δε είπα να πάρουμε το ματς (ίσως δεν το έγραψα καλά) είπα να έχουμε έναν μπροστά να απασχολεί τους αμυντικούς γιαννιώτες με ικανότητα στην συγκράτηση μπάλας ... όπως ο Πάγκαλος ή για να σου δώσω να καταλάβεις όπως ήταν ο Γήττας .... που δύσκολα κάποιος του έκλεβε την μπάλα
τέλος πάντων ότι έγινε έγινε ... επίσης θετικό είναι ότι δεν κοιμήθηκε στον πάγκο ο Βασιλακάκης και προσπάθησε να κάνει κάτι (λάθος ή σωστό αυτός το ξέρει καλύτερα) με τις αλλαγές που έκανε ..... πάμε δυνατά με την Βέροια και ξεχνάμε κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ότι έγινε στα Γιάννενα (δεν έγινε και κάτι μη αντιστρεπτό) .... τον ιστορικό Απόλλωνα τον έχουμε εύκολα ή δύσκολα και πάμε να παίξουμε στην Κομοτηνή με ΑΕΚ
Έτσι λέγαμε και πέρυσι για την Καλλιθέα και ψάχναμε να βρούμε από που μας ήρθε το παστέλι στο τέλος του αγώνα..Αν δεν γράψει νίκη το αποτέλεσμα στη Ριζούπολη δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι..
Μπρε,καταλαβα τι εννοεις,απλα πιστευω οτι με τη συγκεκριμενη ομαδα,στο συγκεκριμενο γηπεδο,οταν θελεις 10 λεπτα να ληξει,πας να κλεψεις το βαθμο και εχεις αρσεν,σουλταν και ρομπερ μονο με επιθετικα καθηκοντα,κατεβαζεις διπλη ζωνη αμυνας με βοηθειες στα ακρα οπου τραβουσαμε ζορι και παρακαλας στο δεκαλεπτο "αιωνας" να συμμαχησουν η τυχη ,τα δοκαρια σου,ο ανεμος,η λασπη ...και να τη βγαλεις καθαρη...δυστυχως δεν μας εκατσε...και στο 93 να το βαζαμε, μπορει να το τρωγαμε στο 94...για τετοια κατηφορα μιλαμε...
Καλημέρα και από μένα και καλή χρονιά να έχουμε. Χθες είδα μόνο το Β ημίχρονο και έφυγα στο 86, οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Παρατηρώντας όμως τα σχόλια καταλαβαίνω πως είδα το "καλύτερο" για τον Πανθρακικό μέρος του αγώνα. Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση ήταν το κέντρο μας. Επιθέσεις της πλάκας, χωρίς αυτοματισμούς, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας κτλ. Η μόνη αξιόλογη πάσα-τρύπα οδήγησε και στο γκολ μας. Ο Κουτσόπουλος ήταν θετικότατος. Στην άμυνα όμως είχαμε αργές επιστροφές καθώς και ο Περπερίδης και ο Κανωτίδης προωθούνταν αρκετά συχνά από τα πλάγια. Με δεδομένο όμως ότι οι γραμμές (ποιες???) ήταν αρκετά μακριά η μία με την άλλη, υπήρχε πρόβλημα αλληλοκάλυψης. Όσο είδα, μου άρεσε ο Περπερίδης. Επαναλαμβάνω όμως το "όσο είδα". Αυτός που με απογοήτευσε ήταν (και πάλι) ο Καζάκης. Επίσης πολύ ατομιστής ο Ρομπέρ ενώ ο Λόπεζ είχε το μυαλό του στην άμυνα και δεν έκανε δημιουργικό παιχνίδι. Ο Αρσενίεβιτς προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα αλλά δεν είχε συμπαραστάτες για να παίξει παιχνίδι. Κιας μην ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα. Όσο για την αξία των παιχτών (έγινε αναφορά σε προηγούμενο μήνυμα) που πέρασαν από τον Πανθρακικό τα τελευταία 2-3 χρόνια : Μπέλεκ (Ουντινέζε), Αργυρίου - Ματεντζίδης (ΑΕΚ), Ριέρα - Μπουβάλ (Πανιώνιος), Σακελαρίου (ΠΑΟΚ). Ολίζε (Εργοτέλης), Βελάσκο (ΑΕΛ), Ντιαλό (Ιωνικός), Ρόκα - Καπετάνος (Ολ. Βόλου). Μια ολόκληρη ενδεκάδα μεταγραφές. Από τους παραπάνω μόνο 3 μπορεί να αμφισβητηθούν (λόγω προπονητή): Ριέρα - Μπουβάλ (λόγω Φερρέρα), Σακελαρίου (Δερμιτζάκης). Τυχαίο;;; Δε νομίζω. Πιστεύω δε πως και από αυτούς τους παίχτες θα βγουν αστέρια. Ο προβληματισμός μου είναι πως ΔΕ βλέπω νεαρούς να προωθούνται στην πρώτη ομάδα, κάτι που είχε γίνει στις αρχές του 2010 με το Δερμιτζάκη (ενώ βέβαια είχαμε χάσει το τρένο της παραμονής).
Μπρε,καταλαβα τι εννοεις,απλα πιστευω οτι με τη συγκεκριμενη ομαδα,στο συγκεκριμενο γηπεδο,οταν θελεις 10 λεπτα να ληξει,πας να κλεψεις το βαθμο και εχεις αρσεν,σουλταν και ρομπερ μονο με επιθετικα καθηκοντα,κατεβαζεις διπλη ζωνη αμυνας με βοηθειες στα ακρα οπου τραβουσαμε ζορι και παρακαλας στο δεκαλεπτο "αιωνας" να συμμαχησουν η τυχη ,τα δοκαρια σου,ο ανεμος,η λασπη ...και να τη βγαλεις καθαρη...δυστυχως δεν μας εκατσε...και στο 93 να το βαζαμε, μπορει να το τρωγαμε στο 94...για τετοια κατηφορα μιλαμε...
Φίλε ptolemais στη φάση του 2ου γκολ, όταν ξεκίνησε η επίθεση ήταν 7 αμυντικοί με 6 επιθετικούς και μετά το γύρισμα από τα πλάγια ήταν 4 αμυντικοί με 4 επιθετικούς. Δε νοείται "ταμπούρωμα" με ισάριθμη άμυνα και επίθεση. Κάποιοι (4 παίχτες) δεν ήταν καν στο πλάνο. Τι έκαναν; απασχολούσαν τους αμυντικούς; ή μήπως δεν είχαν τα πνευμόνια για να γυρίσουν και να βοηθήσουν την άμυνα;
Πίκρα να χάνεις στο 90 και ειδικά στους Παγουράδες.
Πίκρα, γιατί με την εμφάνιση που κάναμε, θα ήταν πραγματική.... κλοπή έστω και ένας βαθμός εκεί.
Ξεκινώντας από τα θετικά του χθεσινού αγώνα, ξεχωρίζω δύο παίχτες. Φανταστική εμφάνιση έκανε ο Κουτσόπουλος, καθάρισε σε 4 τετ α τετ ενώ παρακολουθούσε τις φάσεις και είχε γρήγορες εξόδους όταν η άμυνα μας πετούσε αετό.
Ο δεύτερος είναι ο Σουλτανίδης. Ακόμη βαρύς και ανέτοιμος , ΑΛΛΑ όταν ο άνθρωπος είναι γκολτζής και......400 κιλά να είναι, με μια φάση θα το κάνει το γκολ. Το παλικάρι το έχει και θα μας δώσει πολλές χαρές φέτος.
Στα αρνητικά, τρεις αδυναμίες για την Ομάδα.
ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ - ΠΑΣΑ – ΚΙΝΗΣΗ
Σε ελάχιστα σημεία του αγώνα κρατήσαμε την μπάλα πάνω από 10 δευτερόλεπτα.
Σχεδόν σε κανένα σημείο στο κέντρο δεν αλλάξαμε πάνω από 4 πάσες.
Στατικοί παίχτες περίμεναν την μπάλα στα πόδια τους ενώ ήταν ήδη μαρκαρισμένοι.
Όλο το παιχνίδι χάθηκε στο κέντρο. Ο Λόπεζ δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του αλλά δεν είχε βοήθεια και από πουθενά. Παπουλής και Ρομπέρ σαν τις ντίβες περίμεναν μια πάσα για να τρέξουν 5 μέτρα και να την χάσουν. Ελάχιστη βοήθεια στην αμυντική λειτουργία και ελάχιστη κίνηση ώστε να βρεθούν αμαρκάριστοι.
Τεράστια απόσταση των χαφ από τους αμυντικούς. Αποτέλεσμα , με μία πάσα ο Μπακαγιόκο έκανε πάρτι στην άμυνα μας.
Δεν υπάρχει ούτε άμυνα ούτε επίθεση αν χάσεις το κέντρο. Ίσως θα ήταν καλύτερα να είχε ξεκινήσει με 4–2-3-1 αντί του 4-4-1-1 που άφησε τεράστια κενά.
Δεν υπάρχει ούτε άμυνα ούτε επίθεση αν χάσεις το κέντρο. Ίσως θα ήταν καλύτερα να είχε ξεκινήσει με 4–2-3-1 αντί του 4-4-1-1 που άφησε τεράστια κενά.
ΥΓ . Ωραία ατμόσφαιρα στο Πανθρακάδικο.
συμφωνώ στο 4-2-3-1 όπως το είχα προτείνει και τις προηγούμενες μέρες .... όπως είχαμε ξεκινήσει στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την σκοντα στα πηγάδια .... και χάναμε τις ευκαιρίες την μια πίσω από την άλλη
Kαλως τον ckara,μας παρακολουθουσες τοσο καιρο ή τωρα μας ανακαλυψες...? Οπως βλεπεις,ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα με πικαντικες εξαρσεις που και που... Καλα ποσταρισματα και χαιρετισματα στην καψουρα μου τη Σαλονικη...
ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
Θέμα: Απ: ΠΑΣ Γιάννενα-Πανθρακικός Πεμ 16 Σεπ 2010, 11:40 am
ptolemais έγραψε:
Kαλως τον ckara,μας παρακολουθουσες τοσο καιρο ή τωρα μας ανακαλυψες...? Οπως βλεπεις,ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα με πικαντικες εξαρσεις που και που... Καλα ποσταρισματα και χαιρετισματα στην καψουρα μου τη Σαλονικη...
Φίλε μου, όποτε μπορούσα, παρακολουθούσα. Καλό ξεκίνημα (ή μάλλον, καλή και μακρά συνέχεια) στο φόρουμ, υγεία σε όλους/ες και καλή τύχη στην ομάδα μας.
Φίλε μου, όποτε μπορούσα, παρακολουθούσα. Καλό ξεκίνημα (ή μάλλον, καλή και μακρά συνέχεια) στο φόρουμ, υγεία σε όλους/ες και καλή τύχη στην ομάδα μας.
Καλώς ήρθες και απο εμένα φίλε Ckara το ξέρω πως μας επισκεπτόσουνα εύχομαι να συνεχίσεις και φέτος τις σωστές κριτικές για όλους. Κλειδώνω λοιπόν αυτό το topic και πάμε για τον επόμενο ΠΑΝΘΡΑΞ-βέροια.