θα έρθω να σε βρω στο στασίδι που θα κάθεσαι .στον εσπερινό .... και θα σου σφυρίξω το 3-0 με τον κομποτιακό και το 0-2 με τους σακαφλιάδες..... καραφατμεδες γεμάτο το Αγ. Ορος .... δεν θα βρω ένα "συναδελφο" .... για να μην ζορίζομαι πες την μονή
Εγω ομως,δε θα μπω στον πειρασμο να κανω τη χρηση του.
Ουτε κινητο δε θα παρω μαζι μου.
Δε θα εχει νοημα ετσι.
Μια φορα πας,καντο οπως πρεπει.
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Διαγόρας Ρόδου Σαβ 19 Φεβ 2011, 8:19 am
το ενδιαφέρον σημείο στο 5:20 ......
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Διαγόρας Ρόδου Σαβ 19 Φεβ 2011, 8:23 am
Εκτός πόλεως Ρόδου και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο Κοσκινού, συνέχισε την Παρασκευή την προετοιμασία του ο Διαγόρας εν όψει Πανθρακικού. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης έριξε και πάλι το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του στον αγώνα αυτό, στον οποίο χρειάζεται σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, δύναμη, αγωνιστική πειθαρχία και φυσικά πάθος και καθαρό μυαλό. Οι "κυανέρυθροι" θα γυμναστούν το πρωί του Σαββάτου και αμέσως μετά ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα φύγει μέσω Αθηνών για την Αλεξανδρούπολη..
Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Διαγόρας Ρόδου Σαβ 19 Φεβ 2011, 8:52 am
για αύριο ο καιρός την ώρα του αγώνα θα είναι ποδοσφαιρικότατος.... σχετικό κρύο ... όχι βροχή (η ψιχάλα που δείχνει θα πέσει το πρωί ).... οπότε ζεστά ρούχα ... γιατί θα έχει 8-9οC ..... καραμέλες για το λαιμό και για ΦΩΝΗ
περισσότερες καιρικές λεπτομέριες θα βγουν στο κάτω πλαίσιο.... που βγάζει αναλυτικό καιρό ανά τρίωρο για τις επόμενες 24 ώρες
ΥΓ ... για Ροδίτες αυτός ο καιρός είναι βαρυχειμωνιά ...Σιβηρία
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: Πανθρακικός-Διαγόρας Ρόδου Σαβ 19 Φεβ 2011, 11:36 am
Χαρα θεου για τους "βελγους"...μετα το ματς τους κοβω για ...καγγελες....
,,,,γκαντεμια,ξεγκαντεμια,αυτα ηταν σημερα τα κουμπια της Αλεξαινας.....καλη αναπτυξη της ομαδας κυριως στο πρωτο ημιχρονο,δυο τρεις πολυ καλες φασεις για γκολ που δεν εγιναν....προσωπικη μου γνωμη,ειναι πως σημερα δεν ειδα παικτες αδιαφορους...αν και λιγο καιρο στην ομαδα οι πολλοι καινουργιοι,προσπαθησαν μεχρι το τελος......κατι πρεπει να βρει ο Φερερα μπροστα,για να μην πηγαινουν τζαμπα οι καλες επιθετικες προσπαθειες....
...χασαμε σημαντικο εδαφος για το μπασιμο στα πλει ανεβα,αλλα το Χ των Σακαφλιαδων,μας δινει μια ελπιδα ακομη....να τους κερδισουμε μεσα στην φωλια τους......στην οποια φωλια,πρεπει να δειξουμε παση θυσια τα αυγα μας...πρεπει να ειμαστε,γκατσατοι,ουμπαλατοι,κηροζινατοι..........μπορουμε να τους παρουμε αρκει το κολπο την ερχομενη αγωνιστικη,να μας αφορα ολους.......
tzampa xasame ba8mous alla etsi einai h mpala to n8ema einai oti eidame thn omada mas na prospa8ei gia to kalhtero shmera an kai den hr8e maxhthkh shmera kynhgousan ka8e fash bebaia h malakia sto telos 8a mas xalouse olh thn eikona ths omada
den kseneronoume oloi sta trikala oloi stous sakafliades gia to diplo
Oταν παίζεις καλά έρχονται και αποτελέσματα. Η ομάδα αυτή κάτι Πανιώνιους, Λάρισες, Αστέρες, Σκόντες, και Ατρόμητους, τους καθαρίζει ξεκούραστα. Θα έρθουν και αποτελέσματα. Απλά υπάρχει άγχος , εξαιτίας του ότι είμαστε αρκετά πίσω από αυτούς που κυνηγάμε, και δεν έχουμε τη πολυτέλεια να σπαταλάμε βαθμούς. Δόξα, και Εθνικός Αστέρας μας στερήσανε 5 βαθμούς. Η μπάλα είναι πρόστυχη το ξέρουμε όλοι. Θα μπορούσε να μας κερδίσει ακόμη ακόμη ο Τριαγόρας. Πάμε γερά με Τρίκαλα, και ότι προκύψει.Απλά έχουμε λίγα παιχνίδια και η υπόθεση πλέι οφ, είναι πλέον πολύ δύσκολη. Πολύ καλός ο Χειμωνέτος, και ο Γεωργίου από τους Ροδίτες. Από μας δεν υστέρησε κανείς.
Γαμω το ***** μου..γαμω τη γκαντεμια μου..γαμω την παλιομπαλα που δεν εμπαινε με τιποτα..γαμω το παλιοαθλημα που βλεπουμε που ειναι το μονο που δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.. Τι μπορω να πω για αυτους τους παιχτες που φαγαν τους αντιπαλους?τι να πω για τον αιμιλιο που απ το πρεσαρισμα το πολυ οι αντιπαλοι με το ζορι περνουσαν το κεντρο...επιθετικογενης ομαδα που ευχαριστιεσαι να τη βλεπεις..Μονο μπραβο μπορω να πω για αυτο που ειδα σημερα στο γηπεδο.Τιποτα αλλο...Ισως ο καλυτερος πανθρακικος που εχω δει προσωπικα.Δε θυμαμαι αλλη φορα στα τοσα χρονια που τον βλεπω τετοια ανωτεροτητα απεναντι σε ομαδα..Και προσοχη:παιζαμε με τον 3ο παρακαλω του πρωταθληματος μας.οχι καμια ομαδουλα.Ομαδουλα την καναμε εμεις να φαινεται!!! Μπραβο στα παληκαρια.Μπραβο