|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 2:11 pm | |
| αυτό μάλλον είναι το σημείο που εμπλεκόμαστε μόνο |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 2:15 pm | |
| 2:15 Ο Αλέξης Κούγιας για τον αγώνα του Ιωνικού με τον Πανθρακικό, υποστήριξε πως δεν ξέρει τίποτα. Είπε όμως πως ο Ιωνικός μετά το Χρήστο Κανελλάκη άλλαξε. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης από την πλευρά του είπε πως δεν έχει καμία σχέση ούτε ο ίδιος, ούτε ο Ιωνικός με όσα έχουν κατηγορηθεί. Τόνισε δε, πως το παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής ήταν «ζωής ή θανάτου» για αυτή της Νίκαιας. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 2:18 pm | |
| 2:17 Ο κ. Τζελέπης, πρόεδρος του Πανθρακικού, υποστήριξε ότι η ομάδα του βρήκε εχθρικό κλίμα στην Νίκαια. Ο κ. Ρέμελης – που είναι πρύτανης στο πανεπιστήμιο Θράκης – κλήθηκε ως μάρτυρας και ανέφερε ότι: «Ήμουν στο γήπεδο και είδα σκληρά μαρκαρίσματα και εχθρικό κλίμα. Αποκλείεται να υπήρχε σκηνοθεσία εντός κι εκτός γηπέδου». |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 2:20 pm | |
| 2:19 Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θόδωρος Σαββάκης, τόνισε πως: «Στην Κομοτηνή έχουμε κάνει πολλά, όπως το γήπεδο. Άδικα μας εμπλέκουν. Παίζουν χρήματα στο στοίχημα σε αγώνες μας αλλά δεν ήταν τα αποτελέσματα αυτά που ήθελαν τα πονταρίσματα». Ο κ. Λίβας από την πλευρά του σχολίασε ότι άνθρωποι όπως οι διοικούντες του Πανθρακικού πρέπει να μένουν στο ποδόσφαιρο καθώς προσφέρουν.
ΥΓ ..... με τα λίγα νομικά που ξέρω ..... την βγάζουμε καθαρή αφού δεν μιλησε κανένας εις βάρος μας .... ούτε κατέθεσε κάτι ..... κατηγορηθήκαμε γιατί αναφέρθηκαν στο όνομα της ομάδας ο πρόεδρος της Ηλιούπολης με τον ισχυρο άντρα της Ηλιούπολης Τσακογιάννη σε μια κουβέντα τους στο τηλέφωνο ..... χΕζε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδή ..... ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ .... αφού και ο Κούγιας τα μάζεψε όσα κατα καιρούς είχε πει για τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ..... κιχ δεν έβγαλε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Πεμ 29 Σεπ 2011, 2:35 pm, 4 φορές συνολικά |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 2:21 pm | |
| 2:20 Επόμενη υπόθεση, αυτή της Δόξας Δράμας για τον αγώνα με την Ηλιούπολη.
2:21 Ο Αλέξης Κούγιας πήρε το λόγο και σχολίασε πως γνωρίζει προσωπικά τον κ. Σάμιο και τον χαρακτήρισε αξιόπιστο άτομο. Το διαιτητή του παιχνιδιού τόνισε ότι δεν τον γνώριζε ενώ σχολίασε ότι αν ήθελε ο Τσακογιάννης μπορούσε να βάλει την ομάδα του να χάσει.
2:22 «Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί όλοι εσείς δεν πήγατε σε ένα αστυνομικό τμήμα», είπε προς τους ανθρώπους της Δόξας Δράμας ο Αλέξης Κούγιας.
2:30 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Θανάσης Σάμιος, πήρε το λόγο. «Αισθάνομαι θλίψη που βρίσκομαι εδώ καθώς με βάλατε στο τσουβάλι με τους άλλους γιατί παίξαμε με την Ηλιούπολη. Είμαι πλοιοκτήτης και απόφοιτος της νομικής με άριστα. Καμία κατηγορία δεν υπάρχει σε βάρος μου», είπε αρχικά.
2:31 Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας παράγοντας με κάλεσε σε μια πλατεία να συναντηθούμε, είναι κακό αυτό; Ο Τσακογιάννης με ρώτησε αν «καίγομαι» για το παιχνίδι και του είπα ότι θα το πάρω κανονικά. Με συνοδεία φύγαμε από την Ηλιούπολη, φάγαμε ξύλο και στο ημίχρονο και στο τέλος. Έχουν γραφτεί αυτά στον Τύπο. Μου κάνετε επαγγελματική ζημιά, εγώ αύριο θα πάω στην Κορέα και μου προκαλείτε ζημιά με αυτά που κάνετε. Θέλω μια συνομιλία μου, σας προκαλώ να μου φέρετε».
2:33 Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής είπε στον κ. Σάμιο πως δεν υπάρχει κάποια συνομιλία και ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας τόνισε ότι του ζητήθηκαν χρήματα από τον Χάλκο. Όταν αρνήθηκε τόνισε ότι άρχισαν να τηλεφωνούν στον Κασδοβασίλη άνθρωποι της Ηλιούπολης. Όπως τόνισε, δεν ήταν ανάγκη να πληρώσει για έναν αγώνα που η ομάδα του κέρδισε καθαρά στο γήπεδο.
2:36 Ο πρόεδρος της Δόξα Δράμας είπε ακόμα ότι: «Σέβομαι την ιδιότητά σας όμως δεν πρέπει να γενικεύονται πράγματα. Εγώ και η ομάδα μου δε θα γίνουμε ο σάκος του μποξ. Όλο αυτό μου κάνει μεγάλη επαγγελματική ζημιά. Πρέπει να βγει σήμερα η απόφαση. Δεν υπάρχουν κατηγορίες για εμάς εδώ, είναι εκτός λογικής το ότι είμαι εδώ σήμερα».
2:39 Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος από την παρουσία του στην πειθαρχική επιτροπή της Football League και μεταξύ άλλων είπε: «Θα δικαιωθούμε, θα αγωνιστούμε στη Super League και θα είμαστε παράδειγμα. Με Έλληνες ποδοσφαιριστές με Μ.Ο. 22 ετών. Εγκαλώ τον κ. Αντωνακάκη γιατί το κατηγορητήριο δεν ευσταθεί και προσβάλλει την υπόστασή μου και τα ανθρώπινα δικαιώματά μου. Δε φαίνομαι πουθενά να μιλάω και με καλείται γιατί με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Χάλκος της Ηλιούπολης και συναντήθηκα μαζί του στη Γλυφάδα».
2:43 Ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας, Ντίνο Σέρεμετ, υποστήριξε ότι έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην Ηλιούπολη και πως χτυπήθηκε στη φισούνα του γηπέδου στο ημίχρονο και στο τέλος του παιχνιδιού. Μάλιστα ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας και οι συνήγοροί του έφεραν ένα dvd με τα όσα έγιναν σε εκείνη την αναμέτρηση αλλά δε το δέχθηκε το προεδρείο.
2:43 Η διαδικασία οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Ο γενικός αρχηγός της Δόξας Δράμας, Αντώνης Κασδοβασίλης, είναι αυτός που έχει το λόγο.
2:44 «Δεν είπα σε κανένα παίκτη τίποτα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε με 0-2. Στο ημίχρονο δέχθηκα κι εγώ κλωτσιά με αυτά που έγιναν», είπε ο κ. Κασδοβασίλης.
2:46 «Τα τσουβάλια θα ξεχωρίσουν, θα το δείτε στο τέλος», είπε ο πρόεδρος της επιτροπής απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κ. Σάμιος για τσουβάλιασμα.
2:47 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των απολογιών των ΠΑΕ και των παραγόντων τους.
2:48 Συνοψίζοντας, αναβολή για το πρωί της Δευτέρας, πιθανότατα στις 11:00, πήραν αναβολή οι πρώην ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης, Ηλιόπουλος και Θάνος, όπως και οι ΠΑΕ Λεβαδειακός, Αγροτικός Αστέρας, Ρόδος, Αετός Σκύδρας και Δόξα Κρανούλας.
2:48 Προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα πήραν οι ΠΑΕ Ιωνικός και Διαγόρας, ως την Δευτέρα. (ΧΑΧΑ ..... ούτε υπόμνημα δεν χρειαστηκε να μας ζητήσουν ..... από τώρα το λέμε με βεβαιότητα ότι η ετυμηγορία θα είναι ΑΘΩΩΤΙΚΗ για τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Πεμ 29 Σεπ 2011, 2:50 pm, 7 φορές συνολικά |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 2:38 pm | |
| Δικαστές εναντίον δικαστών. Καταπέλτης το δικαστικό συμβούλιο για τον ανακριτή.
Γιατί αφήνουν έναν άνθρωπο να εξευτελίζει τους θεσμούς.
Ολοι είμαστε ίσοι απέναντι σοτυς νόμους λέει το Σύνταγμα. 'Ολοι; 'Ενας από τους πλέον καταζητούμενους έλληνες, ο Μάκης Ψωμιάδης πρόσφατα συνελήφθη αφού καταζητούνταν ακόμα και από την ΙΝΤΕΡΠΟΛ.
Είχε προηγουμένως παίξει διάφορα παιχνίδια, αφού αποφυλακιζόταν για λόγους υγείας και την ίδια ώρα εμφανιζόταν με τεράστια πούρα κοροϊδεύοντας κατάμουτρα τους θεσμούς.
Λίγο μετά την πρόσφατη σύλληψή του, ο κ. Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος γιατί ο ανακριτής δεν πίστευε οτι συνέτρεχε λόγος να μείνει στην φυλακή.
'Ομως η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνά Θεοδωροπούλου είχε διαφορετική άποψη.
Πρότεινε στο δικαστικό συμβούλιο και αυτό έγινε δεκτό, το ακριβώς αντίθετο με όσα είπε ο ανακριτής της υπόθεσης των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων, κ. Γ. Κασσίμης.
Ο κ. Κασσίμης υπενθυμίζεται οτι αποφάσισε ο Μ. Ψωμιάδης, μετά την απολογία του, να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 600.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Αυτή η απόφαση του ανακριτή ήταν επίσης διαφορετική με εκείνη του εισαγγελέα. Ετσι η υπόθεση έφτασε στο δικαστικό συμβούλιο.
Εκεί οι δεκάδες δικαστές εξοργισμένοι με την απόφαση του ανακριτή συμφώνησαν με την κα Θεοδωροπούλου και διέταξαν την προφυλάκιση του Μ. Ψωμιάδη.
Στην πρότασή της, προς το συμβούλιο, η εισαγγελέας όχι μόνο θεωρεί δεδομένο ότι κατηγορούμενος «χειραγώγησε συγκεκριμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες για στοιχηματικούς σκοπούς αλλά γνώριζε εκ των προτέρων το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων, αφού το είχε κάθε φορά προκαλέσει, ενεργώντας από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία κατείχε τον διευθυντικό ρόλο».
Ολα αυτά ο ανακριτής δεν τα είδε! Και μάλιστα η κυρία Θεοδωροπούλου κάνει μνεία και στην πρόταση του ανακριτή, ο οποίος ζήτησε τη μη προφυλάκιση του Μ. Ψωμιάδη και επισημαίνει την αντίφαση που υπήρξε στην απόφασή του όσον αφορά στην ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ανακριτής πρότεινε την επιβολή σε βάρος του επαχθών περιοριστικών όρων, θεωρώντας ότι συντρέχουν σε βάρος του σοβαρές ενδείξεις ενοχής, ενώ, παράλληλα, δεν τον κρίνει ύποπτο φυγής, καίτοι ο ίδιος εξέδωσε σε βάρος του Χρυσόστομου Ψωμιάδη ένταλμα συλλήψεως δυνάμει του οποίου και συνελήφθη και ζήτησε την έκδοση διεθνούς εντάλματος συλλήψεως το οποίο και εκδόθηκε σε βάρος του οποίου τελευταίου ο οποίος φυγοδικούσε επί τρίμηνον. Έκανε δε και προπαρασκευαστικές πράξεις για να διευκολύνει τη φυγή του εκμισθώνοντας και άλλη οικία ουδόλως δεν προέκυψε να εμφανιστεί "αυτοβούλως" ως διατείνεται».
Η εισαγγελέας χαρακτηρίζει τον κατηγορούμενο φυγόδικο, ενώ για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τονίζει ότι προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του, δεδομένου ότι ο Μ. Ψωμιάδης «έχει συσχετισθεί με πληθώρα εταιρειών, επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων αν και σπανίως συνδέεται άμεσα με εταιρείες οι οποίες του ανήκουν «στα χαρτιά».
Όπως αναφέρεται μάλιστα στην εισαγγελική πρόταση ο Μ. Ψωμιάδης προκειμένου να καλύπτει τα ίχνη πληρώνει με χρήματα τα οποία λέγεται ότι μεταφέρει σε πλαστικές σακούλες σκουπιδιών!
Ομως ο Μάκης είναι άφαντος. Η αστυνομία τον αναζητεί από χθες το απόγευμα και δεν τον βρίσκει πουθενα.
Ούτε στο σπίτι του στο Ψυχικό, ούτε στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου, ούτε στα στέκια που συχνάζει. Διαμήνυσε μάλιστα μέσω του δικηγορου του κ.Στάθη, οτι έχει κάτι δουλειές να τελειώσει και όταν συμβεί αυτό θα παραδοθεί.
