Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
72 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 72 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Επόμενο

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Αρης Θεσ/νικης τι θα γίνει ? (πολλαπλή επιλογή)
 Θα προκριθεί ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
 Θα προκριθεί ο Αρης
 Η πρόκριση θα κριθεί στην κανονική διάρκεια
 Η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση
 Η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι
 Θα σκοράρει ο Σουλτανίδης
 Θα σκοράρει ο Κοντογουλίδης
 Θα σκοράρει ο Σίμωσης
 Θα σκοράρει ο Μπαϊκαρά
 Δεν θα σκοράρει ο karafatme
Επισκόπηση αποτελεσμάτων
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 11:45 am

....πριν φυγεις karafatme,δεν μας λες και πως πηγε η θυσια στον Θεο Απολλωνα ?.......οι πυρσοι φωτιστικαν απο τον Θεο του Ηλιου ?...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 11:51 am

Καλα ρε,δεν την ειδες τη Θιβετιανη με την πρασινη φορμα στην Αρχαια Ολυμπια...?80 ποντους(μετα συγχωρησεως) πυρσο αναμενο βασταει....
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 12:02 pm

gerolykos έγραψε:
Η ελαφρά ταξιαρχία , πατησε χθες περιοχή περισσότερες φορες απο μας. θες η ατυχία τους, θες η απειρία , θες ότι ακόμα δεν έχουν παιχνίδια οι παιχτες, το σκορ έμεινε στο 0-2.
Με τον βουλη δεν θα είναι έτσι. ο κανελόπουλος είναι διαμόνιος επιθετικός, και ο σύρος ο κεντρικός αμυντικός τους πηδάει 60 πόντους απο σταση. στα στημένα χθες τη βγάλαμε καθαρή. την δευτέρα θελει προσοχή.
Δεν θελω να μειώσω τη χθεσινή νικη. απλές παρατηρήσεις κανω.

Με το βαμβακι ο Λυκος.....Διακριτικος και ελαφροχερης....Ευγε νεε μου....

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 5:38 pm

Για τον αγώνα Κυπέλλου που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Άρη, στις 21 Δεκεμβρίου, αλλά και για τους συναισθηματικούς του δεσμούς με τον σύλλογο, μίλησε ο παλιός παίκτης των «κίτρινων» και σημερινό μέλος του προπονητικού επιτελείου στον Πανθρακικό, Ζόραν Στοΐνοβιτς, σε συνέντευξή του στον «Άρης FM 92,8».

Ο παλαίμαχος Σέρβος, που είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη την σεζόν 1997-98 στη Β' Εθνική, είπε αρχικά: «Πέρασα από τον Άρη, έστω και για ένα χρόνο, πράγμα που ήταν ξεχωριστό για μένα. Δεν θα πω ότι είμαι Αρειανός, αλλά όποιος έχει περάσει από το Χαριλάου δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος. Το μισό σόι μου άλλωστε είναι Αρειανοί! Είστε και τυχεροί, έχετε πολλούς φιλάθλους εδώ στην Κομοτηνή. Εμείς θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Θα έρθει ο Άρης, να ζήσουμε μία γιορτή. Εμείς δεν έχουμε πολλά να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Ο Άρης που είναι το φαβορί θα έχει μεγαλύτερο βάρος».

Σε ερώτηση για το αν παρακολουθεί φέτος τον Άρη, ο Στοΐνοβιτς σχολίασε: «Παρότι πέρσι ο Τσιώλης έφερε πολύ καλά αποτελέσματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπερδεύτηκαν φέτος από την αρχή της χρονιάς. Δεν αμφισβητούμε τον Τσιώλη, ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Μερικές φορές πρέπει κι εμείς να καταλαβαίνουμε πού βρισκόμαστε. Ήθελε λίγη προσοχή στο ρόστερ κι εκεί πιστεύω ότι έγινε το μπέρδεμα».

Μιλώντας για τα τμήματα υποδομής του Άρη, μια που και ο ίδιος ασχολείται με αυτό το αντικείμενο στον Πανθρακικό δήλωσε: «Αυτή η φουρνιά που πήρε το πρωτάθλημα έπαιζε στα Κ-20 ενώ στη ουσία ήταν δύο χρονιές μικρότεροι σε ηλικία. Αυτή είναι η σωστή δουλειά που λέμε ότι πρέπει να γίνεται στις υποδομές. Δεν μας ενδιαφέρει να παίζουν οι μεγαλόσωμοι για να παίρνουν τα παιχνίδια με τη δύναμη. Μας ενδιαφέρει το ταλέντο. Έτσι έκανε ο Άρης. Έβαζε μικρά παιδιά, αυτά δούλεψαν στην τεχνική και τακτική, κάτι που χρειάζονται σε αυτές τις ηλικίες. Αυτό βγήκε και πέρσι πήρε το πρωτάθλημα με φανταστικό ποδόσφαιρο».

Σε ό,τι αφορά στον Πανθρακικό και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είπε: «Η ομάδα σε μία πενταετία έκανε μεγάλα πράγματα. Από τη Δ' Εθνική που ήταν όταν ήρθα εγώ, έφτασε μέχρι τη Σούπερ Λίγκα. Οι παράγοντες κυνήγησαν πολύ τα πράγματα. Έφτιαξαν το γήπεδο, το προπονητικό κέντρο, που είναι μεγάλη κληρονομιά για την ομάδα και φαντάζομαι ότι είμαστε στην καλύτερη κατάσταση από όλες τις ομάδες που έχω περάσει εγώ στη Β' Εθνική. Κι εμάς μας έχει χτυπήσει η κρίση αλλά είμαστε καλά, η ομάδα είναι νοικοκυρεμένη. Φέτος δεν λέμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και η ομάδα όπως φαίνεται μάλλον θα πρωταγωνιστήσει».

Τέλος, περιέγραψε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Κομοτηνής ως εξής: «Έχει ποικιλία ποδοσφαιριστών. Έχει έμπειρους που θα σηκώσουν το βάρος, έχει νεαρούς με ταλέντο, έχει παιδιά από τις υποδομές μας και γενικά υπάρχει βάθος. Χθες, κόντρα στον Απόλλωνα, έπαιξαν παιδιά που είναι λίγο πιο νεαρά. Έκανε ροτέισον ο προπονητής για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, γιατί ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Θρασύβουλο».

pressARIS.gr

Την αναμέτρηση στη Ριζούπολη μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Πανθρακικού παρακολούθησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε 2-0 και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Άρη. Το παιχνίδι των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή.

zougla.gr

YΓ ...εγκατέλειψα την προσπάθεια να βρω το κλιπ με τις φάσεις ή τα χτεσινά γκολ ..... είναι άχρηστοι οι οπαδοί του θεού ήλιου .... καλά κάναμε και έχουμε την σιγουράντζα του πυρσού ο οποίος όσο έχει λάδι καίει .... αμα τελειώσει το λάδι να δούμε
ΥΓ ..... καλά εκεί στα γραφεία της ΠΑΕ δεν λέμε για βίντεο κλιπ, αλλά ούτε φωτογραφία δεν έβγαλαν, πήραν και αυτή που τραβηξαν οι απολλωνιστές και μεσημεριάτικα σήμερα έβγαλαν το δελτίο τύπου .... ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 40757 συνεχίστε στους ίδιους ρυθμούς .... νομίζω ότι έχω δίκιο που τα χώνω γιατί όντως ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ τα πήρα το κρανίο που δεν βρήκα το βίντεο με τις φάσεις

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 6:20 pm

cappo τα βρήκα τα χτεσινά γκολ του ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗ σε βίντεο ...... ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ???? ..... ακούω προσφορές
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 6:38 pm

Εγώ φασόλια πάντως....Έτοιμα στα χω στο πόρτ μπαγκαζ....
Cappo εσυ στειλτου καμια ιερεια για μπαχαρικο....

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 6:46 pm

δεκτή η προσφορά σου ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ και στα έστειλα με pm

τον cappo περιμένω να ξεμυτίσει να τον "αρμέξω" .....

ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:04 pm

Tσουρουφλιστον....τσουρουφλιστον....

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:06 pm

ελπίζω να μην μου τάξει ριζόγαλα .... γιατί κι εγώ ξέχασα πόσα μου χρωστάει .....πάντως πρέπει να έχω γερό στοκ

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:20 pm

Οδυσσέας Αναγέννησης-Πλατανιάς 0-0 παράταση 0-0 πέναλτι 3-4
ΠΑΟ Ρουφ -Διαγόρας 0-0 παράταση 0-0 Πέναλτι 2-4
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:22 pm

...δεν χρωσταω κανενα ριζογαλο ...στην υποχρεωση μου απεναντι σου,εγω ημουν ο.κ. ...εχασα το στοιχημα και ημουν ετοιμος να πλερώ....εσυ την εκανες ομως καπουεϊρα........

...στα φρεσκα τωρα......ταζω νεα γευση καφε απο την... Φραπεδονικη...........

...δεν λεω την συνταγη,για να ζηλευετε........Σαββατο πρωϊ,εκει που κανω απολογισμο της βδομαδας,κ.διευθυντα ελατε να σας τον προσφερωμεν.........αν θελεις ελα και μεταμφιεσμενος.......

.....αντε να ξεχαρμανιασουμε μπρε......αντε να ανεβουν τα βιντεα με τα Σουλτανοπαστελα.........................

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:26 pm

επειδή δεν θέλω να τα βάλω μαζί σου σε προσφορές και αντιπροσφορές
το βίντεο του αγώνα το κατέθεσα στον ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟ και έχει πλήρως τα δικαιώματα του
ενα copy paste κάνει και τα δίνει

ας το διαπραγματευτεί αυτός κι ότι βγάλει το panthraxclub κέρδος είναι

με περιμένουν ... πάω να σφίξω τα μπετά

terhs
terhs

Αριθμός μηνυμάτων : 697

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:30 pm

ase re ntino,an ta xeis anevase ta o cappo den to xei to matsaki,mh ta pedeveis ta "paidia".....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:38 pm

....γιατι τον λες... ntino(!) τον karafatme μπρε Λευτερη ?......
terhs
terhs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:44 pm

DEN MOU ARESEI TO KARAFATME KAI AFOU DEN KSEROUME TO ONOMA TOU APOFASISA NA TON LEW NTINO TOU PAEI POIO POLU APO TO KARAFATME
TO NTINOS MOU ARESEI PERISSOTERO RE CAPPO ROUMPLEEEEEEE
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:51 pm

....και γιατι σου αρεσει το ntinos και δεν σου αρεσει ας πουμε το ..Θοδωρης....θα μπορουσαμε να τον λεγαμε και ..καραθεοδωρη μερικες φορες....εγω πιστευω πως το Θοδωρης του ταιριαζει καλυτερα απο το ntinos....

....ακου ...ntinos......ρουυυυυυυυμπλεεεεεε..............
terhs
terhs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 7:57 pm

cappo esy mporeis na ton les 8odwra an sou aresei alla oxi kai kara8eodoris,emena m aresei to ntinos kai tha ton lew ntino.esy 8a ton les 8odwra o allos mixali kai sthn teliki o ka8enas opws tou aresei....roumpleeeeeeeee
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 8:05 pm

....εγω θελω να τον αποκαλω karafatme....αυτο ξερω, αυτο εμπιστευομαι....ρουυυυυυυμπλεεεεεεε ....

...δεν μπορω να διανοηθω σαν... ntino(!) τον karafatme.....
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 8:09 pm

Εμένα γίνεται να με λέτε Angelina σας παρακαλώ?
Το έχω απωθημένο... Very Happy Very Happy lol!
centipede_2_
centipede_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 1621

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 8:12 pm

Τι θα γινει τελικα θα τα ξαναδουμε τα γκολ η θα τα χετε κρυφα?

τερης,το ντινος μου αρεσει και μενα.τοσες φορες διαφωνησαμε με τον ανθρωπο και δεν ηξερα πως να αναφερθω..βαλτε ψηφοφορια και γω με το ντινος ειμαι..
ενας ενας ρε παιδια με τα ονοματα...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 8:27 pm

...τι εχει ρε αυτο το... ntinos και σας αρεσει τοσο?...το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να τον λενε.. Διαμαντινο και να τον φωναζουν ntino .....

...αυτο μαλιστα......ειναι πραγματι ακριβοθωρητο ονομα......

...Υ.Γ. τωρα αν θα μπει ομως και μας στειλει στο διαολο,θα εχει χιλια δικια......κυπελλο ελλαδας λεει το θεμα και το τιναξαμε στον αερα....οποιος θελει συνεχεια, στον καφενε ...............
terhs
terhs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 8:33 pm

ok cappo...
tepsa des ta goalakia...kalitera den mporesa na ta vrw///

trekse to video sto 01.06.36 ekei ta deixnei ta pastelia...

roumpleesssss kai parakalw

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=221441
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 8:42 pm

....Λευτερη να σαι καλα ρε φιλος......πολυ ωραια τα Σουλτανοπαστελα...ειδικα το δευτερο,ειναι για γυαλισμα παπουτσιων....μπραβο στον Νικολακη τον.. Παστελα.......

....μονο στο ΔΑΚ μας κανει να εχουμε παραγωγη ..φου γκρα.......γιατι ρε Νικο ?
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 9:28 pm

ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Funny-photos-2342

....ο Νικολας ο Σουλτανιδης ειναι...μετα τους πυροβολισμους στην Ριζουπολη..

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12   ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12 - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 24 Νοε 2011, 9:40 pm

για το ονομα ομολογώ ότι από όλους σας πιο πολύ πλησίασε ο .....cappo .....σχεδόν με ακούμπησε .....

όμως πήρε σκονάκι δανεικό από τον terh τα γκολ του αγώνα ..... είπα κι εγώ να βγάλει κανένα έσοδο το panthraxclub

ΥΓ ..... αφήστε τον ntino ήσυχο ..... δεν σας έκανε τίποτα ο άνθρωπος ..ούτε έιμαι αυτός τελεία και παύλα
Εδώ το θέμα είναι για το κύπελλο Ελλάδος τα υπόλοιπα στον κουβά ή στον καφενέ.......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Πεμ 24 Νοε 2011, 9:55 pm, 1 φορά

ΚΥΠΕΛΛΟ Ελλάδας 2011-12

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2011
» 9η αγωνιστική 2011-12
» 7η αγωνιστικη 2011-12.
» EURO 2012 - Εθνική ΕΛΛΑΔΑΣ
» Κυπελλο 2014 -2015
Σελίδα 7 από 12Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: Προηγούμενες αγωνιστικές περίοδοι Πανθρακικού :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Football Leugue 2011-2012-

Μετάβαση σε:  
phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις