|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 9:26 am | |
| Μετά τον αγώνα οι προπονητές δήλωσαν ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ «Κρατάω μόνο την καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος από τους παίκτες μου . Στο β΄ ημίχρονο δεν σταθήκαμε καθόλου καλά . Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν μια χαριστική βολή για την ομάδα μου και σε διάστημα δυο λεπτών δεχθήκαμε το 2-0. Δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα γιατί οι παίκτες προσπάθησαν . Εάν μπούμε στα play off θα είναι πολύ καλό για την ομάδα μου . Με την εμφάνιση όμως στο β΄ ημίχρονο δεν μπορώ να περιμένω τίποτε. Κάναμε δέκα τελειώματα χωρίς να πετύχουμε κάποιο γκολ» ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ « Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για το καθαρό παιχνίδι. Εύχομαι το καλύτερο και να πετύχει τον στόχο με την συμμετοχή του στα πλει οφ . Εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το πάθος τους και την θέληση τους για την νίκη. Στο α΄ ημίχρονο ήμασταν αγχωμένοι ενώ στην επανάληψη μπήκαμε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε μια αδράνεια των αντιπάλων στην άμυνα και να κάνουμε το 1-0 που μας έδωσε νέα πνοή και ήλθε αμέσως μετά και το 2-0, που μας απέβαλε το άγχος. Συγχαρητήρια σε όλους για τους προσπάθεια. Συνεχίζουμε και θα κοιτάμε το τελευταίο ματς στο Ελληνικό όπου θα δώσουμε την μάχη για την νίκη που θα σημάνει την παραμονή μας». onsports.gr |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 9:50 am | |
| Mυδη ειναι απλα τα πραματα....Μπηκαμε στο β' με το αυτι στη βεροια.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 9:53 am | |
| Θεατες δεν ειχε,η ΕΤ3 στην κοσμαρα της,αναιμακτα εξοφληθη.... ....και σωστα εξοφληθη.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 9:56 am | |
| Δεν πιστευω να το πειραξες στοιχηματικα..... |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| |
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 10:03 am | |
| .....ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ ...μηπως εχεις στα σχεδια σου,Κομοτηνη για το ματς με τον Πιερικο ?... ...ψαχνω Πανθρακα του "εξωτερικου" να κουβαλησει κι εμενα..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 10:08 am | |
| Φασκόμηλο
Το φασκόμηλο είναι εξαίρετο τονωτικό, καταπολεμά την κούραση, βοηθά άτομα που βρίσκονται σε ανάρρωση και διευκολύνει την πέψη. Συνιστάται σε άτομα που υποφέρουν από υψηλή εφίδρωση. Ισορροπεί ήπια τον οργανισμό των γυναικών που πάσχουν από σπάνια έμμηνα ή πρόωρη εμμηνόπαυση. (θα πρέπει να αποφεύγεται σε συχνή χρήση από γυναίκες που εκκρίνουν πολλά οιστρογόνα). Στη γαστρονομία πολλοί το χρησιμοποιούν ως συνοδευτικό λαχανικών και λευκών κρεάτων. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 10:09 am | |
| Μπα cappo μου....δυσκολος μηνας ο Μαιος.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 10:56 am | |
| Ο Μυδης θα ψαχνει για φασκομηλο.... Να σε φερω μπρε πακετο με καρατζοβιτικα φασολια...? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 11:00 am | |
| Φασολαδα και στα καπακια φασκομηλο... Πως λεμε...σκασε το μπαλονι με καρφιτσα.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 11:16 am | |
| δεν πειραζω ποτέ στοιχηματικά τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ...... τον αφήνω στην ησυχία του ...... δεν το χώνεψα το χτεσινό όμως όπως και μερικοί άλλοι εδω μεσα δεν το χώνεψαν ...... και διακριτικά δεν πόσταραν εδώ μεσα πιστεύοντας ότι θα το ξεπεράσουν ..... φαντάσου να έμπαινε κανένας Ευοσμίτης εδώ μέσα τώρα ..... "γκάιντα" θα τον έκανα από τα νευρα μου |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 11:23 am | |
| Εγω παλι ευχομαι να εχω δικαιο.... Δε θα θελα με τιποτα την εμφανιση του β' να την αποδωσω με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια... Προτιμω να κρατησω την εμφανιση με Ηλιουπολη.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 11:25 am | |
| Και στο κατω κατω,ποιος ο λογος να στρουθοκαμηλιζουμε...? Ας ειμεθα ρεαλιστες.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 11:26 am | |
| η εμφανιση με Ηλιούπολη έιναι μια και μοναδική σε όλη την χρονιά ...... αγωνιστικό πάθος και αποτελεσματικότητα ΜΟΝΑΔΙΚΗ ..... δυστυχώς όμως δεν επαναλαμβάνονται αυτά συχνά όπως θα θέλαμε και θα ήθελαν κι αυτοί οι ίδιοι
στην συνέντευξη ο Μάστορας δήλωσε ότι με εμφανίσεις σαν του Β' ημιχρόνου με Αγροτικό .... ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ .... ας το κρατήσουμε κι αυτό |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 11:32 am | |
| Εγω θελω να πιστευω οτι τα παιδια(της αμυνας κυριως) χαλαρωσαν λιγακι γνωριζοντας τι γινεται στη βεροια ή ξεροντας οτι η εισοδος στα μπαραζ ειναι κλειδωμενη....Η εμφανιση με ηλιουπολη ειναι μια στη χρονια αλλα πολυ προσφατη...Το ξαναλεω...κραταω αυτην... Το ματς με αγροτικο....ως μη γενόμενο.... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 12:02 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- δεν πειραζω ποτέ στοιχηματικά τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ...... τον αφήνω στην ησυχία του ...... δεν το χώνεψα το χτεσινό όμως όπως και μερικοί άλλοι εδω μεσα δεν το χώνεψαν ...... και διακριτικά δεν πόσταραν εδώ μεσα πιστεύοντας ότι θα το ξεπεράσουν ..... φαντάσου να έμπαινε κανένας Ευοσμίτης εδώ μέσα τώρα ..... "γκάιντα" θα τον έκανα από τα νευρα μου
Γκάιντα είπες; όπως και αυτη η Σαββατιάτικη των Χαίνηδων |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 12:21 pm | |
| Και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 12:32 pm | |
| Το Διαγορας-Τρικαλα και το Εθνικος-Αγροτικος ισως και διπλα με το ιδιο ποσοστο.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 12:34 pm | |
| Στον Διαγορα,ο ξενοδοχος εκει που μενουν οι παιχτες τους ειπε να αδειασουν τα δωματια και να συμπτυχθουν σε ενα-δυο.... Τι μπαλα να κατεβουν να παιξουν οι ερμοι.... |
|
| |
ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 8:40 pm | |
| Στο ημιχρονο παντος στον ευοσμο κλειδωθηκε ο κοουτσ μονος με τους παιχτες,χωρις τους υπολοιπους απο το τεχνικο τιμ και στο δευτερο βγηκαν αγνωριστοι............... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 8:56 pm | |
| - ko69 έγραψε:
- Στο ημιχρονο παντος στον ευοσμο κλειδωθηκε ο κοουτσ μονος με τους παιχτες,χωρις τους υπολοιπους απο το τεχνικο τιμ και στο δευτερο βγηκαν αγνωριστοι...............
έδωσε κανένα ληγμένο σε Βαγγελόπουλο και Νατσούρα μήπως ? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aγ.Αστερας-Πανθρακικος Δευ 09 Μάης 2011, 9:55 pm | |
| Μαλλον θα τους ειπε να μην πηδανε στις σεντρες και στραμπουληξουν κανα αστραγαλο... |
|
| |
|