re centi mpas kai se kernaei kanena potaki o manos kai mas prizete ta @@ me auton kai sthn teleikh ypame kolhto sas einai alla oxi toso propaganda ftanei poia
Το τι παιχτηκε μεταξυ Λιαπακη και Παντελιδη,πιθανοτατα δε θα το μαθουμε ποτε.
Δεν ειναι λογος ομως ο Λιαπακης,για να κοντραριζομαστε μεταξυ μας.
Το μοναστηρι να 'ναι καλα.
Αν καποιος καλογερος ξεστρατησε,στο καλο να παει.
Θα βρεθει αλλος για να κανει τη δουλεια του.
Προεχει η ΕΝΟΤΗΤΑ της ομαδας.
Μονο ομαδες που ειναι αυτο που λεμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στο τελος πετυχαν το στοχο τους.
Αν αυτο το τελευταιο ετιθετο σε κινδυνο (δεν ξερω τα εσωτερικα της ομαδας και ουτε και θα ηθελα να τα μαθω...) απο τη συμπεριφορα του Λιαπακη και του οποιουδηποτε Λιαπακη,τοτε πολυ σωστα επραξε η διοικηση στο θεμα αυτο.
Ο Πανθρακικος (και ο μεγαλος φετινος του στοχος) ειναι υπερανω προσωπων αλλωστε.
για να αποφασισουν προπονητης και διοικηση να τον σουταρουν απο την ομαδα κατι παραπανω θα ξερουν απο μας. εκτος εαν θελουν το κακο του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ.......
Και αν στο μελλον,τον ξαναβαλει ο Σαββας βασικο κι αυτος ειναι ο κορυφαιος της ομαδας,παλι δε θα σημαινει οτι εγινε ο παιχταρας που θα κανει τη διαφορα.
Μακαρι την επομενη φορα που θα παιξει,να ειναι καλυτερος.
Αυτο θελουμε και για τον Βαγγελοπουλο και για ολους τους παικτες της ομαδας μας.
Ας μπει με τη Βεροια κι ας βαλει τρια γκολ αμα γινεται.
Θα χαλαστει κανενας επειδη δεν επαιξε ο Μανος και ο καθε Μανος;
Παντως,ειμαστε ιδανικοι για να "στραβωνουμε" με κατι,μετα απο μεγαλες σε εκταση σκορ νικες της ομαδας.
Με την Καλλιθεα (3-0) μας πειραξαν οι πανηγυρισμοι των παικτων που ο ενας πηγε δεξια κι ο αλλος αριστερα.
Σημερα (4-0) μας πειραξε που επαιξε ο Ρεκλειτης αντι του (για τον αλφα η βητα λογο παροπλισμενου) Λιαπακη.
Μηπως ειναι καλυτερα να κερδιζουμε 1-0 με το ζορι,για να μην εχουμε τετοια "προβληματα" και ολοι να επικεντρωνομαστε στα εμψυχωτικα και τα ενωτικα;
Λεω εγω τωρα.
Τελος παντων...
Εχεις τρελο δικιο σ'αυτο....πως τα καταφερνουμε δεν ξερω ακομα.......Τα μικροβια του Ελληνα,αλλα και σημερα εβγαζε ματι η παραφωνια " Ρεκλειτης",,,,,τεσπα,φυγαμε για Βεροια......
...να καλωσορισω κι εγω απο την μερια μου τον karafatme μετα τις χειμερινες του διακοπες....... και να του δωσω τα συγχαρητηρια μου για την επιλογη του κολλητου του.....αν ειχα κι εγω τετοιο κολλητο,δεν ξερω αν θα πηγαινα στο γηπεδο καθε Κυριακη........
..........μπραβο ματι ο κολλητος του karafatme......μαλλον χωρις σκουφο θα εβλεπε το ματς......τα ειδε ολα.....μπραβο του και παλι.............
...να καλωσορισω κι εγω απο την μερια μου τον karafatme μετα τις χειμερινες του διακοπες....... και να του δωσω τα συγχαρητηρια μου για την επιλογη του κολλητου του.....αν ειχα κι εγω τετοιο κολλητο,δεν ξερω αν θα πηγαινα στο γηπεδο καθε Κυριακη........
..........μπραβο ματι ο κολλητος του karafatme......μαλλον χωρις σκουφο θα εβλεπε το ματς......τα ειδε ολα.....μπραβο του και παλι.............