|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 26 Αυγ 2010, 1:48 pm | |
| - jerry έγραψε:
- Οκ φιλε.ενημερωστε και για τον τροπο που θα προμηθευτειτε τα διαρκειας.(μαζικοτητα)
υγ εξαρχης μιλησα για το profile του δημιουργου και οχι για την ομαδα GP. και για αυτο το επησημανα.Αν ο δημιουργος ειναι ΑΕΚ τοτε τι κανουμε...φανταστειτε πως θα "καθεται" στους τριτους που θελουμε να προσελκυσουμε Υπομονή και εγώ ήμουν μπαοκ πριν μερικά χρόνια και τώρα ούτε να ακούσω για αυτόν δεν θέλω, αλλά πιστεύω(προσωπική μου άποψη εννοείται) σε βάθος χρόνου πολλά θα γίνουν και θα αλλάξουν, τον να έρθουν κάποιοι "αλλόθρησκοι" και να υποστηρίξουν την πορεία της ομάδας μας νομίζω ότι είναι κι αυτό μέσα στο "παιχνίδι". Πιστευω αύριο ή εως τέλος της εβδομάδας μετά την κλήρωση των δύο διαρκείας να ξέρουμε για την διάθεση των εισιτηρίων του GRUPPO. |
|
| |
GTP
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 26 Αυγ 2010, 2:38 pm | |
| ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΕΚ...ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΛΟΓΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ..ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ PANTHRAKISΤΑS (ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΕΞΗΣ) ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ |
|
| |
GTP
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 26 Αυγ 2010, 2:41 pm | |
| ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ...ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ??? |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 26 Αυγ 2010, 3:06 pm | |
| Δεν χρειάζεται να απολογήσε GTP δεν ειμαστε ΠΑΣ, Καβάλα, Σέρρες, Δράμα που ήταν χρόνια στην Α' και δημιούργησαν ένα αξιόλογο πυρήνα οπαδών εμείς ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια. Αυριο στην λέσχη θα είμαι απο τις 20:00 εσύ έχεις κλειδιά αν θες πήγαινετε πιο νωρίς. ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ στα φόρουμ όταν γράφουν με κεφαλαία είνα σαν να φωνάζουν |
|
| |
jerry
Αριθμός μηνυμάτων : 17
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 26 Αυγ 2010, 3:09 pm | |
| Δεν εχω προβλημα εγω,απλα σου ειπα πως μπορουν να το βλεπουν τριτοι.... Το προσεξα και για τις επισημανσεις,οπως προσεξα επισης και τα σχολια σου απο κατω.. Απο κει και περα με γεια σου και χαρα σου εγω απλα μια φιλικη συμβουλη-παρατηρηση εκανα.. |
|
| |
GTP
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 26 Αυγ 2010, 3:12 pm | |
| ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ....ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ |
|
| |
GTP
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 26 Αυγ 2010, 4:22 pm | |
| |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 26 Αυγ 2010, 6:05 pm | |
| - GTP έγραψε:
- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΕΚ...ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...
ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Μη στενοχωριέσαι ρε μικρέ. Κανείς δεν είναι τέλειος. Δύο – τρεις αντιβιώσεις να πάρεις φέτος στο γήπεδο και θα γίνεις και εσύ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΣΚΕΤΟ. Στο κάτω κάτω δεν φταις εσύ που όταν μεγάλωνες, η ομάδα μας βολόδερνε κάπου στα τοπικά παρέα με τον ΠΑΟΚ Υφαίστου ή τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Εγώ που πατάω τα σαράντα, με το ζόρι θυμάμαι σκηνές από την Β Εθνική γιατί ήμουν πιτσιρικάς. Καλά έκανες και έγινες ΑΕΚ. Και Ιστορικός σύλλογός είναι, και οι περισσότεροι τουλάχιστον σε αυτόν τον τόπο έχουμε καταγωγή από την γενέτειρα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ την Πόλη. Από την στιγμή όμως που η ομάδα της πόλης ανέβηκε τόσο ψηλά , δεν υπάρχουν πια άλλα περιθώρια , δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 26 Αυγ 2010, 8:59 pm | |
| Σωστός ο kabano..Έτσι ακριβώς είναι..Όλοι μας κάτι είμασταν πιο πριν..Αυτοί που έχουν καψούρα για τον τόπο τους και καναν την θρακιώτικη καταγωγή τους τρόπο αντίληψης των πραγμάτων ,κρατήσαμε μόνο τον Πανθρακικό (αφού περάσαμε τα εφηβικά μας χρόνια και ωριμάσαμε κάπως..).Οι περισσότεροι συντοπίτες μας δεν αλλάξαν ομάδα για δικούς τους λογους ο καθένας..Και αυτοί καλά κάναν.Με το ζόρι να τους κάνεις Πανθρακικούς μόνο, το βρίσκω λγκ φασιστικό και δεν έχει και αποτέλεσμα..
Αυτό που θέλει η κερκίδα είναι αγάπη για τον τόπο σου και την ομάδα του τον Πανθρακικό.Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι οι πιτσιρικάδες και όχι ν αλλάξουν με το στανιό ομάδα.Αυτό θα γίνει σιγά σιγά. |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 27 Αυγ 2010, 5:58 pm | |
| Άιντε Panthrakistas και λοιποί Πανθακικοί του Forum, στις 8.00 σήμερα μαζευόμαστε στο Κυκλωπάδικο.
Καφεδάκι, μπυρίτσες, Φιλική κουβέντα, κλήρωση, κανένα συνθηματάκι , θα περάσει ωραία η ώρα.
Όσοι πιστοί ( στον ΠΑΝΘΡΑΞ ) προσέλθετε |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 27 Αυγ 2010, 7:18 pm | |
| ....i'm back.....και "πρωταθλητης".....το κοριτσακι μου η Αντα και Πανθρακικακι βεβαια,πρωτη στην Αγγλικη Φιλολογια Θεσσαλονικης...γι αυτο και βρισκομαι σε κατασταση καμμενης φλαντζας και φουιτ...μακαρι καθε γονιος να νοιωσει τα συναισθηματα που με κυριευουν...καλη δυναμη σε ολα τα παιδια μας για καθε στοχο που βαζουν στην ζωη τους.................... .....τωρα στα αμιγως Πανθρακικα...παααααααααλι συγκεντρωση............ ....παααααααααααααλι παρακαλετά...Χρηστο,μην το ζορισεις το πραγμα πολυ ...περισσοτερο δηλαδη απ οσο αντεχει...αντε ακομη μια φορα σημερα να τη σηκωσουμε την μπαρα......αν δεν στανταριστουν καποια βασικα πραγματα σημερα,που για μενα κυριαρχο ειναι το νουμερο της συμμετοχης στην κερκιδα,θα προτεινα απο κει και περα,να γουσταρει ο καθενας μας τον Πανθρακικο,οπως μπορει καλυτερα... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 27 Αυγ 2010, 7:40 pm | |
| ....κραζετε τον Ντιαλλο,ετσι ?...κι εγω ειμαι ενας απ αυτους.....ετσι ομως και κοιμηθει ο Πλαστης και μας παστελωσει κανενα στην Κομοτηνη,δεν ξερω που θα ψαχνουμε να κρυβομαστε.....τελικα ομως θα συμφωνησω με τον ποιητη kabano..... .....PA PA PAPALA......ποσο παραπανω ρε Μουχταρ,να μεγαλωσει η σπληνα μας ? λιγο ακομη και θα βγαζαμε φουα-γκρα ! |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 27 Αυγ 2010, 11:53 pm | |
| ...τελικα,κατι αρχιζει να μοιαζει για φετος...ομαδικο και οργανωμενο γουστο στην κερκιδα... στην Πανθρακικη κερκιδα...ειδα μουτρακια αποφασισμενα για φωνη και ψυχη...μακαρι να το παμε μεχρι τελους... ....................PANTHRA X X X................................. |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 28 Αυγ 2010, 2:36 pm | |
| Κατ΄ αρχήν συγχαρητήρια στους 2 Panthrakistas που κέρδισαν τα εισιτήρια Διαρκείας για τους αγώνες τις Ομάδας μας. Όπως όμως καταλαβαίνεται και οι δύο, από εσάς περιμένουμε την διπλάσια φωνή στη κερκίδα.
Για τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες, όπως τα είπαμε και χθες, θα κάνουμε ότι μπορούμε.
Γερά λοιπόν, ξέρουμε ποιοι είμαστε και τη μπορούμε να κάνουμε.
Αυτή η παρέα θα μεγαλώσει………… |
|
| |
panthkom
Αριθμός μηνυμάτων : 670
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 28 Αυγ 2010, 2:50 pm | |
| Διαρκείας στο τζάμπα εδώ και τώρα! |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 2:26 pm | |
| Που ειστε ρε Πανθρακια ? ...ο καιρος δροσισε...ξεκινηστε ασκησεις κερκιδας...το Σαββατο με το Μπαοκι,ξεκινανε τα πρωτα τεστ...τυχον αρρυθμιες, να μπορεσουν να διορθωθουν στην συνεχεια...βαρατε προσκλητηριο παντων......και "κουλοι" δεκτοι, αρκει να βγαζουν φωνη...... πανθραξ ολε...πανθρακικαρα ολε... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 5:55 pm | |
| Ανδρεα...σου εστειλα mail...το πηρες ? |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 6:01 pm | |
| - cappo έγραψε:
- Ανδρεα...σου εστειλα mail...το πηρες ?
To πήρα ξέρεις είμαι πάντα online. σου στέλνω τώρα μία αρχική σκέψη μου με mail. |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 6:17 pm | |
| |
|
| |
panthkom
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 6:45 pm | |
| Τι έγινε τελικά ρε Πάνθρακες σήμερα με τα εισιτήρια? |
|
| |
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 6:53 pm | |
| |
|
| |
panthkom
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 6:53 pm | |
| Κάτσε να δούμε εισιτήρια πρώτα και βλέπουμε και για αφίσες.. |
|
| |
epidi3ias
Αριθμός μηνυμάτων : 16
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 8:17 pm | |
| ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ 12/09 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...
ΜΟΝΟ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ.. |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 10:43 pm | |
| Eχουμε και τον ΠΑΟΚ ενδιαμεσα,ετσι...?φιλικο ξεφιλικο στο γηπεδο για τζέρτζελο και προθερμανση... Αντε να ρθω να παρω και το διαρκειας...πολυ internet επεσε,ωρα για δραση... που λεει και ο cappo... ΥΓ.Φατμαρχη,αναμενω οδηγιες παραδοσης των φασολιων καρατζοβας... διαλεξε περιπτερο,ψιλικατζιδικο κλπ να στ'αφησω...αντε και καλες αεροβολιες το χειμωνα... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 30 Αυγ 2010, 10:53 pm | |
| ...το παραπανω ποσταρισμα ειναι good news...Mηνα σε περιμενουμε.......... ν΄αρχισει ο χαβαλες...ο Πανθρακικος χαβαλες....α πα πα πα........ ...... |
|
| |
|