Ο Γιώργος Βλαστός είναι ο νέος τεχνικός. Ως προπονητής έχει εργαστεί στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, στον Ηρόδοτο (Δ’ Εθνική 2005-06) στη Θύελλα Πατρών (Γ' Εθνική, 2006-07), από τον Μάρτιο του 2008 έως τον περασμένο Νοεμβριο στον Παναιγιάλειο (Γ' και Δ' Εθνική) κι έπειτα στην Επισκοπή (ως το τέλος του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής)..... ο Βλαστός είναι απο χτες ο νέος τεχνικός της Καλλιθέας
....καλα θα σε κυνηγανε οι Lynyrd Skynyrd,οπου σε βρουνε...τι δουλεια ρε ειχε η χοντρη μπροστα απο την κομματαρα αυτη.....για τιμωρια σου ανεβασε το link με το συγκροτημα κανονικα,για να γουσταρουμε την μουσικαρα που παιζουνε.
...Φερερας και επισημως.....καλα μυαλα και καλα αποτελεσματα...σουταρε και τον γυμναστη που ειχαμε...θα κουβαλησει αλλον...σημερα προπονησε ο Ζοραν....αντε να δουμε ..."Φερερα η επιστροφη"................
επιτέλους ...το χώνεψες κι εσύ ..... συμβόλαιο μέχρι τέλους της σεζόν .... +1 χρόνο .... αν ανέβουμε άλλο συμβόλαιο ... αν δεν ανέβουμε ή κάθεται ή φεύγει
δηλαδή τίποτα περισσότερο από ότι λέει η κοινή λογική .... έτσι δεν είναι cappo ???
επιτέλους ...το χώνεψες κι εσύ ..... συμβόλαιο μέχρι τέλους της σεζόν .... +1 χρόνο .... αν ανέβουμε άλλο συμβόλαιο ... αν δεν ανέβουμε ή κάθεται ή φεύγει
δηλαδή τίποτα περισσότερο από ότι λέει η κοινή λογική .... έτσι δεν είναι cappo ???
..............
...χωνευω πολυ ευκολα...στομαχι,πραγματικος μυλος...αλλα ειμαι πραγματιστης.........περιμενοντας την χοντρη, να βγαινει παντα στο τελος...
...Φερερας και επισημως.....καλα μυαλα και καλα αποτελεσματα...σουταρε και τον γυμναστη που ειχαμε...θα κουβαλησει αλλον...σημερα προπονησε ο Ζοραν....αντε να δουμε ..."Φερερα η επιστροφη"................
ο γυμναστής να υποθέσω ότι έφυγε γιατί τα εργομετρικά έδειξαν χάλια ? για να αποκατασταθεί η φυσική κατάσταση μερικών παικτών θα χρειαστεί χρόνος? να περιμένουμε μεχρι τα Χριστούγεννα για να γίνουν Αθλητές πάλι και μέχρι τότε θα συνεχιστούν τα χαπάκια ? θα παρουμε και μερικούς σεντερ μπακ τα Χριστούγεννα και ίσως και έναν killer μπροστά ? θα πάρουμε κανένα παίκτη δανεικό από την Gent που εκεί είναι προπονητής(βοηθός) ο αδερφός του Αιμίλιου (ο Μανού) ?? μπορεί να πάρουμε και κανέναν δανεικό από την Εσπανιόλ που έχει καλές σχέσεις ο Αιμίλιος ακόμα? Από την Ζούλτε Βάρεγκεμ μην περιμένεις δανεικό εκεί προπονητής είναι ο "οχτρός" ο Ούγκο Μπρός που πρόσφατα πήρε την δουλειά από το στόμα του Αιμίλιου.
...η δουλεια του γυμναστη,πραγματικη τραγωδια...Γιαννακοπουλος,αν θυμαμαι καλα.....αυτο που γνωριζω,ειναι για δυο παικτες τον Ιανουαριο,το λιγοτερο... ...επισης το "πουλι" μου, δεν ανεφερε συμβολαιο,γιατι το μαγειρευαν ακομη...
...η ομαδα θα κουβαληθει απο αυριο στην Λειβαδια,για μια μινι προετοιμασια... ...αν το λες ετσι...το σχεδιο ελεγε οδικως την Κυριακη,αλλα τουρλωσε ο Εμιλ!
είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί ...σχεδόν κλεισμένη η δουλειά .... οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται ..... WELCOME BACK EMILIO
Δευτέρα 25/10 τα έγραψα ανοίγοντας το θέμα .... και γνωρίζοντας "μερικά" πράγματα ..... τόσο από 'δω όσο και από 'κει Η εμπλοκή της Ζούλτε Βάρεγκεμ δυσκόλεψε λίγο τα πράγματα ... αλλά τέλος καλό όλα καλά ... welcome home Emilio .... BRAVO EMILIO και τα μυαλά μας στο μπλέντερ που λέει κι ο cappo
...η δουλεια του γυμναστη,πραγματικη τραγωδια...Γιαννακοπουλος,αν θυμαμαι καλα.....αυτο που γνωριζω,ειναι για δυο παικτες τον Ιανουαριο,το λιγοτερο... ...επισης το "πουλι" μου, δεν ανεφερε συμβολαιο,γιατι το μαγειρευαν ακομη...
...η ομαδα θα κουβαληθει απο αυριο στην Λειβαδια,για μια μινι προετοιμασια... ...αν το λες ετσι...το σχεδιο ελεγε οδικως την Κυριακη,αλλα τουρλωσε ο Εμιλ!
αυτό είναι σχεδιασμός θα κάτσει Λειβαδιά μια μερα παραπάνω για να βρει DVD και να πέσει μελέτη .... για να έρθει το αποτέλεσμα .... αλλά να κι αν έρθει να κι αν δεν έρθει ..... θα μπει πρόγραμμα στην ομάδα και το μπουρ.... θα ξαναγίνει ΜΟΝΤΕΛΟ
Παιδια και εγω τον παω τον Αιμιλιο αλλα ακομα δεν εκατσε στον παγκο να κανει παιχνιδι γιαυτο μην τρελενομαστε. Να τον δουμε πρωτα και μετα να εχουμε μια γνωμη.
Σε βέλγικα ΜΜΕ ο "Αιμίλιος" Ferrera δήλωσε : "Θα βασιστούν σε μένα για να τους οδηγήσω πάλι στην πρώτη κατηγορία" "Ze rekenen hier op mij om de club weer naar eerste klasse te leiden" "Μετά το πέρασμά μου από την ομάδα ήρθαν αρκετοί νέοι πάικτες που δεν τους ξέρω. Αλλά την ΟΜΑΔΑ (διοίκηση, εγκαταστάσεις, προσωπικό) την ξέρω πολύ καλά " . "Ze hebben sinds mijn passage veel spelers laten gaan, dus de ploeg ken ik niet meer zo goed. Maar de club zelf ken ik natuurlijk wel nog heel goed"
Δηλώσεις Φερέρα σε άλλη σελίδα "Είμαι πολύ νέος για να καθίσω στο σπίτι. “Ik ben nog te jong om thuis te zitten". Θα βασιστεί σε εμένα η ομάδα για να επιστρεψει στην πρώτη κατηγορία. " Ze rekenen hier op mij om de club weer naar de eerste klasse te brengen.”
ενώ δήλωσε ότι :"Le président espère que je pourrai aider son club à retrouver l'élite au terme de cette saison", nous confia Emilio quelques instants après avoir paraphé son contrat de sept mois. "Ο πρόεδρος επιθυμεί να μπορώ να τους βοηθήσω να επανακτήσει την ελίτ ο σύλλογος μετά από αυτή τη σεζόν", ο Εμίλιο μας είπε λίγες στιγμές μετά την υπογραφή σύμβασης για 7 μήνες.
του Φερέρα πιστεύω, ότι θα του έπρεπε να παρουσιαστεί επίσημα από την ΟΜΑΔΑ για να κάνει και κάποια εισαγωγική δήλωση να δούμε τις προθέσεις του ..... βέβαια καλύτερα τα ΕΡΓΑ από τα ΛΟΓΙΑ .... αλλά προτιμώ το "αμ' έπος αμ' έργον"
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ομάδας Εμίλιο Φερέρα.
Η απόφαση ελήφθη μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα, όπου ο προπονητής τόνισε ότι δεν σκοπεύει να μείνει και την επόμενη χρονιά παρά την επιθυμία της Διοίκησης να παραμείνει και να οργανώσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Αλεξίου.
Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εύχεται τόσο στον Εμίλιο Φερέρα όσο και στον Βασίλη Αλεξίου προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».