Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 11:23 am
κριμα που ηταν και στο Νοσοκομειο δεν εκανε καλο τσεκ-απ???ΣΕΡΒΙΣ.....
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 11:55 am
Oξεια Εγγονιτιδα.....μη ιασιμη.....
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 12:23 pm
Τον ίδιο τον Κώστα να ρωτήσετε βλάκες θα σας πει. Αφενός δεν αλλάζει η φυσική κατάσταση μονο με την χειραψία, αφετέρου δεν θα γινόταν ποτε λόγος για μηδέν προετοιμασία. Παντού και παντα. Επιστήμονες.
centipede_2_
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 12:25 pm
Ο Βαιρουα βγαίνει ακόμα στο 65, ο Παπ τρέχει ακομα σαν σκύλος και ο Χρήστου τρέχει όσο αντέχει. Καχεχτυκοι.
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 12:44 pm
Φρρρρρρ....φαουλ.Κακεντρεχεις.
centipede_2_
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 12:47 pm
Οχι κάρτα μεσιε. Στο 3 λεπτό είμαστε ακομα.
centipede_2_
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 12:50 pm
Και μιας και το φέρε η κουβέντα, αναρωτιέμαι εδω και κάτι μέρες αν ο Σταθης θα παίξει μέχρι τέλους τουλαχιστον τρία παιχνίδια.... Με κασελαν,σκλιοπιδη τι γίνεται;
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 12:52 pm
.....θα σε κιτρινισω παλιοφιρμα.....να "κρατησω" το ματς......
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 12:55 pm
centipede_2_ έγραψε:
Και μιας και το φέρε η κουβέντα, αναρωτιέμαι εδω και κάτι μέρες αν ο Σταθης θα παίξει μέχρι τέλους τουλαχιστον τρία παιχνίδια.... Με κασελαν,σκλιοπιδη τι γίνεται;
Octopus το αλογο το Σταθη και τα ματια σου ......
tasoss16
Αριθμός μηνυμάτων : 225
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 2:40 pm
Τας Ευρωπας μας μαραναν... Τι να την κανουμε την Ευρωπη; Το τί χρειαζεται για να βγεις Ευρωπη, αυτα δεν τα υπολογιζουμε. Περυσι που ο Πας εχασε την Ευρωπη στον ποντο, ειπα στον Προεδρο, οτι κριμα που χαθηκε η ευρωπη και αλλα τετοια. Μου λεει, τρελος εισαι; Γιατι να εβγαινε η ομαδα; Ξερεις μετα τί απαιτησεις εχει ολο αυτο; Πρωτα απ'ολα περισσοτερο χρημα για μεταγραφες. Στην Ευρωπη πας, δεν θα πας με τον Μιγκα που λεει ο λογος. Προετοιμασια απο αρχες Ιουνη μιας και θα παιξεις στον πρωτο γυρο του ουεφα. ΘΑ υπαρχει φθορα, περισσοτερο χρημα και το αποτελεσμα για δυο παιχνιδια ποιο θα ειναι; Γιατι να γαμηθει η ομαδα, για ποια καυλα; Της Ευρωπης; Για μενα προσωπικα να μου λειπει αυτο. Να σωθει ανετα η ομαδα αυτο μονο.
Τωρα για τον βαζελο, μαλλον περασε η επιδραση του χαπιου που πηραν οι παικτες του με τον γαυρο και στην Βεροια σερνοντουσαν. Σουπεμαντολινη ή κατι τετοιο πρεπει να πηραν. Και μετα δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους. Τους εξευτελισε ο Καλαιτζιδης. Κι αυτος ο Ροτσα..... Μου λενε οτι στα αποδυτηρια τους βαζει και ακουνε μουσικες, κιθαρα.... Τετοια πραγματα. Γελανε ολοι με τον Ροτσα. Μονο προπονητης δεν ειναι.
Αυτο ειναι.. Μια ανετη παραμονη ειναι ο στοχος. Η ομαδα και να μπορει αγωνιστικα να βγει στο Ουεφα, δεν νομιζω να το κανει. Δεν ειμαστε για τετοια. Οχι ακομη τουλαχιστον....
Προς το παρον Βολος. Εκει το ενδιαφερον πρεπει να ειναι...
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 3:12 pm
....σωστος...σωστοτατος ο παικτουρας ο tassos16................εγω θα ελεγα και ποιο κυπελλο Ελλαδας......να βαρανε οι γκασμαδες απο την αλλη μερια και να ψαχνεσαι να μην χασεις κανεναν απο τους βασικους σου για τα σοβαρα αργοτερα.................
.......ενας και μονον ενας ειναι ο στοχος......η παραμονη της ομαδας οσο το δυνατον πιο συντομα........και μετα ο ακριβης σχεδιασμος και προγραμματισμος για να κανεις κανα δυο βηματα παραπανω του χρονου.......
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 3:23 pm
Εφοσον εχουμε παιχταραδες να διακδικησουμε οτι μπορουμε απο εκει...μεγαλυτερο αστρο εχουν δηλαδη κατι αλλα μπουρδελ@ απο εμας που φτανουν μεχρι 8 και 4????
ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔ@Σ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.
ΤΗΝ ΒΙΑΜΑΡ CAPPO THN BIAMAΡ!!!!!
centipede_2_
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 5:25 pm
«Θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό»
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε για τις ιδανικές συνθήκες που συνάντησε στον Πανθρακικό, τόνισε ότι το γκολ... δεν ξεχνιέται και υποστήριξε πως δεν θα είχε πρόβλημα να γυρίσει στον Παναθηναϊκό.
Ο «Παπ» έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα 7 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής στη Σούπερ Λιγκ, δίνοντας απαντήσεις σε όσους των θεωρούσαν ξεγραμμένο.«Εσείς με ξεχάσατε. Ο κόσμος, αλλά και οι δημοσιογράφοι κάνετε λες και δεν ξέρετε τόσα χρόνια τι μπορώ να κάνω», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Εθνοσπόρ» και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.
Μήπως συνέβαλες κι εσύ σ΄ αυτό με τη «φτωχή» προσφορά σε γκολ στις Λέτσε (14 ματς, 1 γκολ), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (13 ματς, 2 γκολ), Θέλτα (25 ματς, 1 γκολ) και Λεβαδειακό (10 ματς, χωρίς γκολ);
«Στηρίζω όλες μου τις επιλογές. Εχω ''πληρώσει'', έμαθα απ΄ αυτές και ωρίμασα. Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει πολύ καλή προπόνηση σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και μου έλειπαν μόνον τα παιχνίδια».
Αυτό που βρήκες, δηλαδή, στον Πανθρακικό.
«Ακριβώς. Συνάντησα ιδανικές συνθήκες. Νιώθω οικεία εδώ. Ισως ευνοεί το γεγονός ότι υπάρχει έντονα το ποντιακό στοιχείο και είναι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου».
Ολες οι νίκες της ομάδας, είτε σκοράρεις είτε όχι, φέρουν τη «σφραγίδα» σου...
«Δεν το δέχομαι. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ικανοί παίχτες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Με τους Λουσέρο, Βαϊρουά και Μπαϊκαρά έχουμε «δέσει» πολύ καλά κι αυτό φαίνεται. Ποτέ δεν είχα συνεργασία με χαφ όπως με τον Βαϊρουά. Ανάλογη «χημεία» είχα με Κωνσταντίνου, Γκονζάλες και Μπασινά στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα αποδίδει συνολικά και μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε από τις ομάδες με την πιο σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα».
Παρ' όλα αυτά, η ομάδα πέρασε μια «κρίση», αφού χρειάστηκε να αλλάξει ο προπονητής...
«Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να αλλάζει ο προπονητής, αλλά αφού έτσι έκρινε η διοίκηση, δεν πέφτει λόγος σε μας τους παίχτες. Το καλό είναι ότι ο κ. Δερμιτζάκης γνώριζε την ομάδα και αυτό απλοποίησε τα πράγματα. Μας βοήθησε πολύ».
Αληθεύει πως είπες στη διοίκηση να μη φύγει ο κ. Παντελίδης;
«Είπα την άποψή μου. Οπως την έλεγα στα 21 μου, τη λέω και τώρα που είμαι 31χρονών. Τον κ. Παντελίδη δεν τον γνώριζα. Ομως γι' αυτόν ήρθα στην Κομοτηνή. Συνάντησα έναν προπονητή που ξέρει τι σημαίνει ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Οταν μιλήσαμε, κατάλαβε αμέσως τι αναζητούσα και σε τι ψυχολογική κατάσταση βρισκόμουν. Με πίστευε πολύ. Οσα είπα στη διοίκηση για εκείνον δεν το έκανα από υποχρέωση, αλλά επειδή το ένιωθα».
Τι ήταν αυτό που σου είπε δηλαδή ο κ. Παντελίδης και σε έπεισε να αποδεχτείς την πρόταση του Πανθρακικού;
«Αυτή ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που μου τηλεφώνησε απευθείας ένας προπονητής για να μου πει πως με θέλει στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως αποτελείς επιλογή του προπονητή. Και δεν το ξανασκέφτηκα».
Την πρώτη φορά ποιος προπονητής ήταν;
«Πριν ανανεώσω στον Παναθηναϊκό, μου είχε τηλεφωνήσει ο κ. Σάντος για να με πάρει στην Μπενφίκα, αλλά δεν πήγα. Και έκτοτε, όποτε με συναντά, τονίζει το λάθος που έκανα».
Γιατί δεν έμεινες στο εξωτερικό;
«Γιατί δεν βρήκα αυτό που ήθελα».
Aλλος ελληνικός σύλλογος ενδιαφέρθηκε;
«Επαφές υπήρξαν, όχι όμως συζητήσεις. Πραγματικά με ξεχάσανε. Τότε, σε όσες κουβέντες έκανα με μάνατζερ, μου έλεγαν ''έχεις πολύ καιρό να παίξεις'' και άλλα τέτοια. Και τώρα, λίγους μήνες μετά, η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην για μένα».
Και τι σκέφτεσαι να κάνεις;
«Ζω την κάθε μέρα. Παιχνίδι το παιχνίδι. Θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή. Αν συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα και ρυθμό, θα τα καταφέρουμε».
Προσωπικά τι προσδοκάς;
«Αν εννοείτε κάποια μεταγραφή, δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Εχω συμβόλαιο ως το καλοκαίρι και σκοπεύω να το τιμήσω. Βέβαια, αν έρθει κάποια πρόταση η οποία εξυπηρετεί τον σύλλογο, τότε αυτό είναι άλλο».
Αληθεύει πως το καλοκαίρι προσέγγισες την ΑΕΚ, αλλά δεν βρήκες ανταπόκριση;
«Δεν θέλω να απαντήσω σ' αυτό».
Τώρα η ΑΕΚ σε πλησίασε;
«Οχι, καμία ομάδα».
Αν ο Παναθηναϊκός σε ξαναζητούσε, θα επέστρεφες;
«Βεβαίως, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θέλω είναι να παίξω ποδόσφαιρο και αν γίνεται σε υψηλό επίπεδο».
Θα επέστρεφες και ας έφυγες όπως έφυγες, τον Νοέμβριο του 2008;
«Δεν μου είπαν τον λόγο. Τον ξέρετε εσείς; Οι οπαδικές εφημερίδες έγραφαν διάφορα τότε. Πλέον είμαι πεπεισμένος πως συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έκαναν κουμάντο στην ομάδα και δυστυχώς μερίδα του κόσμου επηρεάζεται από αυτά που διαβάζει».
Γράφηκε ότι «πλήρωσες» τη φιλία σου με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Εξακολουθείτε να κάνετε παρέα;
«Ο Αντώνης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου. Και δεν δέχομαι από κανέναν να μου κάνει σχετικές υποδείξεις».
Με τους οπαδούς του ΠΑΟ τι είχες και έκανες αυτήν τη χειρονομία όταν σκόραρες στο μεταξύ σας παιχνίδι;
Δεν έκανα καμία χειρονομία. Απλά πανηγύρισα έντονα επειδή είχα πολύ καιρό να σκοράρω (από τις 25 Νοεμβρίου 2009 με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ).
Τι εικόνα αποκόμισες για τον Παναθηναϊκό;
«Εχει πολλά διοικητικά προβλήματα, ωστόσο, με τον κ. Ρότσα η ομάδα απέκτησε ψυχολογία. Βγάζει εγωισμό, πάθος, διάθεση που δεν είχε με τον κ. Φερέιρα».
Πολύς λόγος γίνεται για το συμβόλαιό σου. Πως αμείβεσαι με 1.500 ευρώ μηνιαίως. Και αναρωτιέται κανείς «γιατί;».
«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Δεν ήρθα στον Πανθρακικό για να βγάλω χρήματα. Δόξα τω Θεώ κέρδισα χρήματα από το ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο φέτος ήταν να παίξω ποδόσφαιρο. Βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες, δηλαδή έναν προπονητή και μια ομάδα που πίστεψε σε εμένα και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να συζητήσω το οικονομικό. Συμφώνησα σ΄ αυτά που μου πρότειναν γιατί ήθελα να παίξω μπάλα. Αυτό αναζητούσα, διαφορετικά θα σταματούσα».
Πέρασε τέτοια σκέψη από το μυαλό σου;
«Οταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, όπως με εμένα τα τελευταία χρόνια, από το μυαλό σου περνάνε πολλές σκέψεις. Ομως δεν επικράτησε. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Αισθάνομαι πως μπορώ να παίξω για ακόμη 4-5 χρόνια σε υψηλό επίπεδο».
Γιατί αρνήθηκες την αύξηση αποδοχών που σου πρότεινε ο Πανθρακικός;
«Από τη στιγμή που βγήκε προς τα έξω, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Κάναμε μια συμφωνία, δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να την αλλάξουμε».
cappo
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Δευ 17 Δεκ 2012, 9:26 pm
......ρουφηξανε το αυγο τους και τα παγουρια σημερα απο τον Μπαοκ.................ετσι θελω λοιπον, να μας ερθουν τα Μπαοκια............καμαρωτοι και λυγιστοι και σιναμενοι κουναμενοι.....να ρουφηξουν κι αυτοι το αυγο τους πρωτοχρονιατικα και να πανε περηφανοι στα μπλεϊ οφ..........
...γιατι καμαρωτοι και κουνιστοι ηταν σημερα οι παγουρηδες....ειχανε στρωσει μεγαλο τσεϊνε και σημερα μαζεψανε τα κουβαδακια τους για αλλη παραλια........
.....ο καλος Πανθρακας,οπως τον βλεπουμε τελευταια,δεν χανει ουτε απο τον Μπαοκ....αρκει να τον δουμε στο γηπεδο και την καινουργια χρονια...........
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Τρι 18 Δεκ 2012, 11:29 am
Την άποψη του ότι ο Πανθρακικός δεν πρόκειται να μπλεχτεί σε περιπέτειες… υποβιβασμού εξέφρασε ο Χρήστος Μίνγκας.
«Δεν άλλαξε τόσο πολλά πράγματα στην τακτική ο Δερμιτζάκης, αλλά μες έχει φτιάξει την ψυχολογία. Δεν συμφωνώ πως ήμασταν μια άναρχη ομάδα στην αρχή, απλά προσπαθούσαμε και δεν μας έβγαιναν αυτά που θέλαμε. Η τριάδα Λουσέρο, Βαϊρουά και Παπαδόπουλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και κάνουν την διαφορά, αλλά η εικόνα μας οφείλεται σε συνολική προσπάθεια της ομάδας και του προπονητή.
Θεωρώ, πως θα σωθούμε σχετικά άνετα. Θα κάνουμε αυτές τις 3-4 νίκες που απαιτούνται και δεν θα κινδυνέψουμε. Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολο να πω ποιοι θα αντέξουν και ποιοι θα πέσουν, αλλά οι ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΑΕΚ και Άρης λόγω του ότι δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές, έχουν ένα ντεσαβαντάζ και θα δυσκολευτούν περισσότερο. Τώρα, για τις άλλες ομάδες, νομίζω πως ο Πανιώνιος κάνει αυτή τη στιγμή την «κοιλιά» του, ο ΠΑΣ είναι σε φόρμα όπως κι εμείς και η Λιβαδειά θα παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και δεν θα πέσουν. Και η Ξάνθη νομίζω θα σωθεί, επειδή έχει την εμπειρία, το έχει δείξει και στα προηγούμενα χρόνια».
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Τρι 18 Δεκ 2012, 11:35 am
Kαι να κατσει λεει το σεναριο,τελευταια αγωνιστικη,Κερκυρα εντος, εμεις αδιαφοροι και οι γειτονες να καιγονται να κερδισουμε Κερκυρα......
....νεα καταριψη ρεκορ γκινες.....
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Τρι 18 Δεκ 2012, 11:49 am
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Του... χρόνου το ρεκόρ για Πανθρακικό
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
Ο Πανθρακικός ξεπέρασε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή της ιστορίας του που είχε δημιουργήσει την παρθενική του χρονιά (19 βαθμούς τη σεζόν 2008-09) στη Super League μαζεύοντας 20 πόντους στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Κομοτηνής έχει επαναλάβει έναν άθλο εκείνης της... εποχής. Εχει ισοφαρίσει το ρεκόρ των έξι αήττητων σερί αγώνων. Απλά οι οπαδοί τους θα πρέπει να περιμένουν το νέο έτος και την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου κόντρα στον ΠΑΟΚ για να το σπάσουν και με νίκη ή ισοπαλία να φτάσουν στις επτά αήττητες και κολλητές αγωνιστικές.
Μάλιστα, το deja vu που ζουν στον Πανθρακικό είναι πως και τότε ο απολογισμός ήταν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ και στις δύο χρονιές είχαν κερδίσει στο Κύπελλο και μάλιστα με το ίδιο σκορ (!). Πριν από τέσσερα χρόνια είχαν επικρατήσει της Ζακύνθου με 2-0 εκτός έδρας (28 Οκτωβρίου του 2008), ενώ πριν στις 29 του περασμένου Νοεμβρίου επιβλήθηκαν ξανά 2-0 Νίκης Βόλου εντός έδρας.
Το δίδυμο του... θανάτου
Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες στις δύο αυτές αγωνιστικές περιόδους. Στην ομάδα του Εμίλιο Φερέρα τα πρώτα... βιολιά ήταν οι Αμπντούλ Ντιαλό και Σίτο Ριέρα (ολοκλήρωσαν τη χρονιά με 6 και 5 γκολ αντίστοιχα). Σε αυτή του Παύλου Δερμιτζάκη σκορπά πανικό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (ήδη 7 γκολ) και έχει ως άξιο συμπαραστάτη του τον Μαραμά Βαϊρουά που έφτασε τα τρία γκολ και μάλιστα συνεχόμενα.
Στο μεταξύ, ο «Παπ» μίλησε χθες στον Sentra 103,3 και έκανε άνοιγμα στον Φερνάντο Σάντος και την Εθνική... «Είναι ένα από τα κίνητρά μου να κληθώ στην Εθνική. Είμαι σε καλή ηλικία και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω αν και όταν με χρειαστεί ο προπονητής. Είναι πάντως θέμα του προπονητή, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο». Για τις επιδόσεις του είπε: «Με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου με τον τρόπο που παίζουν. Παίζουν για μένα και εγώ για αυτούς με το να σκοράρω».
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Τρι 18 Δεκ 2012, 12:29 pm
Πειραιάς Την κίνησή του για την απόκτηση του Ολαϊτάν ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την ίδια ώρα δείχνει την πόρτα του... δανεισμού σε τέσσερις παίκτες του. Ο Νιγηριανός δεν αποκλείεται να αποκτηθεί αλλά να παραμείνει ως το καλοκαίρι στη Βέροια, ενώ δανεικοί θα δοθούν οι Παπάζογλου, Ζαραδούκας, Τάτος και Φετφατζίδης.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 20χρονου Μάικλ Ολαϊτάν δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στο Λιμάνι, όπου παρακολουθούν τον Νιγηριανό μέσο από πέρυσι, όταν ακόμα η «βασίλισσα του βορρά» αγωνιζόταν στην Football League.
Αποκορύφωμα ήταν όπως όλα δείχνουν η εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή, με τον νέο τεχνικό σύμβουλο του τμήματος σκάουτινγκ, Λορένθο να εισηγείται επίμονα την απόκτησή του.
Πάντως, το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να «κλείσει» τον Νιγηριανό, αλλά να τον αφήσει στη Βέροια ως το καλοκαίρι ώστε να συνεχίζει να παίζει βασικός και να «ψηθεί» περισσότερο.
Δανεισμός για τέσσερις...
Την ίδια ώρα την πόρτα του δανεισμού ανοίγουν τέσσερις έλληνες ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων. Πρόκειται για τους Γιάννη Ζαραδούκα, Τάσο Παπάζογλου, Ανδρέα Τάτο και Γιάννη Φετφατζίδη.
Για τους τρεις πρώτους υπάρχουν προτάσεις από την Ελλάδα και για τον Φέτφα από το εξωτερικό. Τον Παπάζογλου τον έχει ζητήσει ο Άρης, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Πανιώνιο. Ο Ζαραδούκας είναι στο στόχαστρο του Πλατανιά και του ΟΦΗ, ενώ για τον Τάτο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Τέλος, σε ότι αφορά τον Φετφατζίδη, οι πιθανότητες να συνεχίσει στην Ελλάδα είναι μηδαμινές, ενώ δυο ομάδες της Γερμανίας τον έχουν βάλει... σημάδι. Η Μόναχο 1860 και η Γκρόιτερ Φιρτ.
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Τρι 18 Δεκ 2012, 9:03 pm
Οσα εγραψαν οι Tasoss16 και Cappo περι "ευρωπης" με καλυπτουν απολυτα.
Δεν ειμαστε ακομα για τετοια,ενα τετοιο αλμα μπορει ν' αποδειχθει καταστροφικο.
Στοχος ειναι η παραμονη και νικες με Πλατανια,Λεβαδειακο,Ξανθη,ΟΦΗ,Κερκυρα,εμενα μου φτανουν και μου περισσευουν.
Το ιδιο και την ομαδα,καθως δινουν τριανταπεντε βαθμουλακια τελικη συγκομιδη.
Αυτο και μονον πρεπει να κοιταμε και τιποτα αλλο.
Και οσο πιο μακρια γινεται στο κυπελλο. Η προκριση στα προημιτελικα (η και ακομα παραπερα επιτρεπουσης της κληρωσης) ειναι κατι που μενει αθανατο για μια ομαδα σαν τη δικη μας.
Υ.Γ: Και αμα κερδισουμε τωρα και ΠΑΟΚ και Πλατανια και Ολυμπιακο,δεν αλλαζουμε στοχο. Απλα,τον πετυχαινουμε μια ωρα αρχυτερα. Και μακαρι,αλλα ως εκει.
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Τετ 19 Δεκ 2012, 9:27 pm
Για τα περι Ευρωπης. Καθολου ασχημα τα εσοδα απο τυχον play off. Ας περασουν κι ας πανε για τουρισμο για δυο ματσακια.... Δεν ειπαμε να παμε και για ομιλους....
ΥΓ.Αν συνεχισει στον ιδιο ρυθμο η ομαδα,διολου απιθανο παντως. Μα διολου απιθανο.....
cappo
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Τετ 19 Δεκ 2012, 9:42 pm
.....μπρε ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ......εδω καταστρεφεται ο κοσμος μεθαυριο κι εσενα το νιονιο σου ειναι στα πλεϊ ωχ και στις Ευρωπες ?...................
.....κατσε να σωθουμε πρωτα και μετα κανε οσα ονειρα θελεις........ακομα δεν γλυτωσαμε μπρε (να φαμε τον ουρανο στο κεφαλι...............)
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Τετ 19 Δεκ 2012, 10:01 pm
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
Για τα περι Ευρωπης. Καθολου ασχημα τα εσοδα απο τυχον play off. Ας περασουν κι ας πανε για τουρισμο για δυο ματσακια.... Δεν ειπαμε να παμε και για ομιλους....
ΥΓ.Αν συνεχισει στον ιδιο ρυθμο η ομαδα,διολου απιθανο παντως. Μα διολου απιθανο.....
Διαφωνω τοσο καθετως,οσο και οριζοντιως.
Αμα βγεις ευρωπη,δινεις το πρωτο ματσακι 25 Ιουνιου.
Εξυπακουεται βεβαια,οτι θα εχεις συμμετασχει και στα πλει-οφ,τα οποια τελειωνουν κατα τις 20 Μαιου.
Με δεδομενο οτι θα πρεπει να ξεκινησεις προετοιμασια αρχες Ιουνιου ωστε να παρουσιαστεις ανταγωνιστικος (ο τουρισμος της πενταρας να μας λειπει καλυτερα...) ποτε θα ξεκουραστουν οι παικτες σου;
Τι διαχειριση στο εμψυχο υλικο θα πρεπει να κανεις ωστε 28 Αυγουστου να παρουσιαστεις φρεσκος για το νεο πρωταθλημα;
Ποτε θα κανεις μεταγραφες και ποτε οι νεοι παικτες θα καταλαβουν εστω που πεφτει η Κομοτηνη;
Και τελος,τι επιπτωσεις θα εχουν ολα αυτα του χρονου τον Απριλιο οταν θα δεις αν εχεις πετυχει το ΒΑΣΙΚΟ σου στοχο;
Αστο σου λεω,ειναι ΛΑΘΟΣ.
Ακομα κι αν σε καποια φαση φετος φτασουμε σε φαση "χτυπηματος" ευρωπαικης εξοδου,αποψη μου ειναι,οτι πρεπει διακριτικα να κανουμε πισω.
Αν και δεν πιστευω οτι θα φτασουμε εκει. Προσωπικη εκτιμηση παντα.
Αμα οι ευρωπαικες υποχρεωσεις ξεκινουσαν τελη Αυγουστου,τοτε το συζηταγαμε.
Τωρα,δε νομιζω οτι γινεται να συζητηθει αυτο το πραγμα. Προκειται περι αυτοκτονιας ποδοσφαιρικης.
Και τα εσοδα απο τα πλει-οφ,σιγουρα ωχριουν μπροστα στα εγγυημενα της νοβας.
Δεν αξιζει το ρισκο γι' αυτα.
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Τετ 19 Δεκ 2012, 10:09 pm
Πολλα μπραβο για την προκριση σημερα!!Συνεχιζουμε το ταξιδι μας!!
Καλες γιορτες να εχουν ολοι στην ομαδα.
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Πεμ 20 Δεκ 2012, 1:40 am
ΘΕΛΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.....Τσαρτερ και τα συναφη..... 6 βαθμους στα τεσσερα επομενα και πεταωωωωωωωωωωωωω.........
KOM-MPAK
Αριθμός μηνυμάτων : 594
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' Εθνικής 2012-13 (Super League) Παρ 21 Δεκ 2012, 1:25 pm
ερετω 6-8 σημερα στον ΔΙΑΥΛΟ 92,4 ο Δερμιτζακης ζωντανα ?