Παρόντες χρήστες | 18 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 18 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
|
| center>
| ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ | |
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Τρι 18 Οκτ 2011, 9:48 pm | |
| Αντε....επεξεργαστειτε το.... |
| | | ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Τρι 18 Οκτ 2011, 9:53 pm | |
| |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Κυρ 30 Οκτ 2011, 6:20 pm | |
| Υποσχέθηκα στον ιδιοκτήτη της λέσχης ότι την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, θα του παραδώσουμε τα κλειδιά. Παρακαλώ ιδιαίτερα, όσοι μπορείτε , αυριο το μεσημέρι στις 14.30, ελάτε να βοηθήσετε στο συμμάζεμα και κουβάλημα της περιουσίας του κλαμπ. Γιώτη , ξέρω ότι θα έρθεις, πάρε όμως και τα ναυάγια μαζί σου. Μάκη Αντρέα, Κατερίνα, η βοήθειά σας θα είναι σημαντική. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φανούμε ασυνεπείς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Τρι 08 Νοε 2011, 10:27 pm | |
| Mια θερμη παράκληση σε όλους τους οικονομικούς αιμοδοτες. θα πρεπει να εξωφληθεί άμεσα ο ΟΤΕ (γύρω στα 500 ευρώ). είναι η μονη υποχρέωση που έμεινε. Η καθυστέρηση ενός μηνα απο την αποχώρηση απο τον χώρο στοίχισε 210 γιούρος. Η συνέπεια στις οικονομικές μας υποχρεώσεις , πρεπει να θεωρείται συνεχής. Ξέρω καλά οτι μερικοί βάλατε βαθειά το χερι στην τσέπη. Δεν είναι σωστό να εκτεθουν κάποιοι , συνεπως ο πατριωτισμός όλων μας, πρεπει να είναι υπαρκτός, και όχι πληκτρολογιακός. ευχαριστω εκ των προτέρων και σας περιμένω ....στο γραφειο μου. |
| | | GiorgosA
Αριθμός μηνυμάτων : 192
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Πεμ 20 Νοε 2014, 8:13 pm | |
| Καλησπερα...χαθηκαμε...και γενικως,,κατι δεν παει καλα...στεναχωριεμαι..και θελω να κανω κατι..τουλαχιστον,,να προσπαθησω να κανω κατι...τι εννοω??
αλέ μου καραφατμέ το κλάμπ ήθελε θέλει και θα θέλει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. όχι ιντερνετική , αλλά φυσική. και οικινομική βέβαια γιατί no money no club. προσωπικά παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου για τη μη συνέχιση του χώρου της λέσχης. ίσως ήμουνα χαλαρός, ίσως υπολόγιζα στον απο μηχανής θεό. ενα μεγάλο ευχαριστώ στον αντρέα, τον γιώτη,τον μάκη, την κατερίνα , τον χρήστο. δεν θα ξεχάσουμε βέβαια την ηθική και οικονομική βοήθεια του βασίλη και του μηνά. τελικά αποδείξαμε ότι ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΜΕ. δηλώνω παρών σε κάθε καινούργια κίνηση, αρκεί να έχει μια μαζική δυναμική.είναι δύσκολο το ξέρω , αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα. θελω να παραμείνουμε μια καλή παρέα, τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός. η γνώμη όλων για τη συνέχιση ή όχι του panthrax club έστω και χωρίς χώρο θα μετρήσει καταλυτικά. σόρυ αν κούρασα, απλά έτσι μου βγήκε διαβάζοντας τα post με τους επικήδειους
ειχε γραφτει καποτε...εγινε η προσπαθεια...πετυχημενη ή οχι,,το ξερουν αυτοι που ασχοληθηκαν...
εχω να πω λοιπον το εξης.... βαζω τον χωρο (ιδιοκτητος), βαζω ολο τον εξοπλισμο (απο Νοβα κ Οτε,wifi,εως και τραπεζια,καρεκλες,φλυτζανια,ποτηρια,ποτα,αναψυκτικα,κτλ κτλ)... Απο ωρες λειτουργειας,,,συνεχεια..χρονος υπαρχει...
Αυτο που θα πρεπει να γινει,για να συντηρηθει η λεσχη,,,ειναι να λειτουργει σαν ανεπισημη καφετερια... δηλαδη,,,ολοι θα πληρωνουν, οτι παιρνουν...ολα στο κουτι του Πανθρακα.. και απο εκει,,θα πληρωνονται οι λογαριασμοι,οι αγορες προιοντων,,και οτι περισσευει,,σε εκδρομες ή τοπικα γλεντακια...
Την αποψη μου την εθεσα...λιγο πολυ,ολοι με ξερετε..αν συμφωνειτε να ξανακανουμε το Πανθρακικο στεκι,,απλα πειτε μου,και σε 15 μερες θα ειναι ετοιμο..
Οποιος θελει να εποικηνωνησει μαζι μου,,,6986762884 Γιωργος...
Υ.Γ.οσο πιο νωρις το αποφασισουμε,τοσο πιο γρηγορα θα γινει..περιμενω τις αποψεις σας |
| | | | ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 8 από 8 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |