παθιάστηκες νωρίς gringa ..... εγώ εφησυχάζω λόγω του λογαριασμού που κρατάει η Κασσάνδρα .... που λέει ότι δεν τρέχει τίποτα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα ...... τώρα μερικοί κάνουν λογαριασμούς ακόμη και για πλέι ανέβα (tassos16) ..... εγώ τα ακούω βερεσέ .... αφού αν μπούμε θα μπούμε με χαοτική διαφορά βαθμών και θα πρέπει να τους κερδάμε όλους μέσα έξω ...... για να ελπίσουμε κάπως
τι να τα κάνουμε τα πλέι ανέβα λοιπόν ??? .... μόνο ταλαιπωρία θα είναι για όλους
Κατα βαθος κωλοστριβεσαι για play-ανεβα.....Δεν εξηγηται τοση ενασχοληση με τα εσω του ΟΦΗ.....Μαζι σου κι εγω..... Λεβαδειακος 4 Τρικαλα 3 Δοξα 1 Πανθραξ 0. Αυτη ειναι η βαθμολογια αν βγαλουμε απ'τον χαρτη Διαγορα,Οφη,....,Βεροια.....
υγ.Την ζωγραφισα κιολας το πρωι,αλλα δεν τη σηκωσε το site....ηταν επιμελως.... ατιμελητη....
καλυτερα πλει οφ απο πλει αουτ.....να γουσταρουμε λιγο και το παραμυθι της ανοδου βρε αδερφε...αλλιως θα δινεις το 20αρικο για να λες πως πας για ανοδο κι αλλιως για να σωθεις..υστερα αλο αγχος το ενα και αλλο το αλλο.....λεμε τωρα ε;
ρε τον οφη...που ειναι τα φραγκα οεοοοο...προσφυγη της προσφυγης ω προσφυγη...και μην ακουσω για το πολυ καλο ροστερ και αλλες αηδιες..χωρις λεφτα εφτιαξαν ομαδα...πηραν καλους παιχτες και μονο την προκαταβολη τους εχουν στο ροστερ..ετσι κι εγω ξερω..το θεμα ειναι να τους πληρωνεις...με τα ψεμματα ομαδα κι εγω φτιαχνω
O Νικολάκης ο Μαχλάς ρε Τάσο, νόμισε ότι παιζει sport manager. Ti περίμενες απο τους σύντεκνους. Μαθανε μια ζωή να τάζουν ασυστολα, χωρίς να τους νοιάζει τι θα γινει μετα. Πιστοποιητικό τσατσιάς πάντως θα πάρουν οι λακέδες.
...μπρε λεγεωναριε,ειμαστε που ειμαστε σαν σαρακοστη ποδοσφαιρικα,με την απολυτη ξενερα να μας μαμει και να μας δερνει,ερχεσαι κι εσυ απο πανω με τα... δεν τρεχει τιποτε αμα χασουμε τα δυο ματς.
...τρεχει και παρατρεχει αμα τα χασουμε.......τρεχει εθισμος στην χασουρα....εθισμος και στην ομαδα και στον κοσμο....αυτον τον λιγο εστω που ερχεται για να δει τον Πανθρακικο να κερδιζει....
....θα μου πεις εσυ απο την μερια σου,Κασσανδρα ειμαι, ετσι τα βλεπω και ετσι τα λεω.....ριξε κανενα κιλο αισιοδοξια ομως...ετσι για την χαζαμαρα και για να κανουμε κλιμα.......
...μπορει να μας βγει σε καλο......σιγα τον Φιδη.....αγχος αυτος θα εχει...μια χαρα για παστελωματα...
χε χε....διπλο στον εθνικο πειραιως κυριοι.....γιατι τον πηραμε τον παντελιδη;τον πρωην τους;για να χασουμε εκει μεσα;...με την ευκαιρια και εκει πρσφυγη ειχαμε και αν δεν πληρωθει ο παιχτης μεχρι τις 4/4/11 θα πηγαινει -2 βαθμους σε καθε παιχνιδι ο εθνικος..το ιδιο ισχυει και για την καρδιτσα...σοβαρη κατηγορια η β εθνικη