......τα δυο σεντερ μπακ,ηταν παντα δυο και τρια βηματα πισω απο τους επιθετικους του Λεβαδειακου,καθε φορα που παιρνανε την μπαλα στην μικρη περιοχη μας......
...κατανοητος ο ενθουσιασμος ,αλλα φιλος,καναμε πολλα λαθη στην αμυνα και παλι.......ο δε Βαγγελοπουλος αργει περισσοτερο και απο την καθυστερηση.........
18άρης, από τον Εβρο.Ανηψιός του Ντέμη.στυλοβάτης των ΤΕΠ. πάιζει εξίσου καλά δεξια και αριστερά στα χαφ. Εχει θέση για μένα και στην Ελπίδων. Αν δεν γινότανε το 2-1 θα τον βλέπαμε περισσότερο σήμερα.
Πρώτα στο Ιστορικό …….. η πρώτη νίκη επί του Κομποτιακού στην νεώτερη ιστορία μας είναι πια γεγονός. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά εμένα τουλάχιστον μου καθόταν άσχημα το απόλυτο που είχε η ομάδα του ασβού.
Το δεύτερο είναι ο Νίκος Σουλτανίδης. Αντικειμενικά αν τον βαθμολογούσαμε και σύμφωνα με την απόδοση που έπιασε στον σημερινό αγώνα το 9 το έχει και το αξίζει.
Αν τον βαθμολογούσαμε όμως ….. διαχρονικά ………. και με βάση όσα έχει δώσει από την αρχή της σαιζόν ………. τότε παίρνει 19.
Νομίζω ότι έκανε την υπέρβαση και χάρηκε σαν μικρό παιδί όταν έβαλε το γκολ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι……
«Ξέραμε εκ των προτέρων τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Ο Λεβαδειακός παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και προέρχεται από θετικά αποτελέσματα. Όμως παίξαμε καλύτερα και ήρθε φυσιολογικά η νίκη μας. Είχαμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, φαίνεται και στην στατιστική. Στα περασμένα ματς με Διαγόρα και Τρίκαλα δεν είχαμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μας. Είναι δύσκολο να προλάβουμε την εξάδα, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο». Ερωτηθείς για το νέο ρόλο του Ρομπέρ (αριστερό μπακ), ο Βέλγος τόνισε: «Ίσως και να είναι αυτή η κατάλληλη θέση του. Ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο μαρκάρισμα του Ναπολεόνι».
Α!, τώρα που το θυμήθηκα: το κοινό σου δίπλα σε ψάχνει
πρώτα θα κάνουν fan club ... και μετά θα έρθουν εδώ να προσκυνήσουν ..... θα πουν ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ .... και θα το σκεφτώ αφού ζητησει συγγνώμη ο sellos
Ρε μάγκες εκείνο το site το επίσημο μου φαίνεται πάει να μοιάσει το panthrax.gr άμεση ενημέρωση βλέπω. Το γιορτάζουν για την νίκη; χάσανε τα κλειδιά απο την διαχείριση;δεν έχουν ίντερνετ; τι πάθανε άραγε;
ρε andia .... πάρε τους κωδικούς .... σε 10 λεπτα εδώ μεσα 5-10 άτομα θα τους έιχαμε γράψει τα ΑΠΑΝΤΑ .... έχουμε τον φρεσκοδιαβασμένο SPQR θα τραβούσε έναν ακάθιστο ύμνο..... θα 'γράφε διθύραμβους η gringa .....ο cappo θα έγραφε για την άμυνα .... εγώ για το κέντρο .... ο γερόλυκος γιατην επίθεση ...... κι εσύ θα τους έκανες ένα μοντάζ , στοκάρισμα , βάψιμο ..... και έτοιμο για αναρτηση θα το είχαν ....
ΥΓ ... Γερόλυκε με την Γεν Γραμματέα του "κόμματος" να παρακολουθείς τους αγώνες .... είστε γουρλήδες οι δύο μαζί