Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
55 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 55 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 6:27 pm

...συμφωνω και με τον λεγεωναριο,για τις διαπιστωσεις του...με την διαφορα
πως οι σωφρωνες οπαδοι του Πανθρακικου(υπαρχουν κι απ αυτους...) καμμια
φορα φετος δεν μιλησαμε για τρα λα λα,τι ωραια τι καλα...πριν μαζευτει ακομη η ομαδα το καλοκαιρι,πρωτος ελεγα, να σωσουμε την παρτιδα φετος και απο εκει και περα οτι καλυτερο ερθει.....

...αλλα με τετοια μουντζα,που εχουμε φαει,φακα τα,λεγεωναριε.............
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 6:30 pm

karafatme έγραψε:
cappo έγραψε:
...μπρε karafatme,τι δειχνουν τα δυο μαυρα κουτια που αμολησες ?.....την τυφλα μου την μαυρη,βλεπω......................

θα στείλω εσένα και τον Υπολογιστή σου στην σχολή τυφλών Very Happy .... κλιπακια είναι με τα πεναλτι ... οι άλλοι τα βλέπουν .... θέλει ξεματιασμα ο υπολογιστής σου
.....

...προσπαθησα να τα δω και με υπερυθρες...πισσα,σκοταδι κι αγωνια.....κι εδω φακα τα,karafatme.................
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 3322

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 6:37 pm

Ο στοχος cappo μου,ειναι η παραμονη στην κατηγορια.

Και εννοειται,οτι τον εχουμε (το στοχο...)

Αρκει να σοβαρευτουμε και να κερδισουμε τα ματσακια που ΠΡΕΠΕΙ να κερδισουμε.

Ματσακια,οπως αυτο με την Καισαριανη την περασμενη Κυριακη...

Μετα απ' αυτην την ηττα,ημουν κυριολεκτικα ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ. Δεν εγραψα τιποτα στα φορουμ,διοτι θα ετρωγα τρελο μπαναρισμα απο τα βρισιδια...

Μετα το σημερινο,ειμαι απολυτα χαλαρος.

Βλεπω το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (τρομερη γηπεδαρα τα τυρια...) και δεν με απασχολει τιποτα αλλο.

Ολα καλα.

Και να σου πω και κατι; Αν ημουν προπονητης,στο Αγρινιο θα κατεβαζα τα δευτερα.

Αλλο ειναι το σημαντικο ματσακι για μας.

Αυτο που ακολουθει τη "μαχη" του Αγρινιου. Και μαλιστα ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 6:39 pm

...λεγεωναριε,bingo..............!
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 6:42 pm

Καπως έτσι έιχε στραβώσει και πέρισυ με τον Λαδοκάμηλο .Εχασε και τι δεν έχασε ο αφιλότιμος. Ξάνθη, Αρης, μΠαοκ, και δε συμαζεύεται. Τη συνέχεια της περσινής πορείας ούτε στους πιό τρελούς μου (και έχω πολλούς) εφιάλτες δεν θέλω να τη δώ.
Αυτοπεποίθηση και Χότζα θέλει η ομάδα.
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 6:47 pm

Ευχέλαιο θέλει. Ξέρουμε κανέναν παπά εύκαιρο?

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 7:11 pm

κιμί σικιντέ .... δεν μασάμε .... ο Νομος του Μέρφι επαληθεύτηκε .... και κάναμε συνέταιρο τον Μέρφι afro
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 7:15 pm

gringababy έγραψε:
Ευχέλαιο θέλει. Ξέρουμε κανέναν παπά εύκαιρο?

Ο παπα Τάσος, που δεν ζει βέβαια.
Ο Μάκης τον θυμάται.
Είναι ικανός ο παπά Τάσος να μας ξεματιάξει και από τα γήπεδα του άλλου κοσμου που βρίσκεται και βλέπει τους συγχωρεμένους πανθρακικούς να παίζουν με τους αντίστοιχους Ξανθιώτες.
Από τους εν ζωή παπάδες μόνο ο Παπα Βασίλης , αλλά δεν πιστεύω με τα τόσα ευχέλαια που μας έκανε , να πιάσον τόπο οι ευχές και τα λάδια του.
Υπάρχει και μιά μορφή (παπά να τον κάνει ο μεγαλοδύναμος), που ερχόταν πέρσι στη παλιά θ2.Αυτός με ουίσκυ και νερό ίσως.
Εγώ επιμένω σε Χότζα και μάλιστα Πομάκο.
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 7:16 pm

ΕΛΛΗΝΙΚΑ δε μπορειτε να μιλησετε,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο betafans;

Δεν το καταλαβαινετε οτι μας κανετε ρεζιλι των σκυλιων;

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 7:22 pm

κιμι σικιντέ ... το έγραψα για τον mario4 που έχει διδακτορικό στα Τούρκικα
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 7:24 pm

Η εντυπωση ομως για εναν επισκεπτη,μενει.

Τι μιλανε οι Πανθρακικοι; Τουρκικα.

Ασε που δε σε καταλαβαινουμε κιολας.

Εγω δεν ξερω ουτε λεξη για παραδειγμα.

Και ουτε και θελω να μαθω,αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 7:39 pm

SPQR έγραψε:
.....

Τι μιλανε οι Πανθρακικοι; Τουρκικα.

........

μιλάν ΚΑΙ τούρκικα .... κι αν παραξηγηθούν και θέλουν να βάλουμε κάτω τα πτυχία μας .... τότε να δούμε ποιος αριθμητικά και ποιοτικά έχει τα " κόζια " .... J 9 A 10 δικά μας και 2 ξένοι άσσοι .... ούτε μπάζα δεν θα κάνουν ....
Wink

Tα τούρκικα όπως και τα βουλγάρικα έιναι κάτι σαν ντοπιολαλιά για τους ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ... λίγο ή πολύ όλοι τα ξέρουν κι από λίγο .... έτσι είναι η Θράκη..... ο παππούς μου βρίζει στα τούρκικα για να μην τον καταλαβαίνουν αυτοί που δεν ξέρουν τούρκικα και να μην τον ακούνε τα εγγόνια και μαθάινουν "κακές" λέξεις ..... δηλάδή το Γεντί κουλέ (επταπύργιο στα τούρκικα) είναι καλύτερο σαν ομονομασία έδρας για τον ΟΦΗ??? ..... έτσι αποκαλούν οι φίλαθλοι το γήπεδο "Θ.Βαρδινογιάννης"
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 8:05 pm

Δικαιωμα σου να μιλας τουρκικα.

Μιλα και ταταρομογγολικα αν θες.

Εγω σου λεω,οτι χτυπαει ασχημα,να μπαινει ο αλλος στο θεμα του αγωνα του Πανθρακικου,και να βλεπει τους οπαδους του,να ποσταρουν (συνομιλωντας μαλιστα και μεταξυ τους) σ' αυτη τη γλωσσα.

Αυτα.
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 8:24 pm

SPQR έγραψε:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ δε μπορειτε να μιλησετε,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο betafans;

Δεν το καταλαβαινετε οτι μας κανετε ρεζιλι των σκυλιων;

Τώρα εσένα τί σε πείραξε μωρέ αυτό? Όπως θέλω θα μιλάω.
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 8:27 pm

Αν θες απαντηση (που κανονικα δε θα πρεπει να θες...) δες το πρηγουμενο μου post.

Σε καλυπτει.
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 8:32 pm

Δε θέλω. Μπορεί να χτυπάει άσχημα σε σένα, σε μένα όμως όχι. Δε χρειάζεται να μιλάω αρχαία ελληνικά για να αποδεικνύω την καταγωγή μου ρε παιδιά. Έλεος πια με τα κολλήματα του καθενός....
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 8:37 pm

Αν χτυπουσε ασχημα ΜΟΝΟ σε μενα,καλα θα ηταν.

Αλλα δυστυχως,δεν συμβαινει αυτο.

Τελος παντων,εχουμε διαφορετικες αποψεις επι του θεματος.

Αυτο καποιοι λενε,οτι ειναι και καλο.

Εγω δεν εχω προθεση να "μαλωσω" με κανεναν.

Αν φανηκε κατι τετοιο,τοτε ζητω συγνωμη.

Οι αποψεις μου ομως,δεν αλλαζουν.
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 8:46 pm

Απλά μου έκανε κάπως το "μας κανετε ρεζιλι των σκυλιων" και μου φάνηκε σαν μάλωμα. Αν πάλι ήταν ευγενική παρατήρηση, πάω πάσο. Όλα καλά.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 9:04 pm

5-12-2010

ΘΕΟΔΟΣΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 9:07 pm

.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 9:30 pm

...ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΜΑΔΑ!
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΩΝ.
Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ. Ο ΟΦΗ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ!
ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΦΗΝΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΞΙ ΓΚΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΛΑΚΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙ.....
ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ....
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΗΡΘΑΝ ΗΠΙΑΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΡΑΚΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 9:47 pm

karafatme έγραψε:

...kimi sikimde..........κιμι σικιμντε,ελληνιστι επι το ορθοτερον,ντεσπεραντο karafatme................ Wink ...

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 9:57 pm

cappo έγραψε:
karafatme έγραψε:

...kimi sikimde..........κιμι σικιμντε,ελληνιστι επι το ορθοτερον,ντεσπεραντο karafatme................ Wink ...

thanks

ΘΕΟΔΟΣΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 9:59 pm

cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική    ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 05 Δεκ 2010, 10:13 pm

...ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΜΑΔΑ!

....εγραψε ο Θεοδοσης.....

...αυτο δειχνει εδω και καιρο με τον Αιμιλιο στον παγκο φιλε Θεοδοση....να σου
πω ομως κι εγω κατι παραπανω,που εσυ λογω αποστασης δεν γνωριζεις......

....δειχνει ομαδα ναι, για να χανει ομως παντα, στο φιναλε των παιχνιδιων.....
....κακιστη ψυχολογια,λουζερ διαθεση,εμφανης η συγχιση και το απολυτο μπερδεμα μεταξυ τους μολις στραβωσει το παιχνιδι.....ναι, η ομαδα,εχει σχεδιο
πια στο παιχνιδι της,αλλα οταν κερδιζεις πεναλτυ στο 100', τα δειχνεις τα αυγα σου ρε φιλε.............δεν πουλας αυτην την μοναδικη ευκαιρια που εχεις......
...και στο επομενο παιχνιδι,οσο καλα και να παιξεις,να ξερεις πως και στο 150'
θα το φας.........τι κανεις τοτε ρε φιλε ?......υπομονη............

ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 12η αγωνιστική

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Βέροια 2η αγωνιστική
» Πανθρακικός-Φωκικός(24η αγωνιστική)
» Καλλιθέα - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 21η αγωνιστική
» Πανθρακικός-Πιερικός(12η αγωνιστικη)
» Καρδίτσα - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3η αγωνιστική
Σελίδα 5 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: Προηγούμενες αγωνιστικές περίοδοι Πανθρακικού :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Football Leugue 2010-11-

Μετάβαση σε:  
phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις