Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τρι 10 Μάης 2011, 1:51 pm
Όντως καλως σας βρήκα....το ξέρετε και εσείς καλύτερα απο μένα δυστυχώς ή ευτυχώς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εμπιστοσύνη δίνεται στους Νέους στα τελευταία ''αδιάφορα'' βαθμολογικά παιχνίδια όπου τα πιτσιρίκια πρέπει σε λίγα λεπτά να αποδείξουν ότι δίκαια αξίζουν να φοράνε την φανέλα του Πανθρακικού ή όποιας άλλης ομάδας. Είναι μεγάλη συζήτηση και φυσικά δίνω δίκαιο σε σένα karafatme αλλα και σε πολλούς άλλους που θέλανε το πρωτάθλημα (βασικά στα παιδιά) αλλά αν θέλουμε να κοιτάξουμε μακροπρόθεσμα και όσο μπορείς να το κάνεις για την ομάδα μας ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο καλό είναι που έπαιξαν όσο έπαιξαν οι νεαροί ή έστω πήρανε μυρωδιά αποδυτήρια επαγγελματικής ομάδας, ξενοδοχεία κτλ. Ψαγμένος είσαι όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Υ.Γ. Φαντάζομαι δεν θα μου απαντήσετε ότι το κάνουν καθημερινά στις προπονήσεις άλλες συνθήκες, άλλες απαιτήσεις άλλο κλίμα.
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τρι 10 Μάης 2011, 1:56 pm
ένα άλλο καλό για ψήσιμο των πιτσιρικάδων είναι και τα συχνότερα οικογενειακά διπλά ..... μεταξύ της μεγάλης ομάδας και των ΤΕΠ στα πλαίσια της προετοιμασίας και των δύο ..... ένα ημίχρονο θα μπορούσε να δοκιμαστεί κάθε πέμπτη (ας πούμε) οι μεν με τους δε ... και μετά ας κάνουν όλοι την προπόνησή τους ..... είναι ανταγωνιστικοί οι μικροί και το απέδειξαν ..... θα μπορούσαν να τους κοντράρουν τους μεγάλους άνετα
gionnidis
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τρι 10 Μάης 2011, 8:17 pm
Λογικά αυτό πρέπει να συμβαίνει αλλά τα παιδιά τα μικρά έχουν προπονήσεις βράδυ γιατι έχουν μαθήματα (Αγγλικά, φροντιστήρια, αρχ...., μύδια κτλ.) οπότε πολύ δύσκολα μπορεί να παίξουν. Χαίρομαι πάντως που υπάρχει υποστήριξη αρα και εμπιστοσύνη στους Νέους.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τρι 10 Μάης 2011, 10:02 pm
gionnidis έγραψε:
Λογικά αυτό πρέπει να συμβαίνει αλλά τα παιδιά τα μικρά έχουν προπονήσεις βράδυ γιατι έχουν μαθήματα (Αγγλικά, φροντιστήρια, αρχ...., μύδια κτλ.) οπότε πολύ δύσκολα μπορεί να παίξουν. Χαίρομαι πάντως που υπάρχει υποστήριξη αρα και εμπιστοσύνη στους Νέους.
H δική μας υποστήριξη είναι αμεριστη φίλε μου. Ερχομαι στη θέση των γονιων τους (υπήρξα κι εγώ τέτοιος), που έκαναν τόσες θυσιες , και από κακους χειρισμούς της ΠΑΕ και όχι του ερασιτέχνη, θα αναγκαστουν να κάνουν περισσότερες, μιας και τα παιδιά χανουν τα βαθμολογικά μπόνους των πανελλαδικών. Καλά τα αποδυτήρια των μεγάλων καλές οι ζυμώσεις με τους επαγγελματίες, αλλά πολύ καλύτερη μια άνετη είσοδος σε ενα πανεπιστήμιο.Κρίμα γιατι όλα τους είχαν στόχους..
ΥΓ. καλά ποσταρίσματα σου εύχομαι
gionnidis
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τετ 11 Μάης 2011, 12:11 am
φαντάζομαι όταν τα παιδιά υπέγραψαν στον Πανθρακικό, υπέγραψαν και ένα χαρτί ότι η ομάδα θα τους περάσει και στο Πανεπιστήμιο ή κάτι τέτοιο....φαντάζομαι. Βέβαια όταν ακούω να φταίει η ΠΑΕ και όχι ο Ερασιτέχνης ή το αντίθετο, στα αρχ....μου βασικά, είναι σαν να λέμε Πανθρακικός και η άλλη ομάδα (Πανσερραικός, Αστέρας Τρίπολης, Δόξα Δράμας). Όλη η πόλη μια ομάδα, αλλά ο Πανθρακικός πολλές ομάδες, εσείς και εμείς, εμείς και οι άλλοι. Αλλά είπαμε η επιτυχία έχει πολλούς πατέρες η αποτυχία κανέναν... Υ.Γ. Ευχαριστώ για τις ευχές σου για καλά ποσταρίσματα. Πίστεψε με θα προσπαθήσω
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τετ 11 Μάης 2011, 12:45 am
Μίλησα για κακους χειρισμούς. Σε καμμια περίπτωση δεν διαχώρισα τα δυο κομμάτια του ιδιου συνόλου. Ο πανθρακικός είναι ένας , η προσπάθεια που έγινε από την διοίκηση της ΠΑΕ ήταν εξαιρετική, απλά φθάσανε στο ποτάμι και δεν ήπιαν νερό. είναι κρίμα γιατί η τόσο επίπονη προσπάθεια όλων (ΠΑΕ και ερασιτέχνη ) δεν είχε το κατά πολλούς αναμενόμενο αποτέλεσμα. Δεν ξέρω πόσο έχεις παρακολουθήσει τα ΤΕΠ και τι γνώμη έχεις, εγώ απλά μπήκα στο λούκι τις 10 τελευταίες αγωνιστικές και κόλλησα. Τέλος πάντων κάθε εμπόδιο για καλό, και μακάρι αυτά τα παιδιά να διακριθούν σε όλους τους τομείς της σταδιοδρομίας τους. Πρέπει επιτέλους και ο Πανθρακικός να κρατήσει τα παιδιά του και όχι να αιμοραγούμε προς τους γείτονες.(μπορώ να σου αναφέρω πάνω απο δέκα ταλέντα της ροδόπης που παίζουνε παντού εκτός από τον Πανθρακικό). Σόρυ αν κούρασα, καλό βράδυ.
Μια φορά και για πάνα Πανθρακικός
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τετ 11 Μάης 2011, 10:56 am
gerolykos έγραψε:
Μια φορά και για πάνα Πανθρακικός
Πάνες "Πανθρακικος"....Μια φορά και για παντα....
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τετ 11 Μάης 2011, 7:44 pm
Tα ΤΕΠ παίζουν Κυριακή μεσημέρι στις 12. Το αντίστοιχο παιχνίδι της Ηλιούπολης με τον Παναιτωλικό στις 14.00. οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τετ 11 Μάης 2011, 8:31 pm
Πάμε να κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία για 2 ώρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο ??? Από τις 12 έως 2.00
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τετ 11 Μάης 2011, 8:59 pm
ηλιοθεραπεία δηλαδή ;
........................
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τετ 11 Μάης 2011, 9:37 pm
gerolykos έγραψε:
ηλιοθεραπεία δηλαδή ;
για καλού κακού ας πάρουμε και κανένα σαμπουάν ...μπορεί να ρίξει τουλούμια .... ξεσκίστηκε ο παλιόκαιρος
πάνα Πανθρακικός ...... και για Γεροντική ακράτεια
........................
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Τετ 11 Μάης 2011, 10:30 pm
Μια πρωτότυπη ιδέα είχαν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας του Πανθρακικού καθώς την Κυριακή 15 Μαΐου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που εδρεύουν στο Κικίδιο πρόκειται να λάβει χώρα ένα διαφορετικό τουρνουά που έχει ως στόχο οι νέοι της Κομοτηνής να γνωρίσουν την χαρά που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει. Συγκεκριμένα οι προπονητές των τμημάτων υποδομής ενημέρωσαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είναι ήδη αθλητές στην ομάδα να δημιουργήσουν ομάδα 5 ατόμων και να συμμετάσχουν σε ένα άτυπο τουρνουά. Οι αγώνες πρόκειται να ξεκινήσουν στις 10:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο των ακαδημιών (25310-82819) ή με τον κ. Γιάννη Τζελέπη (κιν. 6948262081).
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 12:34 am
ημιτελικοί στο παιδικό πρωτάθλημα του ν.Ροδόπη: green team(Γρατινή)-Μεσούνη 1-2 στην παράταση Πανθρακικός-Ελπίδα Σαπών 6-0
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 9:44 am
Πρόεδρε, στις 2 παίζουν τα μωρά
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 11:02 am
gringababy έγραψε:
Πρόεδρε, στις 2 παίζουν τα μωρά
Kατερίνα στις 12.00 παίζουν .
........................
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 11:05 am
να το κάνουμε στις 13:00 ... να μην μαλώνετε.
Κάντε το και στις 23.00.Στις 12 το μεσημέρι θα πάιξουν, εκτός και αν γίνει δεκτό το αίτημα που υπέβαλλαν, για τις 14.00. Σε κάθε περίπτωση θα το ξέρουμε μέχρι το μεσημέρι.
gringababy
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 11:16 am
Πρόεδρε, στις 2 παίζουν, το πέρασαν και στον Επίσημο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gringababy στις Πεμ 12 Μάης 2011, 11:18 am, 1 φορά
........................
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 12:07 pm
karafatme έγραψε:
να το κάνουμε στις 13:00 ... να μην μαλώνετε.
Κάντε το και στις 23.00.Στις 12 το μεσημέρι θα πάιξουν, εκτός και αν γίνει δεκτό το αίτημα που υπέβαλλαν, για τις 14.00. Σε κάθε περίπτωση θα το ξέρουμε μέχρι το μεσημέρι.
Την πρώτη σειρά την έγραψα εγώ το υπόλοιπο δεν το έγραψα ποτέ ..... ρε admin ..... έπεσε το αλφάδι πάνω στο κινητό σου και μπήκε και μου άλλαξε το μήνυμα ??? ...... ξέρει και ελληνικά το αλφάδι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Πεμ 12 Μάης 2011, 12:11 pm, 1 φορά
gringababy
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 12:09 pm
Μπορεί να την έχω κάνει κι εγώ τη βλακεία, δε ξέρω... Θεωρητικά είμαι mod σ' αυτό το τόπικ. Δεν έχω ιδέα πάντως πώς το έκανα (αν το έκανα....)
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 1:02 pm
karafatme έγραψε:
karafatme έγραψε:
Mπορεί η Κατερίνα να την έκανε , αλλά αυτές οι γραμμές γράφτηκαν από μένα. Μια ωραία.....οικογένεια είμαστε.
Μήπως έγινα admin ,στη θέση του admin ; Μήπως είμαι τρελλός μήπως τάχω χαμένα ;(Νότης)
........................
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 1:06 pm
ok ..... no worries mate
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 1:07 pm
Εγω το κανα....με μεθοδους υπνωσης και αυθυποβολης...Ντόιγκ....
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 2:24 pm
κάνε κι αυτό ρε admin να φαίνεται κατευθείαν γιατι η τεχνολογία με εξέθεσε πάλι...!!!!
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Πεμ 12 Μάης 2011, 7:22 pm
gerolykos έγραψε:
karafatme έγραψε:
karafatme έγραψε:
Mπορεί η Κατερίνα να την έκανε , αλλά αυτές οι γραμμές γράφτηκαν από μένα. Μια ωραία.....οικογένεια είμαστε.
Μήπως έγινα admin ,στη θέση του admin ; Μήπως είμαι τρελλός μήπως τάχω χαμένα ;(Νότης)
Το βρήκα, εγώ είμαι η πέτρα του σκανδάλου. Προχθές που προσπαθούσα να βάλω την υπογραφή του "όλα θα γίνουν κανονικά" στα δικαιώματα τον έκανα και διαχειριστή. Γερόλυκε δίπλα στο qoute είναι και το edit μην το πολύ σκαλίζεις..
........................
Θέμα: Απ: Τα νέα ταλέντα του Πανθρακικού Παρ 13 Μάης 2011, 9:39 am
αρα εμείς παίζουμε στις 12:00 και ο παναιτωλικός στις 14:00 .... οριστικά .... και κανονικά όπως λέει κι ο Γλυκος