Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GTP
GTP

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 9:49 pm

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=104330670

Παραιτήθηκε τελικά ο Μαχλάς απο την προεδρεία του ΟΦΗ....
Μήπως θα έπρεπε να αρχισει με καποιους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα μας(παίκτες και μη)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 10:00 pm

GBL θα έρθεις στον GBF ;

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 10:03 pm

θα δω το ντοκιμαντερ στο ΝΕΤ ... καληνύχτα
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 10:07 pm

....ξυνεσαι ρε γεροτομαρο και καλα κανεις......εννια και δεκα γυρισα στο σπιτι ρε...
...μου ειχαν τα παρασκευιατικα φορτωμενα στο γραφειο και δεν σηκωσα κεφαλι ολη την μερα.....δεν γαμεις εμεις να ειμαστε καλα......αν πας,ρωτα τον Φυτ...,αν γραφει ακομη κασετες........εχω κατι παλιες χρωμιου αγραφες..... clown
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 10:10 pm

cappo έγραψε:

....ξυνεσαι ρε γεροτομαρο και καλα κανεις......εννια και δεκα γυρισα στο σπιτι ρε...
...μου ειχαν τα παρασκευιατικα φορτωμενα στο γραφειο και δεν σηκωσα κεφαλι ολη την μερα.....δεν γαμεις εμεις να ειμαστε καλα......αν πας,ρωτα τον Φυτ...,αν γραφει ακομη κασετες........εχω κατι παλιες χρωμιου αγραφες..... clown

φέρτες να σου τις γράψω.Φέρε όμως μαζί σου και λίγο λουλάκι.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 10:13 pm

....λουλακι δεν πιστευω να εχω...ειναι κλειστος και ο χοτζας τετοια ωρα.........εχω ομως οξυζενε,που κανει την ιδια δουλεια...θα σε βολεψει αν τον φερω ?...
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 10:23 pm

cappo έγραψε:

....λουλακι δεν πιστευω να εχω...ειναι κλειστος και ο χοτζας τετοια ωρα.........εχω ομως οξυζενε,που κανει την ιδια δουλεια...θα σε βολεψει αν τον φερω ?...

Το οξυζενέ είναι για το campari ρε Μάκη.
Λουλάκι βάζω λίγο στο αψέντι, αλλά που να νιώσεις εσύ ρε τούβλαρε.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 10:26 pm

....δεν μου λες ρε γεροτομαρο...μπορεις και...... νοιωθεις ακομη ?.......
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 10:39 pm

cappo έγραψε:

Προσπαθώ , τι να κάνω ρε Μάκη ; προετοιμασία για την αυριανή συνέλευση κάνω.
Κανόνισε να στείλεις ....πληρεξούσιο .Ο κουτελ θα έρθει ;
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011, 11:05 pm

cappo έγραψε:

Α ρε Μάκη μου φτιαξες την μέρα ( νύχτα )

Η ατάκα του μήνα Laughing Laughing Laughing
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 9:41 am

...καλημερες πολλες απο την μπουγατσουπολη...ομιχλη και καταραμενη υγρασια...

...καλη επιτυχια σημερα στην συγκεντρωση των... παλι ποτε(κατα Αντζελα...)Κυκλωπων...ας ελπισουμε να μην εκλειψουν ποτε οι λογοι εκεινοι,για τους οποιους πρεπει να
υπαρχει το Πανθρακαδικο μας,εις τους αιωνες των αιωνων...χωρις αμην.....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 9:52 am

...ειχα στο μυαλο μου,να σας το γραψω απο χθες αλλα...........βρεθηκαν και πιστοποιηθηκαν οι πραγματικοι Ποντιοι....βρισκονται στην Κομοτηνη και συχναζουν στο καφενειο διπλα στο εκκλησακι στην αρχη της Βενιζελου....

...γιατι πηραν το πιστοποιητικο καθαρου και οριτζιναλ Ποντιου ???....

...γιατι ειναι οι μοναδικοι που δεν καπνιζουν μεσα στο καφενειο τους και βγαινουν εξω στον πεζοδρομο της Βενιζελου,να ξεχαρμανιασουν...!!! Smile Smile Smile Smile Smile
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 5:33 pm

...18.00 το απογευμα της Δευτερας το ματς με το Γιαννενο.....κανονιστε ολες,να ειστε εκει και με φωνη.....αν χρειαστει(φτου...) τους κραζουμε στο σχολασμα...

....καλα ρε,τι επαθε σημερα το σεβαστο "εκκλησιασμα"...μονο ο κ.διευθυντης και η
μουτσουνα μου,περασαν για καλημερες ?...τι σας ποτιζει ρε το γεροτομαρο και δεν
"μιλατε" ....ειναι αληθεια πως εχει γκαβατζωσει πολυ λουλακι...αλλα απ οσα ξερω
μεχρι τωρα,το θελει μονο για την προβεια του.....μηπως αρχισε να σας κερναει λουλακι σφηνακια και παθατε ντουβρουτζα ? ...μην τον βλεπετε αυτον..... το
σηκωνει το λουλακι ο οργανισμος του....

Υ.Γ. ...θελω να ρωτησω...αρχισε η προσελευση των μελων στην Λεσχη ?......

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 5:55 pm

cappo ....τόσα χρόνια στο κουρμπέτι επέτρεψέ μου να σου πω μια διαπίστωση

μετά από νίκη όλοι έιναι λαλίστατοι ..... η χαρά τους κάνει και να γράφουν

μετά από ήττα ....δεν τους μένει όρεξη .... ξενερώνουν ..... εύκολα μεν αλλά ξενερώνουν
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 6:02 pm

...κ.διευθυντα εχετε απολυτα δικαιο...ομως μια ομαδα σαν την δικη μας,το μονο που δεν χρειαζεται τουτες τι στιγμες ειναι τα ξενερωματα και οι μουντζες....καλως η κακως
αυτοι ειμαστε,ψαχνομαστε να βρουμε την ταυτοτητα μας τα τελευταια χρονια,μετα το βεγγαλικο της σουπερ λιγκας....και την πικρα θα χωνεψουμε και την απογοητευση θα καταπιουμε και με την χαρα θα κελαιδαμε....και ο γερολυκος θα κανει θεραπεια με λουλακι...δεν γινεται διαφορετικα...............

...πρεπει ομως να ειμαστε με το μπαιρακι ψηλα...........το μπαιρακι της διαθεσης κυριως..............
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 6:15 pm

Kεμπάπια Ωραιοκάστρου έφαγες σήμερα GBL ;
Αλήθεια τι κασέτες θα μου φέρεις απλές η 8 track ;

καραφατμέ είτε χάνουνε είτε κερδίζουμε η διάθεσή μας δε χαλάει από το ποδόσφαιρο. Αλλα πράγματα (επαγγελματικά ) είναι που μας κάνουν μερικές φορές ....κουνουπίδια.

Μάκη παρήγγειλα καμμιά κατοστή καθίσματα ακόμα για τη σημερινή μεγαλειώδη μας συνέλευση. Θα έχει τροχονόμο για τη κίνηση, και αθενοφόρο για έκτακτα περιστατικά.
Θα πάω κι εγώ τελικά.

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 6:20 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Brazil-world-cup-fans

έτσι είναι cappo ... δεν πτοούμαστε

η κοπελιά ρωτάει πως πίνεται το λουλάκι και το αψέντι

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 6:23 pm

ptolemais .... πριν τις γιορτές είχα κάνει προταση αγοράς ΕΤΕ .... πήρες κανένα ψιλό ?
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 6:31 pm

Αν και δεν έχει συμμετρικό μαύρισμα, μπορώ να τη βοηθήσω μέχρι να ...μαυρίσει .
Πήρα εγώ 3.000 κομμάτια έτσι για το ονόρε.
Πάρε Πίστεως είναι πολύ κοντά στη λογιστική του αξία το χαρτί.Θα κάνουμε όμως τουμπεκί για κανένα 18 μηνο.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 6:32 pm

...για λουλακι και αψεντι, ζητηστε οδηγιες χρησης στα νεροφιδα....συγγνωμη στα γεροφιδα ηθελανα πω...φτου γαμωτο,στον γερολυκο ηθελα να πω......

...μυριστηκατε παρτυ στο Χ.Α και βγηκατε απο τα λαγουμια σας ορε ?.....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 6:37 pm

...γεροτομαρο,στην συνελευση σημερα ποιος θα κραταει πρακτικα ?...αν δεν τον θυμηθηκες,σου τον θυμιζω.......Γιαννης ο τρισμεγιστος ο Μ........ς .....λειτουργει και με την μεθοδο Μπραιγ.......κυριως με αυτην..................ε ρε γλεντια που χανω σημερα......φτου.....δεν μου λες,θα ειναι σημερα και η Πανθρακικαρα ο kavlas ?...
.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 6:39 pm

,,,αντιος για κανα δυωρο....με φωναζουν για μητινγκ.....
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 6:50 pm

Πέρα από τη πλάκα, σήμερα η βραδυά θα είναι ....θηλυκιά. Ελπίζω η γέννα της να βγάλει κάτι καλό για όλους μας. Μη κοροιδεύεις κάτι που κι εσύ ο ίδιος πάλεψες με δύναμη κάποτε. Αστο να πάει , όπου πάει , και ύστερα βλέπουμε.
Οσο για τον Αιφερ, δεν θάρθει γιατί μου κρατάει κακία επειδή αν και έτυχε το λαχείο για την εκδρομή, δεν του δώσαμε τα χρήματα.Απολογούμαι από τώρα, αλλά ξέρεις καλά ότι όλο το διάστημα από 01/01/10 μέχρι 30/06/10, ψάχναμε τάληρα παντού.
Τέλος πάντων όσοι μας βλέπουν εδώ ας κάνουν ένα κόπο σήμερα, να περάσουν από τη λέσχη, αυτό που θέλω σαν πρώην πρόεδρος πλέον, είναι η ενότητα όλων και η διατήρηση του χώρου της λέσχης.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 7:07 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Girl35235
Σερβίρεται σε γυάλα και περιέχει Baileys, τσίλι, τεκίλα, αψέντι, ούζο, βότκα, μηλίτη, τζιν και ένα μυστικό «συστατικό», που δεν αποκαλύπτουν. Από εκεί και πέρα, χάνεται κάθε έλεγχος.Tιμη 10 ευρω.
Παιζει πολυ δωδεκανησσα,κρητη.
Γερε λυκε πως τις κοβεις τις βρετανιδες...?θα το πουν το ποιημα?

ΥΓ.Ακομη παρακολουθω.Δε βλεπεις τι γινεται...?Κλανια στην
πορτογαλια,διαρροια στο ΧΑΑ...εχει κι αλλο βαθος ο πατος του πηγαδιου....
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011, 7:14 pm

Η μιά τόχει πεί ήδη .(αν πρόσεξες αλοιθωρίζει). Η διπλανή της ...ρουφάει τέλεια, τόχει. Οι άλλες δύο απλά κοροιδεύουν.
Ενα μπλάντυ μαίρη μετά από το τσάι που πίνουν, θα τις έστελνε κανονικά.

Χαιρετώ τη παρέα σας γιατί έχω αγώνα (Γ.Σ) σε λίγο.

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9
Σελίδα 5 από 41Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις