|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 11:32 am | |
| - cappo έγραψε:
....πραγματι karaftme, μια δυο φορες την σηκωσα την μπαρα μονος μου...τωρα τελευταια εχουν σφιξει καπως τα πραγματα και δεν σηκωνεται...δεν ξερω τι εχουν κανει ακριβως......παντως αν μαζευτουν καμποσοι ζοχαδιασμενοι,την σηκωνουν με το ζορι και περνουν καμμια εκατοστη με φορα..... Nονέ τη δική σου τη μπάρα μπορείς να τη σηκώσεις μόνος; Μήπως σε βοηθάει κανείς; (πχ GBL) Οπως πολύ σωστά λές , έχουν σφίξει-χαλαρώσει θα ήταν το σωστό- τα πράγματα. ΥΓ. Γύρισες ; |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 11:57 am | |
| Απο την Κυριακή και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο του Βαγγέλη Πλεξίδα για πολυμετοχικό μοντέλο στην ΠΑΕ Τρίκαλα. Με κόστος μετοχής μόλις 5 € ο κάθε φίλαθλος του ΑΟΤ θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει μετοχές μέσω της αγοράς εισιτηρίου στα παιχνίδια της ομάδας ή και αγοράζοντας απευθείας όσες μετοχές επιθυμεί. Απο την Κυριακή και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όσοι επιλέξουν είσοδο στις θύρες με κόστος εισόδου 10 € θα παίρνουν ένα εισιτήριο των 5 € και ένα κουπόνι αξίας 5 € το οποίο θα αντιστοιχεί στην αξία μιας μετοχής της ΠΑΕ Τρίκαλα. Όσοι επιλέξουν είσοδο στις θύρες με κόστος 15 € θα παίρνουν ένα εισιτήριο των 5 € καθώς και δύο κουπόνια αξίας 10 € τα οποία θα αντιστοιχούν στην αξία δύο μετοχών. Εν συνεχεία και σε σημείο το οποίο θα ανακοινώσει η ΠΑΕ οι φίλαθλοι θα παραδίδουν τα κουπόνια και θα παίρνουν τους τίτλους των μετοχών. sportrikala.grΥΓ ...η θύρα των φιλάθλων των ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ δεν θα έχει το νταβατζιλίκι του Πλεξίδα .... κανονίστε να μην χωθείτε σε καμιά άλλη θύρα και βρεθείτε μεγαλομέτοχοι και συνέταιροι του Βαγγέλη |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 1:01 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- cappo έγραψε:
....πραγματι karaftme, μια δυο φορες την σηκωσα την μπαρα μονος μου...τωρα τελευταια εχουν σφιξει καπως τα πραγματα και δεν σηκωνεται...δεν ξερω τι εχουν κανει ακριβως......παντως αν μαζευτουν καμποσοι ζοχαδιασμενοι,την σηκωνουν με το ζορι και περνουν καμμια εκατοστη με φορα.....
Nονέ τη δική σου τη μπάρα μπορείς να τη σηκώσεις μόνος; Μήπως σε βοηθάει κανείς; (πχ GBL) Οπως πολύ σωστά λές , έχουν σφίξει-χαλαρώσει θα ήταν το σωστό- τα πράγματα.
ΥΓ. Γύρισες ; ...γεροβουβαλε ακουσε για μπαρες και πρωτη μουρη στο γυαλι...για την δικη μου μπαρα,δεν μπορω να πω κατι δημοσια,γιατι εμπιπτω στην δημοσια αιδω...οι αποριες σου κατανοητες, αφου κρινεις εξ ιδιων.... για κατι που μπορω να σε διαβεβαιωσω,ειναι πως μια πετσετα για τα χερια την σηκωνω ακομη...... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 1:45 pm | |
| Κάποτε μου είπες ότι σήκωνες πλυντήριο ρούχων, αλλά και η πετσέτα ιδιαίτερα αν είναι βρεγμενη , για την ηλικία σου είναι άθλος. Και όπως λες εξ ιδίων κρίνω τα αλλότρια. Κανόνισε να σε πάρουμε από τα Μάλγαρα. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 2:02 pm | |
| ...περιμενω πακετο Σταυρο και Μητσο την Κυριακη......αμ δεν κατσει το σεναριο,καραουλι στα Μαλγαρα,για να φορτωσετε κι εμενα.......περουκες πρασινες θα κουβαλησετε ρε,η μονος μου θα κανω τον καρναβαλο ?
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 2:17 pm | |
| Ισα ίσα που θα γίνεις νορμάλ με τη περούκα. Καλά ρε γνώθι δεν έχεις καθόλου ; Τόσα χρόνια καρνάβαλος και δε το πήρες γραμμή ; |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 2:47 pm | |
| - Παράθεση :
- stojinovic έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΧΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΤΟΣ, (ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) ΒΡΕΧΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ!!!
Εμίλιε ετοιμάσου να ρίξεις και κανέναν δυνατό στην λάσπη για λασπομαχία ..... ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ..... καμιά σχέση με το χαλί που έχεις στο προπονητικό κέντρο ΥΓ .... το μετέφερα σαν πληροφορία από άλλο φόρουμ |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 2:50 pm | |
| Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος από την Αθήνα θα διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΤ Τρικαλα και τον Πανθρακικό.
Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Αθανασόπουλος (Αθηνών), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) και τέταρτος διαιτητής ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας). Ο Δημητρόπουλος ορίστηκε σε πέμπτο ματς για τη φετινή περίοδο. Έχει διευθύνει τους αγώνες:
Παναιτωλικός-Αγροτικός Αστέρας 4-0 Δόξα-Δράμας-Βέροια 2-2 Αγροτικός Αστέρας-Λεβαδειακός 0-1 Βέροια-Εθνικός 2-0 |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 3:03 pm | |
| στα Τρικαλα μπορεί να έχουμε αβρότητες, λουλούδια, πλακέτες με τον Στοίνοβιτς .... πέρασε από εκεί και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 5:09 pm | |
| Βαζάκας: Η έπαρση θα πληρωθεί πολύ ακριβά! Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Βαζάκας στον "FM 100":
Για την ομάδα του ΑΟΤ: Όλα αυτά τα λέω από την ώρα που βλέπω και επειδή ξέρω και τους αντιπάλους βγάζω τα συμπεράσματα. Για αυτό είμαι σίγουρος για αυτό που λέω. Μου έμεινε ο Λεβαδειακός εξαιτίας της έπαρσης. Όλη η Ελλάδα βλέπει ποια είναι τα Τρίκαλα. Υπάρχει ένας σεβασμός και όλοι μιλάνε με σεβασμό. Δεν είναι καλύτερη ομάδα (σ.σ ο Λεβαδειακός) από την ΟΦΗ. Η έπαρση θα πληρωθεί πολύ ακριβά. Πρώτη φορά μιλάω έτσι. Η ομάδα που θα φοβάται και θα τρέμει θα είναι τα Τρίκαλα. Αυτό είναι σίγουρο.
Για την τοποθέτηση του Αναστόπουλου: Η τοποθέτηση δεν ήταν έγκυρη γιατί εμείς είμαστε στην 6αδα και έχουμε μια πορεία και δεν μπορούν να πουν ότι δεν παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Ήταν άτοπη. Ίσως τα είπε από την πίεση και από το άγχος. Ο ΟΦΗ είναι η πιο δυνατή ιστορικά και έχει βάρος και πίεση. Εμείς παντού και πάντα θα παίζουμε για τη νίκη.
Για το ματς με τον Πανθρακικό: Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολο. Μου αρέσουν οι ομάδες που προσπαθούν να βάλουν την μπάλα κάτω. Πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε. Είμαστε μια ομάδα προσγειωμένη. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εκεί είναι η διαφορά των ομάδων. Αν κάνεις το λάθος και χαρείς λίγο παραπάνω θα την πατήσεις. Πρέπει να ξεπερνάμε το γεγονός είτε κερδίζουμε, είτε έχουμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να χαρούμε στο τέλος όχι και από μια επιτυχία. Προσήλωση, δουλειά γιατί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο γιατί είμαστε από τις τρεις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Το στοιχείο μας είναι ότι έχουμε αποκτήσει την στόφα του νικητή . Θα προσπαθήσουμε να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό. Για εμάς ήρθαν 30 ήρωες. Αυτά τα παιδιά θέλουν να εισπράξουν την χαρά. Θα παίζουμε παντού για το θετικό αποτέλεσμα.
Για τον Μπαλού: Θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να βγάλει την ομάδα μπροστά. Σε εμάς ταιριάζει και θα βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι θέμα προσαρμογής. Παίζει μεγάλο ρόλο γιατί ήταν στην Πορτογαλία. Αλλά από μέρα σε μέρα έχει τεράστια βελτίωση.
Για τις απουσίες: Μπήκαν κανονικά (σ.σ οι Τελκίνσκι και Ριζογιάννης). Για μένα προτιμώ ένα μέτριο και υγιή παρά ένα καλό Σε εμάς θα παίζουν αυτοί που είναι έτοιμοι. Ο Στεπάνοβιτς την Κυριακή ήταν άριστος. Την Παρασκευή προπονήθηκε για πρώτη φορά. Σε ένα δίτερμα οχτώ λεπτών δεν μπορούσε. Για να κερδίζουμε πρέπει να παίζουν μόνο οι υγιείς. Ότι επιλογές γίνονται, βγαίνουν μέσα από την προπόνηση.
Για τον Μίνγκα: Ο Μίνγκας έχει τεχνική και ταχύτητα και κάνει μια καταπληκτική χρονιά. Αν βελτιωθεί και στην τελική προσπάθεια μπορεί να κάνει καριέρα σε πολύ μεγάλη ομάδα.
Για τον Ένοκ: Ήμουν εκνευρισμένος με τον Ένοκ γιατί πάνω από όλα είναι η ομάδα. Αν είχε το καθαρό μυαλό θα παίρναμε το διπλό. Όταν δικαιούμαστε να πάρουμε κάτι θέλω να το παίρνω. Υπήρχαν οι χώροι να το κάνουμε. Χρειάζεται υπομονή και όταν θα βρούμε τους χώρους να κάνουμε το γκολ. |
|
| |
cappo
| |
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 5:17 pm | |
|
...βρε δεν παει να λεει οτι θελει ο Βαζακας...ολοι τα ιδια λεμε......παιξε την μπαλιτσα σου εσυ,αφου διαβασεις καλα το ματσακι σαν Πανθρακας, "κλεψε" το τριποντο στα μουλωχτα και κοπανα την....το παιχνιδι δεν ξερω γιατι,μου θυμιζει το διπλο που "κλεψαμε" την πρωτη χρονια στην Α Εθνικη,μεσα στις Σερρες.....οχι απαραιτητα για τους ιδιους λογους....εμεις ειμασταν πιο ανετοι,αυτοι καιγοντουσαν για βαθμους και τελικα αντε γεια......κατι τετοιο βλεπω και θελω την Κυριακη.....τα οπλα τα εχουμε,αρκει να σημαδεψουν καλα.....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 5:35 pm | |
| Στον υπνο να τους πιασουμε και χαλαρους...οπως το λες ...στα μουλωχτα και αντε γεια... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 5:49 pm | |
|
...ετσι πρεπει να κανουμε ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ αγορι μου.....ετσι ακριβως......απο την αλλη υπαρχει μεγαλη πιεση στην ομαδα απο τους επενδυτας(!) γιατι μαλλον ειναι το τελευταιο μας χαρτι για ονειρα......
και το αγχος ειναι παντα κακος συμβουλος......θα δουμε και μακαρι να δουμε φως........
...Υ.Γ. να φουλαρουμε το greentour για Τρικαλα.γιατι απο αυριο στα 1,80 ευρα η αμολυβδος.....και μαλλον θα περιμενουμε το Πασχα(ενα καποιο Πασχα...) να ξαναφουλαρουμε τα δικα μας ντεποζιτα... δεν πηδιεστε ολοι μαζι...και οι αγορες και οσοι κονομανε πανω στον αφανισμο του σημερινου εργαζομενου ...βρε δεν πηδιεστε ολοι μαζι να γουσταρετε......γαμω τα σπιτια σας,ελιτοκρατια.......
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 5:52 pm | |
| ...Ανδρεα,κανε ενα κοπο και κουβαλησε το πανο του gruppo....αμα δεν βαριεσαι,κουβαλα και το μεγαλο το Κυκλωπικο....δεσιμο,ξεδεσιμο εγω.....μαζι με τον ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟ..... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:08 pm | |
| ...εκεινος ο γεροβουβαλος ο Προεδρος μας, ξεκαθαρισε τελικα με τι θα κουβαληθει κατω στους Σακαφλιαδες ?.....θα φορεσει τους κορσεδες για να καβαλησει το ΤεΤε η θα σαβουρωσει την κορμαρα του πρωτη θεση πουλμαν ?.......
....Υ.Γ. αραγε κι εκεινος ο κ.διευθυντης,με τι θα μεταφερει επισης την κορμαρα του ?.... γκριν πουλμαν ορ 1,80 ευρα η αμολυβδος ???.......
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:13 pm | |
| Κεφακια σημερα...απο το βεροπουλο γυρισες...? |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:16 pm | |
| και 5 ευρά να πάει ..... κολώνει η "π0yt@nα" στο γ@mΙsi ?? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:18 pm | |
| ...ειναι απο τις ελαχιστες μερες που καθομαι αρκετη ωρα στο γραφειο και ξυνομαι......μην το θεωρεις καλο αυτο,γιατι οταν συμβαινει ειναι πολυ καθισμενα τα δικα μας,που αφορουν την αγορα......
....και αμα σε βλεπουν τα αφεντικα να καθεσαι...βρασε ορυζα.....σαν αυτην που πινει ο γεροβουβαλος οταν ξεσφηνωνει απο τους κορσεδες ...!
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:21 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- και 5 ευρά να πάει ..... κολώνει η "π0yt@nα" στο γ@mΙsi ??
....μαλλον βαρεσες γεωτρηση και εβγαλες λαδι της πετρας....δεν εξηγειται αλλιως....δεν μου λες,ο .....Χαρδαβελας σου εδειξε την περιοχη,να βαρεσεις ???.......γαμω τα κονε που εχεις κ.διευθυντα.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:22 pm | |
| πάρε το ΑΖΑΞ και καθάρισε τα τζάμια ..... έτσι μου έλεγε ένα αφεντικό μου για να μην κάθομαι όταν δούλευα σε σουβλατζήδικο |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:22 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Κεφακια σημερα...απο το βεροπουλο γυρισες...?
.....ναι.......γαλα,τυρι,λαδι....μονο... Καμπας ξεχασα να παρω !!!
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:28 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- πάρε το ΑΖΑΞ και καθάρισε τα τζάμια ..... έτσι μου έλεγε ένα αφεντικό μου για να μην κάθομαι όταν δούλευα σε σουβλατζήδικο
....ο δικος μου πληρωνει την αγαπημενη φυλη του γεροβουβαλου,να του καθαριζει τα τζαμια.......η οποια βεβαια τα κανει αορατα........με 550 ευρα τον μηνα,φιλε μου ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ..........και μιλαμε για μεγαλο εμβαδον,να εχεις υπ οψη σου.....
....πολυ φοβαμαι,αν θα με δει κανα δυο μερες ακομη ετσι,να με βαλει να πλακωσω στη μασα καμμια χιλιαδα γιαουρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ,για να χωσουν καμμια παραγγελια.............. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:40 pm | |
| Παρε ενα σεικερ....βοτκα,κουαντρο και λιγο στιμενο λεμονι.... Φωναξε τους(τα αφεντικα) να γινετε σταφιδα παρεα.... Ετσι μου λεγε το αφεντικο καποτε για να μη καθομαι....50 καμικαζι στο δισκο και τεζα οι πρωτοετηνες....ειχα τον Λίτσα τουλαχιστον να τις συνεφερνει....Αξεχαστες εποχες....χαρα και εργασια.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τρίκαλα-Πανθρακικός Πεμ 24 Φεβ 2011, 6:49 pm | |
| Τωρα που ειπες κρι-κρι....καραφατμε σου στειλα mail περι των ελληνικων προιοντων... καντο ενα forward σε παρακαλω προς πασα κατευθυνση... (απο νεο e-mail to steila) |
|
| |
|