Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΨΑΡΙΕΣ Κυρ 30 Μάης 2010, 12:20 am
karafatme έγραψε:
cappo έγραψε:
...καλη η προσπαθεια Προεδρε...μην σταματας...
ενώ εσύ κύριε cappo (της οικογένειας Corleone) , ο Μοντεζούμα των PANTHRAKISTAS .... πήγες να ψαρέψεις γνώμες σε "ρηχά" νερά από την άλλη όχθη .... ναι ξέρω μας έφαγες στην μάπα και μας βαρέθηκες καθε μερα ... καθε μέρα .... να ξερεις "ξενερώσαμε" από δω μεριά .... σε μεγάλο βαθμό
την μπηχτή την αγνόησες ή εκανες τηλεφωνικό γκάλοπ στους υπόλοιπους συναδαιτημόνες του gruppo εδώ μέσα.... και δεν χρειάζονταν να τους ρωτήσεις την γνώμη ?
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΨΑΡΙΕΣ Κυρ 30 Μάης 2010, 12:29 am
karafatme έγραψε:
karafatme έγραψε:
cappo έγραψε:
...καλη η προσπαθεια Προεδρε...μην σταματας...
ενώ εσύ κύριε cappo (της οικογένειας Corleone) , ο Μοντεζούμα των PANTHRAKISTAS .... πήγες να ψαρέψεις γνώμες σε "ρηχά" νερά από την άλλη όχθη .... ναι ξέρω μας έφαγες στην μάπα και μας βαρέθηκες καθε μερα ... καθε μέρα .... να ξερεις "ξενερώσαμε" από δω μεριά .... σε μεγάλο βαθμό
την μπηχτή την αγνόησες ή εκανες τηλεφωνικό γκάλοπ στους υπόλοιπους συναδαιτημόνες του gruppo εδώ μέσα.... και δεν χρειάζονταν να τους ρωτήσεις την γνώμη ?
ΥΓ ... ταβερνίζιον ήμουν
...........
Tην... ποια ? τελικα ζεις με τις "συνομωσιες"...δεν μπορω να σε καταλαβω,τι εννοεις ακριβως...τι να εκλαβω σαν μπηχτη και τι να απαντησω,οταν απο τα παραπανω που παραθετεις... den katalaveni........μηπως μιλαει η tavernizion .......?
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΨΑΡΙΕΣ Κυρ 30 Μάης 2010, 1:24 am
σας παρακαλώ ptolemais, andia .... επειδή δεν γίνομαι αντιληπτος ... μπορείτε να κάνετε μια μετάφραση από τα ελληνικά στα ...ελληνικά
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΨΑΡΙΕΣ Κυρ 30 Μάης 2010, 1:31 am
ο starsailor δεν το πιασε .... το πιασε όμως ο ουλαμαγός .... γι αυτό και γω το έγραψα εδώ για να έιναι στην κοινή θέα και όχι πίσω από φερετζέ ....
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΨΑΡΙΕΣ Κυρ 30 Μάης 2010, 10:02 am
Παρε μια καλημερα να πορευεσαι.... ...η πρεμουρα σου ανεξηγητη......οι δαιμονες σε φαση ντερμπυ κορυφης ...το εγω σου,μεγαλυτερο απο το μυαλο σου(ορα κοκκινιλες...σαν amber alert, μην τυχον υπαρξει καποιος και δεν παρει μυρωδια..........Υ.Γ. ...υπαρχουν φορες που καποιος δε θελει να καταλαβει...σε μια απο αυτες εμπιπτω κι εγω..............................
....καλημερα ξανα και ειλικρινα..................
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΨΑΡΙΕΣ Κυρ 30 Μάης 2010, 10:42 am
Λυπάμαι άλλα για προσωπικούς λόγους (χοντρή φλασιά) δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω, από την Πέμπτη τι παίζει στην παρέα.
Δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι σε κανένα δεν απαγορεύεται να μπει ή να βγει από το forum.
Για το να μπει κάποιος τέθηκε ένας απλός περιορισμός.
Γιατί δεν είμαστε forum ιδεών . Θέλουμε να είμαστε Οπαδικό του Πανθρακικού.
Γιατί όλοι όσοι το ξεκινάμε γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Μας ενδιαφέρει και όσοι θα μπουν στο forum σε κάποια στιγμή να γίνουν γνωστοί και φίλοι.
Γιατί πίσω από κάθε post υπάρχει και μια προσωπική (Επώνυμη) γνώμη. Ακούγεται κάθε γνώμη. Είναι εύκολο όμως να φωνάζεις και να βρίζεις κρυμμένος πίσω από το πληκτρολόγιο. Άλλωστε υπάρχει και άλλο forum να φιλοξενεί και ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ και όλοι το διαβάζουμε.
Το να βγει κανείς δεν ξέρω αν ποτέ τέθηκε σαν θέμα.
Xθες βραδυ,ημουνα μεταξυ πανηγυριου,πιτσιρικιου και κλεφτικων ματιων εδω μεσα. Kabano,cappo,θα ενημερωθειτε ατα ενδοτερα topics,για τα τεκταινομενα των ημερων... Cappo,επιπληξη κι απο μενα,οταν βρω χρονο ή στα ενδοτερα,ή με pm.
Εγώ μπάν(ι)αρα έναν σήμερα. Τον σκύλο μου και έγινε κούκλος. Αντρέα αύριο το ψυγείο θα είναι στη θέση του πιστεύω. Εκτός και αν το έκανε ...χορηγία τύπου Μαντέλη ο Βάιος στον Τζέφρυ. Καλό βράδυ και να σκεπάζεστε.
Τωρα λοιπον, μετα την καταλυτικη παρεμβαση του Προεδρου(ενας ειναι ο Προεδρος...) μπορουμε να παμε για υπνο ...εχοντας καταπραυνει την αγωνια μας βεβαια,για το ποτε θα κανει μπαν(ι)αρισμα τον σκυλο του...σε καλο δρομο παντα Προεδρε...μην σταματας.......................
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΨΑΡΙΕΣ Δευ 31 Μάης 2010, 12:33 am
cappo έγραψε:
Τωρα λοιπον, μετα την καταλυτικη παρεμβαση του Προεδρου(ενας ειναι ο Προεδρος...) μπορουμε να παμε για υπνο ...εχοντας καταπραυνει την αγωνια μας βεβαια,για το ποτε θα κανει μπαν(ι)αρισμα τον σκυλο του...σε καλο δρομο παντα Προεδρε...μην σταματας.......................
Την ανακοίνωση του Προέδρου (το Π κεφαλαίο) ομως για το ψυγείο; γιατί δεν την επικροτείς; εκτός απο το ψάρεμα έκανε και κάτι... Υ.Γ. Τόσες μέρες κολλάμε το Πρόεδρο (το Π κεφαλαίο) γράψτε εσείς απέναντι οι κλειστοφιβικοί και μή ότι μαλώνουμε και ξεφτιλιζόμαστε πάλι.
ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ. άντε και να κάνουμε και καμμία μάζωξη στη λέσχη αυτές τις ημέρες.
Τι έγινε ρε παιδιά μπάναρε κανείς κανένα εδώ μέσα γιατί εγώ που είμαι και ο μόνος που μπορώ να μπανάρω δεν το έκανα άρα η ζωή συνεχίζεται....... Και πριν απο δύο εβδομάδες πάλι το ίδιο διάβασα και πάλι κανένα δεν μπάναρα τι συκοφαντία είναι αυτή; ζηλεύτε την αρμονία του φόρουμ; δεν πειράζει είπαμε εμείς οι παππούδες μπορούμε να κάνουμε πολλά με την δύναμη του μυαλού όχι των χεριών......
Δηλαδή αυτά που έγραψε και τα έσβησε μόνος του δεν ήτανε βρισιές;
O Προεδρος...(ενας ειναι ο Προεδρος)...λιγο πριν αποχωριστει το κατοικιδιο του, χθες αργα το απογευμα και παρευρεθει στην συσκεψη της επιτροπης με θεμα "Μπυρα,Πιτσα...Μουντιαλ"..................
Παρε την ταινια BORAT και θα καταλαβεις....(πραγματικα γεγονοτα)... Πολλοι απο τους μοσχαναθρεμενους ψευτοσυντηρητικους αμερικανους που πεσαν "θυματα" του τον ψοφησαν στις μυνησεις...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptolemais στις Σαβ 19 Ιουν 2010, 5:59 pm, 1 φορά