gr/Podosfairo/Kypello/item/373093-Kalloni-OFi-To-fair-play-ton-opadonΥ.Γ. Λέτε να γίνει κάποτε αυτό και σε εμάς με τους Ξανθιώτες; |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 16 Ιαν 2014, 11:20 pm | |
| ....εγω είμαι σιγουρος,πως θα γινει πολύ πιο συντομα από καποτε...........μ αυτό το ...οραμα ζω πρωϊ βραδυ............κοιμάμαι,ξυπναω αυτό εχω στο μυαλο μου.........ποτε θα γινει αυτό,που απορει ο αντμινιστορας..........μαλιστα..........................
......τωρα,πως κολλανε Μυτιληνιοι και Κρητικοι,μ εμας και τις σιχαμενες από διπλα,αυτο μονο το μυαλο του Τζων Μαλκοβιτς το ξερει....................μαλιστα....
.....παντως πες-πες, ρωτα-ρωτα, μπορει και να το πιστεψεις στο φιναλε....... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 22 Ιαν 2014, 9:33 pm | |
| Πάντως εκτός από το πανό, οι πάντα ευρηματικοί ΠΑΟΚτσήδες... απάντησαν και με σύνθημα το οποίο έλεγε «Μια πόλη, μια ομάδα και το ξέρουνε σε όλη την Ελλάδα, μια τζατζίκι, μια πατάτες, τις κωλογριες, γαμαμε χορτάτες»!
.....σημερα στην Τουμπα....
......εκτος από το πανι που απαντησαν σημερα οι Μπαουγκτζηδες,λαλησαν και το παραπανω σύνθημα.......τι να πει κανεις.....εχουν το know how στην ποιηση της κερκίδας........ |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 22 Ιαν 2014, 11:16 pm | |
| Σώωωωωωωπα τι μας λες τώρα και εγώ αναρωτιόμουν τόσα χρόνια γιατί δεν τσουλάει το δικό μας οπαδικό.
Στο τέλος όλα θα είναι καλά.
"Κι αν δεν είναι όλα καλά τότε το τέλος δεν ήρθε ακόμη" |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 23 Ιαν 2014, 7:54 pm | |
| - andia έγραψε:
- Σώωωωωωωπα τι μας λες τώρα και εγώ αναρωτιόμουν τόσα χρόνια γιατί δεν τσουλάει το δικό μας οπαδικό.
Στο τέλος όλα θα είναι καλά.
"Κι αν δεν είναι όλα καλά τότε το τέλος δεν ήρθε ακόμη" ...?????????????????????????????????????? |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 01 Φεβ 2014, 7:59 pm | |
| Μακη σε ήθελα εδω σήμερα.φοίνικας αεκ στον τελικό κυπελλου.βέβαια ο εθνικός αποκλείστηκε χθες.φοινικα στηριζουμε όλοι
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 01 Φεβ 2014, 8:03 pm | |
| ...κι εγω θα το ηθελα πολυ.......βεβαια θα ηθελα τον μεγαλο Εθνικο,στον τελικο,αλλα.......
...αρτι αφιχθεις απο τα χιονια.......της Αυστριας............ |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 03 Φεβ 2014, 10:30 pm | |
| Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 21:26 Κορυφαίος ο Παπαδόπουλος για την περσινή σεζόν του στον Πανθρακικό!!! - Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος παρέλαβε λίγο πριν τις εννιά το βράδυ το βραβείο του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή για την σεζόν 2012-2013, για αυτήν δηλαδή που αγωνίστηκε στον Πανθρακικό! Είναι η πρώτη φορά που ο σχετικός τίτλος έρχεται στην Θράκη ή σε παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα της Θράκης. Η ανακοίνωση έγινε σε μία λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με τη Nova στο Divani Caravel της Αθήνας, όπου βραβεύτηκαν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την βράβευση αυτή καθεαυτή. Αυτό άλλωστε επισήμανε και ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή αυτή. Δεν είναι και λίγο ένας άνθρωπος που στέφθηκε το 2004 πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα να αναγεννάται στην Κομοτηνή και να αναδεικνύεται από τους συναδέλφους του κορυφαίος των κορυφαίων! Ως γνωστόν, ο "Παπ" εξαργύρωσε αυτήν την καταπληκτική χρονιά στον Πανθρακικό με μια μεταγραφή στον Ατρόμητο αλλά και με εκ νέου κλήση από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ομάδα!!! Στην 32η «Γιορτή του Ποδοσφαίρου» που διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, πέρα από την ανάδειξη του Παπαδόπουλου ως κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή για το 2012-13, είχαμε και άλλες βραβεύσεις. Καλύτερος ξένος αναδείχθηκε ο Ρούμπεν Ράγιος. Το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή παρέλαβε ο Έργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ, ενώ καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Ορέστης Καρνέζης (που υπερκέρασε για λίγες ψήφους τον Γιούρι Λοντίγκιν της Ξάνθης). Το βραβείο του καλύτερου προπονητή κέρδισε ο Γιάννης Χριστόπουλος, κερδίζοντας στη σχετική κατηγορία τους Γιώργο Δώνη και Σάκη Τσιώλη, ενώ καλύτερος διαιτητής για τη χρονιά που μας πέρασε αναδείχθηκε ο Τάσος Κάκος του Συνδέσμου Κέρκυρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σεζόν έφτασε ακόμα ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν πιο ψηλά τον Παπαδόπουλο! Από εκεί και πέρα, ο ΠΣΑΠ βράβευσε τους Βασίλη Λάκη, Ντανιέλ Μπατίστα, Τάσο Πάντο και Ηλία Σολάκη για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, όπως επίσης και την ΈΠΟ, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος και τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Γιώργο Καραγκούνη για την πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Ειδικό βραβείο παρέλαβε και ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης, ο οποίος σε ηλικία 42 ετών συνδυάζει τις επιδόσεις του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τις οικογενειακές υποχρεώσεις του ως πατέρας τεσσάρων παιδιών. Στην συνέχεια ο ΠΣΑΠ βράβευσε τον Γιάννη Ναλμπάντη, ο οποίος καταφέρνει να ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παράλληλα να αποτελεί πρότυπο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ενώ βραβείο παρέλαβε και η ΠΑΕ Πλατανιάς για τη συμπεριφορά της απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της που αποχώρησαν από τη δύναμη της. Στην αποψινή εκδήλωση βραβεύτηκε επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, καθώς επίσης και ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος. ......εγω σαν Πανθρακικος,εχω κανενα κερδος ?.........κανενα........ποτε δεν ακουσα τον μυταρα να ψελλιζει κατι για την ομαδα και την πολη που του εδωσε την ευκαιρια...........ενας δευτεραντζας διεθνης ηταν και σαν τέτοιος συνεχιζει............τον ευχαριστω για τα γκολ που εβγαλε και που μου δωσανε μεγαλη χαρα,αλλα ως εκει και τιποτε παραπανω...........αγευστος και ανοστος......... .............. ..καλη σταδιοδρομια..............τα ΑΡΔακια από κοντα.................. |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 04 Φεβ 2014, 1:24 pm | |
| |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 04 Φεβ 2014, 9:23 pm | |
| - cappo έγραψε:
- Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 21:26
Κορυφαίος ο Παπαδόπουλος για την περσινή σεζόν του στον Πανθρακικό!!!
......εγω σαν Πανθρακικος,εχω κανενα κερδος ?.........κανενα........ποτε δεν ακουσα τον μυταρα να ψελλιζει κατι για την ομαδα και την πολη που του εδωσε την ευκαιρια...........ενας δευτεραντζας διεθνης ηταν και σαν τέτοιος συνεχιζει............τον ευχαριστω για τα γκολ που εβγαλε και που μου δωσανε μεγαλη χαρα,αλλα ως εκει και τιποτε παραπανω...........αγευστος και ανοστος.........
.............. ..καλη σταδιοδρομια..............τα ΑΡΔακια από κοντα.................. Εσύ Μάκη μου μπορεί να μην έχεις κέρδος αλλά για την ΠΑΕ ήταν κέρδος, οπότε και εμείς σαν οπαδοί είμαστε έμμεσα κερδισμένοι. Από ότι κατάλαβα θέλεις έναν ποδοσφαιριστή που να ματώνει για την φανέλα και όχι για το συμβόλαιο του. Για να μην πολυλογώ ο ΠΑΠ ήταν ένα κεφάλαιο για τον Πανθρακικό που αναδείχθηκε αυτός αλλά και ο Πανθρακικός πέρυσι. Καλύτερα να παίζει στο γήπεδο παρά στην κερκίδα. Μην ξεχνάς φέτος το γκολ που έβαλε με τον Ατρόμητο στην ομάδα μας δεν το πανηγύρισε καθόλου ενώ το πουλέν της κερκίδας μας ο Ριέρα όταν μας το σφύριξε με τον Πανιώνιο στο 90+4 (11-2009) είδες σαν τρελός που έκανε λες και έφυγε κυνηγημένος από εδώ. Ελπίζω όταν θα έρθει ο ΠΑΠ να παίξει να τον σεβαστούμε το ΑΞΙΖΕΙ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andia στις Τετ 05 Φεβ 2014, 12:22 pm, 1 φορά |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 05 Φεβ 2014, 11:06 am | |
| Οταν θα ρθει εδω ο ΠΑΠ σίγουρα θα τον σεβαστούμε αλλα κι αυτός φεύγοντας ας ρίξει μια ματιά και ένα χειροκρότημα στην κερκίδα...μας το χρωστάει απο περισυ |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 06 Φεβ 2014, 4:53 pm | |
| Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής- Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον πρώην παίκτη της Δημήτρη Παπαδόπουλο για την βράβευσή του ως κορυφαίου της χρονιάς εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός το μεσημέρι της Τρίτης. Υπενθυμίζεται ότι ο "Παπ" βραβεύθηκε από τους συναδέλφους του για την σεζόν που έπαιζε στον Πανθρακικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανθρακικός συγχαίρει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για την βράβευση του ως καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Ευχόμαστε στον Δημήτρη αλλά και στην υπέροχη οικογένεια του υγεία και ότι καλύτερο στην επαγγελματική του σταδιοδρομία". ......κυριοι πραγματικοι στην ΠΑΕ,πραξανε τα αυτονόητα..........τον συγχαρηκαν για την βραβευση του......μαλιστα......ομορφα και επικοινωνιακα.......................... ...ειδατε εσεις Ανδρεα, κ.διαχειριστα, μεχρι τωρα,κατι τις από την μερια του καραβλάχαρου αφιλοτιμου και αγενη μυταρα (γιατι οι Ποντιοι εχουν πολύ φιλοτιμο....) σχετικο προς την ομαδα μας, που το δικαιούται μαλιστα και με το παραπανω ?.......εγω δεν ειδα..............μπορει και να επαιξε κατι και να είμαι εγω ο μυρωδιας,αλλα δεν νομιζω....................... ......όταν ερθει λοιπον να παιξει,θα τον "σεβαστούμε" ,αλλα δεν το αξιζει Ανδρεα και κ.διαχειριστα.....δεν το αξιζει γιατι από την πρωτη ωρα που πατησε το ποδι του στο ΔΑΚ,το εγω του ηταν πανω από τον Πανθρακικο.......... ..... και στο φιναλε πολύ ασχοληθηκαμε με την μουτσουνα του.......για χαρη του ΚΟΜ,που εδωσε την αφορμή με την ανταποκριση του....... |
|
| |
Stekom
Αριθμός μηνυμάτων : 40
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 06 Φεβ 2014, 9:03 pm | |
| Αλλάζω λίγο το θέμα..είδα τις προάλλες τα highlights από το τελευταίο ματς με τον πλατανιά...αυτά τα "g7" γραμμένα με κόκκινο spray στο πέταλο των φιλοξενούμενων μήπως πρέπει να σβηστούνε; |
|
| |
|