Τελικά, είπες ή δεν είπες ότι προτιμάς μία νίκη από 3 ισοπαλίες?
λοιπον για να σου λυσω την απορια.
στην αρχη της εκπομπης ειπα οτι δεν υπολογιζω το παιχνιδι στη κρητη , και δε με χαλαει και να το χασω. αρκει να παρω τα χανουμια. μετα ναι , και εννοειται καλη μου οτι προτιμω (και οχι μονο εγω) μια νικη απο τρεις ισοπαλιες. και βεβαια το ειπα.
χαιρομαι ιδιαιτερα παντως που με παρακολουθεις ....κατα λεξη.
Ερώτηση !!! Εάν λέω εάν παει ο πολύ αγαπημένος μας Σαββας στην Ξάνθη ...... επαναλαμβάνω εάν παει τι γίνεται εδώ μεσα ?????? Περιμένω τις γνώμες σας...
Ερώτηση !!! Εάν λέω εάν παει ο πολύ αγαπημένος μας Σαββας στην Ξάνθη ...... επαναλαμβάνω εάν παει τι γίνεται εδώ μεσα ?????? Περιμένω τις γνώμες σας...
Δεν αντιδρουν ολοι για την απομακρυνση του Σαββα. Τουλαχιστον εμενα δεν με πειραζει,που εφυγε,κατι επρεπε να αλλαξει επειγοντως. Οποτε ας παει οπου στο καλο θελει. Απο την προηγουμενη βδομαδα πλασσαρεται οτι μια παει στον Αρη, μια παει στους διπλα. Επαγγελματιας ειναι.
Εν αντιθεσει....!!εκει υπαρχει για μερικους εξ ημων το οποιο θεματακι και δεν ειναι αγωνιστικο.
.............Ουζουνιδη Μαρινο τον λενε τον δυστυχισμενο τον διπλανο.....αντε ξανα μανα απο την αρχη.....................μαλλον ο "μεγαλος" εχει λαλησει.....πρεπει να ειναι στα τελειωματα του............καλη διαλυση ευχομαι.....(αυτο ευχομουν και απο πιτσιρικας.........................)
Μέγα λάθος πανό πουλε που θα πάρεις τον ουζουνίδη αυτόν τον δοκιμασες και δεν έκατσε..... Μην κανείς το ίδιο λάθος πάρε κάτι καινούργιο πάρε Ματζουρακή βάλε ποιότητα στην ομάδα σου Αντε γεια η Β είναι κοντά.
Και αν ήθελα να το προχωρήσω λίγο, θα έλεγα το εξής:
Έχεις μια γυναίκα. Κούκλα, όμορφη, νοικοκυρά, χρυσοχέρα. Στο σπίτι όλα δουλεύουν ρολόι. Το φαγητό στην ώρα του, τα πάντα πλυμένα, καθαρά, τα παιδιά διαβασμένα, ταϊσμένα. Κάποια στιγμή, όμως, η γυναίκα αυτή πάει και σου πηδιέται με άλλον, ενώ σε έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα το έκανε ποτέ.
Αν την δεχτείς πίσω "για το καλό του σπιτιού σου", ότι και να κάνεις, θα είσαι μαλάκας.
Θεωρώ ατυχές το παράδειγμα...ο "κερατουκλης"έδωσε το οκ για να του πηδηχτει η γκομενα και μάλιστα εισέπραξε και την"ταρίφα"...κανονική βιζιτα δηλαδή...κι αμα δε βρήκε κι άλλη να του κάνει τα γούστα την ξανάδέχτηκε πίσω...άρα δε τα βάζουμε με τη μιχαλιδα...αλλα με το μαλακά.
Απο την άλλη πλευρά τοσον καιρο δεν πήρα θέση στο θέμα αλλα προσωπικά θεωρώ το Φερρερα πολυ μεγαλύτερο προδωτη Η αποχώρηση του Αιμιλιου με ίδιο και χειρότερο τροπο συνοδεύτηκε απο ολική καταστροφή της ομάδας και άμεση κατρακύλα...αλλα όταν επέστρεψε στη Β σαν σωτήρας δεν θυμάμαι πολλούς αντιχταποδικους να ρίχνουν το ανάλογο κράξιμο...!!! Ας συμβιβαστούμε με την ιδέα Παύλου όσο αυτός μένεις και να αφήσουμε τη γκρίνια και τη φαγωμάρα γιατι η γκρίνια φέρνει φτώχια...
Σε καμία περίπτωση ο βλάκας δεν πήρε το ΟΚ του μπαρμπα-Τάσου για να φύγει. Μην κάθεσαι και πιστεύεις ό,τι διαβάζεις. Και γι' αυτό που σου λέω, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
Σε καμία περίπτωση ο βλάκας δεν πήρε το ΟΚ του μπαρμπα-Τάσου για να φύγει. Μην κάθεσαι και πιστεύεις ό,τι διαβάζεις. Και γι' αυτό που σου λέω, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
Ο μπάρμπα-Τασος και όλοι οι προκατοχοι ολα αυτα τα χρόνια ότι για τον ΠΑΟΚ είμαστε ανοιχτό...σπίτι... Οποτε θέλει ανοίγει την πόρτα-σαν στο σπίτι του-γ@μ@ει και φεύγει!!!!
Ο Αιμίλιος δεν είπε ποτέ ότι είναι πάοκ και ότι μας πουλάει για την ομάδα της καρδιάς του. Αυτό νομίζω απαντά την απορία σου.
Δεν έχω πρόβλημα με τους επαγγελματίες. Οι πόρνες επαγγελματίες είναι και καλά κάνουν. Έχω πρόβλημα με τις"καθωσπρέπει" κυρίες, που ψάχνουν ευκαιρία για να τον φάνε και δεν παραδέχονται αυτό που κάνουν. Ας το παραδεχτεί τουλάχιστον. Αλλά ούτε αυτό θα το κάνει. Δεν έχει τα κότσια.
Έχω πρόβλημα με τις"καθωσπρέπει" κυρίες, που ψάχνουν ευκαιρία για να τον φάνε και δεν παραδέχονται αυτό που κάνουν. .
καλα ρε κατερινα στον οξυζενε μεσα ζεις ; φαντασου τις (και τους) καθωσπρεπει να δηλωναν τις σεξοπαρανομιες τους. θα επαιρνε το κομμα των κερατουκληδων 63,8%.
με τους παρανομους και τους κυνηγημενους ειμαστε βρε.
Το περίμενα το σχόλιό σου. Τελικά εσύ ξέρεις πολλά. Βέβαια, το θέμα δεν είναι πόσα ξέρεις, αλλά τα πόσα λές και σε ποιους
Αφήστε λοιπόν εμένα να ζήσω μέσα στο οξυζενέ. Μια χαρά είναι εδώ. Νοιώθω προσβεβλημένη και αηδιασμένη από τον συγκεκριμένο τύπο και δε μπορεί κανείς να μου αλλάξει τη γνώμη. Αυτή είναι η άποψή μου, αμερόληπτα, αχρημάτιστα και εντελώς ανιδιοτελώς. Δεν τον εκτιμώ ούτε σαν προπονητή, ούτε σαν άνθρωπο. Και, επιτέλους, δε μπορώ να καταλάβω τί ζόρι τραβάτε ορσμένοι με το να έχω διαφορετική άποψη από τη δική σας.
Αυτο ακριβος ειναι το προβλημα κατερινα,οτι δεν καταλαβες οτι ορισμενοι μπορει να μην εχουμε διαφορετικη αποψη απο εσενα απλως βλεπουμε τα πραγματα πιο στρογγυλα.Η ομαδα μας παιζει μπαλαρα και γουσταρουμε.............
Καλά κάνετε. Εγώ συμφώνησα με το centi και έφερα ένα δικό μου παράδειγμα. Εσύ σχολίασες την άποψή μου. Αν δε σου αρέσει, μπορείς να προσπεράσεις. Αλλά όσο σχολιάζεις τα όσα γράφω, θα απαντάω. Δεν σχολίασα την άποψή σου, απλά έκανα μια διευκρίνιση σχετικά με το αν η ΠΑΕ έδωσε το οκ στον βλάκα.
Την άποψή σου μια χαρά τη δέχτηκα, για αυτό, σε παρακαλώ, μη στρεβλώνεις την αλήθεια.
Το περίμενα το σχόλιό σου. Τελικά εσύ ξέρεις πολλά. Βέβαια, το θέμα δεν είναι πόσα ξέρεις, αλλά τα πόσα λές και σε ποιους
Αφήστε λοιπόν εμένα να ζήσω μέσα στο οξυζενέ. Μια χαρά είναι εδώ. Νοιώθω προσβεβλημένη και αηδιασμένη από τον συγκεκριμένο τύπο και δε μπορεί κανείς να μου αλλάξει τη γνώμη. Αυτή είναι η άποψή μου, αμερόληπτα, αχρημάτιστα και εντελώς ανιδιοτελώς. Δεν τον εκτιμώ ούτε σαν προπονητή, ούτε σαν άνθρωπο. Και, επιτέλους, δε μπορώ να καταλάβω τί ζόρι τραβάτε ορσμένοι με το να έχω διαφορετική άποψη από τη δική σας.
το ζορι μου ειναι οτι δε ...θυμαμαι καλα. περα ομως απο την πλακα που βλεπω να την παιρνεις στα σοβαρα, εχεις καθε δικαιωμα να λες τη γνωμη σου και βεβαια δε σε μεμφεται κανεις γι αυτο. θα σου συνιστουσα σαν μεγαλυτερος , να το δεις πιο χαλαρα. εδω μεσα εχει σαταναδες που θα γινεις γραφικη αν ασχοληθεις σοβαρα μαζι τους. το ποδοσφαιρο ειναι το πιο ασημαντο απο τα σημαντικα πραγματα στη ζωη μας.