Και με την ευκαιρια για το ελληνικο ποδοσφαιρο κατα πασα πιθανοτητα να χανεται οριστικα αυριο (εκτος σοβαροτατου απροοπτου...) θα ηθελα να πω,οτι θα ειχε τεραστιο ενδιαφερον,απο του χρονου η διοργανωση του κυπελλου,να γινεται χωρις την συμμετοχη των ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,Αρη (θα εβαζα και την ΑΕΚ,αλλα αυτη παει,πεταξε...)
Ετσι κι αλλιως,αγγαρεια ειναι γι' αυτες τις ομαδες. Και για τις δικες μας βεβαια,αλλα ο λογος για τη δικη μας αγγαρεια,ειναι ακριβως η υπαρξη των προαναφερομενων αυτων ομαδων.
Κι ας μη βγαινει ο τελικος νικητης ευρωπη.
Εμεις,ο ΠΑΣ, η Ξανθη, η Τριπολη, η Βεροια, ο ΟΦΗ, οι ομαδες της Β' Εθνικης και οποιος αλλος τυχον θα συμμετεχει και ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ,τους τη χαριζουμε την εξοδο στην διοργανωση του καθε Ινφαντινο και του καθε μαφιοζου μεγαλοποδοσφαιροπαραγοντα.
Ειναι μια σκεψη δικια μου,που ελπιζω μια μερα να την δω να εφαρμοζεται στην πραξη,σαν (ποδοσφαιρικο) ονειρο.
Οπως ακριβως,ηλπιζα μια μερα να δω τον Πανθρακικο εστω σε εναν προημιτελικο.
Επειδή δεν ήμουν εκεί αλλά με πήρε αμέσως τηλέφωνο ένας γαμπρός Κομοτηναίος από τον Πειραιά και φόλα ολυμπιακός που ήταν στο πέταλο μου τα είπε αλλιώς να έγιναν Κατερίνα.
και μετά ήρθε προς το μέρος μας στο πέταλο και φώναζε" έλα εδώ ρε καραγκιόζη, ποιος είσαι εσύ που θα βρίζεις τη μάνα μου, η μάνα μου είναι πεθαμένη. Είστε καραγκιόζηδες, αχάριστοι, σας τερμάτισα 8ους" (βασικά μάθε να μετράς, 10οι τερματίσαμε), "σας πήγα στα ημιτελικά του κυπέλλου, αλήτες" κ.τ.λ.
Εμένα δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Εκεί ήμουν.
Εγώ δέχομαι ότι τον κράξαμε.
Αλλά αν αυτή είναι στάση επαγγελματία "προπονητή" (εδώ γελάμε), τότε τί να πω... Πάσο.
Στο γήπεδο κανεις δεν του βρισε την μάνα. Αυτός άκουσε πολλα στο ημίχρονο απο πολλούς αλλα για την πάρτη του. Το να χρησιμοποιεί την μάνα του για να κερδίσει συμπάθειες δείχνει το ποιον του. Προσωπικα σημερα δεν ασχολήθηκα καν. Μονο οταν είπε σε μερικούς πάμε εξω να λογιαριαστουμε του απάντησα ευχαρίστως. Να δώ πως θα τον ανεχτειτε του χρόνου.
..................ευτυχως που δεν ειναι ιδιοκτητο το γηπεδο,γιατι θα κινδυνευαμε να μας γκρεμισουν το πεταλο............σαν τον Κωστουλα με τους Παναιτωλικους............ ..................
Ωραίος ο Σοφιάν! Χειροκρότησε, είπε "ευχαριστώ", και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι. Όχι σαν τον άλλον τον κομπλεξικό...
Πάλι τα ίδια έκανε σήμερα...
Και τώρα σκέφτομαι το εξής: Αν η διοίκηση έβαλε χέρι στον ΠΑΠ για τη συμπεριφορά του, αναρωτιέμαι τί στάση θα κρατήσει για τα βρισίδια του Μουρίνιο σήμερα στον κόσμο...
Φτάνει μεταξύ μας. Τώρα για το πανί να τσατισουμε πρόεδρο και τερη θέλαμε. Τα λέγαμε, γελουσαμε και σεις υπό την αφθονία της ρετσινας κάνατε τους οπαδούς της τσιμπονα. Ασε που δεν είπα οτι θα λέγε αυτο το πράγμα το πανι. Είδες; Δεν θυμάσαι καλα.
Είναι φως φανάρι ότι ο άνθρωπος είναι Μπάουκ κ ξενέρωσε χθες που αποκλείστηκε η ομάδα του και ξέσπασε σε εσάς.. Ποιός λογικός άνθρωπος θα του βρίσεις την μάνα και θα τσατιστεί? Πληροφορίες λένε ότι τσατίστηκε ακόμα παραπάνω που δεν τον πήραν τηλέφωνο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του τώρα που φεύγει ο Γ.Δ... Υ.Γ : Όχι και για να κερδίσει εντυπώσεις centi... Ένα κλικ ήμασταν-ήσασταν ( όπως θες πάρτο) να ανέβει πανό στην Θ2 ..... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Admin edit Banned 7• Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι ρητά οι κάθε είδους προσωπικές αντιπαραθέσεις και ύβρεις του ενός προς τον άλλον. Είτε αυτός είναι χρήστης του Forum είτε δεν είναι. 10• Να προβαίνουν σε ενέργειες που διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του forum, όπως για παράδειγμα εμπρηστικά σχόλια, δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης ενώ το θέμα συζητείται ήδη αλλού.