|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 7:28 pm | |
| - cappo έγραψε:
- .....περασαμε σε ημιτελικο κυπελλου και δεν ακουγεται τσιμουδια................τοοοοοοοοοοοοοοσο σπουδαιο ηταν αυτο που καναμε......τελος παντων, για ιστορικους και μονο λογους ηταν η μεγαλυτερη διακριση της ομαδας μας ever....
......μακαρι η σημερινη νικη να "ψηλωσει" τους παικτες μας και να δουνε την Αοξιτσα την Δευτερα σαν αρραβωνιστικια ............vamos panthrax.............. Εχει φοβηθεί το μάτι μας ρε σύ cappo... Μπορει να γράψουμε καμία καλη κουβέντα και να βρεθούμε απ´το πουθενα στη μέση κανενός καυγά πάλι... Ασε να γράψουν πρώτα τα πιο έμπειρα ματια...ήταν καλη πρόκριση...μας την κάναν δώρο...κανας Στυλιανίδης-κανας Πεταλωτης.... Και μετα πανηγυρίζουμε και μεις οι κοινοί θνητοι...!!! Πέρα απ´την πλάκα ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα...νομίζω φέτος γράφουμε ιστορία και νομίζω δεν τίθεται θέμα σωτηρίας εκτός και αν ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ μόνοι μας...!!! |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 7:29 pm | |
| Οι υπόλοιπες Φωτογραφίες ΕΔΩ |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 7:43 pm | |
| .....να δωσω ενα μεγαλο φασκελο στο ποδοσφαιρικο κοινο της πολης μας,που τιμησε σημερα με την απουσια του,την προσπαθεια των παικτων του Πανθρακικου.....ενα δικαιο τους το δινω......εχουν δει τοσα τα ματια τους και εχουν χορτασει κουπες και διακρισεις,που λογικα σημερα,την βγαλανε με περιπατους στην φυση...(οπου φυση,οι καφενεδες...)..
....δεν λεω κατι καινουργιο,αλλα εντελως καινουργιο ηταν η προσπαθεια της ομαδας μας σημερα......οπου η παρουσια των Κομοτηναιων στο ΔΑΚ, θα μπορουσε να αποτελεσει και ενα μεγαλο σκουντημα για το ματσακι της Δευτερας.....
...αει στο διαολο κριαρια......................τραγοφατσες.............
......ηταν ομως εκει, αυτοι που επρεπε να ειναι.................... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 7:46 pm | |
| ...Γιαννη,αμα θες να σε πουνε μπραβο,πες καμμια κακιουλα για τον προπονητη μας.........................τι δεν καταλαβαινεις μπρε Γιαννη ?.............. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 7:49 pm | |
| ...και δια να ειπω και το παραπονον μου,ουτε ο.. βασιλευς(?) ενεφανισθη σημερον,τοιαυτην ιστορικην ημερα..............αντιθετως εξηφανισθη και αναζητειται εισετι............. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 7:53 pm | |
| ...τελικα με τον γαυρο στα ημιτελικα.....τρεμε γαυρε.....ερχομαστε να παρουμε την προκριση απο το πρωτο ματσακι...(για το δευτερο δεν ξερω να σας πω...) |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 8:05 pm | |
| Το οποιο πρωτο ματσακι,ειναι στο καραισκακη.
Για οποιον ενδιαφερεται.
Προσωπικα δεν ενδιαφερομαι,διοτι γαυρο,δεν ξαναβλεπω.
EVER. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 8:13 pm | |
| Δεν ειμαστε τωρα να κατσουμε να βλεπουμε τον καθε αμπντουν (ακου αμπντουν ρε μαλακα...) να βουταει σε εικοσιπενταρα πισινα και τον κορακα να σφυραει φαουλ πριν σκεφτει καν ο αλλος να πεσει,ουτε να βλεπουμε το καθε αμπαλο κριαρι τυπου μανωλα να επιχειρει να κοψει τη μπαλα σε οποιον ατυχο βρεθει μπροστα του και να τη βγαζει με "παρατηρησεις"...
Δεν ειμαστε,διοτι η πιεση καραδοκει.
Και με την πιεση,δεν παιζουμε.
Οσοι δεν εχετε προβληματα υγειας,μπορειτε να το δειτε.
Το πολυ-πολυ να σας ερθει μια καποια αναγουλα.
Μικρο το κακο θα ελεγα. |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 8:47 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ...και δια να ειπω και το παραπονον μου,ουτε ο.. βασιλευς(?) ενεφανισθη σημερον,τοιαυτην ιστορικην ημερα..............αντιθετως εξηφανισθη και αναζητειται εισετι.............
O βασιλευς θα εμφανισθει μετα της λατρειας του το επερχομενο ΠΣΚΔ δια το πεταγμαν του αιτου εις τας εξοχικας του Δήμου Μαρωνείας......Κατοπιν θα εφορμησει εις το ΔΑΚ δια να παρακολουθησει το αιωνιον τοπικον ντερμπυ το οποιο και δε θα εχανε με τιποτα ως ειχε υποσχεθει. Πλεον Πανθραξ,οποτε γουσταρουμε,οπου γουσταρουμε και οπως τον γουσταρουμε. Live παντως και πολυ αραια απο δω μεσα γιατι μας περιμενει πολυ δουλεια και σηκωμα τα μανικια εντος εκτος και επι τα αυτα.....παρ'αυτα. Και δια αποφυγην παρεξηγησεων και παρερμηνιων,ομιλουμε μονο την ποδοσφαιρικην απο τουδε και εξης,εντος εκτος και επι τα αυτα(δις). |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 8:56 pm | |
| ...ποιαν αλλην εκτος της ποδοσφαιρικης, ομιλουσαμε εντος του συγκεκριμενου κοινωνικου δικτυου εως τουδε, Βασιλεα Πτολεμαρχε ?..... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 9:06 pm | |
| ...Προσωπικα δεν ενδιαφερομαι,διοτι γαυρο,δεν ξαναβλεπω....
...λεγεωναριος,ποιων σκηνη απατημένης.............
...καλα μπρε λεγεωναριε...την ομαδα σου δεν θελεις να την δεις ?..... μπαλα ειναι αυτη....το 2004 βαρουσες νταουλι......μπορει να το ξαναβαρεσουμε μαζι το 2013................
...χθες που εκανες ζαπινγκ(υποθέτω....),αν το παστελωνε ο Νιανγκ,η ιστορια θα εγραφε αλλιως............αλλα η μπαλα εκανε τα κεφια,εκει που ηθελε......εξη ασπρες φανελλες ειχε διπλα του ο λεγαμενος στο '4 ,αλλα το μπακλαβωτο το κουνησε.........................κανενας δεν ξερει ακομη.......μονο το φαβορι ξερουμε.... |
|
| |
ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 9:49 pm | |
| Να θυμίσω ότι, ΑΝ περάσει και ο Αστέρας Τρίπολης αύριο τον Πλατανιά, τότε οι 3 από τις ομάδες που θα είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου τυγχαίνει να είναι και οι 3 πρώτες στη βαθμολογία της Super League. Η 4η είναι η ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ μας. Πάμε λοιπόν να τινάξουμε τους μπούκηδες στον αέρα και να σηκώσουμε την κούπα (έτσι μόνο βγαίνουμε Ευρώπη - Κινσινάου ερχόμαστε). Παραλήρημα; ίσως. Όνειρα; ΔΕΝ απαγορεύονται (ακόμα). Προσγείωση στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Κάψτε τον κόκκινο καρνάβαλο το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας. Αν χρειαστεί τσίπουρο για να μπούνε αφιονισμένοι ειδοποιείστε να στείλουμε κανά 2 βαρέλια. Αλλά αν δω κανένα παίχτη του Πανθρακικού να περπατάει μέσα στο γήπεδο τη δευτέρα το βράδυ από 7:30 μέχρι 9:25, θα του κόψω τα πόδια. Ακόμα και οι αναπληρωματικοί στον πάγκο θα πρέπει να είναι αφιονισμένοι. Και ο Δερμιτζάκης, αν χρεαιστεί, στολή παραλλαγής αντί για κουστούμι. Αν χρειαστεί επίσης ξύρισμα κεφαλιού για ντόπα, ας ρωτήσουν τον Παπαδόπουλο, ξέρει αυτός τα κόλπα. Άλλωστε, απόκριες έχουμε, κανένας δε θα τους παρεξηγήσει (ειδικά αν πιάσει η ντόπα).
Φιλικά Χρήστος |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 10:05 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
-
O βασιλευς θα εμφανισθει μετα της λατρειας του το επερχομενο ΠΣΚΔ δια το πεταγμαν του αιτου εις τας εξοχικας του Δήμου Μαρωνείας......
περιμενες να βγει λευκος καπνος απο την καπελα σιστινα .
εισαι ΠΑΠΑΣ τελος.
habemus papam. habemus ptolemarxon
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 13 Μαρ 2013, 10:24 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ...καλα μπρε λεγεωναριε...την ομαδα σου δεν θελεις να την δεις ?..... μπαλα ειναι αυτη....το 2004 βαρουσες νταουλι......μπορει να το ξαναβαρεσουμε μαζι το 2013................
...χθες που εκανες ζαπινγκ(υποθέτω....),αν το παστελωνε ο Νιανγκ,η ιστορια θα εγραφε αλλιως............αλλα η μπαλα εκανε τα κεφια,εκει που ηθελε......εξη ασπρες φανελλες ειχε διπλα του ο λεγαμενος στο '4 ,αλλα το μπακλαβωτο το κουνησε.........................κανενας δεν ξερει ακομη.......μονο το φαβορι ξερουμε.... Δε βλεπω γαυρο ρε συ Cappo... Εχω πιεση,βαζω αλατι και στα πατατακια. Με τις ευχες μου,μακαρι να παμε στον τελικο,αλλα εκ μερους μου τηλεθεαση γιοκ. Και θεαση βεβαιως στη ρεβανς. Υ.Γ: Ουτε τσουλου βλεπω. Αυτοι δεν ειναι ανθρωποι,ειναι ρομποτ. Τριλεπτα στιγμιοτυπα παω να δω καποιες φορες και ζαλιζομαι απο το πανω-κατω. Αι σιχτιρ δηλαδη,εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα. Κατι πρεπει να κανει αυτη η γαμωουεφα (που τα εχει γαμησει ολα...) για να γινει το πραγμα λιγο πιο ανθρωπινο. Ελεος δηλαδη,φτανει. Και δε μιλαω μονο για τη μπαρτσελονα. Ολοι ετσι παιζουν. |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Πεμ 14 Μαρ 2013, 12:27 am | |
| Ένα μεγάλο μπράβο για την ιστορική νίκη της ομάδας μας σήμερα και για την πρόκριση της στους 4 του Κυπέλλου. Μπορεί την ώρα που έπαιζε η ομάδα να έπαιρνα τον δρόμο της επιστροφής από Ρώμη αλλά το μυαλό μου ήταν και εδώ.. Έχασα ένα αγώνα αλλά κέρδισε η ομάδα μου και κέρδισα και εγώ πολλά περισσότερα από την πανέμορφη "αιώνια πόλη" ..Άρα είμαι ευτυχισμένος από όλες τις πλευρές.
Όσο για τον κόσμο της Κομοτηνής που δεν τίμησε την ιστορικότερη στιγμή της ομάδας τι να πω..Πίστευα ότι το γήπεδο θα ήταν κατα το ήμισυ γεμάτο.Εξεπλάγην από την απουσία του σε τέτοιο παιχνίδι. Δε πειράζει για εμάς τα αρρωστάκια. Συνεχίζουμε για την κούπα..
ΥΓ: Τέρη έλειπα και προκριθήκαμε..Σύμπτωση συνΠάνθρακα??
ΥΓ2: Πόσο καντεμιά είναι να είσαι Ρώμη και την ημέρα που φεύγεις να βγαίνει ο Πάπας.. Tragic...
ΥΓ3: Κισινάου;; Νο Seniorι Presidente και Cappo.. Ρώμη και Ολύμπικο ρεε να καούν τα μυαλά μας!! |
|
| |
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Δευ 15 Απρ 2013, 12:00 pm | |
| admin ..... επόμενος αγώνας με τον γαύρο στο τηγάνι είναι ..... βιάζεσαι |
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τρι 16 Απρ 2013, 7:24 pm | |
| άντε παρατήστε την ΑΕΚ και τον φίδη .... επόμενος στη σειρά είναι ο γαύρος .... δεν τους ρίχνουμε ένα τηγάνισμα μέσα στο τηγάνι ..... τώρα που έχουν και εσωτερικές κόντρες ..... να πάμε και στας ΕΥΡΩΠΑΣ |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τρι 16 Απρ 2013, 10:28 pm | |
| Ενα μονο θα πω για το ματσακι αυτο,και δεν θ' ασχοληθω καθολου απο κει και περα.
Ειπαμε,γαυρο δεν ξαναβλεπουμε.
Ποτε.
Ουτε τριλεπτα στιγμιοτυπα.
Αυτο που θα πω λοιπον,ειναι το εξης:
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ,ΔΙΟΤΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ.
Μονο αυτο.
Υ.Γ: 28 του μηνα Cappo μου,θα ειμαι Σαλονικα να δω το βαφτιστηρι μου,που λογω εξοριας το βλεπω σπανια. Ουτε ραδιοφωνικα δεν προκειται ν' ακουσω τη ρεβανς. Αδιαφορω πληρως για τον εμετο. Νυν και αει. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τρι 16 Απρ 2013, 10:32 pm | |
| ....μην ξαναρχισεις παλι τα πατερημα και τα σορρυ Πανθρακα μου που δεν σε πιστεψα............
...εδω δεν μιλαμε για γαβρο λεγεωναριε.......για Πανθρακα μιλαμε....νυν και αει.... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τρι 16 Απρ 2013, 10:37 pm | |
| Λυπαμαι πολυ,αλλα ο πανθρακας παιζει με τη λαθος ομαδα.
Κι επειδη δε θελω να σκοτωσω ανθρωπο απ' αυτα που θα δουν τα ματακια απο το πρωτο πενταλεπτο,ουτε γουσταρω να περασω τη νυχτα σε κανα νοσοκομειο απ' την ανεβασμενη πιεση,απεχω.
Εννοειται,οτι η ομαδα μας εχει τις καλυτερες ευχες μου.
Μακαρι να τους περασει κιολας και να παει και στον τελικο.
Εγω ομως,δεν θα ειμαι αυτοπτης μαρτυς της προκρισης αυτης. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τρι 16 Απρ 2013, 10:41 pm | |
| Την ωρα που τρωω,αν φωναξει καποιος "ολυμπιακος" η "μαρινακης" η "αρετοπουλος" σταματαω.
Μου κοβεται η ορεξη.
Χωρις πλακα. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τρι 16 Απρ 2013, 10:49 pm | |
| ....χαλαρε μπρε...............θα μας σωθεις καμμια ωρα(χτυπα ξυλο....)......φαε το φαϊ σου ησυχα και ασε τον γαβρο.....δεν ειναι ο αντιπαλος σου αυτος.......ο εχθρος ειναι η ..αλλη................και φθανοντας εκει που δεν μπορεις να φθασεις,θα εχεις δυο ζωες να της την λες..............το φανταζεσαι ?.............. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τρι 16 Απρ 2013, 11:02 pm | |
| Μπρε Cappo,δεν καταλαβαινομαστε μου φαινεται.
Ειπα εγω οτι δε θελω να τους περασω;
Ειπα οτι δε θελω να παιξω τελικο;
Ειναι δυνατον;
Απλα δε θα δω τα ματσακια ειπα. Και το γεγονος οτι δε θα τα δω,δε σημαινει αυτοματα οτι αδιαφορω για την εκβαση τους...
Γιατι δεν με καταλαβαινεις;
Ειμαι δυσνοητος,η φταιει ο γραπτος λογος; |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τρι 16 Απρ 2013, 11:38 pm | |
| ..........παντως κατι φταιει.....οπωσδηποτε.......... |
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ 2012 - 2013 Τετ 17 Απρ 2013, 11:44 am | |
| ψόφος στους γαύρους ..... να τους πιασει και καμιά γαστρεντερίτιδα όλους μαζί ....τι καλά !!!! Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τζεμπούρ, Αμπντούν και Ιμπαγάσα, με τους δύο Αλγερινούς επιθετικούς να έχουν κάκωση στον δεξιό ταρσό, ενώ ο Αργεντινός μέσος αισθάνθηκε ήπιες ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση, περισσότερο για να προφυλαχτούν σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, αντίθετα ο Κοντρέρας προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανθρακικό. |
|
| |
|