Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
381 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 381 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 6:13 pm

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Gayterrorist

Κανονισε μη βγαλω και τα δικα σου απλυτα μετα της gringababy...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 6:42 pm

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 47947587

Kiss my ass kabano....

Aλλη φορα να φορατε μπουργκα...GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Images2pj

Παρτε και το χαμογελο μου...αρκετα για σημερα panthrakistas...GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Images3xj
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 6:48 pm

Οκ τα παρατάω και δεν ξαναμιλάω .
Είσαι ο πιο Large Panthrakistas

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 A-real-mans-cactus
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 7:03 pm

Aυτο ρε σεις,δεν ειναι οπαδικη σελιδα(οπαδικη ,ναχαμε να λεγαμε........... alien alien alien )

Αυτο ειναι πραγματικο drag queen show........... cat cat cat τι χαρις,τι μπαλετο,τι οσφυοκαμψια,τι κραξιμο.............μπραβο σε ολες σας Exclamation Exclamation Exclamation
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 7:10 pm

Tι εγινε ρε σεις ο large Panthrakistas Question πλακωσε το Ε.Σ.Ρ affraid ..................αμα κρεμομαστε απο τα αρχιδια του Ε.Σ.Ρ,να τα κοψει να πεσουμε ρε !!!

Επειγοντως ο large Panthrakistas,στις οθονες μας.................................. What a Face What a Face What a Face
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 7:15 pm

Ωχ τι έγινε ρε παιδιά.
Εφαγα λογοκρισία και στην λέσχη; Embarassed Embarassed Embarassed
Για ένα κακτάκι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο δα;

Cappo τελικά δεν είναι κακή ιδέα αυτό που που έλεγες το πρωί.

Θέλω και εγώ να έχω εξουσία και να κόβω ότι γράφουν οι άλλοι.
lol! lol!
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 7:30 pm

Πραγματικα δεν μπορω να χαμπαριασω,γιατι ενοχλησε ο large............... confused confused

Kαι δεν ενοχλησε εκεινη η τζασμενη με το μουσι και τις γοβες..............που ειναι και τυρκουαζ.......οι γοβες..............και αποτριχωμενες οι γαμπες...........που φορανε τις γοβες......
και ενοχλησε ο κιμπαρης ο κακτος......ο σπαθατος..............ο τρισμεγιστος..........αιδως κυριε διευθυντη...............αιτουμεθα και παλι,επαναφορα στα μονιτορ μας, της προτεραιας καταστασεως.....ινα επανελθει η αιθητικη ημων,εις την ταξην....................... clown
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 7:37 pm

Θα ηθελα να παρατηρησω,πως ο τιμωμενος του φορουμ,karafatme βεβαιως,βεβαιως,ακτινοβολει δια της απουσιας του παρα την τοση χλαπαταγη............. No

Διατι αραγε ? ειναι ενοχλημενος απο το ηθος και υφος της ημερας η ο νταιρες δεν θορυβει πια ? η συμβαινει κατι ααααααλλο ? Ερωτωμεθα οι αδαεις ............... Question Question
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 7:55 pm

Χαλαρώστε απο μόνη της σβήστηκε έφυγε το link μάλλον.Είπα τον admin να την ξανά ανεβάσει.
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 System-admin-horror
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 8:00 pm

Ποιος ειναι ο admin μπρε Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 8:01 pm

Και να μη λέτε ότι εδώ έχουμε λογοκρισία πάρτε και αυτό...GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 71772368

Έχει επεξεργασθεί από τον/την andia στις Τρι 13 Απρ 2010, 8:03 pm, 1 φορά
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 8:02 pm

cappo έγραψε:
Ποιος ειναι ο admin μπρε Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation

ΑΥΤΟΣ

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Michelin-baby
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 8:04 pm

Kαλα το πας................το ψιλοεστρωσες το πραγμα........οι δενδροφυτευσεις ειναι παντα χρησιμες.............................................. bounce bounce bounce
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 8:08 pm

cappo έγραψε:
Kαλα το πας................το ψιλοεστρωσες το πραγμα........οι δενδροφυτευσεις ειναι παντα χρησιμες.............................................. bounce bounce bounce

Ήδη ξεκίνησα σήμερα απο το ΔΑΚ δεν το χρειαζόμαστε άλλο..

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 147479-dentrostogipedo
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 8:09 pm

andia έγραψε:
cappo έγραψε:

ΑΥΤΟΣ

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Michelin-baby

Αν ειναι πραγματικα αυτο που δειχνει η φωτο,τοτε να ..... Sleep .....ησυχοι Exclamation
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 8:14 pm

Και μία τελευταία φώτο για να δει ο κόσμος πως υποδεχτήκαμε τον Κηπουρό.
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Nik2

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Deskot
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 8:40 pm

Και κάτι ακόμη:

Δεν έφταιγε η ομαδάρα μας ούτε οι Panthrakistas και ULTRAS. Απλά στο 1ο ημίχρονο ήταν κατηφορικό το γήπεδο...

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 232566-ghpedo

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 9:10 pm

πρώτα θέλω να τιμήσω αυτό το ποστάρισμα που ακολουθεί και με το οποίο συμφωνώ 110%
Aπαραίτητη σημειωση kabano και karafatme δεν έιναι το ίδιο πρόσωπο

klopy paste από την αλλη όχθη

kabano έγραψε:
PanthrakikosFan, panthkom, gringababy, Andia, John,
Πρώτα απ όλα θέλω να είναι ΚΑΘΑΡΟΣ απέναντι σας, επειδή μαζί μιλήσαμε, σχεδιάζαμε και νομίζω θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να φτιάξουμε ένα κομμάτι στην κερκίδα στο οποίο θα φωνάζουμε μόνο για τον Πανθρακικό.

H χθεσινή κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Κερκίδα δεν είχε καμία σχέση με την φάση που είχαμε με τον Πανιώνιο, και σίγουρα δεν ήταν αυτό που θα ήθελα να περνάω κάθε Κυριακή που πηγαίνω στο ΔΑΚ .

Με ενόχλησε που κουβαλήσαμε 70 άτομα στο γήπεδο και έβαλα στην είσοδο άλλους 20 αλλά χρειαζόμαστε απουσιολόγο για να τους έχουμε όλους μαζί.

Με ενόχλησε που από τους εναπομείναντες κάποιοι κάθονταν λες και παρακολουθούσαν τηλεόραση και άλλοι έκαναν διαγωνισμό στα κάγκελα ποιος θα φτύσει τον κηπουρό.

Με ενόχλησε που είπα όλα τα Βαζελοσυνθήματα αλλάζοντας το ΠΑΟ με ΠΑΝΘΡΑΞ.

Με ενόχλησε που δεν φωνάξαμε τίποτα έξυπνο και πρωτότυπο, αλλά πηδήξαμε προφορικά όλες τις μάνες στον Πειραιά, Χαριλάου και Ξάνθη.

Με ενόχλησε που πίσω μου καθόταν ΠανθρακοΜπαόκια που έβριζαν τα σκουλήκια, μπροστά μου καθόταν ΠανθρακοΒαζέλια που έφυγαν δέκα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας για να πανηγυρίσουν το Πρωτάθλημά τους, και δεξιά μου ένα ΠανθρακοΧανούμη, που έφερα εγώ, άνοιξε το στόμα του μόνο για να χασμουρηθεί.

ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

Για μένα δεν γίνεται να πιστεύεις σε δύο Θεούς.
Δεν γίνεται να είσαι και Χριστιανός και Μουσουλμάνος.

GRUPPO PANTRAKISTAS σημαίνει ΜΟΝΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΙ.

Είκοσι θα είμαστε , τριάντα θα είμαστε, ούτε που με νοιάζει.
Θα είμαστε μόνο Πανθρακικοί.

Κάποιοι από σας θα μου πείτε ότι τρέχετε για τον Πάνθραξ από την Δ αλλά δεν γίνεται να προδώσετε την Ομάδα με την οποία μεγαλώσατε. Καλά κάνετε.

Θα είμαι δίπλα σας, θα φωνάζουμε μαζί του χρόνου, αλλά δεν μου βγαίνει να είμαι ανάμεσά σας. Δεν είμαι πιο Πανθρακικός από εσάς και δεν το παίζω έξυπνος.

Είμαι μόνο Πανθρακικός.

Το ΔΑΚ έχει 6.000 θέσεις. Κάπου στην Θύρα 5 θα βρούμε να κάτσουμε οι είκοσι , οι τριάντα.
Αν είναι να βρίσουμε, θα βρίσουμε , αλλά με δικά μας συνθήματα τουλάχιστον.

Όποιος θέλει να έρθει μαζί μας είναι καλοδεχούμενος.

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 9:13 pm

η δουλειά πολλές φορές γίνεται δουλεία και παύει να είναι εργασία
έτσι έχασα το πραγματικό παρτι που στήσατε εδώ γιορτάζοντας τα επι-ήττια (αντι επινίκια) με τον γαύρο....... ίσως μπω στο κλιμα αλλά θελω να τα διαβάσω καλά όλα
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 9:19 pm

Mηναααααααααααααααααα....................ερχομαι.... bounce ...........μεθαυριο..... bounce
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 10:12 pm

karafatme έγραψε:
η δουλειά πολλές φορές γίνεται δουλεία και παύει να είναι εργασία
έτσι έχασα το πραγματικό παρτι που στήσατε εδώ γιορτάζοντας τα επι-ήττια (αντι επινίκια) με τον γαύρο....... ίσως μπω στο κλιμα αλλά θελω να τα διαβάσω καλά όλα

Basta,basta..............karafatme...........σιγα σιγα,θα μας πεις,οτι εσυ και ο μπαρμπα Θωμας
δουλευατε μαζι στις φυτειες του Νοτου..................................... afro afro
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 11:03 pm

Ονειρα γλυκα.......................νυχτερινη αποσυρση....................πουρνο- πουρνο,με περιμενει η αγαπημενη μου VIA EGNATIA....................για να μη μας ριχνει καπνα,ο μπαρμπα Θωμ....,συγγνωμη ο karafatme ηθελα να πω,πως μονον αυτος δουλευει.........να περνατε ομορφα ρε panthrakistas.......................................................
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 11:12 pm

[quote="karafatme"]
Aπαραίτητη σημειωση kabano και karafatme δεν έιναι το ίδιο πρόσωπο

klopy paste από την αλλη όχθη

Ευτυχώς που το διευκρίνισες .
Αν καταλάβαινε ο BOYS ότι δύο ώρες βαρούσε το τύμπανο
και δεξιά του φώναζε ο karafatme affraid
θα είχαμε μεγάλα δράματα.

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 11:15 pm

cappo έγραψε:
.εγω ομως δεν θα προτιμησω την Chaabi(λαικη μαροκινη μουσικη) αλλα την κουζινα.........................οπου κυριαρχει το κουσκους

αν φας κουσ κουσάκι από τα χεράκια μου (homemade) ... θα ξεχάσεις τα μαροκινά λασπωμένα κουσ κους ..... πράγματι σαν λασπομπαλίτσες είναι

cappo έγραψε:
αυτο που βαραει ο karafatme ειναι o νταιρες ? τον ειχα για πιο all star...πιο impression....

οι νταιρέδες στα γλέντια μαζεύουν τον παρά από τις σάμπες .... δείχνει φτωχικός αλλά μαζεύει το χρήμα
do not understimate him

προς ptolemais
ο τραβεστί άραβας .... όλα τα λεφτά ....γέλασα πολύ .... δεν την είχα ξαναδεί

προς gerolyko
τέτοια χταπόδια έχει το μενού ??
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 889603192547c72aae7oze9

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010, 11:42 pm

κι ακόμη μiα με κάκτους panthrakistas

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 5 Nature-is-sexy%20%288%29%5B2%5D

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Gruppo PANTHRAKISTAS 2
Σελίδα 5 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις