Χόρτασα γκολ ... ούτε τσου τσουκου μπολ ...ούτε τίποτα .... μπραβο αυγερινέ (ζόραν) τα κατάφερες περίφημα με μια (=2) αλλαγές που έκανες καθάρισες τον αγώνα με την μια ..... τι φαεινή ιδέα ήταν αυτή ..... δεν είχαμε που δεν είχαμε άμυνα .... χάσαμε και τον αμφίρροπο αγώνα στο κέντρο γυρίζοντας πίσω αυτόν που κρατούσε τον αγώνα σε λογικά επίπεδα .... πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν ξέρεις την ομάδα ....
μου φταίνε πολλοί που έπαιξαν στο γήπεδο μέσα .... αλλά αυτός από τον πάγκο ήταν ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του αγώνα....
άιντε τράβα στα ΤΕΠ που τα πηγαίνεις (οφείλω να ομολογήσω) ΠΕΡΙΦΗΜΑ
Η ομάδα δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο σήμερα και με δύο γκόλ χάρισμα στην Α.Ε.Κ. έχασε τελικά 5-1....Αυτό όμως ωφείλεται και στις λανθασμένες κινήσεις που έγιναν απο τον πάγκο και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό...Αυτός ο Ζόραν μόνο για τα Τ.Ε.Π.κάνει...Πραγματικά όμως...Για τον λόγο αυτό χρειαζόμαστε έναν προπονητή για να μας βγάλει απο την σημερινή μας κατάσταση και να πάμε ψηλά.... Ελπίζω να πάμε καλύτερα απέναντι στον σουβλατζή και να γυρίσουμε την κακή εικόνα που υπάρχει για την ομάδα
Βασικά εκτός σέντερ μπάκ θέλουμε και έναν προπονητή να μας συμαζέψει λίγο γιατί πολύ σκορποχώρι είμαστε...Άντε να φεύγουν σιγά σιγά αυτοί που πρέπει(για παίκτες μιλάω)
ένα ΜΠΡΑΒΟ μόνο στον ΠΑΓΚΑΛΟ για την σούπερ ενέργεια ντρίπλα που έκανε και κέρασε το πέναλτι στον ΣΙΜΩΣΗ ..... είναι τα πουλέν μου και μου ήταν αδύνατο να μην το αναφέρω
...τι να πεις μετα απο ταλαρο...αυτο που κραταω εγω,ειναι η αγωνιστικοτητα του πρωτου ημιχρονου...δεν εχουμε ιδιους στοχους με την ΑΕΚ και δεν γινεται να κλαψουριζουμε σαν αδικημενες γκομενες...αποδεχομαστε το εκωφαντικο μπατσο απο μια πολυ καλυτερη ομαδα και προχωραμε...η δουλεια μας ειναι να καθαρισουμε την μπουγαδα στο δικο μας πρωταθλημα...το... " ενα απο τα καλυτερα ροστερ της κατηγοριας" μοιαζει στο χορταρι σαν ενα... "απο τα πιο ακαταλληλα ροστερ της κατηγοριας"...ο νεος προπονητης εχει πολλη δουλεια να κανει..αν ειναι ο Φερερας,πιστευω να πηρε μια καλη τζουρα σημερα.
...Υ.Γ. ...........1-5 ε ?......ποσο κροτο κανει, σε σχεση με την εικονα της ομαδας την Κυριακη ?...εκει οπου, η εμφανιση του σημερινου πρωτου ημιχρονου,θα μας εδινε ενα γκολ απο τον αερα............................
«Ήταν ένας αγώνας πρόκληση για μας, καθώς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα από τη στιγμή που το Κύπελλο δεν είναι στόχος. Εμείς μπήκαμε για να παλέψουμε το παιχνίδι και ότι καταφέρουμε. Προηγηθήκαμε, αλλά δεχθήκαμε τρία εύκολα γκολ από παιδαριώδη λάθη μας», τόνισε ο επιθετικός της ακριτικής ομάδας.
Και κατέληξε: «Εμείς κοιτάμε το πρωτάθλημα και πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Για εμάς αυτός είναι ο κυριότερος στόχος γιατί θέλουμε να επανέλθουμε άμεσα στην Α’ Εθνική».
«Ήταν ένας αγώνας πρόκληση για μας, καθώς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα από τη στιγμή που το Κύπελλο δεν είναι στόχος. Εμείς μπήκαμε για να παλέψουμε το παιχνίδι και ότι καταφέρουμε. Προηγηθήκαμε, αλλά δεχθήκαμε τρία εύκολα γκολ από παιδαριώδη λάθη μας», τόνισε ο επιθετικός της ακριτικής ομάδας.
Και κατέληξε: «Εμείς κοιτάμε το πρωτάθλημα και πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Για εμάς αυτός είναι ο κυριότερος στόχος γιατί θέλουμε να επανέλθουμε άμεσα στην Α’ Εθνική».
Μάμησέτα θα πάρω κανένα VIP με το Πρόεδρο...... Με σας δεν μπορώ να δώ αγώνα ........... Από το videάκi είδα ότι υπήρχαν χανούμια στο γήπεδο ούτε που τα άκουσα ........
Μάμησέτα θα πάρω κανένα VIP με το Πρόεδρο...... Με σας δεν μπορώ να δώ αγώνα ........... Από το videάκi είδα ότι υπήρχαν χανούμια στο γήπεδο ούτε που τα άκουσα ........
........
...δεν σου φταινε τα παιδια που δεν μπορεις να δεις αγωνα...σου φταιει το......"νερο της φωτιας",με το οποιο φουλαρεις την δεξαμενη σου......φαε μια σοκοφρετα και ελα στο γηπεδο....να δουμε ποσες φορες θα πας ν αδειασεις την δεξαμενη ? .................
ήθελε λίγο ούζο παραπάνω.Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.
Στοϊνοβιτς Ζόραν «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν τα πάντα. Το 5-1 φαντάζει βαρύ, αλλά το πρώτο μέρος αποδείχθηκε κλειδί γιατί δεχθήκαμε δύο γκολ από την ΑΕΚ που θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Όλα θα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν είχε γίνει το 2-1 γιατί η ΑΕΚ θα είχε την πίεση. Μετά το 1-3 προστάτεψα τον Τζιωρτζόπουλο και τον Αρσενίεβιτς και έδωσα χρόνο σε κάποια νεαρά παιδιά. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα γιατί ήξεραν πως ο Φερέρα ήταν στην κερκίδα και εύχομαι να μη χρειαστεί πολύ χρόνο για να ανατρέψει την κατάσταση».
.....................ειναι φιλος σου και θα επρεπε να σεβεσαι την γνωμη του...εστω και αν ... "το ειναι ,ποτε δεν ειναι το φαινεσθαι"................θεωρω πως τον αδικεις,γιατι ηταν μαζι μας και τραβουσε το δικο μας ζορι και οχι στους απεναντι ......................η γη μπορει να ειναι και... ρομβος...σε μια αλλη διασταση,ποιος ξερει ...................................
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
Το ξέρω ότι δεν τα εννοεί αυτά που λέει αφου μου το έχει πει σε συζήτηση που κάναμε... Πάντως ένα είναι σίγουρο... Αιμίλιο Φερέρα....Αιμίλιο Φερέρα.....Αιμίλιο Φερέρα....
.....................ειναι φιλος σου και θα επρεπε να σεβεσαι την γνωμη του...εστω και αν ... "το ειναι ,ποτε δεν ειναι το φαινεσθαι"................θεωρω πως τον αδικεις,γιατι ηταν μαζι μας και τραβουσε το δικο μας ζορι και οχι στους απεναντι ......................η γη μπορει να ειναι και... ρομβος...σε μια αλλη διασταση,ποιος ξερει ...................................
Αχ αυτοί οι απέναντι.................... πόσο μακάκας πρέπει να είναι κάποιος που Είναι από την Κομοτηνή , κερδίζει 1-5 και φωνάζει Εκεί εκεί στην Β Εθνική.............
Σε τελική ανάλυση αυτό που θα μου μείνει από την χθεσινό αγώνα ήταν η χθεσινή κερκίδα μας ( τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο)