Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο

ποιον θέλουμε για προπονητή ?
Θέλουμε τον Σάββα Παντελίδη (ΜΑΣΤΟΡΑ), γιατί είναι ο μοναδικός που έδωσε τίτλο πρωταθλητή στον Πανθρακικό.
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 I_vote_lcap75%ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 I_vote_rcap
 75% [ 116 ]
Θέλουμε τον Παύλο(Paul the octapus) Δερμιτζάκη γιατί .... δεν βρίσκω προφανή λόγο.
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 I_vote_lcap25%ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 I_vote_rcap
 25% [ 38 ]
Σύνολο Ψήφων : 154

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
takisg4
takisg4

Αριθμός μηνυμάτων : 23

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 12:32 am

Θέλω να πω κι εγώ την γνώμη μου (δεν έχω πολλά ποσταρίσματα κι ελπίζω να μην παρεξηγηθώ) λοιπόν:
1ο: Ο Παντελίδης το τελευταίο διάστημα είχε χάσει την μπάλα. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο αλλά αυτό φαινόταν και μέσα στο γήπεδο. Ίσως είχε υπερβολικό αγχος, ίσως δεν είχε την κατηγορία, ίσως δεν άντεχε με το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν ξέρω. Πάντως και το κωουτσάρισμα αλλά και ο τρόπος που κατέβαζε την ομάδα δείχνει ότι δεν δούλευε με καθαρό μυαλό.
2ο: Δεν υπάρχει Πρόεδρος στην Ελλάδα ο οποίος θα χάσει η ομάδα 3 σερί εντός έδρας, με ομάδες με ίδιους στόχους και θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.
3ο: Άρα πιστεύω ότι ο Παντελίδης έπρεπε ν' αντικατασταθεί. Τώρα αν ο Δερμιτζάκης είναι ο καταλληλότερος, έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου. Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Το θετικό είναι ότι είναι νωρίς κι ότι υπάρχει η μεταγραφική του Γενάρη που μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Zündapp
Zündapp

Αριθμός μηνυμάτων : 225

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 7:06 am

takisg4 έγραψε:
Θέλω να πω κι εγώ την γνώμη μου (δεν έχω πολλά ποσταρίσματα κι ελπίζω να μην παρεξηγηθώ) λοιπόν:
1ο: Ο Παντελίδης το τελευταίο διάστημα είχε χάσει την μπάλα. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο αλλά αυτό φαινόταν και μέσα στο γήπεδο. Ίσως είχε υπερβολικό αγχος, ίσως δεν είχε την κατηγορία, ίσως δεν άντεχε με το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν ξέρω. Πάντως και το κωουτσάρισμα αλλά και ο τρόπος που κατέβαζε την ομάδα δείχνει ότι δεν δούλευε με καθαρό μυαλό.
2ο: Δεν υπάρχει Πρόεδρος στην Ελλάδα ο οποίος θα χάσει η ομάδα 3 σερί εντός έδρας, με ομάδες με ίδιους στόχους και θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.
3ο: Άρα πιστεύω ότι ο Παντελίδης έπρεπε ν' αντικατασταθεί. Τώρα αν ο Δερμιτζάκης είναι ο καταλληλότερος, έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου. Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Το θετικό είναι ότι είναι νωρίς κι ότι υπάρχει η μεταγραφική του Γενάρη που μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Back to Earth!

lpap

Αριθμός μηνυμάτων : 59

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 10:49 am

Θεωρώ επιβεβλημένη την ενέργεια του Προέδρου για την αλλαγή του προπονητή και μάλιστα τον χαρακτηρίζω σαν άνθρωπο με γρήγορα αντανακλαστικά.
Ο Παντελίδης έμεινε στις καρδιές μας, δημιούργησε μια ομάδα που ώρες ώρες έπαιζε ποδόσφαιρό που ξεσήκωνε την κερκίδα, είχε την ατυχία να μην προλάβει να δέσει την ομάδα, μην ξεχνάμε τους τραυματισμούς και τις απουσίες βασικών παιχτών, ίσως (ίσως επαναλαμβάνω) του έλειπε το κάτι τις για να αποδειχθεί και επιτυχημένος. Είμαι σίγουρος ότι μόλις αποκτήσει λίγο περισσότερη εμπειρία από την κατηγορία, θα κάνει θαύματα και θα χαρούμε όταν ξαναέλθει στον πάγκο της ομάδας μας.
Θεωρώ όμως λάθος να υποδεχόμαστε το νέο προπονητή με παρόμοιο τρόπο. Η ομάδα αυτή τη στιγμή θέλει ενίσχυση της αγωνιστικής της ψυχολογίας. Γιαυτό το λόγο πρώτα εμείς ο 12ος παίχτης θα βοηθήσει σε αυτό. Δεύτερο, ο προπονητής πρέπει να αφεθεί ήρεμος για να αντιμετωπίσει γρήγορα το πρόβλημα. Πρέπει να πάρει μία περίοδο αναμονής για να εργασθεί και να οργανωθεί. Δεν βοηθάμε την ομάδα με γκρίνια και μίζερες αναρτήσεις. Πρέπει να παρωτρύνουμε τους παίχτες μας περισσότερο κατά τη διάρκεια του αγώνα και να τους ενισχύουμε.
Έχω μια μικρή ελπίδα ότι στον Ατρόμητο θα κάνουμε ή x ή 2. Ο ckara έχει ειδικότητα στις προβλέψεις. Τί βάζει;

Zündapp
Zündapp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 11:38 am

Βλέποντας στη βιτρίνα του forum τον Παντελίδη, φυσιογνωμικά πάντως η καλύτερη λύση θα ήταν ο Αναστασιάδης!

Δεν έχω όμως άποψη για τη γνώμη του πνευματικού του.
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 11:54 am

Θα πέρεπει να καταλάβουν κάποιοι ότι το θέμα του σαματά δεν είναι για τον Παντελίδη. Καλώς ή κακώς, δεν έφερε 2-3 αποτελέσματα και έφυγε. Η αντίδραση εστιάζεται στο πρόσωπο του χταποδιού και μόνο.

Και για να μη λέμε πολλά λόγια, προσωπικά κηρύσσω ανακωχή μέχρι την Κυριακή. Αυτό που υποσχέθηκα θα το κάνω, ελπίζω και οι άλλοι να πράξουν αυτά που υποσχέθηκαν. Ο νοών νοείτω.

Καλή σας μέρα

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.
wild rose
wild rose

Αριθμός μηνυμάτων : 1159

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 1:52 pm

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 76924

Τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα του Πανθρακικού, εξήγησε με δηλώσεις του ο Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στον «Αθλητικο Metropolis» για τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επόμενο τεχνικό του Πανθρακικού, Παύλο Δερμιτζάκη.

Για το λόγο της αποχώρησής του: «Προφανώς δεν πετύχαμε όσα περιμέναμε. Η διοίκηση δεν ήταν ευχαριστημένη και γι’ αυτό αποφάσισε να αλλάξει προπονητή. Μετά από τη συνάντηση που είχα με τους διοικούντες είχα καταλάβει ότι έπρεπε να σταματήσω.

Είχα κουραστεί να σκέφτομαι πως αν χάσει ο Πανθρακικός στο επόμενο παιχνίδι θα αποχωρήσω από την ομάδα . Σημασία σε άλλα πρωταθλήματα, έχει η εικόνα της ομάδας. Δεν θα αλλάξω την νοοτροπία μου για να μην χάσω τη θέση μου, ας την χάσω. Φεύγω πιο γεμάτος από τον Πανθρακικό, όταν μετά από δεκαεννέα μήνες κατάφερε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και να κάνει καλές εμφανίσεις στην μεγάλη κατηγορία».

Ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δερμιτζάκη που τον αντικατέστησε: «Καλή επιτυχία στον Παύλο Δερμιτζάκη. Δεν παραδίδω ένα κοπάδι γίδια, αλλά μία δουλεμένη ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ για φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίππεδο που είναι τώρα».

sport-fm
Zündapp
Zündapp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 2:26 pm

Είπεν ο Κύριος... "Είχα κουραστεί να σκέφτομαι πως αν χάσει ο Πανθρακικός στο επόμενο παιχνίδι θα αποχωρήσω από την ομάδα"
&
"Καλή επιτυχία στον Παύλο Δερμιτζάκη. Δεν παραδίδω ένα κοπάδι γίδια, αλλά μία δουλεμένη ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ για φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίππεδο που είναι τώρα".
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 5:25 pm

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 918240

Ο Σάββας Παντελίδης μπορεί να αποχαιρέτησε το πρωί της Τρίτης τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού ωστόσο οι φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης μία μέρα μετά για το "αντίο".Ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής που είχε αποχαιρετήσει το πρωί της Τρίτης τους μέχρι εκείνο το σημείο ποδοσφαιριστές του, όπως ήταν επόμενο ξαφνιάστηκε ευχάριστα. Οι φίλαθλοι του Πανθρακικού που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, αφού χρειάστηκε να διανύσουν περίπου 70 χιλιόμετρα, του έδωσαν ένα κασκόλ ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του. Ο Παντελίδης τους έδωσε να καταλάβουν πως παρά την όποια πικρία τους για την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ για την λύση της μεταξύ τους συνεργασίας θα πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα τους. Κάτι στο οποίο ήταν κατηγορηματικός όπως και στην τελευταία ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Τρίτης όπου τους ξεκαθάρισε ότι: "Εξακολουθώ να σας πιστεύω και το μόνο που θέλω από εσάς είναι να με δικαιώσετε που σας επέλεξα το καλοκαίρι". Ένας αποχαιρετισμός προπονητή του Πανθρακικού που έγινε για πρώτη φορά ενώ υπενθυμίζεται πως και το απόγευμα του Σαββάτου παρά την ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1 στις κερκίδες ακούστηκε τέσσερις φορές το όνομα του Παντελίδη.

sport24,gr

YΓ ,,,,, αντί για μεταγραφή αεροδρομίου ,,,,,,, αποχαιρετισμός αεροδρομίου
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 5:34 pm

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 1

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ: (Ξανθιώτικη σελίδα)

Σίγουρα η παρουσία Παντελίδη δεν πέρασε απαρατήρητη στην Κομοτηνή.Εργατικός,αγαπήθηκε απο τους γείτονες σε τέτοιο βαθμό που ήταν δύσκολο για όλη την τοπική κοινωνία να αποδεχθεί την αλλαγή προπονητή.Ο Παντελίδης,πλήρωσε το γνωστό Ελληνικό σύνδρομο.Της προπονητοφαγίας.Μόνο που αυτό ΔΕΝ ξεκίνησε απο την κερκίδα ,αλλά μέσα από την διοίκηση του Πανθρακικού,από...δυσαρεστημένους παράγοντες που εξέφραζαν την ανησυχία τους για τα αποτελέσματα που έφερνε η ομάδα.
Να το κάνουμε λιανά; Ο Πανθρακικός έπαιξε μπάλα αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές.Ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο.Πέραν του παιχνιδιού με τον Πλατανιά,παρουσιάστηκε μια ομάδα δεμένη,οργανωμένη,με βάσεις,με καλό υλικό που ίσως το μόνο που μπορεί κανένας να προσάψει σε αυτό το ρόστερ είναι η έλλειψη πιτσιρικαρίας που να σε ... << γεμίσει >> με αισιοδοξία για το μέλλον. Αλλά το παρόν έφερε θετικότατους οιωνούς για τη συνέχεια της σεζόν.Εν τούτοις,η ατυχία,η δυστοκία και τα ατομικά λάθη της άμυνας και -κυρίως-των τερματοφυλάκων,έφερε τον Πανθρακικό σε χαμηλές θέσεις στην βαθμολογία και μια...ανεξήγητη γκρίνια στις τάξεις του.Ο κόσμος όμως του γείτονα,γνωρίζοντας οτι υπήρχαν οι προδιαγραφές για κάτι καλύτερο στην συνέχεια,στήριζε την προσπάθεια.Μέχρι που ήρθε η απόλυση του Παντελίδη η οποία έφερε αντιδράσεις.
Εαν οι αντιδράσεις θα φέρουν αποτελέσματα η όχι θα δείξει το μέλλον,συνήθως σε τέτοιες διαδικασίες ανταγωνισμού δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα,ίσα-ίσα... Ο Δερμιτζάκης δεν είναι οτι ΔΕΝ δούλεψε στον Πανθρακικό.Τουναντίον...
Έβγαλε παίχτες,βελτίωσε την αγωνιστική κατάσταση του Πανθρακικού όταν την παρέλαβε κυριολεκτικά ένα μαύρο χάλι από τον προκάτοχο του...με μισή ομάδα κόντεψε να ρίξει την Ξάνθη σε εκείνο το 1-1 στην Κομοτηνή το οποίο έφερε την ομάδα της πόλης μας σιγά σιγά στο χείλος του γκρεμού και με την ...μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ(αυτομόλησε στην ουσία καθώς με το που έμαθε οτι ο Ζαγοράκης ενδιαφέρεται έγιναν τα πάντα ώστε να τελειώσει γρήγορα η δουλειά) έδωσε χρήματα στην διοίκηση της ομάδας αφού έγινε με το καθεστώς της...πώλησης!Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει το συναίσθημα.Αυτά τα παλικάρια που βγάλαν την ανακοίνωση είναι με χιόνια,με βροχές σε κάθε γήπεδο,ε...διάολε,θέλουν να βγάζουν το παράπονο τους και να δείχνουν το συναισθηματικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και αυτό είναι θεμιτό. Όμως στην μπάλα υπάρχει και αυτός που πληρώνει και όπως έλεγε ο συγχωρεμένος ο Κανελλάκης... << ο πλερώνων ,έχει πάντα δίκιο >>.

mikrikerkida
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ 02 Νοε 2012, 9:12 pm

Eγω να το θεσω καπως αλλιως.Οταν μπλεκεις το συναισθημα στις
αποφασεις σου πανω στη δουλεια
αργα ή γρηγορα την πατας.....Καραντι αυτο.Πολλακις αποδεδειγμενο.
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 03 Νοε 2012, 10:54 am

Την καλημέρα μου στους Συμπάνθρακες.

Η δεδομένη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας μας, είναι προφανές ότι μας έχει προβληματίσει. Δε θυμάμαι άλλη φορά που να έχει διαχαστεί τόσο ο κόσμος ή να έχει δημιουργηθεί τέτοιος σαματάς.

Ολοι μας θέλουμε το καλό του Πανθρακικού, αλλά με το δικό του τρόπο ο καθένας. Δυστυχώς, (ή ευτυχώς) δεν είμαι από τα άτομα που μπορούν να λειτουργήσουν με την ψυχρή λογική και όσοι με γνωρίζετε προσωπικά, θα το επιβεβαιώσετε εν ριπή οφθαλμού.

Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Αυτό που ξέρω, είναι ότι για τους περισσότερους από μας, η ομάδα είναι πολλά παραπάνω από μια επιχείρηση. Δεν κερδίζουμε τίποτα οικονομικό από αυτό, δεν κερδίζουμε χρήματα, κερδίζουμε συναισθήματα: χαράς, λύπες, υπερηφάνεια, ενθουσιασμό. Είναι η καψούρα μας, η τρέλα μας, η οικογένειά μας, είναι σαν ένα ζωντανό και υπαρκτό άτομο, ένας "δικός μας άνθρωπος". Μη μου ζητάτε λοιπόν να τη δω σαν εταιρεία.

Οι άνθρωποι δεν λειτουργούν έτσι. Αν ρωτήσω τους περισσότερους από σας, ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη στηγμή της ζωής σας, οι 10/10 θα μου πείτε "όταν γεννήθηκε το παιδί σας" ή "όταν γνωρίσατε την γκόμενα/γυναίκα σας" ή κάτι παρόμοιο. Κανένας σας δε θα μου πει "όταν πήρα προαγωγή" ή "όταν πήρα αύξηση".

Είμαστε άνθρωποι γιατί ο κόσμος μας λειτουργεί συναισθηματικά. Είμαστε άνθρωποι γιατί πικραινόμαστε, ζηλεύουμε, πονάμε, αγαπάμε, χαιρόμαστε. Αλλιώς θα ήμασταν ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Είμαστε άνθρωποι γιατί σε όλους τους τομείς της ζωής μας θα βλέπαμε με καχυποψία οποιονδήποτε μας είχε "προδώσει" ήδη μία φορά. Είμαστε άνθρωποι γιατί όταν κάποιος μας προσβάλλει και υποτιμά τη νοημοσύνη μας θυμώνουμε και εξοργιζόμαστε.

Δε θέλω να ανακυκλώνω τα ίδια και τα ίδια, δεν έχει νόημα. Ούτε απολογούμαι για κάτι. Απλά κάποιες σχέψεις μου μοιράζομαι, με αφορμή το σχόλιο του Μηνά.

Αυτά και συγγνώμη για το σεντόνι πρωινιάτικα.

Καλή επιτυχία στην ομάδα σήμερα, μακάρι να φέρει τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 03 Νοε 2012, 12:31 pm

Δεν αναφερθηκα σε οπαδους Κατερινα μου.....
Στη διοικηση της ΠΑΕ που πλερωνει αναφερομαι......
Εργοδοτες ειναι,καλως ή κακώς εχουν χωσει καποια φραγκα,
δικαιουνται να παιρνουν και αποφασεις που συμφωνα
με τα δικα τους κριτηρια θα προστατευτει καλυτερα η επενδυση τους......
Και οταν ρισκαρεις καποια εκατομμυρια υποχρεουσαι να βαζεις στην
ακρη το συναισθημα στις αποφασεις σου και να λειτουργεις με την ψυχρη λογικη.
Με τρακοσια διαρκειας δεν ειμαστε δα και ομαδα λαικης βασης να χουμε
ισομερες μερτικο στις αποφασεις......Καλη η γκρινια,χρησιμη ενιοτε,
αλλα οχι και υπερβολες.....
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 03 Νοε 2012, 12:35 pm

Το ξέρω ρε συ Μηνά. Δεν απάντησα σε αυτό που έγραψες. Ούτε αναφέρθηκα επί προσωπικού. Απλές σκέψεις μου...

Και ούτε είπα ότι έχω δικαίωμα να αποφασίσω εγώ για τον προπονητή. Έχω όμως δικαίωμα να εκφράσω τη γνώμη μου και την αντίδρασή μου...

ckara

Αριθμός μηνυμάτων : 215

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 10:41 am

wild rose έγραψε:
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 1

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ: (Ξανθιώτικη σελίδα)

Σίγουρα η παρουσία Παντελίδη δεν πέρασε απαρατήρητη στην Κομοτηνή.Εργατικός,αγαπήθηκε απο τους γείτονες σε τέτοιο βαθμό που ήταν δύσκολο για όλη την τοπική κοινωνία να αποδεχθεί την αλλαγή προπονητή.Ο Παντελίδης,πλήρωσε το γνωστό Ελληνικό σύνδρομο.Της προπονητοφαγίας.Μόνο που αυτό ΔΕΝ ξεκίνησε απο την κερκίδα ,αλλά μέσα από την διοίκηση του Πανθρακικού,από...δυσαρεστημένους παράγοντες που εξέφραζαν την ανησυχία τους για τα αποτελέσματα που έφερνε η ομάδα.
Να το κάνουμε λιανά; Ο Πανθρακικός έπαιξε μπάλα αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές.Ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο.Πέραν του παιχνιδιού με τον Πλατανιά,παρουσιάστηκε μια ομάδα δεμένη,οργανωμένη,με βάσεις,με καλό υλικό που ίσως το μόνο που μπορεί κανένας να προσάψει σε αυτό το ρόστερ είναι η έλλειψη πιτσιρικαρίας που να σε ... << γεμίσει >> με αισιοδοξία για το μέλλον. Αλλά το παρόν έφερε θετικότατους οιωνούς για τη συνέχεια της σεζόν.Εν τούτοις,η ατυχία,η δυστοκία και τα ατομικά λάθη της άμυνας και -κυρίως-των τερματοφυλάκων,έφερε τον Πανθρακικό σε χαμηλές θέσεις στην βαθμολογία και μια...ανεξήγητη γκρίνια στις τάξεις του.Ο κόσμος όμως του γείτονα,γνωρίζοντας οτι υπήρχαν οι προδιαγραφές για κάτι καλύτερο στην συνέχεια,στήριζε την προσπάθεια.Μέχρι που ήρθε η απόλυση του Παντελίδη η οποία έφερε αντιδράσεις.
Εαν οι αντιδράσεις θα φέρουν αποτελέσματα η όχι θα δείξει το μέλλον,συνήθως σε τέτοιες διαδικασίες ανταγωνισμού δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα,ίσα-ίσα... Ο Δερμιτζάκης δεν είναι οτι ΔΕΝ δούλεψε στον Πανθρακικό.Τουναντίον...
Έβγαλε παίχτες,βελτίωσε την αγωνιστική κατάσταση του Πανθρακικού όταν την παρέλαβε κυριολεκτικά ένα μαύρο χάλι από τον προκάτοχο του...με μισή ομάδα κόντεψε να ρίξει την Ξάνθη σε εκείνο το 1-1 στην Κομοτηνή το οποίο έφερε την ομάδα της πόλης μας σιγά σιγά στο χείλος του γκρεμού και με την ...μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ(αυτομόλησε στην ουσία καθώς με το που έμαθε οτι ο Ζαγοράκης ενδιαφέρεται έγιναν τα πάντα ώστε να τελειώσει γρήγορα η δουλειά) έδωσε χρήματα στην διοίκηση της ομάδας αφού έγινε με το καθεστώς της...πώλησης!Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει το συναίσθημα.Αυτά τα παλικάρια που βγάλαν την ανακοίνωση είναι με χιόνια,με βροχές σε κάθε γήπεδο,ε...διάολε,θέλουν να βγάζουν το παράπονο τους και να δείχνουν το συναισθηματικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και αυτό είναι θεμιτό. Όμως στην μπάλα υπάρχει και αυτός που πληρώνει και όπως έλεγε ο συγχωρεμένος ο Κανελλάκης... << ο πλερώνων ,έχει πάντα δίκιο >>.

mikrikerkida

Τώρα μόλις είδα το κείμενο. Δεύτερο δημοσίευμα από τους γείτονες που με αγγίζει. Δεν ξέρω τι γίνεται, μάλλον κάποιος/οι, με ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΝΑ, αποφάσισαν να φέρουν τους φιλάθλους των δύο ομάδων πιο κοντά. Βέβαια, υπάρχει και η ιστορία τόσων χρόνων, μια παράδοση που με αυτή μεγαλώσαμε, αλλά και αυτές οι προσπάθειες δεν μπορούν να μείνουν αναποτελεσματικές. Άσχετα με το μεταξύ μας παιχνίδι, άρχισα να βλέπω με θετικότερο μάτι τους γείτονες φιλάθλους. Δεν ξέρω για σας, ούτε φυσικά ζητάω τίποτε, απλώς εκφράζω την ταπεινή, προσωπική μου άποψη.

Φιλικά
Χρήστος
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 3322

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 1:10 pm

Αλλαξε ο μανωλιος κι ο λυκος κι αν εγερασε λεω εγω γι' αυτον με την πολυ δυνατη πενα.

Αλλα εχε χαρη που δε θελω να τον κανω ξεφτιλα δημοσιως τον τυπο.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 2:48 pm

Γεμίσαμε προκαταλήψεις και δεισιδαιμονιες σήμερα.....
Τις ίδιες με τη σειρά έχω και γω παραυτα.....
Πάω να διωξω τους "δαίμονες"μου σε πλυντήριο αυτοκινήτων.....
Τριψε-τρίψε απο μαύρο που θα μου παει,θα το ξασπρισω....
Zündapp
Zündapp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 9:27 pm

Αλήθεια, με το γκάλοπ που υπάρχει θα καταλήξουμε κάπου η
γίνεται για να ικανοποιήσουμε το ΕΓΩ μας, το οποίο απέχει παρασάγγας από τα
ΘΕΛΩ του ιδιοκτήτη. Εκτός και αν τον μεταπείσουμε και γυρίσει ο Σάββας ο οποίος
ελέγχεται για τις ποδοσφαιρικές επιλογές του οι οποίες δεν περπατάνε στο
χορτάρι. Άλλο η Β' και άλλο η Α'.
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 10:04 pm

Νομίζω ότι γίνεται για να δείξει τις επιθυμίες των ανθρώπων του φόρουμ, μέσα στα πλάισια της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου.

We are sorry for the inconvenience...
Zündapp
Zündapp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 10:17 pm

gringababy έγραψε:
Νομίζω ότι γίνεται για να δείξει τις επιθυμίες των ανθρώπων του φόρουμ, μέσα στα πλάισια της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου.

We are sorry for the inconvenience...

Με αποτέλεσμα τί;
Η κατάσταση πλέον είναι δεδομένη, να γινόταν πριν υπό μορφή ερωτήματος για το αν φταίει κάπου και πρέπει να αντικατασταθεί το καταλαβαίνω, αλλά τώρα τί;
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 10:22 pm

γιατί οι 61 άνθρωποι οπαδοί εδώ μέσα γουστάρουν να το βλέπουν ...... έτσι απλά
Zündapp
Zündapp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 10:25 pm

wild rose έγραψε:
γιατί οι 61 άνθρωποι οπαδοί εδώ μέσα γουστάρουν να το βλέπουν ...... έτσι απλά

Το βίτσιο είναι προσωπική υπόθεση του καθενός οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι επ' αυτού. Λυπάμαι.
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 10:28 pm

Σβήσε το ρε παιδια... Αφού ο Συμπανθρακας δε γουστάρει... Μην τον πληγωνετε
centipede_2_
centipede_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 1621

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 10:29 pm

Ελα να ανεβαίνει ο τζίρος.......
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 10:32 pm

τα δίχρονα .... καίνε λάδια
Zündapp
Zündapp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 04 Νοε 2012, 10:32 pm

gringababy έγραψε:
Σβήσε το ρε παιδια... Αφού ο Συμπανθρακας δε γουστάρει... Μην τον πληγωνετε

Καθόλου και μην ανησυχείς για μένα, εσύ κοίτα να το "ξεπεράσεις" για να προχωρήσεις.

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 14Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SuperLeague 2012-13-

Μετάβαση σε:  
Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις