Όποιος δεν είδε τον αγώνα του Ολυμπιακού, θα νομίζει ότι ήταν περίπατος βλέποντας το σκορ. Το α’ ημίχρονο ήταν χάλια για τον Ολυμπιακό, έληξε 1-1, καρδιοχτυπήσαμε. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, έφαγε και ευκαιρίες από τον Πανθρακικό ο οποίος του έκανε και γκολ, είχε προβλήματα η άμυνα του Ολυμπιακού, χάλια ο Αβραάμ, χάλια τα χαφ, πολύ μεγάλη έδειχνε η απουσία του Μήτρογλου, ο Σαβιόλα λίγος ως φορ, είχε και μεγάλη ευκαιρία ο Πανθρακικός, μην γυρνάτε λέμε τη μπάλα στους τερματοφύλακες, δεν ξέρουν μπάλα, κάνουν λάθη στις πάσες.
Το α’ ημίχρονο λοιπόν πετάχτηκε στα σκουπίδια. Με μία φλυαρία ο Ολυμπιακός, άλλαζαν τη μπάλα μεταξύ τους παράλληλα, πολλές πάσες παράλληλες, ευτυχώς μπήκε το γκολ του Μανωλά με το μεγάλο άλμα από στημένη φάση.
Στο β’ ημίχρονο έγινε μία φάση με πολλή τύχη, δεν καταλάβαμε πώς έβαλε αυτό το γκολ ο Κάμπελ, μετά ήρθε και το φάουλ απ’ ευθείας του Σάμαρη, τελείωσε το ματς. Στο τέλος έβαλε και γκολ ο Σαβιόλα από ασίστ του Σάμαρη που έσκαψε τη μπάλα.
Αυτό ήταν το ματς. Εμένα πολλοί παίκτες δεν μου άρεσαν, και μιλάμε για παίκτες που έχουν πληρωθεί ακριβά, τώρα που τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν, έπρεπε να δείξουν καλύτερο πρόσωπο. Ο Βάις παίρνει τη μπάλα και πάει να περάσει έναν, δύο, τρεις, τέσσερις, γκολ σπανίως κάνει, καλά έκανε και τον άλλαξε ο Μίτσελ. Ο Ντομίνγκες δεν βλέπει δίχτυα, επέστρεψε στις αρχικές του εμφανίσεις προχθές, προβλημάτισε, καλά έκανε και τον άλλαξε. Ο Φουστέρ έκανε κακή εμφάνιση. Ο Παπάζογλου δεν κάνει το παιδί για δεξί μπακ. Έβγαιναν σέντρες για το κεφάλι του κοντού Σαβιόλα! Ο Μπονγκ δεν μου άρεσε, ο Εντιγκά θα τα πω παρακάτω, ο Μασάντο δεν πείθει.
Μεταξύ άλλων ο αλεφαντος στο sportdog.