....ωραια στιγμυοτυπα,καθαρες φασεις και με ζουμ στις λεπτομερειες....μπραβο τους για την "καλη δουλεια" (μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα)....να τα στελνουν στο ..ESPN και στην EYROVIZION....
δεν γκρινιάζουμε ......ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ και ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ (μια κάμερα DV κι ένας να ζουμάρει, δεν θέλουμε σχολιασμό θέλουμε φυσικό ήχο γηπέδου) για το καλό της ομάδας ..... για να δουν αυτοί που δεν ήρθαν στο γήπεδο ..... ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ
....γκρινιαζουμε....σε καθε μαλακα που δεν κανει σωστα την δουλεια του....πως θα καθησω να δω το τοπικο καναλι μου,οταν αυτο με τα καμωματα του, μου κανει τσαταλια τα νευρα ?....σιγα το δυσκολο......
...το καλυτερο προϊον της Κομοτηνης εχουν κι αυτοι μας δειχνουν ωρες επι ωρων τα ..θα θα θα θα θα του υφυπουργου μας....αμα δεν μπορουν, να το γυρισουν στα παζαρια με τις βλακωδεις ερωτησεις και τις ακομη πιο βλακωδεις απαντησεις ...η να παιζουν μερα νυχτα Πουρτσιδη !
.....ω σορρυ ...λυπαμαι για δυο πανσεληνους ......αυτοτιμωρουμαι σε 1269 μετανοιες,100 μαστιγωματα και μασημα 50 κιλων χαλικιου 3 Αλφα με υποχρεωτικη καταποση.....
...ουτε κι εγω βεβαια εχω την απαιτηση να συμφωνεις στα δικα μου μπινελικωματα....αν συμφωνεις,εχει καλως.....αν δεν συμφωνεις,προσπερνατα αφου δεν σε θιγουν προσωπικα....
...αν παρ ολα αυτα, θίγουν το "ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ" κανε μου βουντου μπας και δεν ξαναμπινελικωσω...που σε λιγο θα βγαλω βοστρυχους στον τραγουδιστη μου,μ αυτα που διαβαζω..................
είσαι για τον ^%&$* ......ώρες ώρες ρε cappo με αυτά που γράφεις ..... %^&*% το φελέκι σου μέσα ..... προσπάθησε να είσαι πιο κόσμιος ..... εσύ μπορεί να γραφεις όπως νιώθεις και βγαίνει από μέσα σου ..... αλλά τι φταίει να διαβάζει ο αλλός τις %^&*$% σου .....
μπορείς να γίνεις καλό παιδί και το ξέρω ..... όλα γίνονται ..... μην πας να το πάιξεις %^&$% και δέρνω ....... δε σου πάει αφού είσαι καλό παιδί κατα βάθος και ξέρεις από μπαλα ..... δοκίμασε να συμπεριφερθείς κόσμια .... εδώ δεν έιναι κερκίδα με ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ... είναι scripta manent
τελευταία φορά ασχολούμαι με το στυλάκι που προσπαθείς να λανσάρεις ..... δεν ξανακατεβαίνω στο επίπεδό που προσπαθείς να κατέβεις .....
ΥΓ ..... φιλάκια .... ότι και να γραψεις επί του θέματος δεν απαντώ ....για άλλα ότι θες
....αγαπάμε karafatme...παρ ολο που βαζει προφυλακτικο σ αυτα που θελει να πει.......
...εγω φερετζε σε αυτα που γραφω δεν βαζω......οπως μου βγαινει και οπως μου ερχεται ετσι θα τα αμολαω...γι αυτο και γραφω εξ αλλου εδω μεσα.....αν δεν γουσταρετε οι λοιποι,το δηλωνετε και αποχωρω.......εξ αλλου η σελιδα εχει διαχειριση...μπορει να με αποβαλλει αν το θελει...........................
...μεχρι να με αποβαλλει ομως,εγω θα ποσταρω οπως γουσταρω.....απο την στιγμη που δεν προσβαλλω προσωπικα κανεναν.......μπορει και να σιχαθω ομως και να "λακισω"......τοτε μπορειτε να απολαμβανετε το τεϊον σας,χωρις εμενα....
Υ.Γ. φιλακια....οτι και να γραψεις επι του θεματος,εγω θα απαντησω.................................................επισης και για οτι αλλο θες.................κ.διευθυντα.....................