Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33  Επόμενο

Οι μεταγραφές που έγιναν θα κάνουν την ομάδα καλύτερη από πέρσι ? (πολλαπλή επιλογή)
Θα κάνουν την ομάδα πολύ πιο δυνατή
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_lcap36%ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_rcap
 36% [ 19 ]
Μου άρεσε που εξελληνίστηκε η ομάδα
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_lcap26%ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_rcap
 26% [ 14 ]
Έχουμε καλύτερους παίκτες από πέρσι
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_lcap30%ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_rcap
 30% [ 16 ]
όχι η ομάδα θα είναι χειρότερη από πέρσι
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_lcap4%ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_rcap
 4% [ 2 ]
έχουμε χειρότερους παίκτες από πέρσι
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_lcap4%ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 I_vote_rcap
 4% [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 53

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 08 Ιουν 2011, 11:32 am

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Robertbk

πρωτοσέλιδος σήμερα ο Ρομπέρ στα ΣΠΟΡ του Βορρά που τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ
ενώ το σημερινό Metrosport επιμένει πρωτοσέλιδα ότι πάει στον ΑΡΗ ..... αύριο η Marca θα τον στείλει ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Robert2

Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Τετ 08 Ιουν 2011, 12:24 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 08 Ιουν 2011, 11:57 am

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 F5909e3216d547da96f5ca7aecb943d0_L

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» στον Εργοτέλη, σχετικά με την υπόθεση του Εγκούτου Ολίσε.

Ο πολυσύνθετος μέσος είναι δανεικός στη κρητική ομάδα, από τον Πανθρακικό, ωστόσο, τα πάντα συνηγορούν πως ο παίκτης θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.
Η αρχική συμφωνία, πάντως, με την ομάδα της Κομοτηνής, ήταν ο Ολίσε να μείνει στον Εργοτέλη για ένα χρόνο, ωστόσο, στις τάξεις της «κιτρινόμαυρης» ομάδας επιθυμούν την παραμονή του ποδοσφαιριστή και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση του Πανθρακικού, είχε βάλει όρο, ότι σε περίπτωση που ο σύλλογος εξασφαλίσει την άνοδο για την Super League, τότε ο Ολίσε είναι αναγκασμένος να επιστρέψει αυτόματα, στο ρόστερ της ομάδας της Κομοτηνής.
Ωστόσο, τα πράγματα είναι περίπλοκα -πλέον- στη Football League, με την διεξαγωγή ή όχι των play off και έτσι το προσεχές διάστημα οι ιθύνοντες του Εργοτέλη αναμένεται να κάνουν τις ανάλογες κινήσεις, προκειμένου ο 31χρονος ποδοσφαιριστής να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου.

onsports.gr

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 08 Ιουν 2011, 1:45 pm

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 5146a1f5c7bc24f0aba5b8ba5bb43aa0

Στη λίστα των συμφωνημένων του ΑΡΗ έμπαινε μέχρι πρότινος και το όνομα του Μπερτράν Ρομπέρ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός όμως δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση. Το SPORTNET επικοινώνησε με τον αριστεροπόδαρο Γάλλο ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν έχω πάρει ακόμα την οριστική μου απάντηση. Θέλω λίγο χρόνο να το σκεφτώ και να απαντήσω» ενώ για τους λόγους που τον κάνουν να σκέφτεται περισσότερο την απόφαση είναι: «Σίγουρα και οι δύο (σ.σ. Άρης και ΠΑΟΚ) είναι μεγάλες ομάδες αλλά έχω πρόταση και από μία Γαλλική ομάδα» ανέφερε χωρίς να θελήσει να αποκαλύψει κάτι περισσότερο. Κλείνοντας τη συνομιλία ο Ρομπέρ επανέλαβε: «Θα χρειαστώ λίγες μέρες για την απόφασή μου. Θα απαντήσω σε μία εβδομάδα».

Για τον συμπαίκτη του στον Πανθρακικό μίλησε ο Γιώργος Ζησόπουλος, τονίζοντας: «Δυστυχώς έπαιξε στη Football League. Αξίζει να βρίσκεται στην Α΄ εθνική δεν υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις ομάδες και αυτός είναι καλός παίκτης και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Δεν θα έχει πρόβλημα. Και ποιότητα έχει και χαρακτήρα και εμπειρία. Μιλάει αρκετά ελληνικά και θα προσαρμοστεί στις συνθήκες αφού ξέρει τη Θεσσαλονίκη. Είναι παρορμητικός σαν χαρακτήρας και δένεται με τον κόσμο και αν ξεκινήσει καλά θα έχει καλή πορεία» ανέφερε στον 'Libero' ενώ συμπλήρωσε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του: «Έχει τρομερή ταχύτητα και τεχνική και με το αριστερό πόδι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Δεν είναι από τους ντελικάτους, θα τρέξει και θα μαρκάρει και όταν χρειαστεί η ποιότητά του, θα τη δείξει».

sportnet.gr

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 08 Ιουν 2011, 2:00 pm

Λύθηκε το συμβόλαιο του Μπαϊκαρά με τον Παναιτωλικό ..... μήπως είναι ευκαιρία για μας ???? .... ελεύθερος είναι

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 8:31 am

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 16231_ROBER_2009_11_4_10_28_40_b

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά ο Μπερτράν Ρομπέρ αφού οι πληροφορίες θέλουν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τον Πανθρακικό θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.
Ο Γάλλος προπονείται στην Κομοτηνή αφού ο Πανθρακικός (αν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν) θα κληθεί να αγωνιστεί στα πλέι οφ διεκδικώντας μια θέση στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό φυσικά δημιουργεί ένα πρόβλημα στον ΠΑΟΚ αφού αν τελικά ο Πανθρακικός αγωνιστεί στα πλέι οφ, αυτά θα ολοκληρωθούν τέλη Ιούνη και ο ποδοσφαιριστής δε θα έχει την ευκαιρία να κάνει διακοπές ή αυτές θα είναι ολιγοήμερες.

paokmania.gr
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 10:11 am

Αντε τωρα να σου παιξει μπαλα αν και οταν γινουν τα μπαραζ....
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 10:19 am

ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:

και νάτανε μόνο αυτός.

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 11:06 am

Στην λογική των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ που βγάζουν παίκτες από τα… σπλάχνα τους έχουν αρχίσει να μπαίνουν και οι ελληνικές ομάδες λόγω της δύσκολης οικονομικά εποχής που διανύουμε.

Μια από αυτές είναι και ο Πανθρακικός, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα δύο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Νίκο Σταματέρη και Θανάση Νοβέ.

Ο πρώτος είναι γεννηθείς το 1993 και η θέση του είναι δεξί μπακ. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του, οι άνθρωποι της ομάδας μιλούν για ένα σκληροτράχηλο παιδί που χρησιμοποιεί πολύ την δύναμη στο παιχνίδι του, ενώ διαθέτει και αρκετά καλή σέντρα.

Όσον αφορά τον δεύτερο, είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος από τον συμπαίκτη του και η θέση του είναι στην άμυνα. Όλοι στον σύλλογο της Θράκης τον αναφέρουν ως έναν ντελικάτο στόπερ που μπορεί να αφήσει εποχή. Αναμφισβήτητα και οι δύο ποδοσφαιριστές διαθέτουν ταλέντο και το μόνο που απομένει είναι να αποδείξουν την αξία τους, όταν τους δοθεί η ευκαιρία.

theplayer.gr
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 11:08 am

gerolykos έγραψε:
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:

και νάτανε μόνο αυτός.

Ποσους ειδες παλι χθες βραδυ ....μεταμεσονυχτια....?
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 11:19 am

τι έχουν να δουν τα ματάκια μας ακόμα να λες.

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 11:46 am

Ο Ρομπερ σε μια συνέντευξή του παλιά στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ (δεν μπορώ να ψάχνω πίσω αλλά το θυμάμαι χαρακτηριστικά) είχε πει ότι αν φύγει από τον Πανθρακικό τότε θα πάει να παίξει στην ομάδα του Ροδίτη (όπου διαμένει) γιατί του αρέσει πολύ ο τόπος μας ...... νομίζω πλέον ότι και ο ΑΣ Ροδίτη μπήκε στον χορό των υποψήφιων ομάδων

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 1:48 pm

Ο Ρομπέρ θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ και δεν το κρύβει. Η συμφωνία είναι δεδομένη και ο Γάλλος θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Τα ΣΠΟΡ αποκάλυψαν στο φύλλο της Τετάρτης ότι ο Ρομπέρ έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ. Και ας λένε κάποιοι άλλοι ό,τι θέλουν... Η συμφωνία είναι δεδομένη και ο Γάλλος θα ντυθεί στα "ασπρόμαυρα". Κάποιοι μπορεί να τον περιμένουν... Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του ΠΑΟΚ!
Πριν έρθει πέρσι στην Ελλάδα είχε περίπου 170 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα με τις Μονπελιέ, Γκινγκάμπ και Λοριάν, ενώ στα δύο χρόνια που βρέθηκε στον Πανθρακικό είχε 54 συμμετοχές και 12 γκολ. Ο Μπερτράν Ρομπέρ θα είναι λογικά η πρώτη μεταγραφή που θα ανακοινώσει σύντομα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει της προσεχούς σεζόν. Τα ΣΠΟΡ επικοινώνησαν με τον 28χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν έκρυψε ότι και ο ίδιος από τις προτάσεις που έχει, προτιμάει αυτή του ΠΑΟΚ.
"Σε 3-4 μέρες θα ξεκαθαρίσουν όλα οριστικά. Μένουν κάποιες τελικές επαφές και μία συνάντηση με τον ΠΑΟΚ για να πάρω την τελική μου απόφαση", απάντησε, θέλοντας να κρατήσει μία "πισινή", αλλά το θέμα είναι τελειωμένο! Ο παίκτης έχει κλείσει, απλά επιφυλάσσεται να μιλήσει εντελώς ανοιχτά μέχρι να υπογράψει και τυπικά στον "Δικέφαλο". Αυτό που δεν επιφυλάσσεται να κάνει, είναι να εκφράσει ανοιχτά την προτίμησή του για τον ΠΑΟΚ. "Έχω πρόταση και από τη Γαλλία και από τον Άρη. Αλλά κι εγώ προτιμώ να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ! Θέλω ΠΑΟΚ για να παίξω και Ευρώπη...", τόνισε χαρακτηριστικά.
Κάποιοι μπορεί να επιμένουν και να γράφουν ή να λένε τα δικά τους, υποστηρίζοντας ότι ο Ρομπέρ θα κλείσει στον Άρη. Πλανώνται πλάνην οικτράν θα σημειώσουμε εμείς... Είναι δυνατόν ποτέ παίκτης να προτιμήσει μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη άλλη ομάδα πλην του "Δικέφαλου"; Προφανώς και όχι... Το ίδιο ερώτημα θέσαμε και στον Ρομπέρ, ο οποίος ήταν απλώς ευγενικός και αφού γέλασε είπε: "Προτάσεις υπάρχουν για μένα, από τη στιγμή που έμεινα ελεύθερος από τον Πανθρακικό. Είχα δύο πολύ καλές χρονιές στην Ελλάδα και θέλω να μείνω εδώ. Έχω πρόταση και από τον Άρη. Θεωρώ, όμως, ότι η καλύτερη πρόταση είναι του ΠΑΟΚ και το θέμα θα κλείσει θετικά διότι κι εγώ προτιμώ να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με υψηλούς στόχους και θα μου δώσει την ευκαιρία να παίξω και στην Ευρώπη...", επισήμανε.
Ο Ρομπέρ είχε παίξει αντίπαλος με τον Λάζλο Μπόλονι στο γαλλικό πρωτάθλημα. "Έκλεισε στον ΠΑΟΚ;", μας ρώτησε. "Είναι καλός προπονητής. Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του, αλλά έχω παίξει αντίπαλος με δικές του ομάδες στη Γαλλία", τόνισε. Μάλλον ήρθε η ώρα να συνεργαστούν πλέον στον ΠΑΟΚ... Γέλασε πάλι όταν του το είπαμε. "Περιμένω...", είπε στα ελληνικά που έχει αρχίσει να μαθαίνει στα δύο χρόνια στη χώρα μας. Στον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να τα βελτιώσει ακόμη περισσότερο...

paokmania.gr

YΓ ..... έπρεπε να τον είχαμε δέσει με 5ετές συμβόλαιο και να βγάζαμε κανένα φράγκο

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 1:55 pm

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Robert3s

Σίριαλ στην Θεσσαλονίκη ο Ρομπέρ

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 1:57 pm

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Belek

αν γίνει η κίνηση ..... ο Μπέλεκ μπορεί να μας φέρει κι άλλα φράγκα ...... στα ταμεία της Κομοτηνής

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 3:01 pm

ας θυμηθούμε μια γκολάρα του Ρομπέρ που βραβεύτηκε κιόλας ..... η γκολάρα στην αρχή

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 6:44 pm

Σενάρια για Μπαϊκαρά

Σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, τώρα μαζί με τα σενάρια περί πώλησης του Πανθρακικού σε τούρκικες εταιρείες, υπάρχουν και σενάρια περί έλευσης στην Κομοτηνή Τούρκων παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτράθλημα. Το όνομα του Ντενίζ Μπαϊκαρά κυκλοφόρησε στην ακριτική πόλη, με τον κόσμο να περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο Δ.Σ. του Πανθρακικού, η υπόθεση αυτή θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην έξοδο Κουτσόπουλος και Ανδριόλας

Την ίδια στιγμή ο Σάββας Παντελίδης συνεχίζει υπομονετικά την προετοιμασία των παικτών του, με τις προπονήσεις να μη σταματάνε καθόλου. Και μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα διεξαχθούν αγώνες μπαράζ, το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι την άλλη εβδομάδα οι δύο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Κουτσόπουλος και Ανδριόλας θα αποχωρήσουν.

contra.gr

YΓ .... πολύ μας διαβάζουν από το contra ..... μόνο εγώ την έγραψα την παπαρια για τον Μπαϊκαρά
ΥΓ ... ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ εχεις τεραστια αγωνία αν έρθει ο Μπαϊκαρά .... σε βλέπω να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 7:35 pm

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Karvouna

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 09 Ιουν 2011, 7:38 pm

είσαι άπαιχτος lol! ...... un-peht-able

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011, 8:29 am

Η πρώτη εισήγηση του Λάζλο Μπόλονι αφορά την απόκτηση του Μπερτράν Ρομπέρ. Τον 27χρονο αριστεροπόδαρο μέσο τον γνωρίζει καλά από τη Γαλλία και είπε το «ναι» για να αποκτηθεί. Ο Γάλλος άσος προέρχεται από μία καλή σεζόν στη Football League, όπου είχε 28 συμμετοχές και 8 γκολ με τον Πανθρακικό. Η οριστική απάντησή του στην πρόταση του ΠΑΟΚ αναμένεται μέσα στο προσεχές δεκαήμερο.

sport-fm

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011, 8:37 am

Ως ένα πολύ καλό εργαλείο στα χέρια του προπονητή του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του «Δικέφαλου», Μπερτράντ Ρομπέρ, ο συμπαίκτης του στον Πανθρακικό, Σταύρος Βαγγελόπουλος.
Ο έμπειρος αμυντικός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό, «Sport 103fm», εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Γάλλος θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Super League, αποκαλύπτοντας πως το χαμόγελο του Ρομπέρ στις προπονήσεις, προδίδει πως βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
«Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι κανένας δεν έχει να πει κάτι κακό γι΄ αυτόν τον παίκτη. Αν πάει στον ΠΑΟΚ, θα είναι ένα πολύ καλό εργαλείο στα χέρια του προπονητή. Είναι μεσοεπιθετικός αριστεροπόδαρος, ενώ μπορεί να παίξει κι αμυντικά (με δουλειά του προπονητή) ως μπακ χαφ. Αν θέλουν να αποδώσει άμεσα, πρέπει να παίξει χαφ και πιο μπροστά. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξει πιο περισσότερα καλά στοιχεία στη Σούπερ Λίγκα, από ότι στην κατώτερη κατηγορία που αγωνίστηκε φέτος», τόνισε αρχικά ο Βαγγελόπουλος για να καταλήξει σχετικά με όσα τους έχει πει ο Ρομπέρ για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ χαρούμενος. Δε μας έχει μιλήσει γι΄ αυτό το θέμα, αλλά από το γέλιο του φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του. Όσο απαιτητικοί κι αν στον ΠΑΟΚ, ο Ρομπέρ έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο στη Γαλλία και θα εγκλιματιστεί γρήγορα»

onsports.gr

YΓ ...... τώρα αυτό πως να το ερμηνεύσω που όλοι οι παίκτες μιλάνε για τον Ρομπέρ .... έγιναν μάνατζερ ???...... δεν νομίζω ...... ΚΕΡΑΣΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡ μόλις πάρει την μεταγραφή ....... η φάση είναι, όπως εξομολογείται ο Βαγγελόπουλος, ότι δεν τους έχει πει τίποτα ο Ρομπέρ

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011, 8:43 am

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 92f6be950b549588d37c744f50c35cc9_L

Ο Μπερτράν Ρομπέρ με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι του έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ.
Ο Γάλλος μέσος του Πανθρακικού μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και υποστήριξε ότι οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο με το «δικέφαλο του Βορρά».
«Εδώ και λίγες μέρες μιλάω με τον ΠΑΟΚ σε καθημερινή βάση. Έχω επίσημη πρόταση στα χέρια μου και αυτό είναι κάτι πολύ τιμητικό για μένα, αφού το να σε θέλει μία τόσο μεγάλη ομάδα δείχνει ότι ανταμείβεται η δουλειά μου. Ακόμα δεν θέλω να πω τίποτα, ξέρω όμως ποιο είναι το καλύτερο για μένα και έχω πάρει την απόφασή μου», ήταν τα λόγια του Ρομπέρ.

onsports.gr

YΓ..... Μπερτράν .... χαιρετίσματα στον Σακελλαρίου
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011, 10:18 am

karafatme έγραψε:
ι ]

.. Μπερτράν .... χαιρετίσματα στον Σακελλαρίου

τα έδωσε χθες στο ...θέατρο.
Bulldog63
Bulldog63
Moderator-Αντιπρόεδρος
Moderator-Αντιπρόεδρος

Αριθμός μηνυμάτων : 989

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011, 9:08 pm

Στο καλο Ρομπερ καλη επιτυχια στον Μπαοκ και αν σε βγαλει ο δρομος σου ποτε ξανα κατα εδω....σε περιμενουμε γιατι ησουν ο μονος που μας εκανε να αισθανομαστε οτι υπαρχουμε εκει στην ριμαδα την εξεδρα.
Bulldog63
Bulldog63
Moderator-Αντιπρόεδρος
Moderator-Αντιπρόεδρος

Αριθμός μηνυμάτων : 989

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011, 9:11 pm

Αμα φυγει και ο ΚΟΥΤΣΟ μαυρη μαρμαγκα που μας εφαγε.

Κρατηστε τον ΚΟΥΤΣΟ.
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011   ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011 - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011, 10:19 pm

Μη χαλιέσε βρε αντιπρόεδρε.
Αν φύγει ο κουτσός θα πάρουμε τον κουφό.
Στο κάτω κάτω έτσι όπως πάνε τα πράγματα……
Του χρόνου όποιος έχει πλήρη φάκελο, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, και πληρωμένους παίχτες ………
Θα πάει κατευθείαν για ………..Ευρώπη….
lol!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Μεταγραφική καλοκαίρι 2013
» Μεταγραφική περίοδος καλοκαίρι 2012
» Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011
» 9η αγωνιστική 2011-12
» ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ Ιανουάριου 2012
Σελίδα 4 από 33Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: Προηγούμενες αγωνιστικές περίοδοι Πανθρακικού :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Football Leugue 2011-2012-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις