Την Κυριακή η ομάδα είδε τον ΠΑΟΚ στα μάτια. Στο πρώτο ημίχρονο ο τελευταίος δεν είχε την παραμικρή ευκαιρία. Αν δεν ερχόταν το τυχαίο γκολ και δεν έπαιζε ο κόρακας όπως έπαιξε, οπωσδήποτε θα είχαμε τσιμπήσει κάτι. Την επόμενη Κυριακή με τον Αστέρα νομίζω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Βλέπω κάποιες απουσίες του αλλά και από την πλευρά μας κάποιες επιστροφές. Η ομάδα μας δείχνει ότι μπορεί να αντιμετωπίζει φορτούνες. Αν έχει και λίγη τύχη, ακόμη καλύτερα. Viva Panthrax
....ουτε ένα σχολιακι για την καψουρα μας..................μπαλα επαιζε σημερα η ομαδα μας,δεν πηγε για δενδροφυτευση.................χασαμε και ολοι φευγατοι σαν αρουραίοι................δεν παει ετσι μπρε καρντασια.........καθολου ετσι....................στα ποντακια όμως,πρωτες μουρες .........ντροπη μας....
.......δεν μπορεσα να δω το ματσακι και δεν εχω ιδεα τι και πως...............ειδα τις φασεις ομως και το γκολ.... κουνηθήκαμε λιγάκι, μετα το παστελι......Μαντζιο Ακη,τι γινεται ρε μεγαλε ?......χασαμε την επαφη με το γκολ και συνηθίσαμε να χανουμε επαγγελματικα.........κακο ,καλο δεν ξερω....θα φανει....η ομαδα πρεπει να ξαναζεσταθεί και ο Εργοτελης,είναι μια καλη ευκαιρια....τωρα που θα μας ερθει και ψηλωμενος..............
18αδα με τρεις τερματοφυλακες και εναν τραυματια. Χτυπησε και ο Ιγκορ, το παλεψανε τα παιδια, αλλα λειπει πολυ ο Κασες ( τι θα γινει?? ). Σαφως βελτιωμενοι μετα την εισοδο του Μολινα που κρατησε λιγο μπαλα. 6 βαθμα να τελειωνουμε με αυτην την κωμωδια, το ξαναλεω.
θα μπορουσαμε κατι καλυτερο χθες. απο το 54 μεχρι το 72 γιατι καλο μου team δεν εβαλες τον molina ? τελος παντων , η ομαδα μεχρι τωρα εχει παρει τους βαθμους που τις αξιζουν. λιγη προσπαθεια θελει ,με παραπανω ψυχη , και στην εξαδα θα ειμαστε σιγουρα.
χρονια πολλα στον Καθαριο , που γιορταζει το επιθετο του σημερα, με τις ευχες μου να σημαδευει καλα .
καλο αητο να πεταξετε (ασε που πετατε καθε μερα δλδ).
το δικο μας αητο , ο Λαπ, ο Κο69 , κι εγω θα τον πεταξουμε στο ονειρικο
Αναμενόμενα τα τελευταία αποτελέσματα ........ Ξέρουμε ποιοι είμαστε , ξέρουμε ποιοι μας λείπουν ............ Προβλέψιμος ο τρόπος του παιχνιδιού μας ............ Δουλεμένος μεν , αποτελεσματικός αρκετές φορές , αλλά προβλέψιμος .... Σημασία έχουν τα βαθμά....... και αυτά τα έχουμε ...... Πάμε να τα αβγατίσουμε με τον Τέλη ....
Ευχάριστα τα νέα για τον μικρό τον τερματζή ..... μπράβο του και εις ανώτερα ...... Αδικήθηκε από τον Θεό όταν στο ντεπούτο του βγήκε με κόκκινη ...... Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά όταν συνωμότησε το σύμπαν ..... για να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία............
.....πολύ ..αναμενομενο αποτέλεσμα πλακωσε μπρε και δεν μου καθεται καθολου καλα........αραγε ποσο..αναμενομενο είναι, να κερδίσουμε τον Εργοτελη την Κυριακη ?.......
.......οι Μπατιμπανγκαδες και οι λοιποι θα μας ερθουν για να κερδισουν..........προσοχη μεγαλη.......γιατι δεν θελει και πολύ,να ερθει και το μη αναμενομενο...................
....τέσσερα παίγνια,χωρις γκολ.............................αυτό είναι αναμενομενο η μη αναμενομενο ?....