....πολυ καλη η ιδεα του διευθυντη.........κατα συμπτωση με τον Αρη την πρωτη χρονια στην σουπεριλγκα στην Κομοτηνη,μαζεψαμε την δεκαρουμπα, με τους λαχνους του 1 ευρω για τις φανελλες................
...αντε και μαζεψαμε καποιο χρημα.....τι θα το κανουμε ???
να πάρουμε καραμούζες ..... να τα δώσουμε όλα στο ίδρυμα χρονίων παθήσεων στον Αίγειρο .... να ρωτήσουμε το νοσοκομείο τι ελλείψεις έχει και να πάμε να τα αγοράσουμε ...... να πάμε στην μητρόπολη και να κάνουμε από κοινού μια εκδήλωση για αναξιοπαθούντες ..... να να ...χίλιες ιδέες ρε cappo ....αν βάλεις σκοπό ότι αυτά τα λεφτά θέλεις να τα δώσεις κάπου που να πιασουν τόπο θα βρεις
O α' πληθυντικος με...σκοτωνει..... ενα πραμα,σαν το "να μαζευτουμε να πατε"......
για να δεις οτι δεν ειμαι κακος αλλα με κανετε........
εγραψες " στατιστικώς ΟΡΘΗ η παρατήρηση του LAMINATOR
όμως λένε ΚΑΙ ..... ότι οι "παραδόσεις" υπάρχουν για να σπάνε ..... φτου φτου .... ας ελπίσουμε να μην σπάσει φέτος .... και να σπάσει του χρόνου με 3 και πλέον συνεχόμενες χρονιές στη ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ"
πως γενεν αυτο?να σπασει δλδ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 3 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΛΠ..... μαλλον υπονοεις οτι θα κερδισουμε παραμονη για 3 χρονιες στη λιγκα μεσα σε ενα χρονο... ΝΑΙ,και αυτο γινεται ντινο μου....
Οταν κανω λαθη εννοειται θελω να με διορθωνετε,η κριτικιη δεν εβλαψε κανεναν..
Θα επαναληφθεί η ιστορία? Οι οπαδοί του Άρη ούτε που θα θέλουν να θυμούνται εκείνο το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όταν πριν από έξι χρόνια ο Πανθρακικός απέκλειε την ομάδα τους με 2-1, στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Τώρα, όμως, οι «κίτρινοι» θα έχουν την ευκαιρία να εξιλεωθούν για εκείνη την ήττα - σοκ, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Θράκης για τον 3ο γύρο της φετινής διοργάνωσης, στο ίδιο γήπεδο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Το ημερολόγιο έδειχνε την 1η Σεπτεμβρίου του 2005, όταν ο Άρης του Φινλανδού Μάρτιν Κουούζελα βρισκόταν στο ξεκίνημα μιας από τις δυσκολότερες σεζόν της ιστορίας του, όντας στη Β' Εθνική. Ο Πανθρακικός, που αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική, έκανε από νωρίς του 2-0 με τους Σουάνη και Μουρατίδη, για να μειώσει σε 2-1 ο Μάριο Κάσερες, χωρίς όμως να αλλάξει τίποτε...
12 λεπτά της τελευταίας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗΣ νίκης αυτό είναι το σημερινό μου δώρο στην εορτάζουσα gringababy αλλά και στον cappo που είναι μερακλής όπως και στον ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟ που είναι μπεσαλής αλλά πρωτίστως στον Κύριο mcost για το ποστάρισμά του στον ΚΑΦΕΝΕ και για τον θεμέλιο λίθο που έβαλε και έχουμε τώρα την ΟΜΑΔΑΡΑ μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Παρ 25 Νοε 2011, 4:43 pm, 4 φορές συνολικά
Καλησπέρα κι από μένα στο πρώτο μου μήνυμα εδώ. Φίλος του Πανθρακικού φυσικά κι εγώ αλλά χωρίς παρωπίδες και πράσινα γυαλιά.. Προσωπικά δεν μου άρεσε η εμφάνιση στη Ριζούπολη παρά τη νίκη, η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ αγχωτική αν οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν μία στοιχειώδη ευστοχία σε κάποια από τις 3-4 κεφαλιές που πήρανε (εντελώς αμαρκάριστοι) στο παιχνίδι. Ελπίζω η ομάδα μας να βελτιωθεί στη συνέχεια. Καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Καλησπέρα κι από μένα στο πρώτο μου μήνυμα εδώ. Φίλος του Πανθρακικού φυσικά κι εγώ αλλά χωρίς παρωπίδες και πράσινα γυαλιά.. Προσωπικά δεν μου άρεσε η εμφάνιση στη Ριζούπολη παρά τη νίκη, η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ αγχωτική αν οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν μία στοιχειώδη ευστοχία σε κάποια από τις 3-4 κεφαλιές που πήρανε (εντελώς αμαρκάριστοι) στο παιχνίδι. Ελπίζω η ομάδα μας να βελτιωθεί στη συνέχεια. Καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
κανένας δεν αξιώθηκε να καλωσορίσει τον zaraskos στο φόρουμ μάλλον και τα τυπικά καλωσορίσματα πρέπει να επωμισθώ
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ zaraskos ΚΑΛΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ να έχεις
ΥΓ .... αν ποτέ δημιουργηθούν παρεξηγήσεις .... μη δίνεις αρχικά σημασία .... συνήθως κρατάνε πολύ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Παρ 25 Νοε 2011, 7:05 pm, 1 φορά
12 λεπτά της τελευταίας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗΣ νίκης αυτό είναι το σημερινό μου δώρο στην εορτάζουσα gringababy αλλά και στον cappo που είναι μερακλής όπως και στον ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟ που είναι μπεσαλής αλλά πρωτίστως στον Κύριο mcost για το ποστάρισμά του στον ΚΑΦΕΝΕ και για τον θεμέλιο λίθο που έβαλε και έχουμε τώρα την ΟΜΑΔΑΡΑ μας
se olous to afierwses re ntino se mena tipota??tzampa to vrika?ntaksei esy ka8ises kai to kopses....poio lamogio se katarastike xthes?mallon o cappo.....pou to h8ele...
kalws hr8es sthn parea mas.makari na ta leme sixna kai panthrakika
yg)kala p einai kai o karafatme edw mesa kai sas kalosorizei
κανένας δεν αξιώθηκε να καλωσορίσει τον zaraskos στο φόρουμ μάλλον και τα τυπικά καλωσορίσματα πρέπει να επωμισθώ
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ zaraskos ΚΑΛΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ να έχεις
ΥΓ .... αν ποτέ δημιουργηθούν παρεξηγήσεις .... μη δίνεις αρχικά σημασία .... συνήθως κρατάνε πολύ [/quote
Και αν όλα πάμε καλά ........................ κα γιατί να μη πάνε άλλωστε ................ Ο επόμενος αγώνα κατά πάαα πιθανότητα θα είναι . ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .............
Σύσκεψη για Κομοτηνή Το πρωί της Παρασκευής, στη Κομοτηνή, θα διεξαχθεί η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα κυπέλλου του Πανθρακικού με τον Αρη. Στην εν λόγω συνάντηση οι άνθρωποι του Αρη θα θέσουν θέμα χορήγησης εισιτηρίων (για τις ανάγκες των οπαδών τους) από πλευρά γηπεδούχων κάτι το οποίο δεν έχει πρόβλημα να πράξει η ΠΑΕ Πανθρακικός. Αυτό που μετρά όμως, είναι τι θα πει η αστυνομία. Μάλιστα ενδέχεται να αλλάξει και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 19:00 στις 21:00 το βράδυ της 22ας Δεκεμβρίου.
Ειρηνική κατάληψη θα πραγματοποιήσουν οι οπαδοί του Άρη στην Κομοτηνή, καθώς συμφωνήθηκε να παραλάβουν οι "κίτρινοι" 1.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Τον αριθμό των 1.000 εισιτηρίων εξασφάλισε ο Άρης για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης (22 Δεκεμβρίου) με τον Πανθρακικό για το θεσμό του κυπέλλου. Τα εισιτήρια αυτά είναι για τις θύρες 5 και 6 και κοστίζουν 10 ευρώ, μία πολύ προσιτή τιμή.
Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει και ειδικό εκδοτήριο, για να μπορούν οι οπαδοί του Άρη να προμηθεύονται το εισιτήριό τους κι έτσι οι παίκτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ θα έχουν σε ένα ακόμα παιχνίδι τη συμπαράσταση των οπαδών τους.
Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 Τρι 20 Δεκ 2011, 12:30 am
Τελικά ρε παιδιά τί ισχύει για τον επόμενο αγώνα κυπέλλου? Αν περάσουμε με ποιον παίζουμε?
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 Τρι 20 Δεκ 2011, 12:41 am
Αν περασουμε τον Αρη,τοτε περναμε στην φαση των "16"
Γινεται κληρωση και αναδεικνυονται οκτω ζευγαρια.
Το καθε ζευγαρι παιζει ΕΝΑΝ αγωνα στην εδρα της ομαδας που θα κληρωθει γηπεδουχος.
Οι νικητες των οκτω αυτων αγωνων,περνανε στα προημιτελικα,οπου ισχυει το ιδιο συστημα (τεσσερις μονοι αγωνες στην εδρα των ομαδων που θα κληρωθουν πρωτες στο καθε ζευγος).
Σε περιπτωση ισοπαλιας,τοτε παιζεται ημιωρη παραταση. Αν δε βγει ουτε απο κει ο νικητης,τοτε πεναλτι.
Αν για παραδειγμα η κληρωτιδα αναδειξει το ματσακι ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ,τοτε θα γινει ενας αγωνας στο ΔΑΚ (αφου βγηκαμε πρωτοι απο την κληρωτιδα) και ο νικητης του παιχνιδιου αυτου,θα περασει στην οκταδα (οπου δεν εχουμε παιξει ποτε παρεμπιπτοντως...)
Το φανταζεσαι;
Ανατριχιαζω και μονο που το γραφω.
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 Τρι 20 Δεκ 2011, 12:43 am
Και ναι,αυτη η ηττα (ΑΝ ερθει βεβαια...) ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.