|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 4:12 pm | |
| Toν εστειλα σαν γνησιο απογονο του Πτολεμαιου του Α' μεχρι την Αιγυπτο να επιβληθει της καταστασεως...Θα μπινελικωσει μου ειπε τον Μουμπαρακ και θα γυρισει μεχρι το απογευμα...του πα να πεταχτει και διπλα στην Τυνησια για επαφη με τον πρωην του ΠΑΟΚ τον Μπουσαιντι... Εσυ τον "τρελο" που τον εστειλες..? |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 4:30 pm | |
| ...o "τρελλος" ειναι σε αποστολη τυπου SWAT,στις εμπολεμες περιοχες της Κλεανθους και Γρηγοριου Λαμπρακη.....περιξ πεδιου βολης Τουμπας....αποστολη με κωδικο, "οπαδοι σε περιοδο μνημονιου".......θα μεινει καιρο εκει και θα αναφερει με το περας των εχθροπραξιων.......
...τα οποια συμπερασματα,θα συζητηθουν σε ανοιχτο ακροατηριο,στο panthraxclub με καλαμαροτσιμπουσι απο το γεροτομαρο,οπου τα καλαμαρια θα προσφερθουν ευγενικα απο τους ..."Αφοι Στεφανιδη...Ψαραγορα στην Δημοτικη Αγορα....
...η ευγενικη προσφορα σε καλαμαρια,λογω των αποτυχημενων παλαιοτερων προσπαθειων του γεροτομαρου,να μας κανει τσιμπουσι,με ιχθυες αλιευθεντες απο τον ιδιο......................
|
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 4:48 pm | |
| Λες ρε συ,η δικια μας επανασταση,να ξεκινησει απο Γρηγοριου Λαμπρακη..? Δεν φανταζομαι,να σου πω την αληθεια,ιδανικοτερο μερος απο την τουμπα... Στο εν τω μεταξυ,εκει που παει ο γερος ο λυκος,πολυ τουρκικη τρατα σουλατσαρει..μη τον ρυμουλκησουν σε κανα Ιμραλι και τον δουμε αγκαλια με κανα οτσαλαν πες του..οχι τιποτα αλλο,αλλα ποιος θα μας πει και τα νεα της ΚαληΘέας μετα.. |
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 4:59 pm | |
| Τελικα το σεντερφορ απο Λοκερεν...?μεταγραφη καφενειου..? Να το ψαξω αν ειναι..αν και ο κρυφτοφατμε θα το χει ξεσκονισει ηδη.. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 4:59 pm | |
| ...μονο τυχαια δεν σου εγραψα τα παραπανω....το κλιμα εδω στην μπουγατσουπολη ειναι πανω κατω σε επιπεδα, προ λαικης εκρηξης.....και η Τουμπα,φανταζει ιδανικη...με λαθος αφορμη ομως κατα την γνωμη μου......
...αν ετσι αντιδρουσαμε,περυσι την ανοιξη,οταν μας εραβαν το κουστουμι της ισοβιας καθειρξης στην φτωχια,πιστευω πως,πολυ δυσκολα θα μας το εραβαν τελικα....εδω τωρα ετοιμαζουν τα ισοβια μας για 30 χρονια,με αλλαγη και του συνταγματος......κι μεις πλακωνομαστε για ενα πεναλτυ και για μια κοκκινη...αλλα τελικα ποτε δεν ειναι αργα για μια...επανασταση.......ενα παλιο συνθημα των Παοκτσηδων στα '80s,ελεγε... ..."Τουμπα,Τουμπα Βιετναμ"............
|
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 5:02 pm | |
| Στην ελλαδα μονο απο ενα "λαθος"πεναλντυ μπορει να ξεκινησει επανασταση. Συμφωνω κι εγω για το λαθος timing.. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 5:02 pm | |
| - paparazzi έγραψε:
- Τελικα το σεντερφορ απο Λοκερεν...?μεταγραφη καφενειου..?
Να το ψαξω αν ειναι..αν και ο κρυφτοφατμε θα το χει ξεσκονισει ηδη.. ... ...το... πουλι,ηξερε γιατι κελαηδησε....προς ενημερωση ολων.....οσοι παικτες ειναι ελευθεροι,μπορουν να μεταγραφουν μεχρι τις 8 / 2 / 2011.....οποτε,παιζει να δουμε κατι ακομη....αν και εφ οσον........................... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 5:11 pm | |
| ...για οσους θυμουνται και για να μαθαινουν οι νεοτεροι...ενας ποδοσφαρικος αγωνας ηταν η αφορμη,να ξεσπασει ο εμφυλιος στην παλια Γιουγκοσλαβια.....
,,Δυναμο Ζαγκρεμπ-Ερυθρος Αστερας........και διαλυθηκανε οι Γιουγκοσλαβοι...με την διαφορα πως εκει ηταν και διαφορετικες οι φυλες...Κροατες,απο την μια μερια... ...ψηλοι και ξανθοι...ψηλες πανω απο 1,70 και ξανθιες οι Κροατισες......κοντοι και μαυριδεροι κατα βαση απο την αλλη μερια οι Σερβοι (οι Σερβες ηταν παντα ωραιες...).....και μια "μπαλα" τους πηρε και τους σηκωσε...
|
|
| |
paparazzi
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 5:43 pm | |
| Οι Σερβιδες Νο1 ever.TELOS. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 7:53 pm | |
| Ασχετο,αλλα ο καφενες για τετοια ειναι... Ξερει κανεις,αν και που εχει ανοιξει η μπουτικ της ομαδας; Δεν εχω τη φετινη εμφανιση. Κανω συλλογη,καθε χρονια απο μια. Αν καποιος ξερει,θα του ημουν υποχρεος αν μου το ελεγε. Υ.Γ: Τη θυμηθηκα τωρα τη μπουτικ,διοτι μολις μου ηρθε η εκτος εδρας εμφανιση της βασιλισσας για την περιοδο που διανυουμε. Karafatme,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ σε λεω... Τη φορας και νομιζεις οτι πηρες τρια διηπειρωτικα, εννια τσου-λου, τριανταενα πρωταθληματα και δεκαεφτα κυπελλα με τη μια. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 8:01 pm | |
| - SPQR έγραψε:
- Ασχετο,αλλα ο καφενες για τετοια ειναι...
Ξερει κανεις,αν και που εχει ανοιξει η μπουτικ της ομαδας;
Δεν εχω τη φετινη εμφανιση. Κανω συλλογη,καθε χρονια απο μια.
Αν καποιος ξερει,θα του ημουν υποχρεος αν μου το ελεγε.
Υ.Γ: Τη θυμηθηκα τωρα τη μπουτικ,διοτι μολις μου ηρθε η εκτος εδρας εμφανιση της βασιλισσας για την περιοδο που διανυουμε.
Karafatme,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ σε λεω...
Τη φορας και νομιζεις οτι πηρες τρια διηπειρωτικα, εννια τσου-λου, τριανταενα πρωταθληματα και δεκαεφτα κυπελλα με τη μια. Η Μπουτίκ πήγε κάτω από το πέταλο της Θύρας 2 .... συστεγάζεται με την λεσχη παλαιμάχων ... το προσωπικό που εργάζεται στην μπουτικ παραμένει ίδιο 30 ευρά η μαυροπράσινη φανέλα με νούμερο πίσω και όνομα παίκτη .... ΔΩΡΟ παίρνεις σαμπουάν Πανθρακικός perfume παρακαλώ .... πήρα μια για μενα και μια δώρο για τα ξένα .... το δεύτερο το σαμπουαν γιατην πυτιρίδα θα το στείλω στον cappo
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τρι 01 Φεβ 2011, 8:06 pm, 2 φορές συνολικά |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 8:02 pm | |
| ...τωρα ψαρωσαμε με τα εννια τσου-λου και με τους λοιπους μαστραπαδες.......για τα φετεινα κανατια ,κυαλια μοιραζει ο "δικος σου" ο Μουρινιο.....κυαλια για να ψιλοφαινεται η Μπαρτσα καπου στο βαθος.....γιατι χωρις κυαλια,δεν ...φαινεται !!!
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 8:10 pm | |
| Ευχαριστω πολυ κυριε Διευθυντα.
Cappo μου,ουδεμια αντιρρηση για τα φετινα και τα περσινα και τα προπερσινα και μαλλον και για τα δυο-τρια επομενα...
Εχει ομως αλλη γκλαμουρια η βασιλισσα.
Κλαση (και δε μιλαω για αγωνιστικη κλαση...) που δε μπορουν να τη φτασουν οι Μπαρτσελονες.
Δε νομιζεις; |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 8:13 pm | |
| - karafatme έγραψε:
30 ευρά η μαυροπράσινη φανέλα με νούμερο πίσω και όνομα παίκτη .... ΔΩΡΟ παίρνεις σαμπουάν Πανθρακικός perfume παρακαλώ ... Θα προτιμησω την πρασινη σκετο. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 8:16 pm | |
| - SPQR έγραψε:
- karafatme έγραψε:
30 ευρά η μαυροπράσινη φανέλα με νούμερο πίσω και όνομα παίκτη .... ΔΩΡΟ παίρνεις σαμπουάν Πανθρακικός perfume παρακαλώ ...
Θα προτιμησω την πρασινη σκετο. νομίζω δεν είδα πρασινη σκετη έχει την ολόλευκη και την πρασινομαυρη ... αν δεν με γελά η μνήμη ... έχει και αρκετό καιρό που τις πήρα |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 8:19 pm | |
| - SPQR έγραψε:
- Ευχαριστω πολυ κυριε Διευθυντα.
Cappo μου,ουδεμια αντιρρηση για τα φετινα και τα περσινα και τα προπερσινα και μαλλον και για τα δυο-τρια επομενα...
Εχει ομως αλλη γκλαμουρια η βασιλισσα.
Κλαση (και δε μιλαω για αγωνιστικη κλαση...) που δε μπορουν να τη φτασουν οι Μπαρτσελονες.
Δε νομιζεις; ...οχι μονο νομιζω,αλλα και σεβομαι απολυτα το μεγαλειο της Ρεαλ......πραγματικα παγκοσμιος ποδοσφαιρικος ογκολιθος......συλλεκτικη μηχανη τροπαιων....αλλα τωρα,αγραναπαυση...... ...τωρα την ορχηστρα διευθυνει ο μαεστρος Πεπε..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 9:09 pm | |
| kabano Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 30, στις Τρι Feb 01, 2011 8:47 pm grows |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 9:09 pm | |
| spqr καλά που είναι το ματζεστεράκι, και η Μίλαν, και παίρνουμε λίγη χαρά. Η Βασίλισσα είναι μία, αλλά όπως έχω ξαναγράψει . ο τελικός κυπέλλου με τους Μπλαουγκράνα, από τώρα μου φέρνει ζαλάδα.Μόνο με νίκη με 6-0 θα μείνω ευχαριστημένος.(στα αστερίξ γίνεται πάντως). |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 9:16 pm | |
| φανερώνεστε ένας ένας ..... 6 καλαμάρια μπορεί να πιάσεις .... παραπάνω από 1 να βάλετε δεν μπορείτε ..... την ταρίφα την ξέρετε μια 5 μια 6 ...σειρά έχει ή το 4 ή τ ο 7 !!! |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 9:28 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- φανερώνεστε ένας ένας ..... 6 καλαμάρια μπορεί να πιάσεις .... παραπάνω από 1 να βάλετε δεν μπορείτε ..... την ταρίφα την ξέρετε μια 5 μια 6 ...σειρά έχει ή το 4 ή τ ο 7 !!!
Οτι και να πείς έχεις δίκιο.Που θα πάει όμως, Θα γυρίσει ο τροχός και θα μαμησει και ο πλούσιος.Και νάσαι σίγουρος ότι ο πλούσιος το κατέχει καλύτερα το άθλημα. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 9:34 pm | |
|
...για την ωρα γεροτομαρε,παρακολουθα πως... "γαμανε οι φτωχοι".........................
...για μετα βλεπουμε....ποιος το κατεχει καλυτερα το..."πηδημα" !
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 9:37 pm | |
| πούλα ΕΤΕ .... θα την ξαναπάρουμε στα 7 .... η μάνα του Χοσέ δεν έκλαψε ποτέ .... έτσι θα κάνει και η Μπάρτσα ....θα αρχίσει να πουλά και η ΜΠΑΡΤΣΑ θα γίνει πιο πλουσια ... θα βγάλει από την Μάσια αλλους 10 .... για την επόμενη δεκαετία |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 9:44 pm | |
| είπα και ξαναλέω, βγάζω το καπέλλο . Αλλά τη Ρεάλ από πιτσιρικάς την υποστήριζα, τι να κάνω. Ρεάλ, Μίλαν, Μάτζεστερ, και Μπόκα τζουνιορ. Χαρείτε ρε, κι εσύ ρε νονέ μπασταρδομπλαουγκράνας είσαι αλλά χαλάλι σου. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 9:50 pm | |
|
...μπορει να ειμαι εγω μπασταρδομπλαουγκρανας,αφου ειμαι Σικελος στην καταγωγη,αλλα την Μπαρτσα την βλεπω και γουσταρω το ποδοσφαιρο της απο την εποχη που επαιζε εξτρεμ(ετσι τους ελεγαν τοτε..σημερα τους λενε ακραια χαφ..στ αρχιδια μας...) ο μεγαλος Μπεκιρισταιν...αν σου λεει τιποτε το ονομα γεροτομαρε,με τοσο..... ραουνταπ που εχεις ποτισει το τομαρι σου.............
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Τρι 01 Φεβ 2011, 9:52 pm | |
| Για το πρωταθλημα δεν ειχαμε πολλες ελπιδες Αρχηγε μου.
Ακομα κι αν καναμε ολο νικες,ακομα κι αν τους ειχαμε μπροστα μας μονιμα με δυο βαθμους,ακομα κι αν αναβαμε φλας στο μπερναμπεου,παλι δεν θα ημασταν το φαβορι.
Διοτι μετα το κλασικο του δευτερου γυρου,στα εξι παιχνιδια που απομενουν,εχουμε να παμε στη Σεβιλλη,στη Βιγιαρεαλ και στη Βαλενθια,ενω αυτοι σε κατι χωρια.
Αρα,μικρο το κακο του -7. Τι ειχαμε,τι χασαμε.
Το κυπελλο ειναι αλλη ιστορια,διοτι θα γινει κατα τον Ιουνιο,εκτος αν αλλαξαν συνηθειες οι Ισπανοι που δε νομιζω.
Μεχρι τοτε,ζησε Μαη μου κυριολεκτικα.
Το τσου-λου,ειναι πιο εφικτος στοχος για μας φετος.
Και καλα θα κανει ο μαλακας ο Μουρινιο να στρωθει στη δουλεια και να παει την ομαδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στον τελικο.
Κι αν παει τελικο,ολους τους εχει,εκτος απ' τον Πανιωνιο βαρκελωνης,ο οποιος ελπιζω να την πατησει οπως περσι.
Αυτα και μη μασας.
ΡΕΑΛ ΕΙΣΑΙ... |
|
| |
|