Πειραιάς, την ώρα που εξελισσόταν η φιέστα του Ολυμπιακού, ΟΛΟΙ ήταν καρωμένοι στους δέκτες τους για να δουν την ομάδα της καρδιάς τους, τον Ολυμπιακό. Όλοι μα όλοι. Όλοι;;;;; Όχι ακριβώς. Στο ΚΕΝΤΡΟ του Πειραιά, στο ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ήταν καρωμένοι στο δέκτη της τηλεόρασης για να ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ: την ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ, αυτή που έχουν μέσα στην καρδιά τους. Μαζεύτηκαν λοιπόν στο στέκι τους (cafe Daily, Ακτή Μουτσοπούλου 24 - δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό, ανάμεσα στη Δροσοπηγή και στο Albatros - ευχαριστούμε για την άδεια του ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ιδιοκτήτη να δούμε τον αγώνα), ενισχύθηκαν και από 2 γκασταρμπάιτερς που λόγω εργασιών βρέθηκαν στην πρωτεύουσα και, ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ τη φιέστα έστω και αν η ομαδάρα μας γνώρισε την ήττα.
Αν και χάσαμε, μου άρεσε η ομάδα μας (εκτός από την αμυντική της λειτουργία). Αλλά θέλω να σταθώ στα παιδιά που γνωρίσαμε, σε αυτό που ζήσαμε εκεί στην ξενιτιά: οι άνθρωποι αυτοί είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ για τις στιγμές που ζήσαμε. Ποιος από εμάς θα έκανε 800+800= 1600 χιλιόμετρα για να δει τα έργα που γίνονται στο ΔΑΚ; ΑΥΤΗ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. Είναι δυνατόν να μην τους λατρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους; Φίλοι μας, σας ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ που υποστηρίζετε την ίδια ομάδα με εμάς.
Συμπεράσματα για τους αναπληρωματικούς έβγαλε στη Λάρισα ο Παντελίδης.
Παρά την ήττα (3-2) από την ΑΕΛ ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Σάββας Παντελίδης είχε κέρδος τα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν μετά από καιρό. Οι «ρεζέρβες», λοιπόν, αν και είχαν καλές και κακές στιγμές, δεδομένης της αποχής έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο ματς της Τετάρτης (09/05) και θα πάρουν νέες ευκαιρίες στον εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής (16/05).