| Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 9:34 pm | |
| - wild rose έγραψε:
- κουλ ....... και πάμε να χτυπήσουμε τον ΑΣΒΟ ...... στα μουλωχτά
ΥΓ .... δεν έχουμε πάρει πόντο στην ΣουβλάκιLAND
Αυτο μπορει να μη σημαινει και τιποτα. Και η βεροια ειχε να κερδισει δω μεσα απο το 1976. Οι παραδοσεις ειναι για να σπανε,οπως διαπιστωσαμε σημερα. Και μπορει να το ξαναδιαπιστωσουμε την αλλη Δευτερα. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 9:37 pm | |
| - Bulldog63 έγραψε:
- gringababy έγραψε:
- Αντιπρόεδρε, δεν κατηγόρησα κανέναν από τους δύο, απλά νομίζω ότι φέρθηκαν σαν ερασιτέχνες και ενδεχομένως αυτό να επηρέασε και την υπόλοιπη ομάδα. Δε θα ήθελα να ξαναδώ τέτοιες συμπεριφορές από ΚΑΝΕΝΑΝ, δεν πα νά ' ναι και ο Μέσι με τον Μουρίνιο.
Γενικα για τους αμπαλους που βριζαν στο γηπεδο το ειπα! Ναι ρε, κομπλέ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων το είπα |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 9:41 pm | |
| - cappo έγραψε:
...ενα κολπο και ενα στοιχημα( ακομη και για μας...) ειναι να μην πιασει η ξενερα...οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα στην Λειβαδια.....στον αγωνα με το Γιαννενο,θα πρεπει κι εμεις, να ειμαστε σαν τον Πανθρακικο του πρωτου ημιχρονου σημερα..............
...παγουρια θα ερθουν ουτως η αλλως,οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια,να κανουμε κι μεις μια κερκιδα,λιγουλακι ζωντανη....οχι πολυ (για ονομα του Θεου....) ...λιγουλακι......................
....πικρααααααααααααααααααααααα ρε.........δεν χωνευεται.......γαμω το φιλοτιμο σου ρε Λουτσερο...................χωστην εκει που επρεπε να χωθει,γαμω το σπιτι του ...............................
"...Ηλιος να μην με βλεεεεεεεεεεεεεεεεεεπει..."
Cappo ρωτα τους ολους αυτους τους αστροναυτες αμα ξερουν τι ειναι αυτο που ειπες και μετα θα γινει και αυτο.
Μην το ψαχνεις να κανουμε και να ρανουμε...εχουμε φτασει σε σημειο να πηγαινουμε και να μην ξερουμε ποσοι θα ειμαστε μεσα και αν θα μπορεσουμε να φωναξουμε,γιατι ο ενας τον χτυπαει ο ηλιος και δεν μπορει,ο αλλος πρεπει να καπνισει γιατι αμα δεν καπνισει δεν παιρνει ενεργεια,αμα δεν ξυσει τα π@π@ρια του δεν θα μπορεσει να ανοιξει το στομα του αμα αμα αμα....5 ατομα αλλα πεντε με αρχιδι@ θα ειμαστε εκει να φωναζουμε καθε κυριακη και οτι θελει ας βρεξει.
Υ.Γ. Οπου φτωχος και η μοιρα του!
|
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 9:51 pm | |
| ....Παναγιωτη,το παιχνιδι με το Γιαννενο,ειναι παντα ξεχωριστο για μας......πιστευω πως θα υπαρχει περισσοτερος ενθουσιασμος απο την σημερινη κατσαρολα με γιαχνι που ηταν το ΔΑΚ..........
......δεν λεω να κανουμε κατι ιδιαιτερο........απλα να δειξουμε λιγακι παραπανω την πιστη μας....αυτοι που λες.....5 ατομα με "αρχιδια" και αλλα πεντε επισης με "αρχιδια"......συνολο 20..."αρχιδια" !.. ..και πολλοι ημαστε....φτανουν............. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 10:05 pm | |
| Όσες δεν έχουμε "αρχίδια" αποκλειόμαστε? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 10:12 pm | |
| ....ισα ισα.......απο εσας θα ξεκινησωμε...οπως παντα... ..............
...και οπως πιστευω πως εχετε προσεξει αγαπητη μου lady,τα περι ου ο λογος, ειναι σε εισαγωγικα...............
...εμπρος λοιπον στον δρομο που χαραξε ο.. Μουφας !...............Γιαννενο ειναι αυτο................... |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 10:15 pm | |
| Ακουγα το ματς ερχόμενος απο Αθήνα όπου έπιανε ΕΡΑ. Πως του ´ρθε να αφήσει απ´έξω Κυβελιδη.... Με Βέροια παίζαμε....και ο συγκεκριμένος δείχνει να χει καλή επαφή με δυχτια... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 10:35 pm | |
| Γλύτωθεθ το εγκεφαλικό ρε Μηνά ........ Εμένα ακόμα να ξεμουδιάθει η γλώθθα ............. |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 10:46 pm | |
| Και ο Καθιγιαθ όταν ειναι μπροθτα στο Μέσι το τρώει το μπαλάκι του....Τι διαλο;Ο φτερωτοθ Ερμηθ μας ελαχε; |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 10:46 pm | |
| ...παρε πενικιλινη........................εγω πηρα μιση δοση και ψιλοεστρωσα......η αλλη μιση το πρωι στις εξη,για να βγει η μερα..........................................
...πικρααααααααααααααααααα.......χωστα μεσα ρε Λουτσέρε(οπως λεμε kabane...) και τα δυο......τι αμαρτια πληρωσαμε σημερα,γαμω το φιλοτιμο μας....................
"............Ηλιος να μην με βλεεεεεεεεεεεεεεεπει........."
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Κυρ 30 Σεπ 2012, 11:15 pm | |
| ρε αφου γλυτωσα την αιμοκαθαρση σημερα μη μιλατε καθολου, γαμω τα νεφρα μου μεσα. |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Δευ 01 Οκτ 2012, 12:59 pm | |
| Παντελίδης: "Δεν μας ήθελε η μπάλα" Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα, καθώς χρέωσε το αρνητικό αποτέλεσμα στην ατυχία της ομάδας του.
"Θα ήμουν άδικος αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Νομίζω ότι σήμερα δεν μας ήθελε η μπάλα. Σε ένα ματς που είχαμε 17 τελικές δεν σκοράραμε και σε μια φάση δεχθήκαμε το γκολ. Θέλει και λίγο τύχη.
Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ίσως την καλύτερή μας εμφάνιση, πιέσαμε ασφυκτικά τον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε χάσαμε για 15 λεπτά την ηρεμία μας γιατί πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος πιέσαμε και πάλι όμως η μπάλα λες και δεν ήθελε να μπει μέσα.
Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ. Πιστεύω ότι η τύχη θα μας το ανταποδώσει σε κάποιο άλλο ματς". |
|
| |
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Δευ 01 Οκτ 2012, 1:06 pm | |
| |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Βέροια (5η αγωνιστική) Τρι 02 Οκτ 2012, 8:26 pm | |
| |