|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:27 pm | |
| - cappo έγραψε:
....στην φαση με την ποφκα του Κουτσοπουλου karafatme,Νατσουρας η Βαγγελοπουλος,εδιωξαν την μπαλα στην γραμμη...και οι δυο πεσαν πανω της.......
...ο κρεμανταλας με το 5 στην πλατη λεγεται Μπεριος.................... μπραβο και στα σέντερ μπακ μας λοιπόν ..... μεγάλο κολοπαίδι ο Μπέριος ...... έπρεπε να τον στολίσουν περισσότερο στην φυσούνα αφού δεν τον στόλισε ο διαιτητής με κάρτες ..... και ήταν μεσα σε όλους τους τσαμπουκάδες ..... μεγάλο κολοπάιδι με έβγαλε από τα ρούχα μου .... άτιμος παίχτης |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:27 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- gerolykos έγραψε:
- oλα γινονται κανονικά
μασας φύλλα δάφνης σαν την Πυθία ....τι χρησμοί είναι αυτοί ?......ή είσαι ματιαγμένος από την πρωτομαγιά ?? ......ματιασμενος απο την.... Πρωταπριλια μεχρι σημερα ειναι αυτος..........πες του να αλλαξει το cd με τους χρησμους......βγηκε καινουργιο στην κυκλοφορια και δεν το πηρε χαμπαρι ακομη....... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:29 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Πολλά μπράβο σε όλους και ένα περισσότερο στον Έρωτα, που κέρδισε το πέναλτυ!
με τόση αβάντα ...το αξίζεις το αυτόγραφο |
|
| |
cappo
| |
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:31 pm | |
| Φανέλα με αφιέρωση θέλω, με καρδούλες και βελάκια και όλα τα συναφή! Πρόεδρε, κανόνισέ το! |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:37 pm | |
| την τελευταία αγωνιστική με τον Πιερικό .... θα τον πιασουμε να τον δασκαλέψουμε ..... να του δώσουμε και μαρκαδόρο ..... andia κάνε κουμάντα που έχεις και άκρες .... και για μια ξεσυγυρισμένη συνέντευξη με τον Φίλιππο τον Μέγα (έρωτα) |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:38 pm | |
| - cappo έγραψε:
- karafatme έγραψε:
- gerolykos έγραψε:
- oλα γινονται κανονικά
μασας φύλλα δάφνης σαν την Πυθία ....τι χρησμοί είναι αυτοί ?......ή είσαι ματιαγμένος από την πρωτομαγιά ??
......ματιασμενος απο την.... Πρωταπριλια μεχρι σημερα ειναι αυτος..........πες του να αλλαξει το cd με τους χρησμους......βγηκε καινουργιο στην κυκλοφορια και δεν το πηρε χαμπαρι ακομη....... ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα σιγοντάρεις |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:39 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Φανέλα με αφιέρωση θέλω, με καρδούλες και βελάκια και όλα τα συναφή! Πρόεδρε, κανόνισέ το!
θα το κανονίσω μικρή.στα συναφή που λές , δεν ξέρω τι να του ζητήσω.Μήπως ξέρεις πως είναι τα συναφή στα σέρβικα ; |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:42 pm | |
| - karafatme έγραψε:
ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα σιγοντάρεις Επαγγελαματίας σιγονταδόρος, καλά είσαι ; |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:47 pm | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:49 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- karafatme έγραψε:
ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα σιγοντάρεις Επαγγελαματίας σιγονταδόρος, καλά είσαι ; ...μπρε μαρωνιτικη μουτσουνα,δεν μπορουσες να ξεσφηνωσεις απο το ΤΤ, γιαυτο δεν σταματησες εξω απο το γηπεδο ?.....ψαχναμε καροτσι να μας κουβαλησει τα πανια στην λεσχη..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 9:54 pm | |
| μ'άρεσε πολύ η ομάδα ...είχα πολύ καιρό να δω παιχνίδι με τόσο καλή λειτουργία της ομάδας ... μπράβο σε όλα τα παιδιά .... παίκτες και προπονητές ......
ΥΓ ... με πείραξε που έπεσαν δυο τρεις μπάλες από την κερκίδα στο γκαζόν και χάλασαν την εικόνα του γηπέδου και της κερκίδας ..... δεν θα ήθελα να ξαναγίνει ...... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:00 pm | |
| - cappo έγραψε:
-
...μπρε μαρωνιτικη μουτσουνα,δεν μπορουσες να ξεσφηνωσεις απο το ΤΤ, γιαυτο δεν σταματησες εξω απο το γηπεδο ?.....ψαχναμε καροτσι να μας κουβαλησει τα πανια στην λεσχη..... Αφου ξέρεις ρε χαμένε ότι για πάρτυ σου ξεσφηνώνω από παντού. Σόρυ πάντως για έξι μηνάκια. ΥΓ. κανόνισε για κανένα mistake.Στο χωριό μου τον Μάη ερωτεύονται τα γαιδούρια. |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:03 pm | |
| Τις καλησπερες μου..
4 παιχνίδια μακριά από τη Κομοτηνή και 4 φορές αήττητη η ομάδα μας..Μάλλον η κακή μου ενέργεια έχει φύγει από τον ουρανό του ΔΑΚ ..
Μπράβο στα παιδιά σήμερα για τη νίκη τους και απ ότι πληροφορήθηκα όντως ήταν η καλύτερη τους εμφάνιση.
Μπράβο και στα παιδιά της κερκίδας για τη φωνή τους.Οποτε μιλούσα με τον αδερφό μου για να μάθω σκορ οι φωνές τους δωνούσαν το κινητό μου.
Εύγε και πάλι και μη ξεχνάτε..Η καρδιά μας χτυπάει Πανθρακικά και στο Αιγαίο.. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:06 pm | |
|
.....μετα απο πολυ καιρο,απο την εποχη της Β Εθνικης,ειδαme τον αγωνα σημερα και με τον ...crocodile !......ηρθε στο γηπεδο λιγο πριν το δικο μας γκολ το οποιο και πανηγυρισαμε μαζι.....
...στα καπακια η αποβολη και η ισοφαριση....με ζωσανε τα φιδια......ρε γαμωτο μου, του λεω,τι κατσικιά ειναι αυτη που κουβαλησες?....τελειωνει το ημιχρονο,παστελωνει ο Τζιωρτζοπουλος το σαμαλι και ηρθαμε στα ισα μας....ξεκιναει το ημιχρονο,εξαφανιζεται και σκαει μυτη λιγο πριν το πεναλτυ του ερωτα......τελος καλο ολα καλα......παντως τα "χρειαστηκα".................
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:08 pm | |
| - Celt_2_ έγραψε:
- Τις καλησπερες μου..
4 παιχνίδια μακριά από τη Κομοτηνή και 4 φορές αήττητη η ομάδα μας..Μάλλον η κακή μου ενέργεια έχει φύγει από τον ουρανό του ΔΑΚ ..
Μπράβο στα παιδιά σήμερα για τη νίκη τους και απ ότι πληροφορήθηκα όντως ήταν η καλύτερη τους εμφάνιση.
Μπράβο και στα παιδιά της κερκίδας για τη φωνή τους.Οποτε μιλούσα με τον αδερφό μου για να μάθω σκορ οι φωνές τους δωνούσαν το κινητό μου.
Εύγε και πάλι και μη ξεχνάτε..Η καρδιά μας χτυπάει Πανθρακικά και στο Αιγαίο.. .....γεια σου Κελτη ..."γκασμα" !.......τα γουστα στο ΔΑΚ σημερα,αφιερωμενα........ |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:09 pm | |
| ο crocodile .....!! τι είπε όταν είδε την σαβούρντα που έφαγε ο Κουτσόπουλος και μου κόπηκαν τα ήπατα |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:11 pm | |
| Πλάκα-πλάκα, θα του μείνει το παρονόμι του παιδιού... (Έρωτας) |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:14 pm | |
| "....καθιστος οπως ητανε,γυρισε και με κοιταξε...οι ματιες μας διασταυρωθηκαν.....δεν ειπαμε τιποτε...για λιγο οι σιωπες μας, τα ελεγαν ολα.....ενα ελαφρυ μαιστραλι,μας επανεφερε...."
....ελα ρε συ karafatme..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:16 pm | |
| να ξεκινήσεις να γραφεις ΒΙΠΕΡ ΝΟΡΑ ...... έχεις ροπή στον έρωτα |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:18 pm | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:19 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- να ξεκινήσεις να γραφεις ΒΙΠΕΡ ΝΟΡΑ ...... έχεις ροπή στον έρωτα
....περασα την "τεχνη" στην κορη μου......πραγματι γραφει...................... |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:40 pm | |
| shmera mou arese h omada . dn 8elw na pw tipota gia tous malakes tous diaithte aplos auto pou h8elan na kanoun den tou bgeike mou arese pou o proedros shmera ekane auto pou prepei na kanei ka8e proedros otan blepei thn omada tou na adikhte exoume proedro me ARXIDIA proedro pou agapah thn omada pragmatika etsi 8eloume olous sthn dioikhsh tsampoukades ena megalo mpravo ston koutsopoulo alla kai se ola ta paidia alla perissotero se ayton gia ths kataplhkthkes apokroushs pou ekane h omada pezh mpala den exei kamia sxesh me ekeino to xali pou eixame otan htan o belgos o sabbas ekane kai kanei douleia goustaroume na blepoume thn omada na pezh etsi karafatme kalws ta paidia alla oxi 3-0 thn kyriakh oloi sthn salonika oloi konta sthn omada den prepei na leipei kaneis to ofhloume s emas alla kai sthn omada gia thn mpala pou pezh
oe oe oe oe opou pezh o 8eos egw eimai PISTOS kapsoura mou den ginete allios.....................
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:44 pm | |
| ...kai afou diavasa to postarisma tou terh, sas afhnw....paw gia egxirisi katarakti me leizer !!!
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Ηλιουπολη Κυρ 01 Μάης 2011, 10:50 pm | |
| Tέρη δύσκολο το κόβω για ευοσμο. Δεν θα δώσει εισητηρια (λόγω εφορείας ) ο αγροτικός. Θα ξέρουμε σίγουρα την Τετάρτη. |
|
| |
|