Στον Φανούρη Γουνδουλάκη καταλήγουν στον Πλατανιά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ύστερα από τη διαφορά που έχει παρατηρηθεί στο οικονομικό με τον Μαραμά Βαϊρουά.
Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση των Κρητικών μετά την απόκτηση του Αντώνη Ντεντάκη.
Εφόσον οι Χανιώτες δεν καταλήξουν σε συμφωνία με κανέναν από τους δύο προαναφερθέντες, τότε θα προχωρήσουν την υπόθεση του Ντιέγο Λεόν που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.
...sportfm today.........................
............................τοοοοοοοσο καλα οι Πλατανιαδες................θα σ αγαπαω κυρα μου με το νου,εισαι γυναικα αλλουνου............
...Υ.Γ. ...Αγριε.....σχετικα με τον παστελαρχη στο βιδεο,εγραψα, "αν συμβαινουν αυτα και δεν ειναι μονταζιές".............................οσο για το νουμερο στην πλατη,ας φοραει και.. κλασμα..................δεν μου καιγεται καρφι..............
Ματιες σε Καντζι της Καλλονης η ΑΕΚ ενω ο Παπαδοπουλος παει προς εξωτερικο και οι κολο...παπαρατση να ψαχνουνε την επομενη ειδηση οπως εγινε με τον Βαιρουα και οχι μονο/
Προεδρε εχεις δει σεντερ φορ να φοραει το νουμερο "2" ?
παρε μια γευση centi ειναι ηδη στην κομοτηνη σου κανει η οχι?????
Αργεις αλλα μ΄αρεσεις. Τον "ειχαμε" ανακαλυψει περσυ το καλοκαιρι επι Σαββα ακομα, αλλα κολλησε η μεταγραφη στο οικονομικο κομματι.Τα ιδια και τον Γεναρη. Ακουγονται θετικα σχολια για αυτον. Το μονο "ερωτηματικο" οτι περσυ εμεινε χωρις ομαδα, η Ρεν δεν τον υπολογιζε,στην Μπαστια, δεν τον εδινε, και δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι, αν και εκανε (ετσι ειπε τουλαχιστον) προπονησεις μονος του. 23 ετων, ταμαμ. Παντως νομιζω, τον ειδα στον Νεντιμ να τρωει μπακλαβα.
http://olaxanthi.gr/?p=6160 Καμμία τσίπα από τον πρίττα.Ρε ούστ!πάνε εκεί που σε πληρωνουνε!γκαβακα!χαλασε λεει η μεταγραφη του Βαιρουα στον πλατανια,ξερει κανεις κατι;λετε να ξαναφερουμε τον παιχτη εδω;
Ο Παπαδοπουλος εκλεισε στον Ατρομητο,ενω οι Μουναφο και Λουσερο πανε πακετο στον Αστερα.... Ο μανατζερ των Σαρακατσανου και Μινγκα εχει παρεξηγηθει με τους διοικουντες την ομαδα.Τον Καστελαν πλησιασαν,δια της πλαγιας οδου απο τη βιαμαρ,για να μαθουν ποσα επαιρνε περσι απο εμας (40.000€),αλλα μολις εμαθαν ποσα ζηταει φετος (ανω των 100.000€),τραπηκαν εις ατακτον φυγην!!!!!
Υ.Γ: Εγω ενα πραγμα ξερω,οτι εφυγαν οι πρωτοκλασατοι παικτες μας (Βαιρουα,Λουσερο,Μουναφο,Καστελαν,Παπαδοπουλος,Σερφα και μαλλον ο Σαρακατσανος) και η διοικηση καθυστερει (και παλι,οπως περσι να κλεισει παικτες)..... Η προετοιμασια ξεκιναει σε 17 μολις ημερες και μας βλεπω να ξεκιναμε την "πρωτη" με ενα ροστερ 10-12 παικτων και το διδυμο Μαντζιου-Ζαετς να ειναι ακομη στο ψαξιμο!!!
Μακαρι να βγω ψευτης,αλλα φοβαμαι επαναληψη του καλοκαιριου του 2009,οταν και γεμισαμε με "καραβιες" ξενων παικτων,αμφιβολου αξιας και προελευσης,με τα γνωστα,αγωνιστικα και οχι μονο αποτελεσματα..... Για ξυπνατε λιγο εκει στη διοικηση,πριν να ειναι αργα για ολους ΜΑΣ!!!!!!!!!!
Νωρις ειναι ακομα για να διακινδυνευσουμε την οποιαδηποτε προβλεψη σχετικα με την πορεια της ομαδας τη νεα περιοδο.
Ακομα δεν εχει συμπληρωθει καν ο χαρτης της νεας αλφα εθνικης.
Ουτε ξερουμε τα τυχον προβληματα που θ' αντιμετωπισουν οι υπολοιπες ομαδες που θα εχουν τον ιδιο στοχο με μας.
Οσο για το ελλειπες ροστερ στο ξεκινημα της προετοιμασιας,αυτο ειναι κανονας ο οποιος εχει εφαρμογη για σχεδον ολους και το εχουμε δει πολλακις στο παρελθον.
Να μην ξεχναμε κιολας,την ημερομηνια που περσι αποκτησαμε Βαιρουα-Παπαδοπουλο.
Ειχαν ηδη παιχτει οι δυο πρωτες αγωνιστικες του πρωταθληματος,κι αυτο τα λεει ολα.
Απο κει και περα,ξερουμε εδω και καιρο καποια πραγματα.
Τα εχουμε γραψει εδω μεσα και μαλιστα απο αρχες Μαιου κιολας.
Το μπατζετ ηταν δεδομενο οτι θα μειωθει φετος (και δε δινω και ιδιαιτερη σημασια στα οσα μπορει να λεει ο καραολανης σε διαφορα τραπεζωματα περι του αντιθετου...) οπως επισης δεδομενο ηταν (και ειναι...) οτι για να σωθουμε φετος,θα πρεπει να πολεμησουμε.
Γι' αυτο γραψαμε εδω και καιρο περι "μαχητη" προπονητη,ασχετα αν καποιοι μας προετρεψαν χαριν αστεισμου,ν' αρχισουμε να παρακολουθουμε αγωνες κικ-μποξινγκ.
Ετσι θα ειναι τα πραγματα φετος. Δυσκολα.
Αυτο ομως,δεν πρεπει να μας κανει ν' αρχισουμε τις γκρινιες και τους κασσανδρισμους,ενω ακομα δεν εχει αρχισει καν η προετοιμασια.
Κασσανδρα,ειναι μονο μια εδω μεσα και απο φετος,εχει αρχισει να βλεπει την πανθρακικη ζωη λιγο διαφορετικα.
Εγινε πιο πραγματιστρια,ξερει τις δυνατοτητες της ομαδας που υποστηριζει,δεν παραγνωριζει τις δυσκολιες που θα υπαρξουν,ειναι ετοιμη να δωσει οτι μπορει για να επιτευχθει ο μεγαλος στοχος.
Δεν αγχωνεται (αυτο που εκανε περσι ηταν λαθος τελικα...) και οσο μπορει,ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ.
Κι αυτο θα κανει και η ομαδα.
Φτυνοντας παραλληλα αιμα στο γηπεδο για να πετυχει στο τελος.
Και μπορει να μην ειμαι και βεβαιος ως προς το αποτελεσμα (ασχετα με την αισιοδοξια που προειπα) αλλα ειμαι βεβαιος για την προσπαθεια.
Εμεις θα ειμαστε εκει που πρεπει για να στηριξουμε αυτην την προσπαθεια.
Να συμπληρωσω στα παραπανω,οτι μεχρι στιγμης μου φαινεται (και χωρις να γνωριζω προσωπα και καταστασεις μεσα στην ομαδα...) πως η διοικηση κινειται ακριβως με τον ιδιο τροπο που κινηθηκε περσι τετοιον καιρο.
Και τοτε ειχε προσπαθησει να κρατησει εναν καποιο κορμο απο την ομαδα της προηγουμενης χρονιας (αλλους καταφερε να τους κρατησει,αλλους οχι,παραδειγμα ο κοσμαγαπητος Μπαλου...) και τοτε ειχε εμπιστευθει εναν σχετικα νεαρο Ελληνα προπονητη (αν και στην πορεια αλλαξε αποψη γι' αυτον,αλλα εδω που τα λεμε,ποιος προπονητης ελληνικης ομαδας θα εμενε στη θεση του αν ειχε μαζεψει εξι ποντους σε οκτω αγωνιστικες,ασχετα απο τους παραγοντες που συν-οδηγησαν σ' αυτην την οντως πενιχρη συγκομιδη...) και τοτε στραφηκε στη λυση των δανεικων (και κατα περιπτωση απληρωτων απο την ιδια...) και τοτε εψαξε να βγαλει λαγο απο το καπελο λογω των στενων οικονομικων περιθωριων στα οποια διαχρονικα κινειται και θα κινειται (και σε δυο-τρεις η και τεσσερις περιπτωσεις,τον εβγαλε αυτον τον περιβοητο λαγο...)
Ακριβως στα ιδια επιπεδα δειχνει να κινειται και φετος.
Το (αναπαντητο προς το παρον) ερωτημα βεβαια,ειναι στο τι θα γινει με το θεμα των φετινων "λαγων" που πρεπει ν' αντικαταστησουν τους αντιστοιχους περσινους.
Εκει,δε μπορουμε να πουμε τιποτα ακομα.
Περσι το λαχειο,κληρωσε την τελευταια ημερα των μεταγραφων.
Φανταστειτε λιγο,ποια πιθανοτατα θα ηταν η πορεια της ομαδας στο περσινο πρωταθλημα χωρις την προσθηκη στο παρα ενα,αυτων των λαχειων.
Αμα πηγαινε στον πρωτο γυρο με Κυβελιδη-Κοντογουλιδη μπροστινους. Η αν επαιρνε καποιον παρομοιο παικτη για τη γραμμη κρουσης.
Αν δεν κερδιζε το λαχειο.
Θα κερδιζαμε τον ΠΑΟ; Θα παιρναμε διπλο στη Λειβαδια; Θα ριχναμε τεσσερα στον αρουλη; Θα περναγαμε αερας απο την κερκυρα; Θα τελειωναμε τον πρωτο γυρο με εικοσι ολοκληρους βαθμους συγκομιδη;
Δε νομιζω.
Στη συνεχεια,κι αφου φερετε στο μυαλο σας μια-μια τις μεγαλες στιγμες του περσινου Πανθρακικου του πρωτου κυριως γυρου,σκεφτειτε λιγο,αναρωτηθειτε,η αν ξερετε την απαντηση αναλογιστειτε,ποσο κοστισαν αυτοι που ηταν οι κυριοι υπευθυνοι της πορειας αυτης.
Ποσα διναμε στον Παπαδοπουλο;
Ποσα στον Βαιρουα;
Και κυριως,αναρωτηθειτε κατι που αναρωτιεμαι κι εγω εδω και καιρο.
Τι παικτες μπορουμε να φερουμε φετος που να παιρνουν τα ιδια και να προσφερουν τα ιδια;
Αν απαντησετε στον εαυτο σας σ' αυτα τα ερωτηματα που βαζει,τοτε ενδεχομενως να δειτε τα πραγματα λιγο διαφορετικα.
Προσωπικα,τα εχω απαντησει παντως.
Οι απαντησεις δε μου αρεσαν,το λεω ευθεως,ομως τις εχω αποδεχθει.
Τις εχω αποδεχθει,μ' αυτες θα πορευθω φετος,κι οπου βγαλει.
Υ.Γ: Παρ' ολα τα παραπανω,ενα στοιχειο της φετινης ομαδας (που δεν υπηρχε περσι) ειναι ικανο απο μονο του να προκαλεσει απο ανησυχια μεχρι ανατριχιλα (για να μην πω τιποτα βαρυτερο) Να προκαλεσει ανησυχια και να οδηγησει το μυαλο σε δυσοιωνους συνειρμους περι προηγουμενων ακρως αποτυχημενων περιοδων,εφιαλτικων θα ελεγα. Τι μπορεις ομως να κανεις ως απλος φιλαθλος αυτης της ομαδας,απο τη στιγμη που ο εχων την τυχη της ομαδας στα χερια του,δειχνει να εμπιστευεται αυτο ακριβως το στοιχειο για το οποιο μιλαω;
Τιποτα δε μπορεις να κανεις. Ουσιαστικο.
Μονο να προειδοποιεις μπορεις,να περιμενεις και να ευχεσαι...