Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
 Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
 Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
65 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 65 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

Πανθρακικος-Οφις

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 3322

Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 7:54 pm

Με αλλα λογια...

ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;  Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 953425

Και γω το ευχαριστηθηκα Κατερινα μου.

Τους τριψαμε στη μουρη την υπεροψια τους.

Και πιο πολυ,ευχαριστηθηκα την ΚΕΡΑΜΙΔΑ που τους ηρθε κατακεφαλα.

Αν δεις τι λενε στο αλλο (που πιστευω να ειδες...) θα συμφωνησεις.

Ποσταρισματα ΠΑΝΙΚΟΥ.

Ειδικα ο "φιλοσοφος του κωλου" jocolor

Δεν το περιμεναν και τωρα ΕΤΣΟΥΞΕ...

ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

Υ.Γ: Το επομενο,λιγο μ' ενδιαφερει. Οπως και το σημερινο. Αμα παιξει καλυτερα ο Παναιτωλικος,ας το παρει. Αν οχι,ας χασει. Παντως οι αγρινιωτες,τετοιες δικαιολογιες αποκλειεται να επικαλεστουν. Οι αλλοι εχουν κανει εθνικο σπορ την ΚΛΑΨΑ. Τι να λεμε τωρα...

Υ.Γ 2: ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 7:56 pm

έτσιιιιιιιι...
GTP
GTP

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 8:00 pm

Εμένα πάντως πιο πολύ απο όλα μου άρεσε το γκολ του ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗ!!!
Ο άνθρωπος το είχε ανάγκη και το έβαλε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι....

ΣΟΥΛΤΑ-ΨΥΧΑΡΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ  Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 216575
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

Αριθμός μηνυμάτων : 306
Τόπος : Κομοτηνή

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 8:45 pm

Ρε gtp όλη την χρονιά τον βρίζεις. Τώρα τι άλλαξε?
http://www.panthrakikosfans.blogspot.com/
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 8:47 pm

12' Ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Βγαινει μονος του ο Αγριτης και σουταρει στου καραγκιοζ' το γαμο.

ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 953425

25' Νεα ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Ο Βλονταρσικ με τον Κιασσο,μπερδευουν τα μπουτια τους μονοι προ του Κουτσοπουλου.

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ  Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 953425

43' Μεγαλη ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Ο Αγριτης φευγει μονος του,παταει τη μπαλα και πεφτει κατω.

ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΣΦΗΚΑΣ  Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 953425

67' Τεραστια ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Ο Βλονταρτσικ σε πλεονεκτικη θεση,μπερδευεται με τα κορδονια του και αστοχει.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ  Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 953425

93' Απιστευτη ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Μετα απο κορνερ,η μπαλα στρωνεται στον Κιασσο,ο οποιος σημαδευει τα πευκα που ειναι πισω απο το πεταλο. Αναζητειται νεα μπαλα.

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΣΦΗΚΑΣ  Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 953425
terhs
terhs

Αριθμός μηνυμάτων : 697

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 8:58 pm

shmera mou arese h omada
htan kala sthmenh kai eixe stoxo kai auto fanhke
jtan mia dikaih nikh apenanth sta fidia
magkies den kanete mono eseis sthn krhth magkies den eisaste mono eseis
opoios katalabe katalabe..............
anastapoule eisai megalos karajiozhs den ksereis na xaneis

bazyridh exeis megalh kolofardia kai auto fanhke
gia mena eisai megalos MAKAKAS gia osous den kseroun sto telos eipe kai kati gia tous geitones gia na mas neuriash alla oti kai na pei h ousia einai oti exase shmera

twra to ti len gia ta korakia exoun adiko egw ena kserw
ths mikrhs ths pou...s h trixes ths ftaine
kai shmera o ofhs htan ligo

ENA MEGALO MPRAVO STA PITSIRIKIA
KSEKOLATE KAI ELATE NA TA DEITE TO AKSIZOUN
MPRAVO STA PAIDIA POU ZESTANAN THN ATMOSFAIRA SHMERA STA TEP

cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 9:15 pm

cappo έγραψε:

Ας κανω κι εγω ενα θεματακι......

....το εχω ταγμενο στον λεγεωναριο...ενα τριποντο θελει,θα το παρει την Κυριακη.....

...αν βεβαια τα κριαρια μας,εμφανιστουν ως αληθινοι κριοι.........

.......εστω με μια βδομαδα καθυστερηση,τηρω την υποσχεση μου...εξαιρετικα αφιερωμενο το σημερινο τριποντο(ας προσεχε ο χοντρο-Βεζυριδης...) στον λεγεωναριο...να ειναι οσο πιο χαλαρος γινεται την εβδομαδα αυτη ....υποσχομαι και το Σαββατιατικο με τους Παναιτωλικους.....

...πεστε μου, αν θελετε να σας ανοιξω και τον αγωνα με τον Παναιτωλικο.....τωρα που θαψαμε τον Φιδη,ειναι ευκαιρια να παραχωσουμε και τους Αγρινιωτες.......  Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 569369
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 9:23 pm

...προσωπικα, σε σχεση με τον αγωνα,θα σταθω σε εναν ποδοσφαιριστη.....

....σημερα ο Τζιωρτζοπουλος,εμοιαζε για πραγματικο αριστερ μπακ.....δεν τον εχω ξαναδει σε αλλο αγωνα,να παιζει τοσο συνετα την θεση....αντε και στα επομενα ετσι ακριβως.....

...... για σημερα,μονο το αποτελεσμα,ειναι αυτο που αξιζει να σταθουμε...και το οποιο πιστευω εγω,πως δημιουργει και πολλη καλη ψυχολογια,για το Σαββατιατικο ματς.......εγω το θελω σπαθενιο και καραμπινατο ξερο ασσο.........................
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 9:30 pm

Ευχαριστω για την αφιερωση cappo μου.

Ολοι το χαρηκαμε σημερα.

Το γιατι,ρωτηστε τους ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ απο το τσατσονησι.

ΦΑΑΑΑΑΠ !!!

Και βγαλτε το ΣΚΑΣΜΟ φιδακια.

Οντως (για να 'ρθουμε στα δικα μας,αφηνοντας τα καραγκιοζιλικια...) εγω χαλαρος θα ειμαι απο δω και περα. Οχι μονο για την προσεχη εβδομαδα,αλλα για τους προσεχεις δυο μηνες. Οταν ξεκινησει ο προγραμματισμος για τη νεα χρονια,εδω θα ειμαστε για να μπριζωθουμε παλι με την καψουρα μας...

Υ.Γ: Η Κασσανδρα βεβαιως,ποτε δεν κοιμαται. Υπενθυμιζει οτι χρειαζομαστε αλλους ΠΕΝΤΕ βαθμους για να εξασφαλιστουμε ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ. Θεωρω ομως,οτι ο Σαββας θα τους παρει. Γι' αυτο και ειπα πριν οτι το πρωταθλημα τελειωσε. Δεν τελειωσε μαθηματικα,αλλα ουσιαστικα...
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 10:16 pm

Ποιός πέταξε το μπουκάλι ΟΕΟ?? θα σας βοηθήσει το επόμενο βίντεο

http://www.panthraxclub.com
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 10:42 pm

Να και το επόμενο ο εύρων αμοιφθήσεται με....... Το μπουκάλι.....

και οι σημερινές φώτο-βίντεο αφιερωμένες στον ξενιτεμένο μας την Κασάνδρα.

https://picasaweb.google.com/kyklopes2008/1005#

Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 P4030194

Τα ΤΕΠ σε λιγο στο δικό τους topic.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την andia στις Κυρ 03 Απρ 2011, 11:01 pm, 1 φορά
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 03 Απρ 2011, 10:49 pm

.........πραγματικα βελαζουν οι Ομιλιτες,πλην ελαχιστων.......ειδε κανεις απο οσους ειμασταν σημερα στο γηπεδο κανενα.... σφαγειο ?...γιατι κατι για σφαγεια πιπιλιζουν συνεχεια......και οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ηταν στο γηπεδο........Ομιλιτες ,σσσσσσσσσσσσσσσιωπη ................η φαπα επεσε και αντε και του χρονου.........

...ειχαν δυο τετ α τετ καλα,στο β ημιχρονο και μια κεφαλια που μπορουσαν να γραψουν...ειχα κι εγω επισης, ενα αχαστο με τον Σουλτανιδη που το εβγαλε ο χοντροΒεζυριδης στο τσακ και μια δυο ευκαιριες που δεν μας εκανε η στρογγυλη το χατηρι...κατα τα αλλα ο αλενατορε Νικολο,μια ομαδα ειδε στο δευτερο ημιχρονο...την δικη του.......μπεεεεεεεεεεε και φααααααααααααπαααααα.....................

Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 584652
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 1:38 am

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 9:45 am

Κουτσόπουλος 9
Περπερίδης 8
Νατσούρας 7
Βαγγελόπουλος 7
Τζιωρτζιόπουλος 8
Ζησόπουλος 7
Λιαπάκης 10 (μου άρεσε πάρα πολύ στο παιχνίδι του)
Ούλμερς 8
Ρομπέρ 8
Σουλτανίδης 9 (για το γκολ)
Μάλκι 8

69' Νίκεζ 7
70' Κανωτίδης 9 (τον cappo περιμένω να μου πει αν είδε έστω κι ένα λαθος απο τον Γιάνναρο)
79΄ Ορλάντο 7

μαστροΣάββας Παντελίδης 9..... εκ του αποτελέσματος δικαιιώνεται ..... αν τρώγαμε όμως το τετ α τετ τότε θα τα άκουγε γιατί γύρισε πίσω την ομάδα στο Β' ..... τέλος καλό ΟΛΑ ΚΑΛΑ
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 9:52 am

.....καλημερα

...cappo is here karafatme......σχετικα με τον Γιανναρο......κανενα λαθος στην διαθεση,στην αγωνιστικοτητα, στο παθος του.......σε αυτα ειναι μανουλα ο Κανωτιδης γιαυτο και τον γουσταρουμε...
...σε αλλα ενισταμαι εγω......

...χθες ομως ο Τζιωρτζοπουλος πιστευω πως δικαιουται τον τιτλο του MVP......
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 9:54 am

....θα συμφωνησω μαζι σου και για τον Λιαπακη.....εμφανιση εκπληξη,πραγματικα....

...τον βαθμολογεις με δεκα !....ετσι δεν του δινεις κανενα περιθωριο,να παιξει καλυτερα......και μοιαζει να εχει πολυ ρεπερτοριο ακομη.......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Δευ 04 Απρ 2011, 10:04 am, 1 φορά

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 10:00 am

τον Λιαπάκη θαύμασα χτες ..... τον Τζιωρτζόπουλο δεν τον είδα να κάνει λάθος .... τον είδα μαλιστα να κάνει και πολλες θετικές ενέργειες ..... όμως η θέση του δεν μπορεί να τον βγάζει MVP ..... MVP δεν είναι ούτε ο Λιαπάκης που του έβαλα 10 .... ΜVP είναι ο ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ γιατί έκανε αυτό για το οποίο πάμε όλοι στο γήπεδο

γι αυτό
ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ..... οε οε οε....... οε οε οε
ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ ......οε οε οε .....οε οε οε

που πηγαίνοντας στα αποδυτήρια το τραγούδησε κι αυτός μαζί με τους φίλους του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ

ΥΓ ....το θέμα με τον παναιτωλικό το ανοίγεις και το βαφτίζεις εσύ αφού είσαι και ο μοναδικός ΝΟΝΟΣ που υπάρχει στην ομήγυρη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Δευ 04 Απρ 2011, 11:24 am, 1 φορά
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 10:12 am

...να προτεινω κατι για τoν MVP σε καθε αγωνα...

..να κανετε οι αντμινιστορες της σελιδας, μια μονιμη στηλη με τα ονοματα των ποδοσφαιριστων καπου στην σελιδα εμφανως , κι εκει σε ενα κυκλακι διπλα, να τσεκαρουμε την προτιμηση μας....

...για να μπορουμε και στο φιναλε του πρωταθληματος, να εχουμε μια συνολικη εκτιμηση για τους καλυτερους......

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 10:23 am

cappo έγραψε:

....θα συμφωνησω μαζι σου και για τον Λιαπακη.....εμφανιση εκπληξη,πραγματικα....

...τον βαθμολογεις με δεκα !....εστι δεν του δινεις κανενα περιθωριο,να παιξει καλυτερα......και μοιαζει να εχει πολυ ρεπερτοριο ακομη.......

έχεις δίκιο ήμουν πολύ αυστηρός έπρεπε να βάλω κι αλλα 10 αρια

αφού όμως ήταν για μενα ο καλύτερος του γηπέδου .... νομίζω το άξιζε

ΥΓ ...θυμήθηκα τώρα την φάση στην επίθεση του Β' ημιχρόνου που ο Βαγγελόπουλος σηκώθηκε για γυριστό αλλά δεν το έπιασε ..... αν το έπιανε θα ήταν φάση για highlights

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 10:37 am

ο Χαριτωνίδης όμως του ΟΦΗ (και πρώην δικός μας) που ήταν ??? ..... ήταν στην αποστολή ?? ..... δεν τον πήρε το μάτι μου ..... ούτε τραυματίας ήταν νομίζω ......
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 10:38 am

καλημέρα, καλημέρα

Χθές κερδίσαμε ένα καλό αμυντικό χαφ, (Λιαπάκης), και με τις καλές παρουσίες του Σουλτανίδη και Τζωρτζόπουλου, έχουμε πιστεύω μια μικρή βαση παιχτών για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας του χρόνου.
Οι Νικέζ, Μαλκί , Πετρέσκου βλέπω να λύνουν σύντομα τα συμβόλαιά τους, και μάλλον δύσκολο έως ακατόρθωτο να συνεχίσουν Ούλμερς και Ορλάντο.
Πρακτικά αρχίζει από τώρα ο νέος σχεδιασμός, και το ρόστερ μας είναι ελλιπέστατο.
Βλέπω να μπαίνει πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη, των φίλων μου διοικούντων, και θα πρέπει η προσπάθειά τους να στηριχτεί από τώρα .
Μια συνάντηση όλων των φορέων που αγαπάνε την ομάδα και την πόλη θα βοηθούσε πιστεύω την προσπάθεια.
Ξέρω καλά ότι από λόγια έχουν χορτάσει οι μεγαλομέτοχοι, απλά καλό θα είναι, να θέσουν όλους εμάς μπροστά στις ευθύνες μας .
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 10:49 am

...μπαστα ρε...ακομη δεν ξυπνησες και σκεφτεσαι φορεις και συναντησεις και ευθυνες.......

....................κουλαρε και γουσταρε την βεντουζα στους "δικους" σου.....

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 10:52 am

αν δεν κάτσει ο Ζησόπουλος καλός είναι και ο Νικέζ ..... τον Μαλκί τον πρόσεξες χτες που δεν έχασε ούτε μια φορά στον αέρα χτες ? ..... ο Ουλμερς που θα βρει καλύτερα ??? πιστεύω ότι θα ήθελε να μείνει τώρα προς το τέλος της καριέρας του ..... κι ο Ορλάντο έβγαλε μάτια στην αρχή ..... τον Πετρέσκου βλέπω πρώτον να μας χαιρετάει αφού δεν παίζει κιόλας ..... ο σχεδιασμός της νεας ομάδας πρέπει να γίνει από τώρα ξεκινώντας από την θέση του προπονητή ...... αλλα ας δούμε τον μάστρο Σάββα και σε μερικούς ακόμη αγώνες ..... δεν μπορώ να τον κρίνω από τον χτεσινό μόνο

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 10:53 am

συμφωνώ με τον cappo ....τόσο καιρό έιχαμε να πάρουμε 3ποντο ας το χαρούμε λίγο παραπάνω ας ευλογήσουμε τα μουστάκια μας πρώτα
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις    Πανθρακικος-Οφις - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 04 Απρ 2011, 10:59 am

....ole !!!......

......gamiste ton pousti ton Panetoliko.....

Πανθρακικος-Οφις

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
»  Πανθρακικος - A.O.ξ
» Οφη-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
» ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΕΚ
» ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Οφη
» Αεκ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Σελίδα 7 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: Προηγούμενες αγωνιστικές περίοδοι Πανθρακικού :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Football Leugue 2010-11-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | Σπορ | Collectives sports | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις