Παρόντες χρήστες | 54 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 54 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
|
| center>
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Δευ 07 Μαρ 2011, 8:16 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- Κόκκινη ο .... Κοκκίνης του Εθνικού.
τον μάτιαξε η gringa. χαχαχα! Τον κάρφωσα, δεν τον μάτιαξα απλώς Κασσάνδρα καλώς ήρθες! |
| | | SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Δευ 07 Μαρ 2011, 8:18 pm | |
| Καλως σε βρηκα lady moderator. |
| | | ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 11:02 am | |
| Γεια σας.γεια σας.. Πολυ καλο το διπλο των τρικαλων στον εθνικο,παραιτηθηκε ο Παντελιδης, εικονα διαλυσης,τους εχουμε εκτος και μεις....σιγουρο διπλο.... Θρασυβουλος-Πανθρακικος.(1) Αγροτικος-Διαγορας (1) Πανθρακικος-Δοξα (3) Διαγορας-Πιερικος (1) Εθν.Αστερας-Πανθρακικος (1) Πας-Διαγορας (0) Πανθρακικος-ΟΦΗ (3) Διαγορας-Βεροια (3) Πανθρακικος-Παναιτωλικος (1) Καρδιτσα-Διαγορας (0) Εθνικος-Πανθρακικος (3) Διαγορας-Καλλιθεα ( 3) Πανθρακικος-Ηλιουπολη (3) Ιωνικος-Διαγορας (0) Αγροτικος-Πανθρακικος (3) Παναιτωλικος-Διαγορας(1) Πανθρακικος-Πιερικος (3) Διαγορας-Τρικαλα (1) ΣΥΝΟΛΟ(εμεις) (21) ΣΥΝΟΛΟ(νησι) (10)
Ετσι θα μπουμε στα play-ανεβα.Θεωρει κανεις το σεναριο τραβηγμενο...? Ηδη οι νησιωτες στα 2 εντος με εθνικο και ηλιουπολη ....παρεδωσαν πνευμα..... |
| | | ........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 11:04 am | |
| διπλό στο Θρασύβουλο θα πάρουμε ..... άρα ξεκίνησες με λάθος
και μάλιστα με 0-3 ...όπως πάντα λέω |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 11:08 am | |
| ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ εσύ ανοιξες το τόπικ της εκτός έδρας νίκης μας επί του Ιωνικού ... η Αττική σου πάει .... άιντε κάνε το καλό .... να κάνουμε τα βουντού μας για νίκη στην Φυλή
|
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 11:37 am | |
| Ειπα να μας βγαλω play off....(Συγκρατημενος) Μπορω ομως και δυαδα.....(Βαρεμενος)
|
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 12:39 pm | |
| Ψύχωση τίτλου στον Παναιτωλικό "Goal" 09:08 8/3
Από την αρχή της σεζόν στον Παναιτωλικό δεν είχαν καμία τρέλα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο μέγας στόχος δεν ήταν άλλος από την ιστορική άνοδο στη Super League, ώστε να δικαιωθούν οι κόποι χρόνων από όλους και να γίνει πραγματικότητα το όνειρο γενεών στο Αγρίνιο. Από το επεισοδιακό ντέρμπι όμως με τον ΠΑΣ (και το unfair του Φουρτάδο) και έκτοτε τα «καναρίνια» απέκτησαν ένα ακόμη κίνητρο: Να πάρουν την πρωτιά από τον «Αγιαξ» της Ηπείρου και να του δώσουν ?μέσω του τίτλου γοήτρου της κούπας- ένα «μάθημα» για την άδικη εκείνη ισοπαλία (1-1). Τότε η διαφορά έμεινε στους πέντε βαθμούς, αντί με μειωθεί στους δύο.
Πλέον όμως το χάσμα είναι μόλις ένα τρίποντο και ο Μπάμπης Τεννές με τους ποδοσφαιριστές του έχουν ένα διπλό κίνητρο για να κόψουν πρώτοι το νήμα: Αφενός τη λαϊκή απαίτηση, αφετέρου την... τρέλα του προέδρου Φώτη Κωστούλα (στη φωτό ενώ πανηγυρίζει μαζί με τον Καραμαλίκη τη νίκη-θρίλερ επί της Βέροιας) ο οποίος υποσχέθηκε διπλασιασμό του πριμ ανόδου σε περίπτωση κατάκτησης και της 1η θέσης, αντί των Γιαννιωτών...
Συγνωμη για την απροσεξια...Το Χ του διαγορα την προτελευταια αγωνιστικη στο αριθμολογιο ξεγραψτε το....
|
| | | cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 12:42 pm | |
| ....βλεπω αρχισαμε τους "καλπασμους"...να ξεπεζεψουμε λεω εγω,γιατι πεντε βαθμα ειμαστε πανω απο τα πλει κατεβα και εννια βαθμα κατω απο τα πλει ανεβα...
...η ομαδα αποδεικνυει πως μπορει να παιζει καλη μπαλα και να κανει γκολ...σε μια υποθεση εργασιας,αν οι Βοιωτοι, στην ευκαιρια που ειχαν στο πρωτο ημιχρονο εγραφαν,τι εργο θα βλεπαμε χθες ?.....τι λες ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ ?.....
...αν παρουμε τα δυο επομενα ματσακια και σε συνδυασμο με την ουτως η αλλως φαγωμαρα μεταξυ των υπολοιπων,τοτε μπορουμε να ειμαστε "συγκρατημενοι" για την ευκαιρια των πλει ανεβα...
...μεχρι τοτε καλυτερα να ακουμε την Κασσανδρα........................
|
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 12:46 pm | |
| υπάρχει ο Καλογιάννης υπάρχει και ο Κακογιάννης υπάρχει το μισογεμάτο υπάρχει και το μισοάδειο υπάρχει η karafatme υπάρχει και ο SPQR
δύο θεωρήσεις για τον ίδιο κόσμο |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 12:47 pm | |
| «Νέος παραγκάρχης»Σάββατο, 05 Μάρτιος 2011 17:37 Για «νέο παραγκάρχη» στο χώρο του αθλητισμού έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη στον FM100 της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Ένας παράγοντας με όγκο και ύψος ακούγεται στην κασέτα. Δεν ήξερε, φυσικά ότι τον ηχογραφούσαν. Απειλούσε τον διαιτητή που εμπλέκεται με Τσετσένους και Βούλγαρους. Υπάρχει, πλέον, στο ποδόσφαιρο νέος «παραγκάρχης» και είναι αυτός. Έχω αηδιάσει με τις κασέτες αυτές που άκουσα. Δεν είναι η φωνή του Πιλάβιου. Γνωρίζω τα πάντα για την υπόθεση», αποκάλυψε ευθέως ο γνωστός ποινικολόγος και συνέχισε: «Γνωρίζω τα πάντα, γνωρίζω τι πουλάνε στον κ. Μαρινάκη. Μπορεί ο πρόεδρος να έχει καλές προθέσεις, άλλα έρχεται σε επαφή με λάθος ανθρώπους. Τον έβαλαν σε μια επαφή με κακοποιούς. Μια επανάληψη γεγονότων έχουμε, όπως γινόταν με τον Θωμά και τον Κόκκαλη και ακούγαμε το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε...». Τέλος, ο κ. Κούγιας υπογράμμισε πως: «Ο ογκώδης παράγοντας απειλεί διαιτητές και λέει ότι τους ορίζει. Ο Πιλάβιος έχει κάποιες αντιστάσεις. Ήδη στην ΕΠΟ ψάχνουν τον νέο Γκαγκάτση. Έγινε μια συνάντηση στο Χίλτον πριν δύο μέρες, το βράδυ. Υπάρχουν κασέτες στα χέρια παράγοντα, που αν μου τις δώσουν δεν έχω πρόβλημα να δημοσιοποιήσω το περιεχόμενό τους». Βοργιάς: «Ο αδερφός του Μποροβήλου έχει στο λογαριασμό του 13 εκατ. ευρώ» Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή, φιλοξενήθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ, Σωτήρης Βοργιάς, που επίσης είχε να πει πολλά... Ακολουθούν ενδεικτικά κάποια αποσπάσματα: «Ο εύσωμος αυτός, τρύπαγε τα τιμολόγια με καρφίτσα και στο δικαστήριο αθωώθηκε». «Ο αδερφός του Μποροβήλου, γραμματέας της Ένωσης Αρκαδίας, έχει στο λογαριασμό του 13 εκατ. ευρώ». «Την Πέμπτη το βράδυ συναντήθηκε ο Πιλάβιος με τον Δαλούκα στο Χίλτον και του έταζε ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι θα τον βάλει διαιτητή στο... Ακαπούλκο πηγη www.dokari.gr |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 12:51 pm | |
| Ρε cappo ξαναείδες τέτοια μπάλα σαν την χτεσινή στο ΔΑΚ ?? .... ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ..... αν αν αν το έτρωγε ο Κουτσόπουλος και αν δεν τα βάζαμε εμείς ..... αυτά είναι λιγοψυχία ..... ποτέ δεν θα έπαιρνες αγώνα με τον τσαγανό και το πείσμα ..... βλέπεις απαισιόδοξα τον χτεσινό αγώνα .... και οι Ερυνίες θα σε φάνε ψυχή τε και σώματι
ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ... να μην σου πω ότι αν είχαμε την ευστοχία των Τρικάλων το σκορ θα ήταν 7-1 ..... πάρ' το αλλιώς ..... ή κάνε τακ (ιστιοπλοΐα)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τρι 08 Μαρ 2011, 12:55 pm, 1 φορά |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 12:54 pm | |
| Πιο αντικειμενικος δεν γινεται να ειμαι....εχω δωσει και αερα καποιες γκελες.... Και Χ να ερχοταν χθες,παλι το προλαβαιναμε το τρενο.... Εχει πολυ ψωμι ακομα....το χθεσινο ηταν ενα καλο ξεμπουκωμα....εν οψει ολικης επαναφορας....
υγ.Και δεν υπολογιζω τυχον "χαραδρες"οφη,λειβαδιας.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ στις Τρι 08 Μαρ 2011, 1:05 pm, 1 φορά |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 12:58 pm | |
| ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ .... τέτοια μπαλα φέτος δεν ξαναείδα να παίζει ο Πανθρακικός .... άλλο να στο λέω κι αλλο να το βλέπεις πρέπει να βγάλει η ΠΑΕ κάποια στιγμή εκτεταμένα στιγμιότυπα να δεις τι χάσαμε και τι μπαλέτο χορεύαμε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τρι 08 Μαρ 2011, 1:18 pm, 1 φορά |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 1:03 pm | |
| Τεκνον Βρουτε και συ την περασες την λιγοψυχικη παρενθεση μετα τα τρικκκκαλα.... ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....κι ολα θα πανε κατ'ευχην.... |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 1:06 pm | |
| την πέρασα ξόφαλτσα ..... ήταν ένα όμως υπερβολικό σκορ ..... όπως και να το κάνουμε ...... χτες τα σεντερ μπακ έπαιξαν καλά ...... και ΕΙΔΑΜΕ ΜΠΑΛΛΑΡΑ και σούπερ παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετικό και αποτελεσματικό ..... η βδομάδα θα μας πάει περίφημα ..... ΔΑΓΚΩΣΤΕ τον ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 1:14 pm | |
| Μολις τα awacs εντοπισουν τα στιγμιοτυπα,αμολα τα,να παρουμε γευση.. |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 1:17 pm | |
| Ξέσπασαν οι οπαδοί του Διαγόρα "Goal" 09:57 6/3 Οι οργανωμένοι οπαδοί του Διαγόρα ξεσπάθωσαν κατά της διοίκησης και του μεγαλομετόχου Κώστα Χρυσοχοΐδη μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους.
Μάλιστα, οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν συνθήματα κατά της αξιοπιστίας της αναμέτρησης. Λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης κατέβασαν τα πανό τους και μετακινήθηκαν προς τη σκεπαστή κερκίδα.
|
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 1:29 pm | |
| Κασσανδρα,δεν μας κρατας ενημερους για τα τεκταινομενα στη νησο ,μπας και μαζεψουμε τα λεφτα της εφοριας,της πολεοδομιας και λοιπων "ΜΚΟ"....? |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 2:11 pm | |
| Στο αμφιθέατρο ενός αμερικανικού πανεπιστημίου, κάνει διάλεξη ένας φιλόλογος σε ακροατήριο φοιτητών και, μεταξύ άλλων, λέει τα εξής:
- Σε πολλές γλώσσες, δύο αρνήσεις μας κάνουν μια κατάφαση. Σε άλλες γλώσσες, δύο αρνήσεις δίνουν άρνηση. Δεν υπάρχει όμως σε καμιά, μα καμιά γλώσσα, η περίπτωση που δύο καταφάσεις να δίνουν άρνηση.
Οπότε ακούγεται από το ακροατήριο η φωνή του Έλληνα φοιτητή: -Ναι, καλά.!
και εδώ θα συμπληρώσω σε ΚΑΜΙΑ γλώσσα δεν βγάζει νόημα η "κλασσική" για τα δικά μας δεδομένα πρόταση "Πάμε ΚΑΜΙΑ μέρα, ΠΟΥΘΕΝΑ, να φάμε ΤΙΠΟΤΑ" ??!!!!! |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 2:14 pm | |
| Μαχλάς: Δεν υπάρχει υποψήφιος επενδυτής! Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μαχλά:
Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε τα εξής: "Θέλω να ενημερώσω τους φιλάθλους του ΟΦΗ για όλα τα θέματα της ομάδας και τι σκοπεύουμε να κάνουμε ώστε η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο. Τους τρόπους που έχω επιλέξει εγώ προσωπικά ώστε να βγει από το αδιέξοδο που κρατάει καιρό. Πριν ξεκινήσω να πω τους στόχους που έχω βάλει ώστε η ομάδα να βρει τους οικονομικούς πόρους θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για την υπομονή που έχουν δείξει, τους προπονητές, τους υπάλληλους της ΠΑΕ ΟΦΗ και τον κόσμο για την βοήθεια που έχει προσφέρει και αυτοί είναι οι μεγάλη μας δύναμη. Όλους αυτούς που βοηθούν την ομάδα ώστε να αντέξει τις δύσκολες συγκυρίες".
Για την αδειοδότητηση: "Η αδειοδότηση της ομάδας είναι ένα αρκετά δύσκολο θέμα που έχει να κάνει με χρήματα. Ο δικός μου σκόπος ήταν να βρω τρόπους, όποιους μπορώ, γιατί αυτήν την στιγμή δίνουμε αγώνα καθημερινό για να αντέξει τις δυσκολίες που έχει αυτός ο σύλλογος. Στόχος δικός μου είναι να μπορεί αυτή η ομάδα να βρει χρήματα ή από έναν ή από πολλούς ανθρώπους ώστε να εγγυηθούν ένα δάνειο που κυνηγάω εδώ και καιρό. Έχω κάνει επαφές με αρκετούς ανθρώπους, τα μηνύματα είναι θετικά όμως δεν είναι τελεσίδικο ώστε να πούμε αύριο ότι είμαστε οκ. Το καλό είναι ότι κάποιοι ανθρώποι την αγαπούν πραγματικά και σίγουρα θα είναι πριν από την ημερομηνία που χρειάζεται να καταθέσουμε τον φάκελο για την αδειοδότηση".
Για τον υποψήφιο επενδυτή: "Επειδή πολλά ακούγονται γύρω μας ότι έχει βρεθεί επενδυτής, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτή η ομάδα δεν έχει να κρύψει κάτι. Ότι λένε και ότι ακούγονται, ανήκουν στην φαντασία. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν και δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Ο ΟΦΗ έχει περιουσία. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη μας έχει χαρίσει ένα αθλητικό κέντρο και ένα γήπεδο που είναι δικά μας. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε και να γίνει ιδιοκτήτης. Δεν μπορεί να γίνει ασανσέρ για οποιουδήποτε την χάρη. Μπορεί να ζούμε δύσκολες στιγμές όμως εγώ προσωπικά δεν θα αφήσω κανέναν που δεν θα πληρεί τις προδιαγραφές για να πάρει τις τύχες της ομάδας. Και θα το κάνω μόνο όταν το επιλέξουν οι πολλοί. Δηλαδή, ο κόσμος και οι μέτοχοι αυτής της ομάδας. Δεν θέλω να αρπαχτεί η ομάδα από κάποιους που δεν πληρούν τις προδιαγραφές. Οι επαφές που έχουμε κάνει αφορούν ένα δάνειο και θα δούμε αν θα υλοποιηθούν".
Για το δάνειο: "Θέλω να τονίσω ότι αν αυτό δεν έχει συμβεί σε μια εβδομάδα ή σε 10 ημέρες, τότε θα βγω ξανά και θα πω πως προχωράει η υπόθεση. Αρκετοί είναι αυτοί που μπορούν να εγγυηθούν ένα προσωπικό δάνειο ώστε να βγούμε επιτέλους από το αδιέξοδο. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί για να εγγυηθούν το δάνειο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και πολλοί άνθρωποι. Ένας από αυτούς, θα είμαι και εγώ. Για αυτό λέω ότι υπάρχουν ακόμα 2 εβδομάδες και αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος. Γνωρίζετε ότι εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει η τεράστια βοήθεια από τον κόσμο, όμως δεν φτάνουν τα χρήματα ώστε να μαζευτεί μίνιμουμ 1 εκ. ευρώ. Το δάνειο θα είναι σίγουρα προσωπικό, θα αφορά τον ΟΦΗ όμως η εγγύηση που θα δώσει κάποιος θα είναι σε προσωπικό επίπεδο. Επέλεξα αυτόν τον τρόπο γιατί μίλησα με πολλούς ανθρώπους όμως δεν βρήκα λύση. Αν πάρουμε δάνειο ως ΠΑΕ ΟΦΗ τότε πρέπει να βάλουμε ως υποθήκη το γήπεδο και κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο. Δεν είπα ότι θα πάρω εγώ το δάνειο. Όμως θα είμαι και εγώ ένας από τους εγγυητές. θα είναι πιο πλούσιοι από εμένα και βάλουν τις εγγυήσεις. Εκτός αν έρθει κάποιος και έχει την προσωπικότητα και πάρει την ομάδα".
Για τη βαθμολογική θέση του ΟΦΗ: "Είμαστε σε τροχιά ανόδου. Οι παίκτες έχουν καταβάλει τα μέγιστα, οι δυσκολίες που έχει περάσει αυτή η ομάδα είναι πολλές και είναι μεγάλο πράγμα που διεκδικούμε την 2η θέση ώστε να οδηγηθεί η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Χρειάζεται περισσότερη αγάπη, να μην υπάρχει τόσο μεγάλη αρνητικότητα ώστε να μπορέσουμε όλοι να δούμε ξανά τον ΟΦΗ να αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ και να ζήσουμε αυτήν την ατμόσφαιρα που έχουμε ζήσει στο "Γεντί Κουλέ".
Για τα χρήματα που οφείλονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ: "Καλό είναι να ελπίζουμε και αν γίνει αυτό το πράγμα, τότε οι παίκτες θα πάρουν τα χρήματα τους, που τα αξίζουν, θα ξεχρεώσουμε αυτούς που χρωστάει η ομάδα. Μπορεί κάποιος να μην θέλει να έχει μετοχές στα χέρια του, να μην θέλει να γίνει εγγυητής. Όλα δεν γίνονται πάντα με κάποιο όφελος. Υπάρχουν ανθρώποι που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό το θέμα. Μπορεί να θέλουν να φαίνονται, μπορεί και όχι. Σημασία έχει να βρεθούν τα χρήματα και όχι να μεμψοιμηρούμε για το ποιος είναι αυτός που θα βάλει τα λεφτά. Δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα".
Για τα άτομα που στελεχώνουν το ΔΣ του ΟΦΗ και τα άτομα που θέλουν να βοηθήσουν: "Έχουμε ένα συμβούλιο που είμαστε πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας και υπάρχει κοινή γραμμή. H κοινωνία μας περνάει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχουν ευκατάστατοι άνθρωποι που πρέπει να τους κυνηγήσεις για να τους πείσεις να σε βοηθήσουν. Δεν υπάρχει καμία ομάδα από πίσω μου. Έχω κάνει εγώ κάποιες συζητήσεις. Τις επόμενες ημέρες θα περιμένω τα αποτελέσματα. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι θετικά. Το θέμα των χρημάτων εξαρτάται από την καλή θέληση που πρέπει να υπάρχει από τους ανθρώπους που θα μπουν εγγυητές. Δεν έχει σημασία η τράπεζα που θα δώσει το δάνειο. Δεν υπάρχει καμία μυστικοπάθεια σε αυτό το θέμα. Δεν μπορώ εγώ να δώσω στην δημοσιότητα τα ονόματα και πιστεύω ότι δεν αφορά την ουσία του πράγματος. Για να βοηθήσει κάποιος, κάτι πρέπει να τον αγγίζει. Τώρα αν ξεκινάμε από την φράση "αγαπάει την Κρήτη", τότε ίσως και να είναι έτσι... Η βοήθεια έχει να κάνει με την εγγύηση και τίποτα παραπάνω. Όλοι θέλουμε ώστε αυτή η ομάδα να έχει διάρκεια, να βρίσκεται ψηλά και να συνεχίσει να είναι ψηλά. Ξέρετε όλοι πολύ καλά ότι αυτή η ομάδα δεν είναι όπως κάποια άλλη. Έχει μάθει να βαδίζει με άλλον τρόπο. Καθοδηγητής αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της. Η αισιοδοξία έχει να κάνει με την ελπίδα. Όταν υπάρχει ελπίδα, τότε συνεχίζεις. Ότι κάνω, το κάνω από αγάπη. Aν δεν βρισκόμασταν εδώ, τι θα γινόταν η ομάδα;"
Για τον ρόλο που έχει στην ομάδα: "Είμαι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και για να το έκανε κάποιος αυτό το πράγμα, δεν θα το έκανε κανένας άλλος. Υπάρχουν αξίες και όταν υπάρχουν ανθρώποι με αξίες που αγαπούν τον τόπο τους. Η αποστολή η δική μου έχει να κάνει με την σωτηρία της ομάδας. Δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Το δάνειο είναι άσχετο με κάποιον που θέλει να πάρει την ομάδα. Μέχρι τις 31 Μαρτίου πρέπει να βρούμε λεφτά για να ξεχρεωθούν οι παίκτες, να ετοιμάσουμε το φάκελο που θα αφορά την αδειοδότηση. Αν βρεθεί κάποιος την 1η Απριλίου για να πάρει την ομάδα, τότε καλώς να έρθει. Όμως μέχρι τότε πρέπει να ετοιμάσουμε τον φάκελο. Η ομάδα χρειάζεται ιδιοκτήτη. Όμως δεν μπορούμε να βάλουμε στο σπίτι μας τον οποιονδήποτε. Αν οι πολλοί θέλουν, τότε δεν μπορώ να πάρω εγώ την απόφαση από μόνος μου. Θα ζητήσω Δ.Σ. και Γ.Σ. για να αποφασίσουν οι μέτοχοι. Δεν μιλάω σαν μεγαλομέτοχος. Δεν είμαι και ούτε θέλω να γίνω. Ότι κάνω, το κάνω από αγάπη. Αν βρεθεί κάποιος και έχει μεράκι και αγάπη που θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα τότε καλώς να έρθει. Αυτήν την στιγμή, δεν βάζει κάποιος λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που η ομάδα βρίσκεται έξω από τα βρώμικα παιχνίδια του ποδοσφαίρου. Είμαστε η μοναδική ομάδα που βγάζει προς τα έξω τα προβλήματα της. Δεν έχω ακούσει άλλη ομάδα που να βγάζει προς τα έξω τα προβλήματα της και ότι χρωστάει χρήματα. Έχουμε τις ικανότητες να ξεχρεώνουμε ένα δάνειο της τάξης των 5 εκ. ευρώ σε ένα χρονικό διάστημα 5 - 10 χρόνια".
Για τον Μανούσο: "Η συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα αυτήν την στιγμή. Με όλους τους παίκτες έχω καλή σχέση. Καταλαβαίνω τα προβλήματα τους. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας ποδοσφαιριστής που μπορούσε να φύγει και δεν έφυγε. Ο Γιώργος έφυγε δίχως να ειδοποιήσει κανέναν. Θα τα πάρει τα χρήματα του και δεν θα τα χάσει. Είναι λυπηρός ο τρόπος με τον οποιον έφυγε. Είμαι της άποψης ότι η ηθική είναι πάνω από όλους και από όλα. Για αυτό, ο πρόλογος μου αναφέρθηκε στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές γιατί δείχνουν έμπρακτα τον στόχο που έχουν βάλει όλοι αλλά και την αγάπη τους". mikriliga.com
Ζησε μαη μου να φας τριφυλλι.....Ειδωμεν..... |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 2:28 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- Στο αμφιθέατρο ενός αμερικανικού πανεπιστημίου, κάνει διάλεξη ένας φιλόλογος σε ακροατήριο φοιτητών και, μεταξύ άλλων, λέει τα εξής:
- Σε πολλές γλώσσες, δύο αρνήσεις μας κάνουν μια κατάφαση. Σε άλλες γλώσσες, δύο αρνήσεις δίνουν άρνηση. Δεν υπάρχει όμως σε καμιά, μα καμιά γλώσσα, η περίπτωση που δύο καταφάσεις να δίνουν άρνηση.
Οπότε ακούγεται από το ακροατήριο η φωνή του Έλληνα φοιτητή: -Ναι, καλά.!
και εδώ θα συμπληρώσω σε ΚΑΜΙΑ γλώσσα δεν βγάζει νόημα η "κλασσική" για τα δικά μας δεδομένα πρόταση "Πάμε ΚΑΜΙΑ μέρα, ΠΟΥΘΕΝΑ, να φάμε ΤΙΠΟΤΑ" ??!!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!! |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 2:39 pm | |
| υπάρχει και το
- Ναι ..... Οχι
που στην καθομιλουμένη είναι η επιβεβαίωση της άρνησης ...... δηλαδή κατάφαση στην αρνητική τοποθέτηση .... δηλαδή ορθώς ΟΧΙ |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 2:43 pm | |
| αντε να μην φιλοσοφούμε
σήμερα έχει ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - Άρσεναλ 21:45 mega ..... εγγλεζάκια μαζέψτε τα κουβαδάκια σας και πάτε πιο εκεί να παίξετε |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 5:49 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- αντε να μην φιλοσοφούμε
σήμερα έχει ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - Άρσεναλ 21:45 mega ..... εγγλεζάκια μαζέψτε τα κουβαδάκια σας και πάτε πιο εκεί να παίξετε Μη λες μεγάλες κουβέντες. Δεν τόχουν και τόσο τα πόκεμον με τους Αγγλους. Πέρισυ βέβαια έριξαν 4 στους συγκεκριμένους, αλλά μην είσαι τόσο απόλυτος. |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4 Τρι 08 Μαρ 2011, 6:00 pm | |
| Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε και να γίνει ιδιοκτήτης.
Θέλω να δω ρε Νικολάκη μου Μαχλά πόσες γαργάρες θα κάνεις σε καναδυό μήνες. Η κολωτούμπα βέβαια έχει εφευρεθεί στη μεγαλόνησο, οπότε θα δικαιωθείς. Τωρα αν βρείς εσύ εγγυητή αλλά και τράπεζα που να σου δώσει εγγύηση ένα μιλιόνι γιούρος, τρύπα μου ...ότι θες. Το παιδοβούβαλο είναι καλός επενδυτής ;
Αλλά μια ζωή με ξένα κόλυβα κάνατε μνημόσηνο. Εχετε αναδείξει την τσατσιά τοπικό σπόρ. |
| | | |
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 14 από 40 | Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |