|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 10:25 pm | |
| Και την κατηφορα που λες,εγω την εχω για σιγουρη.
Σε πεντε χρονια,θα παιζουμε με τον Ιασμο.
Ειμαι βεβαιος γι' αυτο. Διοτι δεν εχουμε ΚΟΣΜΟ.
Αρα,δεν εχουμε και μελλον.
Ας το χαρουμε,οσο κρατησει. |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 10:26 pm | |
| Ποτε δεν κοιταξα τη βαθμολογια κατω απο μας.... Και πιστευω το ιδιο και οι διοικουντες.... Η νοοτροπια βεβαια αυτη,στοιχισε καποιους βαθμους εκτος.... Αλλα αυτη ηταν....και εξακολουθει να ειναι.....ειδικα τωρα..... Ηρθε η ωρα μου.....καληνυχτα πανθρακοαναλυτες.....
υγ.Τον οφη τον σφαξανε στο γονατο....κατι μου λεει οτι σειρα στο σφαγειο παιρνει ο λεβαδειακος..... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 10:31 pm | |
| Τι καληνυχτα ρε συ; Τωρα που κολλησε το playstation την κανεις; Χιουμορακι μπλαουγκρανικο ηταν αυτο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SPQR στις Τρι 08 Μαρ 2011, 10:35 pm, 1 φορά |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 10:34 pm | |
| Ενταξει ξεκολλησε.
Τωρα καληνυχτα. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 10:48 pm | |
| έβαλε πιο γρήγορο επεξεργαστή το playstation και πέταξε γκολ ο Μέσης ...περνώντας και τον τερματοφύλακα ..... τα δοκάρια δεν σταθηκαν ικανά να τον σταματήσουν ...... τα όρθια παλούκια της Αρσεναλ δεν έκαναν καν τιποτα (τρεις αρνήσεις μια υπεράρνηση) |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 10:52 pm | |
| Χαιρεσαι μπλαουγκρανακο ε;
Καλα κανεις και χαιρεσαι.
Μ' αρεσει οταν ο κοσμος χαιρεται με τα μικροπραγματα. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 11:44 pm | |
| - SPQR έγραψε:
- Ξεχνας ομως,ποσο τραγικα ηταν τα πραγματα μεχρι το γεναρη.
Τοτε,ολα τα ενδεχομενα περασαν απο το μυαλο των διοικουντων.
Γι' αυτο επιμενω,οτι πηραν τον Φερερα πρωτον για να σωσει την παρτιδα και δευτερον για να την κερδισει.
Το πρωτο το πετυχε (μαλλον...)
Το δευτερο ειναι παρα πολυ δυσκολο να το πετυχει.
Και ξερεις γιατι ειναι δυσκολο;
Διοτι μπροστα του,εχει αυτον το βρωμιαρη... Συμφωνώ με την Κασσάνδρα... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 11:55 pm | |
| στεναχωριέσαι μερέγκα που πέρασε η Μπάρτσα ? η μεγάλη αρσεναλ δεν έκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑ σουτ (δυο αρνήσεις ενισχυμένη αρνηση) ... βάλαμε αυτογκολ όμως για να αναθαρήσουν οι οχτροί .... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 11:58 pm | |
| Mπράβο στα πόκεμον και σε όσους τα υποστηρίζουν. Με 20 - 0 τελικές υπερ της Μπάρτσα, δεν μπορούσε να περιμένει πολλά ο Αρσένης. Αυστηρή και καθοριστική η αποβολή του Ολλανδού, μου θύμισε την αποβολή στο τελικό του 2006. Βέβαιο λίγο ήθελε να κάνει τη ζημιά ο Μπέντνερ, αλλά θα ήταν άδικο, όπως βέβαια άδικο είναι το ποδόσφαιρο.
ΥΓ. η πριγραφή του Σωτηρακόπουλου απλά σιχαμερή. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:01 am | |
| Συμφωνω για το Σωτηρακοπουλο αρχηγε.
Πραγματικα ΣΙΧΑΜΕΡΗ περιγραφη.
Εψαχνα τη λεξη και μου τη βρηκες. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:03 am | |
| Και ο Μπουζακας τραγικος βεβαια.
Αυτος ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ οπου τον βαζουν να σφυριξει πτανα τα κανει.
Και τον εχουν και για καλο τρομαρα τους.
Η προκριση των ποκεμον ηταν δικαιη παντως. |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:11 am | |
|
.....κοκοκοκο κοκοκοκο........
...αφηστε τους Μπουζανκες και τους "οταν θα μεγαλωσω θα γινω Διακογιαννης" και βαρατε προσοχες στην καλυτερη ομαδα που πατησε σε γηινο γηπεδο.....ενα γκολ ηθελε να περασει,τεσσερα εβαλε,τρια μετρησαν,επτα δεν μπηκαν γιατι ειχαν και τερματοφυλακα οι αλλοι και αντε γεια.....
......................στο Μπερναμπεου ρε... εκει μεσα στην φωλια των madrititistas,θα το σηκωσει φετος η Μπαρτσα......
...ΥΓ. δηλαδη ρε λεγεωναριε,απο οσα ειδες σημερα,στον Ελβετο σταθηκες ?....α πα πα πα πα.......
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:15 am | |
| νονέ γύρισες ρε μπλαουγκράνα ; |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:22 am | |
|
.....παρε μια φλογερα και παιζε ολη την νυχτα το γνωστο του Σκαλκωτα......ειναι καλη παρεα σε μια νυχτα σαν κι αυτη.......που σε πειραξε το σπηκαζ του βαζελου και Λιβερπουλακια Σωτηρακοπουλου..
.... και την βρηκατε και σιχαμερη.....τι να κανει ο ανθρωπος ρε "δυστυχισμενοι"...μια ομαδα επαιζε μπαλα στο γηπεδο,αυτο εβλεπε και γουρλωνε.....ενω τα κριαρια των Εγγλεζων που το γυρισαν απο την αρχη στο κικμποξ, δεν ηταν σιχαμερα........."σσσσσσσσσσσσσσσιωπη'".........
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:26 am | |
| Το πρωτο ημιχρονο δεν το πολυειδα,γιατι εκεινη την ωρα ειχα φερεροσυζητηση με τον πτολεμαρχο.
Αφου να φανταστεις,δεν καταλαβα γιατι κρατησε αυτος ο χαζοβιολης πεντε λεπτα καθυστερηση.
Το δευτερο το ειδα καλυτερα και εχω να πω,οτι θα ειχε πολυ ενδιαφερον να δουμε τι θα γινονταν αν τα εγγλεζακια εμεναν εντεκα μεχρι τελους κι αν ο κοραξ δεν εδινε το πεναλτι (αφου ο Πεδρο παει στο ποδι κι οχι το ποδι στον Πεδρο)
Κατα τα αλλα,σου εχω ξαναπει,οτι το μπαρτσελονακι δε μ' εντυπωσιαζει.
ΡΕΑΛ ΕΙΜΑΙ αλλωστε. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:30 am | |
| καλά εσύ έχεις γράσσο στα αυτιά. από την αρχή του παιχνιδιού τον άκουγες ή άκουγες μπαιντούσκες ; Διάβασε και την πρώτη κριτική μου για το παιχνίδι , και μετά ...ότι πεις. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:36 am | |
| ....μπορεις να εισαι οσο..... Ρεαλ θελεις..................αλλα ο σεβασμος,στην καλυτερη ομαδα ομαδα που ειναι η Μπαρτσελονα,πιστευω πως ειναι αυτονοητος ....
...εξ αλλου οι "δικοι" σου,αποθεωναν ορθιοι τον "γαιδαρο" τον Ροναλντινιο,πριν μερικα χρονακια σε μια ακομη παρασταση της Μπαρτσελονα.......σε ενα, καλως τα παιδια τα 3-0 τοτε,αν θυμαμαι καλα....
...να προσεχεις καλα, εκει γυρω στα τελη Μαιου το κυπελλακι που θα κραταει το "μπαρτσελονακι".... ...εσυ βεβαια,θα εισαι με την Ρεαλ.................................
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:40 am | |
|
...καληνυχτα σας καραμπουζουκληδες........
...πουρνο-πουρνο,φευγει το "πλοιο"........ραντεβου την επομενη Δευτερα στο Πανθρακαδικο......
..Πανθρακικαρα ολε...Πανθρακικαρα ολε........................
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:44 am | |
| Δε μου λεει τιποτα το κυπελλο του Τσου-λου.
Εχω πολλα.
Και μπορει σε εκατο χρονια (λεμε τωρα...) να με φτασεις σε κατακτησεις,αλλα εκει που δε θα με φτασεις με τιποτα,ειναι στην αισθηση του να εισαι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Ολα τα αλλα,ειναι καταλανικες εντυπωσεις.
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 12:46 am | |
| Καληνυχτα στα μπλαουγρανακια. Ονειρευτειτε οτι γινατε ΡΕΑΛ και που ξερετε; Μια μερα μπορει να γινει κι αυτο |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 9:11 am | |
| ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ .... βίοι (σκορ) παράλληλοι (Πλούταρχος) ..... ΝΙΚΕΣ άνετες με 3-1 |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 9:38 am | |
| «Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις εξής αποφάσεις: Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την με αρ. πρωτ. της Ε.Π.Ο. 31290/2010 αίτηση του ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ». Υποχρεώνει την καθής Π.Α.Ε. στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 22.280,00 ευρώ, και δη νομιμοτόκως για το ποσό των 9.304,00 ευρώ από την επίδοση της προσφυγής, ήτοι από 05.07.2010, καθώς και του ποσού των 300 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 538/2010 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 22.580,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών».onsports.gr |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 11:01 am | |
| Ορατό είναι το ενδεχόμενο να έρθουν τα… πάνω κάτω στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς, σύμφωνα με την «SportDay», ΟΦΗ και Διαγόρας αδυνατούν να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την συμμετοχή τους στα play off. Οι δύο σύλλογοι… τρέχουν να προλάβουν την διορία, η οποία λήγει στις 31 Μαρτίου. Σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγραφα μέχρι το πέρας της διορίας και παράλληλα τερματίσουν σε θέση που οδηγεί στα play off ανόδου, τότε θα αντικατασταθούν από τις υπόλοιπες ομάδες που ακολουθούν στην βαθμολογία.Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Νίκος Μαχλάς θα παραχωρήσει σήμερα συνέντευξη Τύπου και θα τοποθετηθεί πάνω στο θέμα της αδειοδότησης και στην προσπάθεια της ομάδας να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ που χρειάζεται μέχρι το τέλος του μήνα. sportDAYYΓ .... αν βρεις Μαχλά 1.000.000 ευρώ μέχρι τέλους του μήνα να μου περάσεις χαλκά Ένα δάνειο που θα κυμαίνεται από ένα ως τρία εκατομμύρια ευρώ, είναι η μοναδική λύση για να κατορθώσει να βγει ο ΟΦΗ από το οικονομικό αδιέξοδο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.ΥΓ.....Ξέρω πολλές τράπεζες που θα έδιναν αυτή την εποχή δάνειο σε προβληματική ποδοσφαιρική ομάδα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τετ 09 Μαρ 2011, 11:42 am, 1 φορά |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 11:12 am | |
| Σειρα,για να αποφυγουμε τα τοπικα σε 5 χρονια,χρειζομαστε ανεβοκατεβασματα στη SL....Τεχνητες αναπνοες..... Θελω ρεβανς απο τα τρικκκκαλα.... Θελω να συνεχισω τις "γρηγορες"στον κομποτιακο.... Θελω τη Δοξα πελατισα,οπως τις Σερρες.... Θελω τον ΟΦΗ στη χαραδρα γιατι δεν τον χωνευω.... ....Θελω Σκοντα ξανα!!! |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τετ 09 Μαρ 2011, 11:27 am | |
| Σειρά ..... κι εγώ τα ΘΕΛΩ ΟΛΑ .... πάνω απ΄'όλα θέλω να παίξω και να νικήσω στο σαλέ
ας τα πάρουμε με την σειρά
1.α. ΑΝ μπουμε πλέι ανέβα θα έχουμε άλλα 6 ματς να θαυμάσουμε την ΟΜΑΔΑΡΑ μας θα έχουμε ΕΛΠΙΔΑ για να ανεβούμε θα μαζευτεί κόσμος στο γήπεδο αφού όλα θα είναι ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ 1.β.ΑΝ ανεβούμε κιόλας ..... θα έχουμε έτοιμη στρωμένη ομάδα και δεν μας κουνιέται κανένας μικρομεσαίος με λίγες προσθήκες στην άμυνα...... θα ξαναμεζευτεί ο κόσμος γύρω από την ομάδα.... θα γεμίσει το γήπεδο ..... θα μείνουν και τα Βέλγικα FN (μπορεί να έρθουν και μπαζούκας) ..... αφού θα παίζουν στην πρώτη κατηγορία πρώτη ενδεκάδα
2.Αν δεν μπούμε στα πλέι ανέβα Θα είναι μια νερόβραστη χρονιά χωρίς συγκινήσεις .... κι αυτό που ζητάμε όλοι είναι οι συγκινήσεις ....
3. Αν μπλέξουμε στα πλέι κατέβα Θα έχουμε τις συγκινήσεις και ίσως ο πολύς κόσμος σταθεί δίπλα στην ομάδα ..... αλλά με πολύ στρες
Σε κάθε περίπτωση τα πλέι ανέβα και κατέβα είναι ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αφού θα κοπούν περισσότερα εισιτήρια ...... βέβαια δεν θυμάμαι να ξεκαθαρίστηκε από την ΠΑΕ αν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας στα play offs
|
|
| |
|