Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 7:09 pm

...γεροβουβαλε,εσυ που εβρεξες τον κωλο σου τοοοοοοοοσο πολυ,κανενα... φαμωβ ειδες καμμια φορα ???
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 7:18 pm

Καλως τη νε τη πέρδικα .
Φαμπέζ είδα μια φορά , στη λαδόξερα, αλλά έφταιγε η γενήρακι.
Βλάστημε που θα πάει , θα σε βάλω να γυρνάς τη σούβλα με το κορονάτο, και θα φας κολλυφάδες για τιμωρία.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 7:24 pm

gerolykos έγραψε:
Καλως τη νε τη πέρδικα .
Φαμπέζ είδα μια φορά , στη λαδόξερα, αλλά έφταιγε η γενήρακι.
Βλάστημε που θα πάει , θα σε βάλω να γυρνάς τη σούβλα με το κορονάτο, και θα φας κολλυφάδες για τιμωρία.

.....κανενα απο κεινα τα "μπιμπια" της θαλασσας,θα εχεις για ορεκτικο ?

....Υ.Γ. ...το φιλαρακι μας ο Κουταλας,προ αμνημονευτων κελαιδαει για τα εργα σας στο north-east Aegean
................εχω ακουσει εγω πραγμα για φαμπεζ και για φαμωβ,που δεν φανταζεσαι......
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 7:33 pm

karafatme έγραψε:
Στην απολογία του ο Γιάννης Κομπότης, υποστήριξε: «Σας ενημερώνω ότι κάθε χρόνο έχει κέρδος η εταιρία μου 20-30 εκατ. ευρώ. Εξαιτίας του ντόρου που έγινε η τράπεζα, με την οποία συνεργάζομαι, δεν με χρηματοδοτούσε ...περισσότερα ΕΔΩ

Αν κάποιος κάνει 20 - 30 εκατ ευρω κέρδη......... μάλλον δεν έχει ανάγκη χρηματοδότησης από καμία Τράπεζα. Αντίθετα αν τα δηλώνει κιόλας στην εφορία μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί Εθνικός Ευεργέτης.

Προφανώς ο ποιητής εννοεί τζίρο και όχι κέρδη
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 7:36 pm

...δε πα να λεμε οτι θελουμε...εκεινος ο ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ,ειναι ο γκραν μαστερ της υποθεσης.....
Ποζαρ ο κωλοφαρδος,οποτε γουσταρει.....σουιτουλες ομορφες σε καταπληκτικους ξενωνες,με τα σεα του,με τα χαμαμ του,με τα μασαζ του,με τις σοκολατοθεραπειες του και με την καλη μασα....

...τα ποτα κερασμενα απο την διευθυνση......αδειαζει η κεφαλα του καθε ΣΚ και νατονε καθε βδομαδα σονικο και μπανικο....

...τραβα εσυ απο τα μεσημερια τωρα,να περιμενεις να τσιμπησει το φαμπεζ....μπαλαντα ντε λα τρομπα.....

...ξερεις τι μου θυμιζεις...τον αδερφο του Νονου (Πατσινο) τον Φρεντο,που πηγε για ψαρεμα και τον "κλαδεψε" μεσα στην βαρκα ενα τσιρακι του......βεβαια οι λογοι εκεινοι δεν μας ενδιαφερουν εδω,αλλα τωρα εφαγα την αστραπη,καθως θυμηθηκα την σκηνη και τον Φρεντο μεσα στην βαρκα...

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 7:41 pm

"H FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή αγώνων της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE και των αγώνων της 23ης και της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE 2 του 1ου και του 2ου Ομίλου αντίστοιχα, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 05-03-2011, την Κυριακή 06-03-2011 και τη Δευτέρα 07-03-2011, στη μνήμη των αδικοχαμένων αστυνομικών, που έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας την Τρίτη 01-03-2011. Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων".
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 7:46 pm

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ στα όρια της ΑΗΔΙΑΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 7:57 pm

Η σοκολατοθεραπεια μ'αρεσε.....τι κακα λογάκια δεν επιτρέπονται.... που σαι..... ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 32362

ΥΓ.Lacta αμυγδαλου+ΙΟΝ αμυγδαλου....σοκολατοθεραπεια στομαχου....
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 8:02 pm

Ρε σεις,βαλανε οι μακαρθιστες αυτοματοποιημενο συστημα αντικαταστασης
της κακιας λεξης με το που ποσταρεις.....εγραψα τι μακακας που σαι
και μου βγαλε "κακα λογακια δεν επιτρεπονται"
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 8:08 pm

Ενταξει cappo,το ξεκλειδωσα...
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 8:11 pm

Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό εγώ δεν ξέρω τίποτα ………….

Ρε Ανδρέα δεν ξέρω τι έκανες άλλα μην βγάζουμε τα μάτια μας με μαλακείες

( Είδες άμα είσαι ανορθόγραφος βρίζεις ελεύθερα)
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 8:15 pm

Ρε σεις καθε αλλα παρα βρυσιματα και χυδαιοτητες εχουμε εδω μεσα....
Αντε και γραφτηκε μια φορα στα 50 ποσταρισματα η λεξη μαλλακας,
αντε και ο cappo πεταει κανα ωραιο.....Αλλο η βουρτσα,αλλο η κουρσα....
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 8:38 pm

Μηνά έκανες τίποτα για τις βεντούζες του Νικέζ ρε Ιωσήφ;

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 8:48 pm

ρε σεις ο Μπουτζίκος ο βάζελος που είναι ..... εξαφανίστηκε ούτε στα ΤΕΠ ??
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 9:01 pm

ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:

Ναι αλλά εμένα με βλαστημάει ρε Θείο , ο cappos.
με λέει άμπαλο ψαρά Mad
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 9:03 pm

Πω πω πολυ παρεξηγιάρηδες είστε...... ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 953425 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 217575
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 9:14 pm

gerolykos έγραψε:
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:

Ναι αλλά εμένα με βλαστημάει ρε Θείο , ο cappos.
με λέει άμπαλο ψαρά Mad
.....

...δεν σε αποκαλεσα ποτε αμπαλο ψαρα...ποτε....

....αψαρο μπαλά,μπορει...........

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 953425
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 9:30 pm

Νοστιμότατος ο μπαλάς, μοιάζει αρκετά με το λιθρίνι.
Αντε ρε , τώρα τον Απριλομάη, θα σε πάρω στη βεγγάζη να βγάλεις λίγους και να κάνεις το τραπέζι στη JBL μπας και σε αφήσει να έρθεις στα μπαράζ .
Ricardo
Ricardo

Αριθμός μηνυμάτων : 48

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 9:35 pm

Πω πω δεν σας προλαβαίνω... τι πιστόλια είστε?
3-4 ώρες έλλειψα και έπεσε καταιγίδα...
Λοιπόν, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το στήσουμε το στοιχηματάκι αν και δεν ανήκει στα "hobby" μου.
Απλά επειδή σπάνια είμαι σίγουρος... και αποφεύγω να χρησιμοποιώ 3 λέξεις:
(εγώ , ποτέ , πάντα ), για καταστάσεις που αφορούν τον "άνθρωπο".
Αλλά δεν θέλω να χαλάω χατήρι σε πανθρακοαδέρφι!
Και δεν είμαι σίγουρος απλά επειδή ο Ορλάντο αύριο θα δοκιμάσει για πρώτη φορά το πόδι του στο Κικίδιο... Άρα απίθανο δεν είναι τίποτα. Απλά πολύ πολύ δύσκολο και ριψοκίνδυνο, να τον χάσεις για το υπόλοιπο της σεζόν. Και μόνο για αυτήν την πληροφορία που σας δίνω, το θέλω το επαθλάκι μου... Very Happy
Karafatme, θα σε αφήσω να διαλέξεις εσύ το έπαθλο σου.
Αν και η ουσία είναι ο άσσος και μόνο αυτός!!

gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 9:52 pm

ποιό πόδι θα δοκιμάσει ; αυτό με την κάκωση δικεφάλου σε 2ο βαθμό που θέλει τουλάχιστον 15 μέρες να γίνει καλά, ή το καλό.
Η μήπως το μεσαίο ;
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 9:53 pm

Εγω παντως οπως τον ειδα να τον παιρνουν σηκωτο στα τρικαλα,
το εκοψα να ναι ετοιμος κατ'ευθειαν στα μπαραζ....
Ricardo
Ricardo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 9:58 pm

gerolykos έγραψε:
ποιό πόδι θα δοκιμάσει ; αυτό με την κάκωση δικεφάλου σε 2ο βαθμό που θέλει τουλάχιστον 15 μέρες να γίνει καλά, ή το καλό.
Η μήπως το μεσαίο ;

Το δεξί με την κάκωση δεν παίζει να το δοκιμάσει...
Το μεσαίο είναι το καλό του... BANANA
Άρα θα δοκιμάσει το αριστερό !!

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 04 Μαρ 2011, 3:11 pm

Ricardo έγραψε:
.... Και μόνο για αυτήν την πληροφορία που σας δίνω, το θέλω το επαθλάκι μου... Very Happy
Karafatme, θα σε αφήσω να διαλέξεις εσύ το έπαθλο σου.
Αν και η ουσία είναι ο άσσος και μόνο αυτός!!

no worries mate που λεν και down under

είσαι πλέον επίτιμο μέλος της παρέας πιστεύοντας ότι σηκώνεις το καλαμπούρι τα πειράγματα που ΑΝΘΙΖΟΥΝ καιρό τωρα εδώ μεσα ....
σου λέω σαν ένας από τους πιο έμπειρους εδώ μέσα το ημιεπίσημο ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

το έπαθλό μου αν χάσεις το στοίχημα είναι να ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τον Κομποτιακό την Δευτέρα ..... τίποτα άλλο δεν θελω ..... ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΛΕΖΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ
Ricardo
Ricardo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 04 Μαρ 2011, 3:58 pm

Παράθεση :

το έπαθλό μου αν χάσεις το στοίχημα είναι να ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τον Κομποτιακό την Δευτέρα ..... τίποτα άλλο δεν θελω ..... ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΛΕΖΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ

Δεν κάνω για σέντερ φορ εγώ, αυτό θα στο υποσχεθεί άλλος...

Σαν δεξί μπακ (λεέέέμε τώρα.... θεωρητικά) μια καλή σέντρα από δεξιά κατεβασιά στο ασβέστη να σου την κάνω!!

Άρα θα γράψω και εγώ κάτι ανάλογο... εάν χάσω.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 04 Μαρ 2011, 4:10 pm

Δεκαρακι μπουκαδαρος,Λιονελ ΜεσΗ,αλλαγη στο 92 γκολ στο 95....

Ιωσηφ ή Σηφης ή Γιουσουφ ο Γαμετης.Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Λεβαδειακός 25η αγωνιστική

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Λεβαδειακος-Πανθρακικος
» ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Καλλιθέα 4η αγωνιστική
» ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - λεβαδειακος
» λεβαδειακος- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
» ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική
Σελίδα 7 από 13Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: Προηγούμενες αγωνιστικές περίοδοι Πανθρακικού :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Football Leugue 2010-11-

Μετάβαση σε:  
Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις