var intNextNbVote = 1; var articleId = 'B42538544110201';function IncrementVote(){ document.getElementById("ctl00_CtPH1_ucArticleDetail_liStem").innerHTML = intNextNbVote; }
function RegisterVote() { var visitorId = 0; if (readCookie('VisitorID')) { visitorId = readCookie('VisitorID'); } createCookie('cookieenabled','1',0) if (readCookie('cookieenabled') != null) { $.getJSON('http://api.lavenir.net/article/ArticleServiceWCF.svc/VoteForArticle?callback=?', {articleid: articleId, visitorid: visitorId, paperCode: 64}, function(data){ if (data == 0) { document.getElementById("lnkAanraden").innerHTML = "Vous avez déjà recommandé cet article"; document.getElementById("lnkAanraden").setAttribute("disabled", "disabled"); } else { document.getElementById("lnkAanraden").innerHTML = "Merci pour votre recommandation"; document.getElementById("lnkAanraden").setAttribute("disabled", "disabled"); createCookie('VisitorID',data, 3000); IncrementVote(); } }); } else { document.getElementById("lnkAanraden").innerHTML = "Vous avez déjà recommandé cet article"; document.getElementById("lnkAanraden").setAttribute("disabled", "disabled"); }
}
var TweetThisLink = { shorten : function(e) { // this stops the click, which will later be handled in the response method e.preventDefault(); // find the link starting at the second 'http://' var url = 'http://www.lavenir.net/article/detail.aspx?articleid=B42538544110201' BitlyClient.shorten(url, 'TweetThisLink.response'); },
response : function(data) { var bitly_link = null; for (var r in data.results) { bitly_link = data.results[r]['shortUrl']; break; } var tweet_text = 'Sanharib Malki (Lokeren) prêté à Panthrakikos' var tweet_from = ' (via @lavenir_net)' document.location = "http://twitter.com/home?status=" + encodeURIComponent(tweet_text + ' - ' + bitly_link + tweet_from); } }
FOOTBALL - Lokeren a loué l'attaquant syrien Sanharib Malki jusqu'à la fin de la saison au club grec de D2 de Panthrakikos, actuellement entraîné par Emilio Ferrera qui la saison dernière entraînait... Lokeren. Malki, 26 ans, est international syrien mais possède aussi la nationalité belge. Il joue depuis ses 15 ans en Belgique. Il a d'abord joué au SCUP Jette, puis à l'Union St-Gilloise (2002-2005), Roulers (2006-janvier 2007), Germinal Beerschot (janvier 2007-2009) et depuis 2009 à Lokeren. Il avait inscrit 16 buts lors de la saison 2007-2008 et terminé 2e meilleur buteur derrière Joseph Akpala (18).
...Συριος ???...παιζουν μπαλα και οι Συριοι,δεν τοξερα....αυτος τους εχω για χουρμαδες καλους,για καμηλιερηδες στα καραβανια,να χανουν τον πολεμο χιλιαδες απ αυτους απεναντι σε μερικες εκατονταδες Εβραιους,τετοια πραγματα....για μπαλα και Συριος,δεν εχει πιασει το αυτι μου κατι..ρε Αιμιλιε,ρε Αιμιλιε,κουλαρε λιγακι αγορι μου......ολη την Φλαμανδια θα φαμε φετος στην μαπα ?
...Συριος ???...παιζουν μπαλα και οι Συριοι,δεν τοξερα....αυτος τους εχω για χουρμαδες καλους,για καμηλιερηδες στα καραβανια,να χανουν τον πολεμο χιλιαδες απ αυτους απεναντι σε μερικες εκατονταδες Εβραιους,τετοια πραγματα....για μπαλα και Συριος,δεν εχει πιασει το αυτι μου κατι..ρε Αιμιλιε,ρε Αιμιλιε,κουλαρε λιγακι αγορι μου......ολη την Φλαμανδια θα φαμε φετος στην μαπα ?
Κι ομως,υπαρχει ενας Συριος που εχει περασει απο το ελληνικο πρωταθλημα.
Επαιξε για αρκετα χρονια μπαλα (και καλη μπαλα μαλιστα) στην Προοδευτικη.
Λοιπον,κεντρο και μπροστα ολοι βελγοαναθρεμενοι. Αμυνα ελληνες. Ο Συριος απ'οτι καταλαβα ειναι Νο1 στην Εθνικη τους. Πολλη ταχυτητα και πρεσιγκ μπροστα βλεπω.. Η αμυνα θα ξεκιναει απο μπροστα (πηραμε δειγμα απο ορλαντο). Πολυ καλο παντρεμα,αν ηταν ιουνιο θα τους αλλαζαν ολους, αλλαξαν τους μισους και κατι,ολα καλα.. Εφερε παιχτες που τους γνωριζει καλα.Θα τους δεσει.. Το χει ο Φερερας.
με αφορμή την μεταγραφή από την Συρία ... να θυμίσω ότι οι Άσαντ κυβερνούν δεκαετίες πλέον την Συρία ..... προσπάθησε ο Μπους να τους ρίξει ..... πήρε τον μπούλο ... και τώρα πέφτουν οι αμερικανόφιλοι ένας ένας σαν ντόμινο
Ο Αιμίλιος πάντα παίζει 4-4-2 και την ενδεκάδα πάντα την ξεκινάει από μπροστά από την επίθεση πρώτα λέει τους επιθετικούς και μετά καταλήγει στον τερματοφύλακα ... όχι σαν κι εμάς τους άμπαλους .... που βάζουμε τον τερματοφύλακα πρώτο ..... ΤΑ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ... αυτά που θα φέρουν το τρίποντο
ο κύριος μεθοδικότατος είναι μεγάλη μπαλαδόφατσα σε κατάσταση κουλ .... και από ότι κατάλαβα πρέπει να πηγαίνει η διοίκηση με τα νερά του ... αν τον κάνει ταρζανιες .... η ταπεροκρανίαση έιναι δεδομένη ....θυμάστε στο Χαριλάου που έβαλε μεσα αλλαγή τον Μπεβάκουα στο 89' .....
Oυλμερς αριστερο εξτρεμ,Κριστ δεξι εξτρεμ,Μαλκι,ορλαντο μπροστα με λιγο πιο πισω και σε ελευθερο ρολο ο costas.Nikez-Zησό στα χαφ και πισω τα γνωστα με Λιαπακη εν δυναμει αμυντ.χαφ,αρ.μπακ και σεντερ μπακ,Σουλτανιδη για back up των ξενων μπροστα και ρομπερ ειτε βασικο ειτε παγκο στα χαφ. Περπεριδη,κανωτιδη πισω δεξια.Τζιωρτζοπουλο,Μπουτζικο πισω αριστερα(+Λιαπακης) και Βαγγελοπουλος,Νατσουρας(+ζησό+Λιαπακης εναλλακτικες) Και επειδη ,αυτο που ειπε και cappo οι ελευθεροι αγοραζονται μεχρι τις 8 φλεβαρη, ολο και κατι θα βρεθει πιστευω για την αμυνα. Μεχρι τοτε ούτως ή αλλως δεν τη χρειαζομαστε.Καφε θα πινουν πισω και θα χαζευουν τα κανονια μπροστα.
...θα ταισω το ...πουλι με καναβουρι 3Α...για να κελαιδαει οπως χθες το βραδυ,που σφυριξε για τον Συριο τον Μαλκι...μπορει να μην ηξερε ονομα στις 10,30 το βραδυ,αλλα ηταν σιγουρο(το... πουλι) πως κατι επαιζε νυχτιατικα στο ιερατειο...
...τα χιουμορακια που εκανα για τους Συριους,αφορουν ολους τους αλλους Συριους εκτος απο τον δικο μας...ο δικος μας ειναι παικτούρας,θελουμε δεν θελουμε....... ........που θελουμε.................
στις 22:32 χτες έβγαλε την ανακοίνωση η Λόκερεν .... αν ήμουν διανυκτερεύον φαρμακείο θα στο έιχα πει .... αλλά νυστάζω γρήγορα .... έχω ωράριο κόκκορα