Στο μεταξύ και σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση του πειθαρχικού οργάνου της Football League, ο Διαγόρας θα παραστεί την Πέμπτη δια του νομικού του συμβούλου στην εκδίκαση της υπόθεσης των αναγραφόμενων από τον κ. Σφήκα στο φύλλο του αγώνα με τον Λεβαδειακό περί ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από τον κόσμο της ομάδας.
ρε SPQR γιατί οι Ροδίτες ...τα ελάφια ..... αποκαλούν τον Διαγόρα ..... Διαγόρας Τελ Αβίβ ??? ..... λύσε μου την απορία μια που είσαι με δυσμενή ... στο "Τελ-Αβίβ"
Εχω κι εγω μια απορια...Αν το παιξω Σισε το καλοκαιρι και κατεβω σε παραλια της Ροδου με το πρασινο μαγιο μου,θα με αποδεχτει η τοπικη κοινωνια? Κανε μας μια λαογραφικη προσεγγιση σε παρακαλω....
ρε SPQR γιατί οι Ροδίτες ...τα ελάφια ..... αποκαλούν τον Διαγόρα ..... Διαγόρας Τελ Αβίβ ??? ..... λύσε μου την απορία μια που είσαι με δυσμενή ... στο "Τελ-Αβίβ"
Επειδη ιδρυθηκε απο εβραιους.
Και ο περισσοτερος κοσμος στο νησι,ειναι με τη Ροδο. Αυτην που παιζει Γ' Εθνικη.
Δεν θεωρουν το Διαγορα ομαδα του νησιου. Τον θεωρουν φιλοξενουμενο σ' αυτο.
Οταν η Ροδος επαιξε τα δυο μπαραζ για την ανοδο απο τη Γ' στη Β' με Ολυμπιακο Βολου και με Παναιτωλικο,εκαναν το ταξιδι 3 με 4 χιλιαδες οπαδοι των ελαφιων. Αν ηταν ο Διαγορας (εκτιμω πως) θα ηταν αδυνατο να κανει τοσο κοσμο να μπει σε αεροπλανα και βαπορια.
Αυτο ειναι προσωπικη μου εκτιμηση και τιποτα παραπανω,για να μην παρεξηγηθω και με καποιον απο τους οπαδους του "γηραιου"
Εχω την αισθηση οτι τα ελαφια εχουν συντριπτικη υπεροχη στο θεμα του κοσμου.
Εχω κι εγω μια απορια...Αν το παιξω Σισε το καλοκαιρι και κατεβω σε παραλια της Ροδου με το πρασινο μαγιο μου,θα με αποδεχτει η τοπικη κοινωνια? Κανε μας μια λαογραφικη προσεγγιση σε παρακαλω....
Η τοπικη κοινωνια,εχει τοσο πολυ αναγκη τον τουρισμο πλεον,που αν ερθεις εδω,το τελευταιο που θα την απασχολησει,ειναι το μαγιο που θα φορας.
Καθε περσι και καλυτερα.
Το καλοκαιρι του 2000,υπηρχε κοσμος σε ολη τη διαδρομη απο τη Ροδο μεχρι την Κρεμαστη. Ενιωθες οτι δεν ειχες βγει απο την πολη του νησιου κι ας ειχες κανε δεκαπεντε χιλιομετρα...
Το καλοκαιρι του 2010,βραστα καλυτερα...
Μονο και μονο λογω ονοματος κραταει καπως τα προσχηματα η Ροδος.