Και πιο πολυ,ευχαριστηθηκα την ΚΕΡΑΜΙΔΑ που τους ηρθε κατακεφαλα.
Αν δεις τι λενε στο αλλο (που πιστευω να ειδες...) θα συμφωνησεις.
Ποσταρισματα ΠΑΝΙΚΟΥ.
Ειδικα ο "φιλοσοφος του κωλου"
Δεν το περιμεναν και τωρα ΕΤΣΟΥΞΕ...
ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;
Υ.Γ: Το επομενο,λιγο μ' ενδιαφερει. Οπως και το σημερινο. Αμα παιξει καλυτερα ο Παναιτωλικος,ας το παρει. Αν οχι,ας χασει. Παντως οι αγρινιωτες,τετοιες δικαιολογιες αποκλειεται να επικαλεστουν. Οι αλλοι εχουν κανει εθνικο σπορ την ΚΛΑΨΑ. Τι να λεμε τωρα...
12' Ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Βγαινει μονος του ο Αγριτης και σουταρει στου καραγκιοζ' το γαμο.
ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
25' Νεα ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Ο Βλονταρσικ με τον Κιασσο,μπερδευουν τα μπουτια τους μονοι προ του Κουτσοπουλου.
ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ
43' Μεγαλη ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Ο Αγριτης φευγει μονος του,παταει τη μπαλα και πεφτει κατω.
ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΣΦΗΚΑΣ
67' Τεραστια ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Ο Βλονταρτσικ σε πλεονεκτικη θεση,μπερδευεται με τα κορδονια του και αστοχει.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
93' Απιστευτη ευκαιρια για τον ΟΦΗ. Μετα απο κορνερ,η μπαλα στρωνεται στον Κιασσο,ο οποιος σημαδευει τα πευκα που ειναι πισω απο το πεταλο. Αναζητειται νεα μπαλα.
shmera mou arese h omada htan kala sthmenh kai eixe stoxo kai auto fanhke jtan mia dikaih nikh apenanth sta fidia magkies den kanete mono eseis sthn krhth magkies den eisaste mono eseis opoios katalabe katalabe.............. anastapoule eisai megalos karajiozhs den ksereis na xaneis
bazyridh exeis megalh kolofardia kai auto fanhke gia mena eisai megalos MAKAKAS gia osous den kseroun sto telos eipe kai kati gia tous geitones gia na mas neuriash alla oti kai na pei h ousia einai oti exase shmera
twra to ti len gia ta korakia exoun adiko egw ena kserw ths mikrhs ths pou...s h trixes ths ftaine kai shmera o ofhs htan ligo
ENA MEGALO MPRAVO STA PITSIRIKIA KSEKOLATE KAI ELATE NA TA DEITE TO AKSIZOUN MPRAVO STA PAIDIA POU ZESTANAN THN ATMOSFAIRA SHMERA STA TEP
....το εχω ταγμενο στον λεγεωναριο...ενα τριποντο θελει,θα το παρει την Κυριακη.....
...αν βεβαια τα κριαρια μας,εμφανιστουν ως αληθινοι κριοι.........
.......εστω με μια βδομαδα καθυστερηση,τηρω την υποσχεση μου...εξαιρετικα αφιερωμενο το σημερινο τριποντο(ας προσεχε ο χοντρο-Βεζυριδης...) στον λεγεωναριο...να ειναι οσο πιο χαλαρος γινεται την εβδομαδα αυτη ....υποσχομαι και το Σαββατιατικο με τους Παναιτωλικους.....
...πεστε μου, αν θελετε να σας ανοιξω και τον αγωνα με τον Παναιτωλικο.....τωρα που θαψαμε τον Φιδη,ειναι ευκαιρια να παραχωσουμε και τους Αγρινιωτες.......
...προσωπικα, σε σχεση με τον αγωνα,θα σταθω σε εναν ποδοσφαιριστη.....
....σημερα ο Τζιωρτζοπουλος,εμοιαζε για πραγματικο αριστερ μπακ.....δεν τον εχω ξαναδει σε αλλο αγωνα,να παιζει τοσο συνετα την θεση....αντε και στα επομενα ετσι ακριβως.....
...... για σημερα,μονο το αποτελεσμα,ειναι αυτο που αξιζει να σταθουμε...και το οποιο πιστευω εγω,πως δημιουργει και πολλη καλη ψυχολογια,για το Σαββατιατικο ματς.......εγω το θελω σπαθενιο και καραμπινατο ξερο ασσο.........................
Το γιατι,ρωτηστε τους ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ απο το τσατσονησι.
ΦΑΑΑΑΑΠ !!!
Και βγαλτε το ΣΚΑΣΜΟ φιδακια.
Οντως (για να 'ρθουμε στα δικα μας,αφηνοντας τα καραγκιοζιλικια...) εγω χαλαρος θα ειμαι απο δω και περα. Οχι μονο για την προσεχη εβδομαδα,αλλα για τους προσεχεις δυο μηνες. Οταν ξεκινησει ο προγραμματισμος για τη νεα χρονια,εδω θα ειμαστε για να μπριζωθουμε παλι με την καψουρα μας...
Υ.Γ: Η Κασσανδρα βεβαιως,ποτε δεν κοιμαται. Υπενθυμιζει οτι χρειαζομαστε αλλους ΠΕΝΤΕ βαθμους για να εξασφαλιστουμε ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ. Θεωρω ομως,οτι ο Σαββας θα τους παρει. Γι' αυτο και ειπα πριν οτι το πρωταθλημα τελειωσε. Δεν τελειωσε μαθηματικα,αλλα ουσιαστικα...
.........πραγματικα βελαζουν οι Ομιλιτες,πλην ελαχιστων.......ειδε κανεις απο οσους ειμασταν σημερα στο γηπεδο κανενα.... σφαγειο ?...γιατι κατι για σφαγεια πιπιλιζουν συνεχεια......και οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ηταν στο γηπεδο........Ομιλιτες ,σσσσσσσσσσσσσσσιωπη ................η φαπα επεσε και αντε και του χρονου.........
...ειχαν δυο τετ α τετ καλα,στο β ημιχρονο και μια κεφαλια που μπορουσαν να γραψουν...ειχα κι εγω επισης, ενα αχαστο με τον Σουλτανιδη που το εβγαλε ο χοντροΒεζυριδης στο τσακ και μια δυο ευκαιριες που δεν μας εκανε η στρογγυλη το χατηρι...κατα τα αλλα ο αλενατορε Νικολο,μια ομαδα ειδε στο δευτερο ημιχρονο...την δικη του.......μπεεεεεεεεεεε και φααααααααααααπαααααα.....................
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 1:38 am
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 9:45 am
69' Νίκεζ 7 70' Κανωτίδης 9 (τον cappo περιμένω να μου πει αν είδε έστω κι ένα λαθος απο τον Γιάνναρο) 79΄ Ορλάντο 7
μαστροΣάββας Παντελίδης 9..... εκ του αποτελέσματος δικαιιώνεται ..... αν τρώγαμε όμως το τετ α τετ τότε θα τα άκουγε γιατί γύρισε πίσω την ομάδα στο Β' ..... τέλος καλό ΟΛΑ ΚΑΛΑ
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 9:52 am
.....καλημερα
...cappo is here karafatme......σχετικα με τον Γιανναρο......κανενα λαθος στην διαθεση,στην αγωνιστικοτητα, στο παθος του.......σε αυτα ειναι μανουλα ο Κανωτιδης γιαυτο και τον γουσταρουμε... ...σε αλλα ενισταμαι εγω......
...χθες ομως ο Τζιωρτζοπουλος πιστευω πως δικαιουται τον τιτλο του MVP......
cappo
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 9:54 am
....θα συμφωνησω μαζι σου και για τον Λιαπακη.....εμφανιση εκπληξη,πραγματικα....
...τον βαθμολογεις με δεκα !....ετσι δεν του δινεις κανενα περιθωριο,να παιξει καλυτερα......και μοιαζει να εχει πολυ ρεπερτοριο ακομη.......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Δευ 04 Απρ 2011, 10:04 am, 1 φορά
........................
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 10:00 am
τον Λιαπάκη θαύμασα χτες ..... τον Τζιωρτζόπουλο δεν τον είδα να κάνει λάθος .... τον είδα μαλιστα να κάνει και πολλες θετικές ενέργειες ..... όμως η θέση του δεν μπορεί να τον βγάζει MVP ..... MVP δεν είναι ούτε ο Λιαπάκης που του έβαλα 10 .... ΜVP είναι ο ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ γιατί έκανε αυτό για το οποίο πάμε όλοι στο γήπεδο
που πηγαίνοντας στα αποδυτήρια το τραγούδησε κι αυτός μαζί με τους φίλους του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ
ΥΓ ....το θέμα με τον παναιτωλικό το ανοίγεις και το βαφτίζεις εσύ αφού είσαι και ο μοναδικός ΝΟΝΟΣ που υπάρχει στην ομήγυρη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Δευ 04 Απρ 2011, 11:24 am, 1 φορά
cappo
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 10:12 am
...να προτεινω κατι για τoν MVP σε καθε αγωνα...
..να κανετε οι αντμινιστορες της σελιδας, μια μονιμη στηλη με τα ονοματα των ποδοσφαιριστων καπου στην σελιδα εμφανως , κι εκει σε ενα κυκλακι διπλα, να τσεκαρουμε την προτιμηση μας....
...για να μπορουμε και στο φιναλε του πρωταθληματος, να εχουμε μια συνολικη εκτιμηση για τους καλυτερους......
........................
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 10:23 am
cappo έγραψε:
....θα συμφωνησω μαζι σου και για τον Λιαπακη.....εμφανιση εκπληξη,πραγματικα....
...τον βαθμολογεις με δεκα !....εστι δεν του δινεις κανενα περιθωριο,να παιξει καλυτερα......και μοιαζει να εχει πολυ ρεπερτοριο ακομη.......
έχεις δίκιο ήμουν πολύ αυστηρός έπρεπε να βάλω κι αλλα 10 αρια
αφού όμως ήταν για μενα ο καλύτερος του γηπέδου .... νομίζω το άξιζε
ΥΓ ...θυμήθηκα τώρα την φάση στην επίθεση του Β' ημιχρόνου που ο Βαγγελόπουλος σηκώθηκε για γυριστό αλλά δεν το έπιασε ..... αν το έπιανε θα ήταν φάση για highlights
........................
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 10:37 am
ο Χαριτωνίδης όμως του ΟΦΗ (και πρώην δικός μας) που ήταν ??? ..... ήταν στην αποστολή ?? ..... δεν τον πήρε το μάτι μου ..... ούτε τραυματίας ήταν νομίζω ......
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 10:38 am
καλημέρα, καλημέρα
Χθές κερδίσαμε ένα καλό αμυντικό χαφ, (Λιαπάκης), και με τις καλές παρουσίες του Σουλτανίδη και Τζωρτζόπουλου, έχουμε πιστεύω μια μικρή βαση παιχτών για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας του χρόνου. Οι Νικέζ, Μαλκί , Πετρέσκου βλέπω να λύνουν σύντομα τα συμβόλαιά τους, και μάλλον δύσκολο έως ακατόρθωτο να συνεχίσουν Ούλμερς και Ορλάντο. Πρακτικά αρχίζει από τώρα ο νέος σχεδιασμός, και το ρόστερ μας είναι ελλιπέστατο. Βλέπω να μπαίνει πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη, των φίλων μου διοικούντων, και θα πρέπει η προσπάθειά τους να στηριχτεί από τώρα . Μια συνάντηση όλων των φορέων που αγαπάνε την ομάδα και την πόλη θα βοηθούσε πιστεύω την προσπάθεια. Ξέρω καλά ότι από λόγια έχουν χορτάσει οι μεγαλομέτοχοι, απλά καλό θα είναι, να θέσουν όλους εμάς μπροστά στις ευθύνες μας .
cappo
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 10:49 am
...μπαστα ρε...ακομη δεν ξυπνησες και σκεφτεσαι φορεις και συναντησεις και ευθυνες.......
....................κουλαρε και γουσταρε την βεντουζα στους "δικους" σου.....
........................
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 10:52 am
αν δεν κάτσει ο Ζησόπουλος καλός είναι και ο Νικέζ ..... τον Μαλκί τον πρόσεξες χτες που δεν έχασε ούτε μια φορά στον αέρα χτες ? ..... ο Ουλμερς που θα βρει καλύτερα ??? πιστεύω ότι θα ήθελε να μείνει τώρα προς το τέλος της καριέρας του ..... κι ο Ορλάντο έβγαλε μάτια στην αρχή ..... τον Πετρέσκου βλέπω πρώτον να μας χαιρετάει αφού δεν παίζει κιόλας ..... ο σχεδιασμός της νεας ομάδας πρέπει να γίνει από τώρα ξεκινώντας από την θέση του προπονητή ...... αλλα ας δούμε τον μάστρο Σάββα και σε μερικούς ακόμη αγώνες ..... δεν μπορώ να τον κρίνω από τον χτεσινό μόνο
........................
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 10:53 am
συμφωνώ με τον cappo ....τόσο καιρό έιχαμε να πάρουμε 3ποντο ας το χαρούμε λίγο παραπάνω ας ευλογήσουμε τα μουστάκια μας πρώτα
cappo
Θέμα: Απ: Πανθρακικος-Οφις Δευ 04 Απρ 2011, 10:59 am