Παρόντες χρήστες | 46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 46 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
|
| center>
| ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 | |
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 9:14 am | |
| ΜΕΤΡΑ για να αποτραπούν τα «στημένα» παιχνίδια στη Β' και τη Γ' Εθνική αποφάσισε να υιοθετήσει η διοργανώτρια αρχή. Μεταξύ αυτών προβλέπεται η - για όσο διάστημα διαρκεί η σχετική έρευνα - παρακράτηση της επιχορήγησης από τον ΟΠΑΠ στις ομάδες τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται σε λίστα της ΟΥΕΦΑ με «ύποπτα παιχνίδια» και η δημιουργία «επιτροπής δεοντολογίας» (ανεξάρτητη από την πειθαρχική επιτροπή), η οποία θα καλεί σε εξηγήσεις όσουw κάνουν δηλώσεις ή αφήνουν υπονοούμενα για στημένα παιχνίδια ή στημένες διαιτησίες. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ενωσης, Σπ. Καλογιάννης, πρότεινε την αναβολή αγώνα, ο οποίος εμφανίζει «έντονη και ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα». Ωστόσο, η πρόταση αυτή έχει ελάχιστες πιθανότητες να εφαρμοστεί. Στο μεταξύ, τα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Εθνικής, μετονομάζονται σε «Football League» και «Football League 2», ενώ καταργείται το μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και θεσμοθετούνται πλέι οφ μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου από κάθε όμιλο με το νικητή να ανέρχεται στη Β' Εθνική. YΓ ..... άσχετο αλλά ενδιαφέρον ..... Νέος τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης ο Βασίλης Δανιήλ....100 χρονών προπονητής .... 100 χρόνια μπροστά ο Πανόπουλος. ΥΓ ..... πάλι άσχετο αλλά ενδιαφέρον .....PAOK FC gave new coach Pavlos Dermitzakis (σσ γνωστός και ως "χταπόδι") a night to savour by holding AFC Ajax to a draw in the first leg of their UEFA Champions League third qualifying round tie..... από την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA εδώ ..... μετάφραση : .... ο ΠΑΟΚ χάρισε στον Δερμιτζάκη μια απολαυστική βραδιά ..... (ακόμα και η ΟΥΕΦΑ λέει ότι, ό,τι έγινε στο Αμστερνταμ το έκανε ο ΠΑΟΚ και όχι το "χταπόδι") |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 10:36 am | |
| - andia έγραψε:
- Α και κάτι ακόμη Πρόεδρε (το Π πάντα κεφαλαίο)μήπως ήρθε η ώρα να ανακαινίσουμε και να μεταλλάξουμε τη Λέσχη με νέο αίμα ενόψει Β΄εθνικής οπως έκανε και η ΠΑΕ; Γιατί οι Βαρώνοι και οι Λόρδοι αποδείχτηκαν όπως κατάλαβες κάτι')" class="postlink" target="_blank" rel="nofollow"> άλλο..........................
Aντρέα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, για οποιαδήποτε αλλαγή, μετάλλαξη, ή ότι άλλο θέλετε.Ξέρεις καλά ότι στηρίζω τις προσπάθειες που γίνονται και ιδιαίτερα των νέων παιδιών. Απλά δεν αποφασίζω μόνος , για τους κύκλωπες, και θα πρέπει να κουβεντιάσω με τα μέλη της λέσχης. Δεν ενδιαφέρομαι για αξιώματα και προσωπικές προβολές, αυτό που θέλω είναι να παραμείνει ο χώρος πάση θυσία , γι αυτό και κάνω έκκληση από εδώ. Κουράστηκα ειλικρινά να ζητάω χρήματα,δεν κουράστηκα να βάζω, αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι ο χώρος για να διατηρηθεί θέλει 300 ευρώπουλα το μήνα. τέλος πάντων για να μη το κουράσουμε, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και ακολουθώ τις επιλογές σας αρκεί να υπάρχει καλή πρόθεση και όχι ρεβανσισμοί, και μηδενισμός του έργου των κυκλώπων που έγινε μέχρι τώρα . Πάντα στη διάθεσή σας. Ο Πρόεδρος (ενας είμαι ο πρόεδρος). |
| | | ........................
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 10:38 am | |
| Αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το CONN-X ανανέωσε τη συνεργασία, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με ΝΕΤ και ΕΤ3 για τα παιχνίδια της Β’ Εθνικής. Κατά τ’ άλλα, η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου (κατά πάσα πιθανότητα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας) και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Θα προηγηθεί νέα Γενική Συνέλευση λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης. mikriliga.comΥΓ ... andia ... επειδή δεν θέλω να υποψιασθεί κανένας ότι προσπαθώ να καπακώσω τον Πρόεδρο μ' αυτό το ποστάρισμα (που ευχαρίστως το σβύνω αν θέλετε) .... όμως μάλλον σε λάθος θέμα ανοίξατε αυτή την συζήτηση .... αν έχεις την καλοσύνη κάνε τις απαραίτητες μεταφορές - διαγραφές.... γιατί νιώθω ότι ο cappo είναι κι αυτός έτοιμος για απολογισμούς .... έχει καιρό να γράψει και μάλλον ετοιμάζει βιβλίο. |
| | | andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 11:28 am | |
| Ναι Καρφατμάρχη μου έχεις δίκιο, και εγώ το τονισα σαν απάντηση στο Πρόεδρο(με Π κεφαλαίο) ότι εδώ είμαστε σε άσχετο topic δεν τα μεταφέρω γιατί είναι ολόκληρη μανούρα απλώς το σταματάμε εδώ και το συνεχίζουμε στον καφενέ. |
| | | panthkom
Αριθμός μηνυμάτων : 670
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:22 pm | |
| - karafatme έγραψε:
Επιστροφή Σαλαμαστράκη Ίσως είναι και η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει φέτος στο ρόστερ του ΔΙΑΓΟΡΑ, η επιστροφή του Γιώργου Σαλαμαστράκη από τον Πανθρακικό. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη στην ομάδα της Κομοτηνής, αλλά ένα προσωπικό πρόβλημα τον ανάγκασε να συζητήσει εκ νέου με την Διοίκηση της Θρακιώτικης ομάδας, να λύσει το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο Κώστα Χρυσοχοϊδη, προκειμένου να επιστρέψει ξανά στον Διαγόρα. Ο κ. Χρυσοχοϊδης αναμενόταν την Πέμπτη το βράδυ στην Ρόδο, για να ολοκληρώσει την υπόθεση επιστροφής του στην ομάδα. Ο Σαλαμαστράκης μάλιστα προπονήθηκε ξανά με τους νέους του συμπαίκτες για πρώτη φορά με τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.
sport 24
ΥΓ ... με την φυγή του Σαλαμαστράκη είναι σίγουρο ότι χάνουμε σε εμπειρία ..... τι άλλα χάνουμε ή κερδίζουμε δεν ξέρω
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗΣ σε μια πολύ πρόσφατη συνέντευξή του στον Αθλητικό ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ εδώ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗΣ: Μετά από 5 χρόνια σε μια ομάδα (Διαγόρα) πιστεύω πως ότι ήταν να δώσω αυτά τα χρόνια το έδωσα, και μετά από ένα τέτοιο διάστημα έρχεται ο κορεσμός. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό στην καριέρα μου και στη ζωή μου, έμαθα ότι η ομάδα είναι καθαρά ποδοσφαιρική, ο φίλαθλος κόσμος την στηρίζει, την αγαπάει, είδα τις εγκαταστάσεις, την πόλη, τη διοίκηση, ο προπονητής που ήμασταν μαζί πριν και με όλα αυτά με έφεραν στον Πανθρακικό.
Α.Π.: Η διοίκηση πόσο κοντά σας είναι; Σ.Β.: Η διοίκηση ήταν ένας από τους λίγους που ήρθα στον Πανθρακικό. Μόλις ήρθα εδώ για να μιλήσω με κέρδισαν από το πρώτο λεπτό! Και ο πρόεδρος και οι μεγαλομέτοχοι, όλο το διοικητικό συμβούλιο με κέρδισε με την συμπεριφορά τους και με έκανε να φορέσω γρήγορα την πράσινη φανέλα.
Α.Π.: Αν και την περίοδο αυτή η Κομοτηνή είναι άδεια από κόσμο και φοιτητές, πως την έχετε δει με μια πρώτη ματιά; Γ.Σ.: Προσωπικά η πόλη μου αρέσει πάρα πολύ, κινείται σε χαμηλούς ρυθμούς όπως είναι ο δικός μου χαρακτήρας και το στυλ, και προσαρμόστηκα αμέσως και έτσι είναι και η δική μου πόλη, η Ρόδος.
Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη λες Γιώργη Έχει καταλήξει η διοίκηση στον αντικαταστάτη του? |
| | | panthkom
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:25 pm | |
| "Τον κόσμο υπερήφανο" Παρασκευή, 30 Ιούλιος 2010 08:04 | Μετά την πρώτη προπόνηση του Ιωνικού για την νέα χρόνια ο Περικλής Μπουσινακης, ένας εκ των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, μίλησε αποκλειστικά στο Dokari για τις προσωπικές του φιλοδοξίες αλλά και γι' αυτές της νέας του ομάδας, ενώ έδειξε συνειδητοποιημένος για το πού βρίσκεται και υποσχέθηκε πως μαζί με τους συμπαίκτες του θα κάνουν περήφανο τον κόσμο του Ιωνικού.Αρχικά, ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν στην μεταγραφή σου στον Ιωνικό;Είναι γνωστό και ξεχωριστό σωματείο στο χώρο του ποδοσφαίρου με επί σειρά ετών παρουσία στα γήπεδα της Α Εθνικής. Έπειτα ο Ιωνικός, σαν ιδέα, αντιπροσωπεύει πολλούς ανθρώπους με ξεχωριστά ιδανικά. Είναι ένα σημαντικό βήμα για εμένα.Ποιοί είναι οι προσωπικοί στόχοι που έχεις θέσει για τη νέα περίοδο;Θέλω να είμαι υγιής για να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα το 100% τον ικανοτήτων μου έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θεσει για την νέα χρονιά.Την περασμένη σεζόν ο Ιωνικός σώθηκε στα μπαράζ, φέτος, και με την αλλαγή στην διοίκηση, πιστεύεις πως ανεβαίνουν οι στόχοι για μια ομάδα που είναι "καταδικασμένη" να πρωταγωνιστεί;Όντως ήταν μια άσχημη χρονιά η περσινή για την ομάδα, που ευτυχώς έσωσε την "παρτίδα" στο τέλος. Όμως τώρα πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρσι και να καταβάλουμε τα μέγιστα έτσι ώστε να πετυχουμε ότι καλύτερο για την φετινή χρόνια που η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα.Οι περισσότερες ομάδες, σε αντίθεση με τον Ιωνικό έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία. Πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή σας τις πρώτες αγωνιστικές;Όχι δεν το πιστεύω, δεν έχει χαθεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα υπάρχει πολύς χρόνος και με όρεξη, καλή διάθεση αλλά και σκληρή δουλειά όλα πετυχαίνονται. Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα.Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας;Θέλω να πω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου, θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε τον κόσμο υπερήφανο.Τέλος, μια προσωπική ευχή για την νέα σου αρχή;Όπως είπα και πριν, θέλω να είμαι υγιής για να μπορώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα.Σε αναζήτηση επιθετικού...Μετά και την απομάκρυνση των Φουρτάδο, Κριστόρι και Γεωργίου και με τον νεαρό Γιονδη να είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα συνεχίσει στην ομάδα (υπάρχει πρόταση από την Ηλιούπολη στην ομάδα και στον ίδιο τον παίκτη) η διοίκηση έχει στρέψει την προσοχή στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει την διαφορά. Με δεδομένο πως την χρονική αυτή στιγμή ,δεν υπάρχουν ελεύθερα "ονόματα" στην Ελληνική αγορά, αναπόφευκτα στρέφονται σε λύσεις από το εξωτερικό. Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον φαίνεται να έχουν δείξει δυο ομάδες από την Γ Εθνική για τον νεαρό αμυντικό Στέλιο Τσολακουδη Στέλιο ο όποιος εχει υπογράψει εδω και δυο χρόνια επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ιωνικό. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον παίκτη δήλωσε πως δεν γνωρίζει τίποτα, και πως η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει, ενώ εκείνος από την πλευρά του θέλει να παραμείνει και να παλέψει για να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα. Χθες, τέλος η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τυπικό σκέλος της συμφωνίας της με τον Νίκο Ζαπρόπουλο και τον Κώστα Καμαριάρη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Αστέρα Μαγούλας. |
|
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:26 pm | |
| - panthkom έγραψε:
Έχει καταλήξει η διοίκηση στον αντικαταστάτη του? δε βαριέσαι ..... ότι βρέξει ας κατεβάσει .... καλή όρεξη ..... φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο ΥΓ ...αυτό από πάνω πάρ' το και πάν' το εκεί που πρέπει .... μπέρδεψες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:27 pm, 1 φορά |
| | | panthkom
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:27 pm | |
| Ο Χάρης ήρθε ή ακόμα έρχεται? |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:28 pm | |
| θα σε γελάσω ... πάντως αυτοί (παναιτωλικοί) θέλουν Χαρη Παππά ... κι εμείς Χαρη Gommans ..... έχει χάρη να ανεβούμε οι δυο μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:30 pm, 1 φορά |
| | | panthkom
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:30 pm | |
| |
| | | panthkom
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:37 pm | |
| Που να λέγανε και το Παπουλή, Χάρη, θα είχαμε ανεβεί πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.. |
| | | panthkom
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:40 pm | |
| Θα ανοίξω αν είναι κανένα ποστ για το ποιός θα πέσει ποιός θα ανέβει..ή να γράφουμε στο παλιό αντίστοιχο ποστ? |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 30 Ιουλ 2010, 2:42 pm | |
| ελεύθερος είσαι να κάνεις ότι θες .... εντός των όρων που ορίζει το φόρουμ |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 8:25 am | |
| * Πιθανή επιστροφή του Ματετζίδη στην ομάδα ..... ίδια περίπτωση με τον Σαλαμαστράκη ..... μόνο που ο Ματετζίδης δεν θα λύσει το συμβόλαιο και θα επιστρέψει δανεικός από την ΑΕΚ όπως λέει το Novasport εδώ. Όμως ο Μπάγιεβιτς ζήτησε από την διοίκηση να μην φύγει κανένας όπως φαίνεται εδώ ..... ο Ματετζίδης αν έρθει, για να μας πει πως πέρασε στην Αυστραλία, θα χρειάζεται 2 μέρες ύπνο για να συνέλθει από το jet lag. * παράλληλα εξετάζεται και η περίπτωση του Δημήτρη Σαμαρά (32χρονος σέντερ μπακ 1,87) με θητεία στην Βέροια(5 χρόνια) και Δόξα (πέρσι). Επιλογή του Βασιλακάκη στην Δόξα που ίσως τον φέρει και εδώ. Έπαιξε και Σούπερ κλίκα με την Βέροια 26 παιχνίδια (2 γκολ) και στην Β' Εθνική 49 παιχνίδια (4 γκολ, 1 αυτογκόλ, 3 κόκκινες, 12 κίτρινες) από την mikriliga.com* Ο Σαμαράς δήλωσε μετά την λύση του συμβολαίου του με την Δόξα "Ο λόγος που έφυγα απο την Δόξα είναι ότι δεν τα βρήκα με την διοίκηση του συλλόγου". και στην συνέχεια είπε "Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με την διοίκηση του ΑΟΤ (Τρίκαλα) , μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα οριστικό. Περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν την Παρασκευή." .... όμως η Παρασκευή αυτή που λέει πέρασε και δεν έγινε τίποτα .... sportrikala.gr* Από τους δύο (Ματετζίδης, Σαμαράς) μπορεί να έρθουν και οι δύο μετά την φυγή του Σαλαμαστράκη. * O Ο Βασιλακάκης δεν αποκλείεται να ζητήσει και τον Θόδωρο Πακλατζή (επίσης 32χρονος σέντερ μπάκ) επίσης από την Δόξα που είναι φίλοι με τον Σαμαρά και τους είχε πάρει πακέτο και στην Δόξα. * νέο φιλικό κλείστηκε με τον Εθνικό Αλεξ/πολης στις 5/9 στην γείτονα πόλη και πιθανότατα θα γίνει και ρεβάνς στην Κομοτηνή.....που θα είναι και το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. gazzetta.gr* Κάτι βλέπω στο ιντερνετ για τον Harrie Gommans να μιλάει με Pacos Ferreira (Πορτογαλίας) και Μάαστριχτ που είχε παίξει και στο παρελθόν. * Τον Tim Matthys τον καλοβλέπει η Roeselare ..... ακόμη δεν καταστάλαξε * Ο Χρήστος Πέντσας υπέγραψε χτες στον ΗΡΑΚΛΗ * Μην ξεχαστούμε ... αύριο παίζουμε με τον ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ και την Τετάρτη με τα ΧΑΝΙΑ .... όλοι οι αγώνες ζωντανά από την Kutsufliani TV |
| | | kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:18 pm | |
| - karafatme έγραψε:
* Πιθανή επιστροφή του Ματετζίδη στην ομάδα ..... ίδια περίπτωση με τον Σαλαμαστράκη ..... μόνο που ο Ματετζίδης δεν θα λύσει το συμβόλαιο και θα επιστρέψει δανεικός από την ΑΕΚ όπως λέει το Novasport εδώ. Όμως ο Μπάγιεβιτς ζήτησε από την διοίκηση να μην φύγει κανένας όπως φαίνεται εδώ ..... ο Ματετζίδης αν έρθει, για να μας πει πως πέρασε στην Αυστραλία, θα χρειάζεται 2 μέρες ύπνο για να συνέλθει από το jet lag.
Ορίστε ρε γκρινιάρηδες, που τα έχετε βάλει όλοι με την Διοίκηση.Ποία άλλη ομάδα Β Εθνικής πήρε με μεταγραφή παίχτη από την ΑΕΚ;Καλώς να έρθει το παλικάρι για ν μαζέψουμε λίγο την άμυνα φέτος.Karafatme έχεις κανένα νέο από το αεροδρόμιο; |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:22 pm | |
| - kabano έγραψε:
Karafatme έχεις κανένα νέο από το αεροδρόμιο; δεν "πετάει" τίποτα προς το παρόν |
| | | panthkom
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:24 pm | |
| Ο Ζησόπουλος έλυσε τη συνεργασία του με τον Λεβαδειακό σύμφωνα με το sportdog.gr
Λέτε ένα φλερτ χρόνων να ευδοκιμήσει? |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:30 pm | |
| Να σου πω εγώ για ένα άλλο φλέρτ ?Η εξέλιξη στο θέμα του Χρίστου Βαγγέλη, που ενημερώθηκε από τη διοίκηση να βρει ομάδα, αναγκάζει τους ανθρώπους των «κίτρινων» του ΑΡΗ να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μια από τις περιπτώσεις που κίνησαν το ενδιαφέρον του Άρη είναι ο Λευτέρης Σακελλαρίου, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανθρακικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Άρη έκαναν μια διερευνητική κρούση για τον 23χρονο αμυντικό, αλλά χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες, αφού ακόμα βρίσκονται σε πρώιμη φάση της αναζήτησης. Ο Σακελλαρίου ξεκίνησε την καριέρα του στον Φωστήρα και στη συνέχεια έπαιξε τρία χρόνια στον Εθνικό Αστέρα, προτού μεταπηδήσει στον Πανθρακικό, με τον οποίο έκανε 16 ματς στη Σούπερ Λιγκ. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και πρόσφατα η ομάδα της Θράκης ζήτησε 100.000 ευρώ σε σχετική κρούση του Πανσεραϊκού, χρήματα τα οποία ούτε ο Άρης σκοπεύει να δαπανήσει. sportday
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:31 pm, 1 φορά |
| | | panthkom
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:31 pm | |
| Έχει μόνο 100 χιλιάρικα ρήτρα? |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:32 pm | |
| - panthkom έγραψε:
- Έχει μόνο 100 χιλιάρικα ρήτρα?
πιστεύω ότι το συμβόλαιο γραφει άλλα λεφτά για ρήτρα .... πολύ περισσότερα ... αλλά οι καιροί έιναι δύσκολοι και οι τιμές πέφτουν ... |
| | | panthkom
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:34 pm | |
| Ελπίζω να το κρατήσουν το παλικάρι..Είναι πάιχτης με τρομερές ικανότητες και πολύ χρήσιμος για τον Πανθρακικό.. |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:36 pm | |
| έχουμε πάρει τελευταία Νάιντο που έιναι αριστεροπόδαρος ... και με σκουλικιάρικο παρελθόν .... αυτο σου λέει τίποτα..... ρωτούσα πριν 3-4 σελίδες ...μήπως σημαινει κάτι για κάποιον που ήδη κάνει προετοιμασία .... |
| | | panthkom
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:38 pm | |
| Τι να πω...Μέγας είσαι Σαββάκη και θαυμαστά τα έργα σου... |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 3:39 pm | |
| - panthkom έγραψε:
- Τι να πω...Μέγας είσαι Σαββάκη και θαυμαστά τα έργα σου...
Ουκ έσονται σοι θεοι έτεροι πλην ΑΥΤΟΥ ΥΓ ... για να μην γανιάζεις ....δεν υπάρχουν για σενα άλλοι θεοί πλην ΑΥΤΟΥ ουφ κάηκα ...πάω για μπανιο να ξεπλύνω τα .... ημών ανομήματα |
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 31 Ιουλ 2010, 4:31 pm | |
| Ο ενθουσιασμός του κόσμου της ομάδας εκδηλώθηκε με το «καλημέρα», αλλά και με κάθε τρόπο. Αρχικά, στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, το παρών έδωσαν αρκετοί «κυανέρυθροι» φίλοι, οι οποίοι καλωσόρισαν τον «νούμερο 6» της ομάδας τους. Οι εκδηλώσεις ενθουσιασμού των φιλάθλων, για την «κλοπή» Σαλαμαστράκη από τον Πανθρακικό, συνεχίστηκαν διαδικτυακά, με πολλά μηνύματα στον πασίγνωστο πλέον ιστότοπο του facebook.dimokratiki online.grΥΓ .... για να μην νομίζουν μερικοί ότι μόνο εμείς διαδικτυωνόμαστε ... αλλά ο όρος κλοπή τι μπορεί να σημαίνει ...ότι μας πούλησε μούσι ο νησιώτης? |
| | | | ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 28 από 39 | Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |