Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
41 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 41 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

ποιον θέλουμε για προπονητή
τον ΜΑΣΤΟΡΑ
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 I_vote_lcap76%Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 I_vote_rcap
 76% [ 64 ]
ή κάποιον ΚΑΣΤΟΡΑ
Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 I_vote_lcap24%Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 I_vote_rcap
 24% [ 20 ]
Σύνολο Ψήφων : 84

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΚυρ 29 Ιουλ 2012, 1:10 am

Απο φέτος ο ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ παιζειι σεντερ μπακ.
Ωχ ωχ,έχει πολυ ψωμί το πράμα....Δεν είναι δυνατόν να μη μας
βγει αυτός ο παίχτης.Θα του στέλνω φουλ θετική ενέργεια....ήδη
τον νιώθω αδερφό μου....Σερφαν αντερφο Ιωσηφ τέλει γκολ κεφάλι,
κόρνερ Λουτσερο Τούμπα.

Ενταφντα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΚυρ 29 Ιουλ 2012, 2:32 am

ετσι μπραβο ρε ιωσηφ, γερα . μη φας, θα σφαξουμε ...αεροπλανο.
wild rose
wild rose

Αριθμός μηνυμάτων : 1159

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΚυρ 29 Ιουλ 2012, 10:40 am

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Ptolemarhos

το transfermarkt.de τον πέρασε ήδη στον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ και με το σωστό nickname

YΓ .... κιρκμάς μου φαίνεται ...... όνομα Σοφιανός !!!
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΚυρ 29 Ιουλ 2012, 12:54 pm

13/11/2011

Μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Σοφιάν Σερφά, με τον κεντρικό αμυντικό των «πρασίνων» να εκφράζει την πίστη του για κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Μας έκανε οικογένεια ο Λάρκου».
Αναλυτικά η συνέντευξη όπως δημοσιεύτηκε στο www.omonoianews.com:

Σοφιάν, πώς προφέρεται τελικά το επίθετο σου; Σερφά;

Επιτέλους! Είσαι ο πρώτος που προφέρει το επίθετο μου σωστά! (σ.σ. το προφέραμε Shερφά) Άλλοι με λένε Σερφά άλλοι Σεφρά, το επίθετο μου όμως είναι Shερφά! Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είπα τους συμπαίκτες μου να με φωνάζουν Σοφιάν, αλλά με φωνάζουν Σόφι για συντομία αλλά και με το παρατσούκλι που μου κόλλησαν τελευταίως.

Πρόλαβες να έχεις παρατσούκλι;

Ναι φίλε, άσε. Με λένε killer, επειδή βγαίνω πολύ δυνατά στον αντίπαλο.(γέλια)

Γεννήθηκες και μεγάλωσες στο Τουλούζ, στη Γαλλία, αλλά από Αλγερινούς γονείς. Νιώθεις περισσότερο Γάλλος ή Αλγερινός;

Μισό-μισό. Μεγάλωσα στη Γαλλία, όλη μου τη ζωή έζησα εκεί αλλά ταυτόχρονα, δεν ξέχασα από που προέρχομαι. Με την οικογένεια μου πάμε συχνά στην Αλγερία, έχουμε συγγενείς εκεί, ο θείος μου, τα ξαδέρφια μου, ο παππούς μου είναι όλοι στην Αλγερία και την νιώθω ακόμα πατρίδα μου. Ίσως να νιώθω λίγο περισσότερο Γάλλος γιατί γεννήθηκα στη Γαλλία, πήγα σχολείο στη Γαλλία, μιλάω Γαλλικά. Έχω όμως αλγερινό αίμα.

Πώς ήταν να μεγαλώνεις στη Γαλλία;

Διαφορετικά! Σίγουρα πολύ διαφορετικά από ότι εδώ. Είναι πιο αυστηρή η ζωή, είναι περισσότερο το στρες και σίγουρα είναι περισσότερο το κρύο (γέλια)!

Να υποθέσω ότι σου αρέσουν οι ψηλές θερμοκρασίες;

Οπωσδήποτε! Μου αρέσει πολύ εδώ κατακρίβειαν ο καιρός είναι υπέροχος, ο ήλιος καταπληκτικός! Ο καιρός είναι πολύ σημαντικός στη ψυχολογία.

Σε έχει ακολουθήσει η οικογένεια σου εδώ; Ξέρω πως έχεις αδερφό στην Ισπανία..

Όχι, δεν έχω οικογένεια. Αλλά πρόλαβα και έκανα κάποιους φίλους. Κάποιοι από αυτούς είναι ποδοσφαιριστές και αγωνίζονται στην Σαλαμίνα, την Άχνα και την Ομόνοια Αραδίππου. Φυσικά έχω και φίλους από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αλήθεια, πώς αντέδρασε η οικογένεια σου όταν τους είπες πως παίρνεις μεταγραφή στη Κύπρο;

Για να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζαν πολλά για τη Κύπρο. Ο κόσμος στη Γαλλία θεωρεί πως Κύπρος και Ελλάδα είναι πάνω κάτω το ίδιο. Τους είπα πως θα πάω να δω πρώτα πως είναι τα πράγματα στη Κύπρο και μου είπαν ότι θα στηρίξουν την απόφαση μου.

Είσαι ικανοποιημένος με την επιλογή σου να έρθεις;

Ναι αυτή τη στιγμή είμαι ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που συνάντησα στη Κύπρο και ειδικά την ΟΜΟΝΟΙΑ.

*Η φωτογραφία είναι από το www.omonoianews.com

«Στην Γαλλία το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο γρήγορο, πολύ πιο δυνατό»

Πώς σου φαίνεται το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου;

Θα είμαι ειλικρινής και πάλι. Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές. Παίξαμε εναντίων της Ντεν Χάαγκ και της Σάλτζμπουργκ, μετά το Σούπερ Καπ με το Αποέλ. Τρεις πολύ καλές ομάδες, που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο όπως εμείς. Μετά όμως όταν ξεκίνησε το κυπριακό πρωτάθλημα, έμεινα λίγο έκπληκτος. Διαπίστωσα ότι υπάρχουν ομάδες που δεν βοηθούν να παικτεί ποδόσφαιρο. Κλείνονται πίσω και προσπαθούν απλά να αμυνθούν. Υπάρχουν όμως και ομάδες με καλό επίπεδο. Η Α.Ε.Κ. και ο Απόλλων για παράδειγμα, έπαιξαν ανοικτά και έδειξαν να είναι καλές ομάδες. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω της απόστασης μεταξύ των ομάδων, κάποιες είναι αναγκασμένες να παίξουν αντιποδόσφαιρο. Στη Γαλλία δεν είναι έτσι. Στη Γαλλία ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο παίζοντας ποδόσφαιρο. Είναι μικρές οι διαφορές, βλέπετε πέρσι πρωταθλήτρια ήταν η Λιλ, φέτος θα κτυπήσουν τον τίτλο αρκετές ομάδες.

Από τα όσα είδες ως τώρα, ποιοι παίκτες σε εντυπωσίασαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ και ποιοι από τις άλλες ομάδες;

Θα μιλήσω μόνο για την ομάδα μου, γιατί δεν ξέρω καλά τις άλλες ομάδες. Έχουμε 22-23 εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει ανά πάσα στιγμή. Προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν παίκτης ο Λέο, ο Κασέκε και ο Γιουβάλ! Είναι και οι 3 πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους.

Αναφέρεις κυρίως αμυντικογενείς παίκτες...

Ναι, γενικά μου αρέσουν οι συνεπείς αμυντικοί. Μου αρέσουν οι παίκτες που θυσιάζουν τον εαυτό τους για την ομάδα και συνήθως αυτοί που το κάνουν είναι αμυντικοί. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Φυσικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όλοι θυσιάζονται για την ομάδα όχι μόνο οι αμυντικοί.

Θεωρείς πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να παίξει στη Ligue 1 με τα όσα είδες ως τώρα;

Δύσκολη ερώτηση, όχι γιατί δεν έχει τους παίκτες και τη ποιότητα αλλά γιατί είναι πολύ διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού. Στη Γαλλία το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο γρήγορο και πολύ πιο δυνατό, πιο αθλητικό. Εδώ είναι πιο τεχνικό. Νομίζω θα ήταν ωραίο μια μέρα να παίξουμε ένα φιλικό με μια γαλλική ομάδα, ή ακόμα καλύτερα του χρόνου να αντιμετωπίσουμε μια σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Δεν φαντάζεσαι πόσο θα το θέλαμε αυτό...

Το καταλαβαίνω... Αλλά το ίδιο αισθάνομαι και εγώ. Για αυτό ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για την Ευρώπη και για να κερδίσω τίτλους! Όποιον ρωτήσω στην ομάδα μου λέει έχω τόσα πρωταθλήματα, τόσα κύπελλα και η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω! Θέλω τίτλους και Ευρώπη!

Ο Σοφιάν Σερφά γιατί δεν έπαιξε ποτέ στη Ligue 1; Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή σου, από τον Ερμή όπου δοκιμάστηκες έλεγαν ότι «η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το λαχείο». Από τη Γαλλία που κάναμε κάποια τηλεφωνήματα μας είπαν «μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σπουδαίο για την ΟΜΟΝΟΙΑ». Στη Ligue 2 έκανες κάποια εξαιρετικά παιχνίδια. Τελικά γιατί δεν έπαιξες;

Όντως, έπαιξα πολλά παιχνίδια στη Ligue 2, είχα γεμάτες σαιζόν και προερχόμουν από μια εξαιρετική ακαδημία, αυτήν της Μονακό. Ήμουν στο ρόστερ της ομάδας το 2004, όταν η Μονακό έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανα προπόνηση με πραγματικά πολύ σπουδαίους παίκτες. Δεν ξέρω... Μετά την πρώτη μου χρονιά στη Ρεμς, που όλοι έλεγαν πως θα κάνω το άλμα, είχα ένα τραυματισμό προς το τέλος και έπαιξε αρνητικό ρόλο.Πολλές φορές είναι και οι συγκυρίες που δεν σε αφήνουν να κάνεις το έξτρα βήμα, ίσως να έκανα και κάποιες λάθος επιλογές. Ξέρεις τί όμως; Δεν μετανιώνω για τίποτα! Μπορεί να πήγαινα σε ομάδα της Ligue 1 και να μην μου καθόταν το κλίμα, να μην έπαιζα και να χανόμουν. Τώρα είμαι εδώ, σε μια ομάδα που με γεμίζει και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω τίτλους και με λίγη τύχη να παίξω σε όμιλο με την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

«Ο Λάρκου μας έκανε οικογένεια»

Πώς προέκυψε η μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ; Ήξερες κάτι για την ομάδα;

Δεν ήξερα πολλά. Στη Γαλλία δεν ξέρουμε πολλά για το κυπριακό ποδόσφαιρο, ελπίζω όμως να την κάνουμε γνωστή. Ρώτησα και έμαθα κάποια πράγματα, αλλά ήθελα να έρθω να δω όμως γιατί οι ανθρώποι της μου φέρθηκαν καλά. . Έτσι ήρθα, είδα τις εγκαταστάσεις, μίλησα με τον προπονητή. Ρώτησα τον Ερίκ (σ.σ. ο γιατρός του Camp8) και μου είπε τα καλύτερα, μου είπε έλα, είναι ένα επαγγελματικό κλαμπ, θα κτυπάς τίτλους, θα παίξεις Ευρώπη. Ο Ερίκ με επηρέασε θετικά και πήρα την απόφαση.

Σου εξήγησαν το ιστορικό υπόβαθρο της ομάδας;

Μου είπαν κάποια πράγματα ναι. Κατάλαβα ότι το ποδόσφαιρο εδώ είναι πολιτικοποιημένο και μου φάνηκε παράξενο. Στη Γαλλία το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και η πολιτική πολιτική.

Για την κόντρα με το ΑΠΟΕΛ τι σου είπαν;

Άκουσα αρκετά, αλλά νομίζω περισσότερο ένιωσα την κόντρα στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ. Είναι μοναδικό αυτό που έζησα στο ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ.

Εν πάση περιπτώσει, πίσω στα της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από αρκετό καιρό, συμπεριφέρεται σαν ομάδα. Αγωνίζεστε σαν ομάδα, πανηγυρίζετε σαν ομάδα. Το γεγονός αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς ή είναι απλά το καλό κλίμα των αποδυτηρίων που μεταφέρεται στο γήπεδο;

Νομίζω το κυριότερο είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Γενικά όλοι στην ομάδα είναι καλά παιδιά, δεν υπάρχει κάποιος που να το παίζει υπεράνω. Είναι σημαντικό όμως, αυτό που κάνει ο προπονητής και το τεχνικό τημ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να φέρνουν τους παίκτες πιο κοντά και να δημιουργούν ομαδικό πνεύμα. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και για να θέλω εγώ να θυσιαστώ για χάριν του συνόλου πρέπει να εκτιμώ τους συμποδοσφαιριστές μου και να αντιλαμβάνομαι ότι αγωνιζόμαστε για ένα κοινό σκοπό. Είμαστε οικογένεια και στην οικογένεια πρέπει να είσαι έτοιμος να πεθάνεις για τον δίπλα σου. Ο Λάρκου κατάφερε να το περάσει αυτό στους παίκτες και μας βγαίνει στο γήπεδο.

Είναι δηλαδή θετικό που η ομάδα δεν έχει «αστέρια»;

Αυτό που έχει καταφέρει ο προπονητής είναι να μην ξεχωρίζει κανένας μόνο λόγω ονόματος. Είμαστε 22-23 παίκτες και ξέρουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε. Κανείς δεν είναι το αστέρι της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το αστέρι. Κανείς δεν μπορεί να πει «οκ εγώ παίζω ότι και αν γίνει», κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Πάντως, αυτό το βλέπουμε και στη θέση που αγωνίζεσαι. Μέχρι στιγμής έχετε πάρει αγωνιστικά λεπτά και οι 4 (Σερφά, Καρυπίδης, Μπουθόν, Αλαμπί) και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Τι πιστεύεις για τους συμπαίκτες σου; Ο ανταγωνισμός είναι καλός;

Έχω πολύ καλή σχέση και συνεννόηση με τον Καρυπίδη μέσα και έξω από το γήπεδο, πράγμα φυσιολογικό αφού παίξαμε αρκετά μαζί. Την ίδια στιγμή ο Ιάγο είναι ο συγκάτοικος μου στο ξενοδοχείο και είναι πολύ καλός φίλος μου, ενώ ο Ράσκο (Αλαμπί) είναι ο συμποδοσφαιριστής με τον οποίο κάνω περισσότερη παρέα εκτός γηπέδου. Οι τέσσερις μας έχουμε εξαιρετική σχέση και το πρώτο που θέλουμε είναι να κερδίζει η ομάδα. Τώρα για τον ανταγωνισμό, στην αρχή του πρωταθλήματος έπαιζε ο Ιάγο, μετά μπήκα στην εντεκάδα εγώ, είναι πολύ πιθανόν στην πορεία στην εντεκάδα να βρεθεί και ο Αλαμπί, έπαιξε άλλωστε και στην Ευρώπη. Είναι μακρύς ο δρόμος και είναι πολύ θετικό που έχουμε 4 κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να βοηθήσουν. Οπωσδήποτε θέλουμε όλοι να παίζουμε, ποδοσφαιριστές είμαστε. Το σημαντικό είναι να έχουμε όλοι ένα κοινό στόχο και να καταλαβαίνουμε ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και στην Σιατορού είχαμε 4 δυνατούς κεντρικούς αμυντικούς και αυτό ήταν που μας βοήθησε να έχουμε καλή σαιζόν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει δεχτεί γκολ από αντίπαλο από τη δεύτερη αγωνιστική και οι αντίπαλοι κάνουν φάσεις με το σταγονόμετρο. Αυτό συμβαίνει λόγω της αμυντικής τετράδας ή λόγω της συνολικής λειτουργίας της ομάδας;

Ο περισσότερος κόσμος νομίζει πως όταν δεν δέχεσαι γκολ είναι λόγω της άμυνας, ενώ όταν δέχεσαι φταίνε οι αμυντικοί. Δεν είναι έτσι όμως. Αμυνόμαστε και οι 11 παίκτες. Δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση, ο κόουτς δίνει μεγάλη έμφαση στην τακτική όταν αμυνόμαστε και κυρίως στο πρέσιγκ όλη της ομάδας όταν χάνεται η μπάλα. Είναι όλη η ομάδα που το κατάφερε.

Γενικά ποια είναι η άποψη σου για τον τρόπο που παίζει η ομάδα;

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι κάναμε μερικά πολύ καλά παιχνίδια και δεν είναι πάντα εύκολο αυτό. Οι περισσότερες ομάδες κλείνονται πίσω και δεν σε αφήνουν να παίξεις ποδόσφαιρο. Είμαστε όμως υπομονετικοί και βρίσκουμε τις λύσεις, ενώ διατηρούμε την οργάνωση μας. Όταν οι ομάδες έρχονται για να παίξουν ποδόσφαιρο, όπως για παράδειγμα η Α.Ε.Κ. Λάρνακας, τότε νομίζω πως κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια.

Για τον προπονητή σου τι έχεις να πεις;

(γέλια) Πολύ δύσκολη ερώτηση να κάνεις σε ποδοσφαιριστή! Θα επαναλάβω απλά ότι κατάφερε να μας κάνει οικογένεια και να δώσει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάρει το πρωτάθλημα;

Ναι, πιστεύω πως μπορούμε. Το θέλουμε πολύ, έχουμε 23 ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ανεξάρτητα από τα διαιτητικά λάθη»

Πόσο επηρεάζεται ένας ποδοσφαιριστής από ένα κακό διαιτητή;

Οπωσδήποτε είναι δύσκολο να παλεύεις και ένα λάθος να καταστρέφει την προσπάθεια. Πρέπει να σεβόμαστε τους διαιτητές και να δεχόμαστε τις αποφάσεις τους, στο κάτω κάτω δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αν μείνουμε σαν ποδοσφαιριστές να σκεφτόμαστε το λάθος, θα χάσουμε το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να χάνεις παιχνίδια από λάθη, αλλά τα λάθη γίνονται για όλους...

Το πρόβλημα είναι ότι τα λάθη συνήθως γίνονται εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ... Πίσω από αυτό βρίσκεται σε κάποιο βαθμό και το πολιτικό κομμάτι που λέγαμε προηγουμένους.

Ακούω διάφορα, δεν είμαι συνηθισμένος όμως σε τέτοια πράγματα. Μέχρι στιγμής έγιναν λάθη, μεγάλο λάθος ήταν μόνο εκείνο με τη Δερύνεια όταν απέβαλαν τον Εφραίμ. Είχα εκνευριστεί πολύ με εκείνο, αλλά δεν παίζω πρώτη φορά μπάλα, είμαι επαγγελματίας και πρέπει να μένω συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Δεν θέλω να πιστέψω πως κάνουν εσκεμμένα τα λάθη εναντίων μας αν και ακούω διάφορα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Οι οπαδοί θεωρούν πως τα λάθη γίνονται εσκεμμένα, όπως και κάποιες άλλες αποφάσεις των σωμάτων της Κ.Ο.Π. για αυτό κάνουν αποχή για τα εκτός. Πώς νιώθεις για αυτό;

Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό. Οι οπαδοί μας είναι καταπληκτικοί και τους έχουμε ανάγκη. Πραγματικά όταν παίζουμε στο Γ.Σ.Π. παίζουμε με 12 παίκτες, τραγουδάνε συνεχώς μας στηρίζουν, μας σπρώχνουν. Για να πάρουν όμως αυτή την απόφαση, έχουν τους λόγους τους και τους σέβομαι. Πρέπει να παίζουμε, να κερδίζουμε μέχρι να επιστρέψουν. Χάνουμε και εμείς από την αποχή τους γιατί είναι απίστευτοι, αλλά καταλαβαίνουμε.

Μικρά και ενδιαφέροντα και... ΟΜΟΝΟΙΑ όπως Μαρσέιγ

Αγαπημένη ομάδα στον κόσμο: Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ
Παίκτης πρότυπο: Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Δεν νομίζω πως έχω κάποιον. Μου αρέσει πολύ ο Βίντιτς, ο Πέπε, ο Πικέ.
Αγαπημένος παίκτης: Μπενζεμά
Αγαπημένη κουζίνα: Η γαλλική. Μου λείπει πολύ!
Αγαπημένο αυτοκίνητο: Δεν με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα τα αυτοκίνητα.
Αγαπημένη ταινία: Αρκετές γαλλικές και το Ocean’s 11.
Αγαπημένη/ος ηθοποιός: Jessica Alba, αλλά όχι τόσο για τις ικανότητες της στην υποκριτική! (Γέλια) Σαν ηθοποιοί μου αρέσουν ο George Clooney και η Angelina Jolie.
Αγαπημένο μέρος στον κόσμο: Δεν ξέρω... Μου αρέσει πολύ η Κύπρος!!
Ομάδα στην Γαλλία: Δεν νομίζω πως έχω κάποια. Συμπαθώ περισσότερο την Monaco γιατί πέρασα 6 χρόνια εκεί.
Omonoianews.com: Εδώ μας τα χαλάς! Στη Γαλλία στηρίζουμε Marseille!
Σερφά: Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει! Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μου θύμιζε πολύ έντονα τη Marseille, δεν ξέρω γιατί ήταν η ατμόσφαιρα γενικά! Το γήπεδο μοιάζει με το Vélodrome και ο κόσμος της ομάδας είναι απλός, λαϊκός αλλά πραγματικά τρελός με την ομάδα του ακριβώς όπως της Marseille! Μετά με επισκέφθηκε ο κολλητός μου από Γαλλία που είναι οπαδός της Olympique και μετά το ματς με τον Απόλλωνα μου είπε «Φίλε η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι Marseille»! Τώρα μου λέτε κι εσείς το ίδιο!

ΥΓ."Θελω τιτλους και Ευρωπη".....κι εγκω αντερφο shερφαν.....τα ιντια τέλω.....παρ'αυτα.....

ΠΑΝΘΡΑΞ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΚυρ 29 Ιουλ 2012, 1:23 pm

[img]Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 99900031 [/img]

ΘΕΛΩ JESSICA ALBA επισης......για κουβαδακια στην αμμο.....αντερφο shερφαν...
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΚυρ 29 Ιουλ 2012, 11:15 pm

ενα φορ ρε παιδια , ενα σεντερ φορ.

ko69

Αριθμός μηνυμάτων : 172

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΔευ 30 Ιουλ 2012, 12:16 am

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 955913
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΔευ 30 Ιουλ 2012, 1:05 pm

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΒΙΤΣ

Τελειώνει του Σερφά

Εντός της ημέρας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Σοφιάν Σερφά, για τον οποίο σας γράψαμε.

Οι διοικούντες τον Πανθρακικό θα έχουν τις τελικές συζητήσεις με την Ομόνοια, ώστε να πετύχουν τον δανεισμό του 28χρονου Γαλλοαλγερινού στόπερ.

Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ο Αντίλοβιτς, ώστε ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», οι οποίοι θα κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ, αμυντικού μέσου και φορ.

Στα της προετοιμασίας, ο Σάββας Παντελίδης προπόνησε χθες το πρωί τους παίκτες του. Τέλος, το αναβληθέν φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθεί τελικά αύριο στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης (6.45 μ.μ.)
sentragoal.gr
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΔευ 30 Ιουλ 2012, 9:20 pm

[img]Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 0a49785ded8f4bb5ab37c37 [/img]
Θα Σερφά-ρει στην Κομοτηνή
Ο Σοφιάν Σερφά αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθρακικού. Ο 28χρονος Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυντικός καταφθάνει εντός της ημέρας στην Κομοτηνή, προκειμένου να αποκτηθεί ως δανεικός από την Ομόνοια

Ο πρώην παίκτης των Ρέμς, Σεντάν και Σατορο είχε την περασμένη περίοδο 19 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την κυπριακή ομάδα. Στην Κομοτηνή βρίσκεται ηδη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ο 29χρονος Βόσνιος τερματοφύλακας Άντι Αντίλοβιτς

novasports.gr
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΔευ 30 Ιουλ 2012, 9:23 pm

Στο εν τω μεταξυ,εχουμε δεκαρι?ή δεν το πηρα χαμπαρι?

gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 12:54 am

δυο πενταρια ρε ιωσηφ, κανουν δεκα.

ΥΓ. ειδα τον μητρογλου με τον λαπατα στο καγγελο σημερα. cherry
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 8:58 am

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Anti-93

πρώτη φωτογραφία του Αντίλοβιτς (τερματοφύλακα) στα πηγάδια το Σάββατο ... πήγε να δει το φιλικό που δεν έγινε ποτέ

ο μάνατζερ πολύ βαρύς μου φαίνεται ......

φώτο από τον Παρατηρητή
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 9:03 am

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Det_serfa

και η δήλωση του ΣΕΡΦά στο twitter ........ αμα ΣΕΡΦά-ρεις βρίσκεις τα tweet

«Τώρα είναι επίσημο, όπως ξέρετε δεν ήθελα να παίξω σε άλλη κυπριακή ομάδα, εκτός από την Ομόνοια, γι’ αυτό υπέγραψα στην Ελλάδα για τον Πανθρακικό»

«Μόνο για δανεισμό ενός χρόνος, έτσι θα σας δω την επόμενη σεζόν»

KOM-MPAK

Αριθμός μηνυμάτων : 594

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 9:54 am

τσι οι νεαποκτηθεντες εγιναν 9+13 ΠΕΡΣΙΝΟΙ =22 Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 540118 θελουμε ακομη 3 με 4 Ξεκινησαν οι εργασιες αντικαταστασης χλοοταπητα στο ΔΑΚ ετοιμο σε κανα 20ημερο και φυσικα αλεβετερστι φιλικα φετος????
centipede_2_
centipede_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 1621

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 11:53 am

Δελτίο τύπου της 31.07.2012

Η
ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του Βόσνιου τερματοφύλακα ADI
ADILOVIC από την FK SARAJEVO. Ο Βόσνιος τερματοφύλακας την τρέχουσα
αγωνιστική περίοδο (2012-2013) είχε αγωνιστεί και στους 4 αγώνες του
Europa League όπου συμμετείχε η πρώην ομάδα του, έχοντας σημαντική
συμβολή ώστε να προκριθεί στην 3η φάση του Europa League.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στην Κομοτηνή και συμμετέχει με
τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία της ομάδας.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Adi Adilovic γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1983, με την πρώτη του
ομάδα να είναι η Zeljeznicar έως και την αγωνιστική περίοδο 2004-2005.
Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Travnik, Sloboda Tuzla, Inteblock
(Κροατία), Ivancna Gorica (Κροατία), Olimpic, Travnik και Sarajevo.
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 12:19 pm

gerolykos έγραψε:
δυο πενταρια ρε ιωσηφ, κανουν δεκα.

ΥΓ. ειδα τον μητρογλου με τον λαπατα στο καγγελο σημερα. cherry
....

.....τον ειδα κι εγω...δεν ηταν ομως ο Μητρογλου....μελος της Αλ Καϊντα ηταν αυτος που εμοιαζε τον Μητρογλου και παρεδωσε στον Λαπατα..τεχνογνωσια για την καινουργια χρονια στην κερκιδα.... bom cherry ...........
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 4:11 pm

της αλ ηταν αλλα οχι της Κάιντα, της Γκάιντα.

ενα φορ ρε παιδια. afro
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 6:31 pm

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Kourkouti-panathinaikos-prigkipas-sultan-mitroglou

...με αποδειξεις και ονοματα....παρτε τον ........να το μελος της Αλ Καϊντα( που ειναι γνωστος και σαν Αλ Ακαμπ...)και ο οποιος συναντηθηκε σημερα με τον αντικαγκελαριο για θεματα κερκιδας.................

...απο πληροφοριες που διερευσαν,λεγεται πως πηραμε "τεχνολογια" μη ανιχνευσιμη....
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 8:09 pm

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Chefragsp

«Η ομάδα μας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανθρακικό για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Σοφιάν Σερφά, στον ακριτικό σύλλογο. Απομένει και τυπικά η σύναψη συμφωνίας μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της νέας του ομάδας, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. »

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι 31 Ιουλ 2012, 9:31 pm

gerolykos έγραψε:

ενα φορ ρε παιδια. afro

...μια.. άδεια ρε παιδια !...................scratch .......
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤετ 01 Αυγ 2012, 12:10 pm

Ποιος είναι ο Βίκτωρ .... Viktor ..... Victor ...... ????...... που δοκιμάζεται
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤετ 01 Αυγ 2012, 2:08 pm

Bασει συνθεσεων,ή δεκαρακι ειναι,ή κυνηγος.
Βασει φημων,ο περιβοητος Βραζιλιανος.
Βασει ονοματος,ο μικρος ξαδερφος του Μουνιοθ......
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤετ 01 Αυγ 2012, 4:59 pm

Ενίσχυση εξ Ισπανίας για τον Πανθρακικό! Η ομάδα της Κομοτηνής φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον Χαβιέρ Μονσάλβεθ Καράθο, γνωστότερο στην πατρίδα του ως σκέτο… Γιούμα. Ο 26χρονος κεντρικός χαφ (γεννημένος στις 8/10/1985, ύψος 1,77μ.) αγωνιζόταν στη Σαλαμάνκα, με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Στο παρελθόν ο Μαδριλένος άσος είχε αγωνιστεί στη Ράγιο Βαγεκάνο από το 2004 μέχρι το 2011, με εξαίρεση τη σεζόν 2005/06 που έπαιξε στη Φουενλαμπράδα.

.....Γιουμα λοιπον κυριες μου................Γιουμα........

...τωρα,τι να περιμενει κανεις απο ποδοσφαιριστη με ονομα.. Γιουμα,αυτο θα μας το εξηγησει ο ιδιος ο κυριος ..Γιουμα !
Nick the Greek
Nick the Greek

Αριθμός μηνυμάτων : 76

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤετ 01 Αυγ 2012, 6:29 pm

Πως μεταφράζεται το Γιούμα στα ελληνικά; Πίου!!!

Σε 3 χρόνια στην Β' ΙΣΠΑΝΙΑΣ έκανε 24 κουτσά παιχνίδια (1025 λεπτά!)

Σε ένα χρόνο πέρσι στην Γ' ΙΣΠΑΝΙΑΣ έκανε 24 παιχνίδια, έσκισε!!!
http://www.panthracrocs.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012   Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012 - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤετ 01 Αυγ 2012, 6:53 pm

...ελεγα κι εγω,βρε ποιον μου θυμιζει,ποιον μου θυμιζει......να σαι καλα ρε Νικο......ο Πιου ειναι,γαμω το φιλοτιμο μας,γαμω....ακου Γιουμα....αυτος μαλλον πρεπει να πληρωσε τον Πανθρακικο για να παιξει................δεν υπαρχουμε, αν του δωσαμε η σκεφτομαστε να του δωσουμε παραδες.....................ακου Γιουμα.......

..λιγο ελειψε να ηταν.. Πουμα............affraid ..

Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013
» Μεταγραφική καλοκαίρι 2013
» ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011
» ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ Ιανουάριου 2012
» Φιλικά προετοιμασίας καλοκαίρι 2012
Σελίδα 27 από 39Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SuperLeague 2012-13-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | Σπορ | Collectives sports | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις