Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Πεμ 03 Ιουν 2010, 8:39 am
θα τρελαθούμε εντελώς του χρόνου .... έτσι θα γίνουμε όλοι
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Πεμ 03 Ιουν 2010, 11:47 am
Αντε cappo,ετοιμαζε σιγα σιγα την κελεμπια, καραφατμε τον νταιρε....
ΥΓ.Απιθανος ο τυπος...
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Πεμ 03 Ιουν 2010, 9:06 pm
δεν είχαν τίποτα τα ελληνικά σημερα και στεγνώσαμε από χαμπέρια Σε μια Βέλγικη σελίδα που δημοσίευε συνέντευξη του ΤΙΜ ΜΑΤΑΙΣ λέει για τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
"μου έχουν κάνει πρόταση για να παίξω στην Κομοτηνή αλλά θα τους απαντήσω μέχρι το Σαββατοκύριακο γιατί πρέπει να δω και το μέλλον μου στο Βέλγιο .... η γυναίκα μου έχει εδώ δουλειά και μόλις έχουμε κάνει το καινούργιο μας σπίτι που μένουμε .... "
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 04 Ιουν 2010, 5:00 pm
Στην Ιταλία θα συνεχίσει να μαθαίνει τα… μυστικά της μπάλας ο Βασίλης Καραγκούνης, καθώς το «φλερτ» με την Ουντινέζε, ολοκληρώθηκε θετικά. Ο 16χρονος αμυντικός, που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Ατρόμητου, πέρασε το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τα συμβόλαια ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ουντινέζε και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Ιταλία, για να βάλει την υπογραφή του και στο πενταετές συμβόλαιο που του έχει προτείνει η ομάδα του Ούντινε «Δεν το είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Νιώθω όμως έτοιμος, δεν έχω κανένα άγχος, ούτε κανένα φόβο», δήλωσε ο διεθνής με την Εθνική Παίδων αμυντικός.
ΥΓ ... μαζί με Μπέλεκ δεν θα πήγαινε στην Ιταλία? ... ο δικός μας τι κάνει ?
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 04 Ιουν 2010, 5:19 pm
Tην περασμένη Δευτέρα η Σούπερ Λίγκα μπήκε επισήμως στην νέα εποχή του ποδοσφαίρου που τα νέα οικονομικά δεδομένα επιτάσσουν. Ανακοίνωσε ότι «λαμβάνοντας υπόψη την δυσμενή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική αγορά, στόχος της Super League είναι η άμεση εφαρμογή αντίστοιχου συστήματος Οικονομικού Ευ Αγωνίζεσθε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα με σκοπό την διασφάλιση της ισονομίας μεταξύ των ΠΑΕ και την αποφυγή φαινομένων αδυναμίας κάλυψης οικονομικών υποχρεώσεων προς προπονητές και ποδοσφαιριστές»
Αυτό το συνδέει με τα οικονομικό fair play που εξήγγειλε η ΟΥΕΦΑ για να σώσει τα μεγάλα και χρεωμένα κυρίως σε τράπεζες οικονομικά κλαμπ.
Σύμφωνα με το νέο μοντέλο πρέπει «να επιτευχθεί μια ισορροπία στα οικονομικά των ομάδων, τα έξοδα δηλαδή να μην υπερβαίνουν τα έσοδα και οι ομάδες να παρουσιάζουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς».
YΓ. ..... το "όλα τα χρήματα" στην κοινή θέα πότε θα γίνει ?......
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 04 Ιουν 2010, 5:28 pm
Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Πανθρακικός ενόψει της ενίσχυσής του για την επόμενη σεζόν που θα τον βρει στην Β` Εθνική, με τους κομοτηναίους να βάζουν ως στόχο την άμεση επάνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα. Οι πράσινοι της Θράκης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σταύρου Βαγγελόπουλου από τον Αγροτικό Αστέρα για τα επόμενα δύο χρόνια. "Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Βαγγελόπουλο Σταύρο να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Ο 29χρονος αμυντικός, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα και παλαιότερα σε Διγενή Μόρφου, Αστέρα Τρίπολης, Άγιο Νικόλαο και Καβάλα, είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους πράσινους και την Παρασκευή (4/6) βρέθηκε στην Κομοτηνή και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο επόμενος παίκτης που θα πάρει σειρά είναι ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, που έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα και έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση του Πανθρακικού, συνεπώς τα προσεχή 24ωρα θα ανακοινωθεί και αυτός.
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Παρ 04 Ιουν 2010, 8:23 pm
«Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα και το λέω δημόσια ότι δέχομαι απειλές όχι μόνο από τον Λεβαδειακό, αλλά και από άλλες πλευρές. Απειλές, όχι για την ζωή μου, αλλά ότι δεν θα βρω ξανά ομάδα. Όλη την φασαρία έχει δημιουργήσει ο κύριος Μιχαλόπουλος. Έστειλε στο δικαστήριο ένα έγγραφο που αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες έχουν εξοφληθεί μέχρι τις 31 Μαΐου. Αν ζητηθούν αυτά τα έγγραφα, τότε ο ΟΦΗ θα πάει στην Δ΄ Εθνική. Πως μπορεί να γίνει αυτό από την στιγμή που δεν είχα πάρει τα χρήματα τόσο καιρό; Δέχτηκα απειλή και από εκείνον και αν χρειαστεί θα τα πούμε και από κοντά. Είμαι «ντόμπρος» και δεν κρύβομαι με τίποτα. Ο κύριος Μιχαλόπουλος χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο όνομα μου λέει ότι δεν θα βρίσκω ομάδα. Κάποιοι θέλουν χρησιμοποιώντας το όνομα μου να βλάψουν τον ΟΦΗ. Το δικό μου θέμα είναι λήξαν από πέρυσι, όταν και ήρθαμε σε διακανονισμό»
O ποδοσφαιριστής Γιάννης Ταραλίδης αποκαλύπτει το βρόμικο παρασκήνιο των αδειοδοτήσεων.
.... αφού μαλώνει με ΟΦΗ και Λεβαδειακό δεν τον παίρνουμε εμείς δίπλα στον ΟΛΙΖΕ
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 05 Ιουν 2010, 8:05 am
karafatme έγραψε:
«Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα και το λέω δημόσια ότι δέχομαι απειλές όχι μόνο από τον Λεβαδειακό, αλλά και από άλλες πλευρές. Απειλές, όχι για την ζωή μου, αλλά ότι δεν θα βρω ξανά ομάδα. Όλη την φασαρία έχει δημιουργήσει ο κύριος Μιχαλόπουλος. Έστειλε στο δικαστήριο ένα έγγραφο που αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες έχουν εξοφληθεί μέχρι τις 31 Μαΐου. Αν ζητηθούν αυτά τα έγγραφα, τότε ο ΟΦΗ θα πάει στην Δ΄ Εθνική. Πως μπορεί να γίνει αυτό από την στιγμή που δεν είχα πάρει τα χρήματα τόσο καιρό; Δέχτηκα απειλή και από εκείνον και αν χρειαστεί θα τα πούμε και από κοντά. Είμαι «ντόμπρος» και δεν κρύβομαι με τίποτα. Ο κύριος Μιχαλόπουλος χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο όνομα μου λέει ότι δεν θα βρίσκω ομάδα. Κάποιοι θέλουν χρησιμοποιώντας το όνομα μου να βλάψουν τον ΟΦΗ. Το δικό μου θέμα είναι λήξαν από πέρυσι, όταν και ήρθαμε σε διακανονισμό»
O ποδοσφαιριστής Γιάννης Ταραλίδης αποκαλύπτει το βρόμικο παρασκήνιο των αδειοδοτήσεων.
και μέχρι το βράδυ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ
Ο Γιάννης Ταραλίδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε στο Athletic Radio 104,2, τόνισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Λεβαδειακού:
"Επειδή κάποιες δηλώσεις μου διαστρεβλώθηκαν, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής: Ουδέποτε δέχθηκα οποιουδήποτε είδους πίεση, πόσο μάλλον απειλή από την ομάδα που αγωνίζομαι σήμερα σε θέματα που αφορούν εμένα και τις οικονομικές συναλλαγές μου με ομάδες με τις οποίες έχω αγωνισθεί στο παρελθόν. Μη αντιλαμβανόμενος τον λόγο της διαστρέβλωσης των λεγομένων μου, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου".
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 05 Ιουν 2010, 9:09 am
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ 16χρονος ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ που υπέγραψε στην ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Από την παραχώρηση στην Ουντινέζε του 16χρονου διεθνούς με την Παίδων αμυντικού ο Ατρόμητος θα βάλει στο ταμείο του 170.000 ευρώ. Δεν είναι λίγα, ειδικά για παίκτη που δεν είχε συμμετοχή με την πρώτη ομάδα , όταν μάλιστα η εξέλιξη ενός ταλαντούχου πιτσιρικά σχεδόν πάντα εμπεριέχει ρίσκα...
ΥΓ ... ο δικός μας 17χρονος πόσο κάνει ? ..... πότε φεύγει????
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 05 Ιουν 2010, 3:39 pm
Μια προταση,για ...ατομικη προπονηση των Καζακη και Ντιαλλο,πριν βγουν στο ΔΑΚ για παιχνιδι...μην γελατε,αν "προπονηθουν" καλα,μαλλον θα λιγοστεψουν τα εγκεφαλικα στις κερκιδες........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 05 Ιουν 2010, 11:10 pm
Μεχρι στιγμης,με ολισε,λοπες,ρομπερ,παπουλη,σακελλαριου,ματετσιδη, εχουμε μια εξαδα κορμο ασυναγωνιστη. Η καθυστερηση στο θεμα μπελεκ,εμενα τωρα μου καθεται καλα. Για να μην εχει κλεισει ακομα με ουντινεζε,-θα μπορουσε πακετο με καραγκουνη-,κατι μου λεει οτι το ρωσοουκρανικο μπλοκ δεν ειναι διολου ευκαταφρονητο... 500 ζεστα η διαφορα,καθολου αμελητεα την σημερον ημερα....
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Σαβ 05 Ιουν 2010, 11:36 pm
Για τον Ματάις χλωμό μου φαίνεται, λέτε για Καβάλα; Καραφατμέ μου είχες στείλει πριν από τρεις μήνες ένα άρθρο με τις κουτσουκέλες του Big Mac. Μου το ξανά στέλνεις σε παρακαλώ για να το μεταφράσουμε στα Φλαμανδικά και να του το στείλουμε για να μάθει τι τον περιμένει εάν πάει.
cappo
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Κυρ 06 Ιουν 2010, 9:49 am
Καλημερα .... ............
...σχετικα με τον Μπελεκ και την μεταγραφη του....η "δουλεια" εκλεισε με τους Ιταλους οριστικα...το οτι δεν εχει ανακοινωθει μεχρι σημερα,ειναι θεμα τυπικων διαδικασιων... οι προσφορες απο... Ρασσία(!) και Ουκρανια ηταν πραγματικες και στα λεφτα που ακουστηκαν...πλην ομως αργησαν...διοτι η συμφωνια με τους Ιταλους ειχε γινει νωριτερα...και προτιμησαν να μην τα σπασουν με τους Ιταλους, προσβλεποντας και μελλοντικα σε αλλα ντιλ,παρα να παρουν τον παρα απο τα φουσκωμενα πορτοφολια,των... αποτυχημενων κομμουνιστων(!!!)...................................
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Κυρ 06 Ιουν 2010, 12:33 pm
Εμένα ο παππούς μου έλεγε Κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει καθώς και Κάλλιο γαϊδουρόδενε , παρά γαϊδουρογύρευε. Φυσικά ο παππούς μου δεν ήταν παράγοντας του ποδοσφαίρου, τσαγκάρης ήταν. Απλά έζησε σε εποχές που το Αύριο ήταν αρκετά αβέβαιο αν δεν είχες εξασφαλίσει τα προς το ζην για το Σήμερα.
Cappo η βεβαιότητα των γραφομένων σου από πού πηγάζει; Εγώ όταν ακούω ή διαβάζω κάτι , προσπαθώ να βρω τι κρύβεται και ανάμεσα στις λέξεις.
Π.χ. Τον Ολίσε (που όλοι τον γουστάρουμε και τον σεβόμαστε σαν παίχτη) Τελικά Δεν το Πουλήσαμε ή Δεν τον Αγόρασαν. Η διαφορά είναι τεράστια. Δεν πληρώνουν όσα αξίζει πραγματικά ο παίχτης ή Δεν αξίζει όσα ζητούμε να πληρώσουν; Για τον μικρό Μπέλεκ που ενδιαφέρθηκε η μισή Ευρώπη να τον αγοράζει υπάρχει « προφορική » συμφωνία αλλά μένουν τα τυπικά; Έχουμε τόσο κύρος ώστε να δίνουμε τα χέρια για συμφωνίες εκατομμυρίων και να ισχύουν; Εγώ ξέρω ότι πιστωτική κάρτα για 1.000 ευρώ να βγάλεις, υπογράφεις σύμβαση 17 σελίδων.
cappo
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Κυρ 06 Ιουν 2010, 12:39 pm
Πεφωτισμενο ον,λαλησε.........σχετικα με Μπελεκ..........στην ΠΑΕ,την στιγμη αυτη,δεν υπαρχει αλλη περιπτωση εκτος των Ιταλων...παρα τις πολυ καλυτερες προσφορες των τεως Σοβιετικων,τον εχουν υποσχεθει στην Ουντινεζε..........................
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Κυρ 06 Ιουν 2010, 2:29 pm
Πως λέμε δηλαδή Τον έχουμε ταμένο…….στην Χάρη Της (Ουντινέζε). Πάντως η ιστορία του μικρού ( που μακάρι να έχει αίσιο τέλος για την ΠΑΕ) μου θυμίζει την άλλη παροιμία « το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς»
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Κυρ 06 Ιουν 2010, 3:04 pm
προφανώς υπάρχει ρήτρα του Μπέλεκ ... που λέει στο άρθρο 11 του συμβολαίου .... θα κάνω 8 εβδομάδες διακοπές στο Φανάρι ..... θα πάρει ο Πανθρακικός τελικά μετά από φόρους 8 εκατόμπαλα ..... και θα πιασει ο ptolemais 8πόδια χωρίς γαλαζόπετρα .... τυχαίο ? .... δεν νομίζω
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Κυρ 06 Ιουν 2010, 3:09 pm
andia έγραψε:
Καραφατμέ μου είχες στείλει πριν από τρεις μήνες ένα άρθρο με τις κουτσουκέλες του Big Mac. Μου το ξανά στέλνεις σε παρακαλώ για να το μεταφράσουμε στα Φλαμανδικά και να του το στείλουμε για να μάθει τι τον περιμένει εάν πάει.
μπορώ να του στείλω κι εγώ την πραγματεία μου που έφτιαξα για τον big MAC ... αυτή τη φωτο δεν ξέρω αν πρέπει να στείλω ?
ΥΓ .... αν και την έχω συλλεκτική ...είπα να σας κουλαντρίσω
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Τρι 08 Ιουν 2010, 1:11 pm
Υπέγραψε ο Ανδριόλας συμβόλαιο 2 ετών με τον Πανθρακικό. Κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο μπορούσαν να πάρουν στη θέση του τερματοφύλακα. Οπότε με τα σημερινά δεδομένα έχουμε 2 τερματοφύλακες( Ανδριόλας, Ταίρης ) διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οπότε ψάχνουμε έναν τρίτο.
cappo
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Τρι 08 Ιουν 2010, 1:33 pm
Kωστα Ανδριολα.......καλως ηρθες στην Πανθρακικη οικογενεια...
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Τρι 08 Ιουν 2010, 2:16 pm
Καλως να ορίσει ο νέος πορτιέρο της ομάδας και να του ευχηθούμε να κρατήσει ανέπαφη την εστία μας για πολλά πολλά παιχνίδια.
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Τρι 08 Ιουν 2010, 2:52 pm
Panthrakikosfan έγραψε:
Υπέγραψε ο Ανδριόλας συμβόλαιο 2 ετών με τον Πανθρακικό. Κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο μπορούσαν να πάρουν στη θέση του τερματοφύλακα. Οπότε με τα σημερινά δεδομένα έχουμε 2 τερματοφύλακες( Ανδριόλας, Ταίρης ) διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οπότε ψάχνουμε έναν τρίτο.
πότε έφυγε ο Βρονταράς ?? ..... μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν άκουσα ότι χώρισαν οι δρόμοι μας
Ναι ο Ανδριόλας ήταν η καλύτερη επιλογή από αυτές που ακούστηκαν ..... γιατί έιχαν ακουστεί και άλλοι από Ηλιούπολη κλπ .... τελος καλό όλα καλά για 2 χρόνια θα τον έχουμε.
είχαμε και δηλώσεις του Κώστα Ανδριόλα " Οι άνθρωποι του Πανθρακικού έδειξαν από την πρώτη στιγμή την επιθυμία να με εντάξουν στην ομάδα τους και ότι στόχος είναι η άμεση επιστροφή στη Super League. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση αλλά και τον προπονητή του Πανθρακικού και να τους υποσχεθώ πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει."
βέβαια διαφωνώ με την επίσημη σελίδα γιατί βρήκα αυτά 08/09 Μεταγραφή στον Πανιώνιο από Ατρόμητο 03/04 Μεταγραφή από Πανελευσινιακό στον Ατρόμητο-Χαλκηδόνα 02/03 ένταξη στο δυναμικό του Πανελευσινιακού πέρσι σε 9 αγώνες σούπερ κλικας έφαγε 12 γκολ ..... πολύ λιγότερα (>2) που είχαμε σαν ομάδα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τρι 08 Ιουν 2010, 11:00 pm, 4 φορές συνολικά
........................
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Τρι 08 Ιουν 2010, 3:04 pm
Παράλληλα να ευχαριστήσουμε και τα δυο παιδιά
Θανάσης Στόϊκος και Χρήστος Πέντσας Για όσο καιρό έμειναν μαζί μας στο ΤΑΞΙΔΙ Το ΧΡΗΣΤΟ δεν θυμάμαι να τον είδα σε αγώνες της πρώτης ομάδας αλλά τον είδα στα ΤΕΠ
Τον ΘΑΝΑΣΗ τον είδαμε σε αρκετούς αγώνες και πάντα μου άρεσε .... ποτέ δεν ήταν κακός .... ήταν και μέλος των Panthrakistas στο facebook ....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΕΣ όπου κι αν παίζετε από δω και μετά ..... εκτός αν σας βρούμε αντιπάλους
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Τρι 08 Ιουν 2010, 7:22 pm
Γιώργος ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑκης
Στάθης ΚΑΡΑ(φατμε)ΜΑΛΙΚΗΣ
Νίκος ΣΟΥΛΤΑΝίδης
θέμα ημερών θεωρείται και η μετακόμιση του Γιώργου Σαλαμαστράκη από τον Διαγόρα στην Κομοτηνή, ενώ μάχη δίνεται για τη θέση του σέντερ φορ, με τους Στάθη Καραμαλίκη και Νίκο Σουλτανίδη να βρίσκονται πρώτοι στη λίστα. Έκαστοι έχουν δεχτεί πρόταση και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις. contra.gr
Θέμα: Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για Β' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 Τετ 09 Ιουν 2010, 2:05 am