Για την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη της ομάδας του, μίλησε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που έκαναν παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν με παίκτη λιγότερο στον αγώνα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ηλιούπολη θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. «Στο ξεκίνημα η Ηλιούπολη έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο εμείς πετύχαμε το γκολ. Μετά την αποβολή ζήτησα από τους παίκτες ηρεμία και νομίζω ότι η νίκη είναι δίκαιη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια αλλά και για το ότι κατάφεραν να δείξουν την κλάση τους μέσα στο γήπεδο» είπε αρχικά ο Σάββας Παντελίδης, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στην Ηλιούπολη πρόσθεσε: «Με το Θύμιο Γεωργούλη γνωριζόμαστε χρόνια και είμαι σίγουρος ότι η Ηλιούπολη θα πετύχει το στόχο της παραμονής».
Οταν ειναι αργια,λεμε "ενταξει,ο κοσμος πηγε μια βολτα ρε αδερφε..."
Οταν ειναι γιορτη-αργια λεμε "ηταν και πρωτομαγια-Καθαρα Δευτερα-τριημερο-τετραημερο-πενθημερο..."
Δε μπορω να συμβιβαστω μ' αυτο το πραγμα ρε πστ μου...
Τοση αδιαφορια πια;
Δεκα Γ@ΜΩΕΥΡΩ ρε φιλε...
ΔΕΚΑ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SPQR στις Δευ 02 Μάης 2011, 12:40 am, 1 φορά
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Δευ 02 Μάης 2011, 12:31 am
... και ψιχάλιζε κιόλας...
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Δευ 02 Μάης 2011, 12:33 am
Και ως γνωστον,η Κομοτηνη ειναι η πατριδα των ανθρωπων απο ζαχαρη.
Ζαχαρανθρωποι;
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Δευ 02 Μάης 2011, 12:35 am
Σε πειράζω βρε Κασσάνδρα. Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει. Καλύτερα 100 και Πανθρακικοί, παρά 1000 και Μπάοκ-Βάζελοι-Γαύροι όπως την πρώτη χρονιά στην Α.
Και 5 άτομα να είμαστε, εμείς θα είμαστε εκεί.
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Δευ 02 Μάης 2011, 12:38 am
Ε,αφου δε γινεται 1000 και πανθρακικοι,τι να κανουμε.
Θα το συνηθισουμε,που θα παει.
Παντως,καθε φορα που ανεβαινω πανω,αυτο το πραγμα στο λαιμο μου καθεται.
Τελος παντων...
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Δευ 02 Μάης 2011, 12:43 am