| 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Σαβ 26 Νοε 2011, 9:58 pm | |
| ase ths malakies o farias einai aderfos esu eisai lamogio kai kolhtos tou mimi |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Σαβ 26 Νοε 2011, 10:03 pm | |
| - terhs έγραψε:
- ase ths malakies o farias einai aderfos esu eisai lamogio kai kolhtos tou mimi
εγινε ρε τσακαλος...... και συ βρε ντολη προχθες ανεβασε τα κατευθειαν τα γκολ.... τα ξεσηκωσες τα πληθη,κρυφα θα τα κρατουσες?περι του ποιος αρχιζει τις παρεξηγησεις........ 0-2 με βουλη κατεληξα....\ Ντενιζ και Κοντογουλιδης.... |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Σαβ 26 Νοε 2011, 10:10 pm | |
| - terhs έγραψε:
- ase ths malakies o farias einai aderfos esu eisai lamogio kai kolhtos tou mimi
Απλά Πανθρακικός....τα υπόλοιπα ,οπως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας... Καληνύχτα.Ντενιζ-πουλεν...Οver |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Σαβ 26 Νοε 2011, 10:31 pm | |
| ....μια καληνυχτα πηγα να βαλω και μου εβγαλε "το μηκος του μηνυματος υπερβαινει το επιτρεπομενο οριο ".......τι στο διαολο ειναι αυτο ρε ?....
...πρωτη φορα το εχω δει..................
|
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κυρ 27 Νοε 2011, 12:44 pm | |
| Η τύχη έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη στον Φάμπιο Μπαλού. Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού κινδυνεύει να χάσει το ματς της Δευτέρας (28/11) με τον Θρασύβουλο καθώς υποφέρει από ένα απόστημα στο δόντι! ελειωμό δεν έχουν οι ατυχίες για τον Φάμπιο Μπαλού από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο μέσος του Πανθρακικού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα και το Σάββατο (26/11) του προέκυψε ακόμα ένα. Ένα δόντι του έχει δημιουργήσει απόστημα και ένα τεράστιο πρήξιμο που προκαλεί στον παίκτη τρομερό πόνο. Ήδη ο Μπαλού ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς της Δευτέρας (28/11) με τον Θρασύβουλο στη Φυλή κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Αντιθέτως, ο Μανώλης Λιαπάκης προπονήθηκε για μία ακόμα μέρα σε κανονικούς ρυθμούς και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα. Εκτός πλάνων παραμένει ο Ντάνι Πόνσε. onsports.gr |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κυρ 27 Νοε 2011, 6:22 pm | |
| Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον εκτός έδρας αγώνα της 5η αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη ταξιδεύει στην Φυλή για να αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο και έχει ως στόχο να επιστρέψει στην Κομοτηνή με τους βαθμούς της νίκης. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στις 14:00 και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την 18μελη αποστολή. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Μίνγκας, Μουνάφο, Λιαπάκης, Ρεκλείτης, Βλάχος, Μπαικαρά, Ουέλιγκτον, Σίμωσης, Σουλτανίδης και Κοντογουλίδης. http://panthrakikos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=919:2011-11-27-13-43-26&catid=23:arxiki |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κυρ 27 Νοε 2011, 10:17 pm | |
| ...μπρε Πανθρακοαλανια..... εκει που ειδαμε τον αγωνα με την Παναχαϊκη,θα δουμε και το ματσακι με τον Θρασυβουλα ?..............
..μιλατε ρε, να κανονισουμε παρεες....................
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κυρ 27 Νοε 2011, 10:20 pm | |
| ...ο.κ......Αρενα, μπαϊ Πανθραξ ναϊτ.................... |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κυρ 27 Νοε 2011, 10:29 pm | |
| Στείλ' τε κανα μήνυμα τα σκόρια, δε θα μπορέσω να το δω.... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κυρ 27 Νοε 2011, 10:33 pm | |
| ....λες να ησουν εσυ η μαυρογατα,που στραβωσε στην Πατρα ?...........
.....αν βεβαια ερθει αυριο το τριποντο..............
|
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κυρ 27 Νοε 2011, 10:36 pm | |
| Όλα σε μένα θα τα χρεώσετε, τί θα γίνει? Και για τον Πλατανιά εγώ φταίω? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κυρ 27 Νοε 2011, 10:41 pm | |
| ...για τον Πλατανια φταιω εγω...............που τον αποκαλουσα Πευκά και Κυπαρισσά και ακομη δεν εχω αποσβεσει την φαπααααα..................
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 9:25 am | |
| ...kαλημερα ..............
..σε ολη την Πανθρακιά............... |
|
| |
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 11:10 am | |
| Πηγε επειγοντως ο Πτολεμαρχος στους Δελφους να παρει 2 χρησμους.... 1.Ποσα θα φαει ο Θρασυβουλας σημερα για να το παιξει ακριβες σκορ. 2.Που πηγε ο Μυδης μήνα του μελιτος για να τον φερει πισω.... Μεχρι να ολοκληρωθει η αποστολη βολευτειτε με ΠΑΠΑΡΑτσι.... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 11:23 am | |
| paparazzi, να σε λέω βίκτωρα ρε ; |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 11:24 am | |
| Τωρα ειναι μεσα ο Παπαδημος....μετα εχει σειρα ο Πτολεμαρχος..... |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 11:32 am | |
| - gerolykos έγραψε:
- paparazzi, να σε λέω βίκτωρα ρε ;
Και καραΜήτρου αμα θελεις Αρχηγε μου....τωρα που το χω.... ΥΓ.Μου αρεσει το Βικτωρας....θα γιορταζω και ιδια μερα με το λαμογιο(ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟ)....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την paparazzi στις Δευ 28 Νοε 2011, 11:49 am, 2 φορές συνολικά |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 11:35 am | |
| αυτός θα γιορτάζει ίδια μερα με σενα .εγω βέβαια τον ουγκώ σκέφτηκα , και σου προτεινα το ονοματάκι. έχει το ίδιο και ο γατος μου. |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 11:38 am | |
| Ω θεοι του Ολυμπου....τι οιωνοι ειναι αυτοι....
Ούγκο φωναζα τον πρωτο και πολυαγαπημενο σκυλο μου....
Στανταρ διπλο σημερα..... |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 11:58 am | |
| Χωρίς τους τραυματίες Κακαρά, Ανδριόλα, Καρρά και Βαγγελή θα κυνηγήσει η ομάδα της Φυλής τη Δευτέρα (28/11, 19:00 ΟΤΕ TV) κόντρα στον Πανθρακικό την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς το έργο για τον τεχνικό Λύσσανδρο Γεωργαμλή δυσκολεύει ακόμα περισσότερο… Η αποστολή: Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Βασιλείου, Σύρος, Κοτιζάς, Ψιάνος, Παναγιωτάκος, Καρλόπουλος, Κανελλόπουλος, Μητσέας, Μουκίδης, Καλαμιώτης, Μπάτσι, Παπαναστασίου, Γεωργιάδης, Σωτηρίου, Νικολάου, Σκόνδρας, Βλάχος. |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 12:00 pm | |
| Φιλοξενούμενοι: Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη ταξιδεύει στην Φυλή για να αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο και έχει ως στόχο να επιστρέψει στην Κομοτηνή με τους βαθμούς της νίκης. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στις 14:00 και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την 18μελη αποστολή, που αναχώρησε μέσω Αλεξανδρούπολης για Αθήνα και κατέλυσε σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Μίνγκας, Μουνάφο, Λιαπάκης, Ρεκλείτης, Βλάχος, Μπαικαρά, Ουέλιγκτον, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Κοντογουλίδης. |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 12:04 pm | |
| Να σημειωθεί ότι οι παίκτες την Παρασκευή και το Σάββατο πήραν έναντι των οφειλομένων τους από τη διοίκηση του Θρασύβουλου. Ντοπες...?....ντοπες....? |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 12:19 pm | |
| κατι μου λέει οτι θα μας βγάλουνε τη ψυχή ρε βικτωρα.
|
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 12:38 pm | |
| Τοσοι και τοσοι περασαν ρε Λυκε.....Πρεπει να το πιστεψουμε.... |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Δευ 28 Νοε 2011, 12:44 pm | |
| VS 0-1...στο 94'.Ας παει κι ετσι....εκπαιδευμενοι ειμαστε....να αντεχουμε.... |
|
| |
| 5η αγων. Θρασύβουλος-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ | |
|