Στον παγκο: Βρονταρας,Κοντογουλιδης,Γωνιαδης,Καθαριος,Ποπτσης.
Ποια ειναι λοιπον αυτα τα νεα παιδια που θ' αγωνιστουν αυριο;
Ετσι για να 'χουμε καλο ρωτημα.
Τον εσωσε πεστου,η μεταγραφη του Τζανη (καλος παικτης, θα βοηθησει πιστευω, μπορει να παιξει κι απο αριστερα,ειδα τα γκολ που μας εβαλε προ τριετιας ηταν και τα δυο με το δεξι αλλα μπηκε στη φαση απο αριστερα κι αυτο λεει πολλα) και η "ετοιμοτητα" του Σκλιοπιδη.
Αυτο πεστου. Αμα τον δεις.
Και δε θελουμε αηδιες.
Μαχη μεχρι θανατου θελουμε. Ποδια στη φωτια. Ολα για τη νικη και δε μας χαλαει η ισοπαλια. Η ηττα μας χαλαει. Και πολυ μαλιστα.
Μειον εξι καθε χρονο,αηττητος γαυρος και κολοκυθια τουμπανα.
Αντικείμενο συζήτησης έγινε η διαιτησία του Αμπάρκιολη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, με την ΠΑΕ Παναχαϊκή να παίρνει… θέση, καθώς έχει παράπονα από τον ρέφερι από τα περσινά πλέι οφ της Football League. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πατρινή ΠΑΕ, χαρακτηρίζει τον Αμπάρκιολη… φρούτο της διαιτησίας, τονίζοντας πως όσα έκανε ο διαιτητής του συνδέσμου Μακεδονίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελούν το 1/10 από αυτά που έκανε κατά της Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 1)Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιτέλους η Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρό ανακάλυψαν τον ψυχρό εκτελεστή Αμπάρκιολη. Το φρούτο αυτό της διαιτησίας που ακόμα ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για τα χρήματα του λογαριασμού του, ο ψυχρός εκτελεστής της Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έδειξε χτες στην Ελλάδα γιατί στην Super League είναι ο Πλατανιάς και δεν είναι η Παναχαϊκή. Πληροφορούμε τους έλληνες φιλάθλους ότι αυτά που έκανε χτες ο Αμπάρκιολης δεν είναι ούτε το 1/10 από αυτά που έκανε εις βάρος την Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Κ. Σαρρή το ρουσφέτι στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας στον Γραμμένο που έκανε ο Πιλάβιος για να τον ψηφίσει εφόσον θα ήταν υποψήφιος τελείωσε και ο Αμπάρκιολης από αύριο πρέπει να είναι στην πόρτα του μαγαζιού που εργάζεται. Η Παναχαϊκή φέτος από τις διαιτησίες στο παιχνίδι με τον Πιερικό, τον Φωκικό και στο χτεσινό με την Λάρισα έχει χάσει 6 βαθμούς και αυτή την στιγμή θα ήταν πρώτη παρά το ότι εξαιτίας της συμπληρωματικής έκθεσης μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά Αμπάρκιολη έχει μετά από 6 παιχνίδια εκ των οποίων τα 3 χωρίς φιλάθλους στην κάτω Αχαΐα και στο Αίγιο και παρά το ότι έπαιξε για πρώτη φορά στο γήπεδο της μετά από 7 αγωνιστικές.
Στον παγκο: Βρονταρας,Κοντογουλιδης,Γωνιαδης,Καθαριος,Ποπτσης.
Ποια ειναι λοιπον αυτα τα νεα παιδια που θ' αγωνιστουν αυριο;
Ετσι για να 'χουμε καλο ρωτημα.
Τον εσωσε πεστου,η μεταγραφη του Τζανη (καλος παικτης, θα βοηθησει πιστευω, μπορει να παιξει κι απο αριστερα,ειδα τα γκολ που μας εβαλε προ τριετιας ηταν και τα δυο με το δεξι αλλα μπηκε στη φαση απο αριστερα κι αυτο λεει πολλα) και η "ετοιμοτητα" του Σκλιοπιδη.
Αυτο πεστου. Αμα τον δεις.
Και δε θελουμε αηδιες.
Μαχη μεχρι θανατου θελουμε. Ποδια στη φωτια. Ολα για τη νικη και δε μας χαλαει η ισοπαλια. Η ηττα μας χαλαει. Και πολυ μαλιστα.
καθαριος και ποπτσης ειναι τα νεα παιδια που μαλλον θα παρουν συμμετοχη. και θα τα χειροκροτησουμε. κανεις δεν ειπε οτι δεν θα τα δωσουν ολα οι παιχτες. για να ειμαστε ομως σοβαροι αρχηγε , και επειδη γνωριζεις πιο καλα απο μενα σε τι πρωταθλημα παιζουμε, μην περιμενεις ΤΙΠΟΤΑ. απορω μαλιστα αν υπαρχει καποιος που να περιμενε βαθμο απο το γαυρο φετος (μονο απο τον γαυρο). ΟΥΤΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΜΠΑΝΑ .
.....απο τον λεγεωναριο....................
........συμφωνω αμπσολουτλι......................-6 και αηττητες ομαδες......παραμυθια χωρις δρακο που τα τρωνε οσοι εχουν ανοιχτο το στομα.....ολοι χανουν και ολοι κερδιζουν.......................καλυτερη ομαδα ειναι ο γαυρος,αλλα πρεπει να το δειξει αυριο στο γηπεδο.................εχουν και Λεβάντες αργοτερα....λαου λαου θα το πανε,για να μην σκισουνε κανενα καλσον..............εκει θα παραφυλαω εγω,να τους τρυπησω.............το μονο που φοβαμαι ειναι η σφυριχτρα ................εκει σηκωνω τα χερια........................και τα ποδια.......................
απορω μαλιστα αν υπαρχει καποιος που να περιμενε βαθμο απο το γαυρο φετος (μονο απο τον γαυρο). ΟΥΤΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΜΠΑΝΑ.................
.....σφυριζει ο Προεδρος..................
...να μην απορεις καθολου................εγω τα περιμενω ολα........εσυ περιμενες να κερδιζες ΑΕΚ,ΑΡΗ και να ξεκουδουνιαζες τον ΠΑΟ ?
.................ξερω και λιγακι παραπανω τον γαυρο και σου λεω, μια χαρουλα να την περιμενεις αυριο ...........αρκει να δειξουμε τα κοχονια μας στο γηπεδο..............αυτα που εχουμε.....................
απορω μαλιστα αν υπαρχει καποιος που να περιμενε βαθμο απο το γαυρο φετος (μονο απο τον γαυρο). ΟΥΤΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΜΠΑΝΑ.................
.....σφυριζει ο Προεδρος..................
...να μην απορεις καθολου................εγω τα περιμενω ολα........εσυ περιμενες να κερδιζες ΑΕΚ,ΑΡΗ και να ξεκουδουνιαζες τον ΠΑΟ ?
.................ξερω και λιγακι παραπανω τον γαυρο και σου λεω, μια χαρουλα να την περιμενεις αυριο ...........αρκει να δειξουμε τα κοχονια μας στο γηπεδο..............αυτα που εχουμε.....................
διαβαζε καλα ρε νονε τι γραφω . μονο απο το γαυρο ειπα. απλα γραφω. και μακαρι να βγω ψευτης, μακαρι ομως να μη γινω και καλαμαρια.
Κι αμα ο Βαιρουα ξεκινησει τους περιπατους μετα το 60',να βαλουμε μεσα τον kabano (μεγαλο επιτελικο χαφ στα νιατα του,ειμαι βεβαιος οτι τριαντα λεπτα τα εχει ακομα...)
Εγώ φορ περιοχής ήμουν ..... Με έφεση στα γκολ από κεφαλίες ( Τυχαίο ? δεν νομίζω )
Αν με βάλεις σήμερα …. μόνο για το .... τοίχος είμαι
Τα γαυράκια χωρίς τον μπαγάσα !!! και με υπηρεσιακό προπονητή !!!! Αν η βροχή το πάει έτσι μέχρι αύριο την έχουνε γαμήσει ........ (βλέπε Άρη ......... )
που να δεις και τι εκπλήξεις ετοιμάζουν οι οπαδοί !!!!!!! Θα μείνουμε λένε με ανοιχτό το στόμα !!!!! Πως το ευχαριστιούνται τέτοιο πρωτάθλημα δεν μπορώ να το καταλάβω .... Σαν να κλέβεις εκκλησία είναι .............
Το θέμα είναι στο μυαλό και τα πόδια των παιχτών μας ..... Η λογική άλλα λέει , και καλά είναι να μη παραμυθιαζόμαστε ... Η ομάδα τους ανήκει σε άλλο επίπεδο ...( θεωρητικά )......