Ακόμα και τώρα δηλαδή ο κ. Ψωμιάδης εμπαίζει τις αρχές και εξευτελίζει τους θεσμούς.
Και όπως λένε δικαστικοί κύκλοι πλέον είναι ζήτημα τιμής να αποκατασταθεί η τάξη και να οδηγηθεί ο Ψωμιάδης στην φυλακή...
newsit |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 2:52 pm | |
| θα αθωωθούμε και θα απαλλαχθούμε των κατηγοριών στο πιτς φυτίλι ...... πήγε μια χαρά η ΔΙΚΗ η σημερινή
ΥΓ ... που βρέθηκε αυτός ο κ. Ρέμελης ...... και πως είδε τον αγώνα αφού ήταν κεκελεισμένων των θυρών |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 3:12 pm | |
| δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα απ οτι φαινεται,χωρις λογο ταξιδακι στην Αθηνα εκαναν τα παιδια μας. για τον Ρεμελη λογικα παρευρεθηκε στο γηπεδο με προσκληση και οχι με εισιτηριο.παντως ωραια κινηση να χρησιμοποιησουμε εναν τοσο αξιοπιστο μαρτυρα.παμε για τα της κληρωσης την δευτερα. |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 3:22 pm | |
| |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 3:23 pm | |
| Ολα καλα....Αθωοι στανταρ....ουτε με δικαστικο πραξικοπημα ενοχοι..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 3:26 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 3:49 pm | |
| - centipede_2_ έγραψε:
- ....... απ οτι φαινεται,χωρις λογο ταξιδακι στην Αθηνα εκαναν τα παιδια μας.
........ ε μην το λες ...... έχει κάτι "λαθη" εκεί στην Αθήνα .... ρώτα τον cappo και τον Γερόλυκο |
|
| |
thrax
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Ηλικία : 63 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 4:12 pm | |
| ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ Α ΕΘΝΙΚΗ ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΞΑΝΑΖΕΙ...ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΘΡΑΞ... |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 4:51 pm | |
| ...ονειρα... πουλια μου ταξιδιαρικα.
..ας παιξουμε λιγη μπαλιτσα το Σαββατο μπας και ξεμπουκωσουν τα ματια μας απο τον καταρακτη που εχουν και το ξανακουβεντιαζουμε.....
...αυτα τα "ολα καλα" , τα "ουτε με δικαστικο πραξικοπημα ενοχοι" ,πως προκυπτουν ?...ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ,απο που η ενημερωση ?....
...τα "λαθη" στην Αθηνα ειδικοτερα,στοιχιζουν 55 καφεδες ελληνικους αν τους πιεις στο Βυζαντιο....τωρα αν μιλαμε για "εγκληματικα λαθη",υπολογιστε τα κοντα στο αφορολογητο.. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 5:51 pm | |
| εσύ έγινες χειρότερος κι από την Κασσάνδρα .... τι πράμα είσαι ρε ....
αντε πάμε ένα στοιχηματάκι ..... εσύ λες Βέροια και σου δίνω ένα γκολ αβάντσο .... κι εγώ λέω ΠΑΝΘΡΑΞ και ξεκινώ με -1 γκολ ..... στο ένα γκολ διαφορά κερδίζει ο ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 7:23 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ...αυτα τα "ολα καλα" , τα "ουτε με δικαστικο πραξικοπημα ενοχοι" ,πως προκυπτουν ?...ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ,απο που η ενημερωση ?....
Πες οτι σε παιρνω τηλεφωνο και σε λεω οτι ακουσα οτι ο Μυδης,εδωσε ενα εικοσαρικο στον ρωσοποντιο ακορντεονιστα της Βεροιας(χρισμενος πανθρακικος απο τον Λευκο)να παιξει υπερηχητικες νοτες στα αποδυτηρια της βεροιας με σκοπο τη ναυτια των βεροιωτων και σιναμα μειωμενη αποδοση.Απωτερος σκοπος του Μυδη να κερδισει το ανωτερω στοιχημα. Το βαλιτσακι της ΕΥΠ τσακωνει τη συνομιλια μας. Μαρτυρες κατ.δεν υπαρχουν,ο βεροιωτης ζουρνατζης το παιζει τρελιτσα και ο Πρυτανης του ΔΠΘ λεει οτι ηταν παρων και δεν ειδε,δεν ακουσε ουτε ζουρναδες ουτε βιολια.... Ουτε τα Συριακα στρατοδικεια θα καταδικαζαν..... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 8:13 pm | |
| ..μπρε καρντασια,με παρεξηγησατε...εγω ρωτησα απο που η τοση βεβαιοτητα πως την σκαπουλαραμε με τις παντες...θελω εγω να την φαμε ???...η αν την τρωγαμε θα ανοιγα τον στομα μου να ελεγα οτιδηποτε ?...
..επειδη εχουμε να κανουμε με καταστασεις που ανατρεπονται οποιαδηποτε στιγμη,ας κραταμε καμμια πισινη, μην φαμε τον ουρανο στο κεφαλι σαν τους Γαλατες.... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 8:19 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- εσύ έγινες χειρότερος κι από την Κασσάνδρα .... τι πράμα είσαι ρε ....
αντε πάμε ένα στοιχηματάκι ..... εσύ λες Βέροια και σου δίνω ένα γκολ αβάντσο .... κι εγώ λέω ΠΑΝΘΡΑΞ και ξεκινώ με -1 γκολ ..... στο ένα γκολ διαφορά κερδίζει ο ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
.....παει το στοιχημα...αφου σε τρωει ο κωλος σου τοσο.....δεκα (10)μαλεμπιά η δεκα(10) ρυζογαλα η δεκα (10) κρεμες.....ομως εγω δεν λεω Βεροια.......λεω πως δεν κερδιζουμε πανω απο ενα γκολ.......για να φαω σιγουρα τις γλυκαντζουρες... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 8:38 pm | |
| Νικη πανθραξ με ενα γκολ,θελω κερασμα ισπανικο coffee
στο "tothelo" στο cosmos.
Φευγω,παω για κεμπαπ.....(παρενθεση στη διαιτα). |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 8:45 pm | |
| ....ντουντουκα νικη το Σαββατο....και ισπανικο καπακι...φυγαμε..... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Πεμ 29 Σεπ 2011, 10:08 pm | |
| Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο με την διαδικασία της κάθαρσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ότι σε όοοοοοοοοολες τις υποθέσεις, μάρτυρας κατηγορίας είναι ο Ζουμπάς............
Για όλους έχει γνώμη, αλλά για κανέναν δεν έχει στοιχεία.
Αν προσέξετε όλες οι δηλώσεις του έχουν ένα στυλ ...
.... Για τον τάδε .........όλοι ξέρουν ότι στήνει παιχνίδια,
για τον άλλον......... όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι είναι απατεώνας.......
Και συ ρε Ζουμπά τι ξέρεις προσωπικά και πας για μάρτυρας ?
Μου μοιάζει ένα πράγμα σαν να θες να βάλεις μπουγάδα και χρησιμοποιείς νερό από τον βόθρο |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Παρ 30 Σεπ 2011, 8:10 am | |
| σήμερα είναι η μέρα εκδίκασης των υποθέσεων .... ΟΦΗ, ΠΑΣ, Τρίπολης ....... βαριά κατηγορητήρια έχουν όλοι τους και δύσκολα θα γλυτώσουν χωρίς ποινή ..... η Τρίπολη ειδικά ..... Δ' Εθνική ΥΓ ... η φώτο είναι από την χτεσινή διαδικασία ..... όπως βλέπετε σωστά κύριε CAPPO είναι γεμάτη "λάθη" YΓ ... ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ λες να είναι καμιά από αυτές η ΠΟΠΗ ???? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Παρ 30 Σεπ 2011, 9:00 am | |
| ...με κολασες πρωι πρωι....
..καλα ,για εκδικαση υποθεσης πηγαν αυτες η για after ?.... α πα πα πα πα πα.. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Παρ 30 Σεπ 2011, 10:36 am | |
| Δεν ανησυχούν ιδιαίτερα οι άνθρωποι του Πανθρακικού, μετά την απολογία τους στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ την Πέμπτη για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Θεωρούν πως δεν έχουν διαπράξει κάτι μεμπτό και σύντομα θα ανακοινωθεί η αθώωση της "πράσινης" ΠΑΕ και των φυσικών προσώπων που εμπλέκονται (Σαββάκης, Τζελέπης). Στο αγωνιστικό σκέλος, πέραν της απουσίας του Φάμπιο Μπαλού για τις επόμενες 15 μέρες περίπου, το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε μια προπόνηση στο γήπεδο Κομοτηνής, ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας φιλικό με τη Βέροια. mikriliga.com |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Παρ 30 Σεπ 2011, 10:42 am | |
| ...εδω δεν ανησυχουν ιδιαιτερα οι ανθρωποι του panthraxclub,θα ανησυχουν αυτοι ?....
....ουτε και οι ανθρωποι του bordelo fans.."komotini xxx" ανησυχουν... |
|
| |
|