Μας βγηκε η ψυχη για να κερδισουμε μια ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ομαδα βεβαια,αλλα αυτο δεν εχει σημασια.
Σημασια εχει το τριποντο,το οποιο μας βαζει στην ογδοη θεση,που υπο προυποθεσεις,μπορει να οδηγησει στα πλει-οφς.
Ο δρομος για αυτα πλεον,περναει απο ακομα ενα χωραφι.
Αυτο του Ευοσμου.
Υ.Γ: Τοσο διαλυμενους,δεν τους περιμενα...
Υ.Γ 2: Με τον "σχολιαστη" μην ασχολειστε. Πριν λιγο καιρο τον ειχαν βαλει να περιγραψει το Σαλκε-Βαλενθια για το τσου-λου και τον ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ Ραουλ,τον ελεγε Γκονζαλες...
πολύ προσεκτικός πάντως και στις δηλώσεις του ο μάστορας ...... του βγάζω το καπέλο ακόμη μια φορά ..... χωρίς να πιασουμε απόδοση φοβερή ,,,ΝΙΚΗΣΑΜΕ ...... αυτός είναι προπονητής Β΄Εθνικής ...γι αυτό τον θέλει η ΑΕΛ
..αν και το ποδοσφαιρο που παιξαμε σημερα λεγεται με μια λεξη τσαρουχι,το αποτελεσμα το πηραμε....και αυτο κρατανε ολοι στο τελος....παμε για το αλλο τριποντο σε δυο βδομαδες,αφου για μας,η "ανασταση" εγινε απο σημερα......
Παντελίδης (ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ) «Κακό ματς λόγω κακού αγωνιστικού χώρου, όμως εκμεταλλευτήκαμε τα δύο γρήγορα γκολ. Ο Εθνικός λόγω των δελτίων και των απουσιών που έχει, δεν έχει λύσεις στην επίθεση, όμως μπορούσε ο να πάρει την ισοπαλία, αλλά σε αυτό το γήπεδο που δεν είναι για τον Εθνικό, δεν γινόταν να παιχτεί παιχνίδι. Επειδή ήμουνα στον Εθνικό, του εύχομαι να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματά του».
Παντέλης (Εθνικός Π.) «Αυτή η ομάδα είναι άρρωστη και στα επόμενα ματς που έρχονται θα παίζουμε με 14 παίκτες. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος και αυτό τους καθιστά ήρωες». Ενώ για τον διαιτητή της αναμέτρησης ανέφερε: «Θέλω να κάνω μια αναφορά στον διαιτητή. Σφύριζε ότι ήθελε. Αλλά η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι καθαρά δική μας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να παλέψουμε».
όπως και να είναι θα δούμε άλλες 3 φορές την ομάδα μας στα πλέι ανέβα ...εξαντλώντας τις πιθανότητές μας για άνοδο ..... κάτσε πρώτα να χάσουν την αδειοδότηση αυτοί που πρέπει να την χάσουν και μετά βλέπουμε
εν τω μεταξύ δουλέψαμε για την Καρδίτσα ...που ελπίζει για τα πλέι πέσε ...... μείωσε στους 3 πόντους την διαφορά με τον Εθνικό ...πρέπει να το πανηγύρισαν κι αυτοί μαζί μας
προτιμώ να πέσει ομάδα του λεκανοπεδίου παρά η Καρδίτσα ..... να έχει να κάνει πολλά τοπικά ντερμπι και η ΑΕΛ του χρόνου ..... αν δεν ανεβούμε εμείς τότε θέλω να ανεβούν τα Τρίκαλα
...θα ηθελα να ξερω,αν μπορει να μου πει καποιος,που θα... ανεβουμε εμεις ? (που αραγε ....)
...και ειμαστε και γαλαντομοι,που αν δεν ανεβουμε εμεις(που αραγε...) δινουμε την θεση μας στα Τρικαλα.....εγκρατεια μπρε,εγκρατεια......εξ αλλου με την ομαδα που εχουμε,δεν ειναι να το κουναμε απο την Κομοτηνη,παραπανω απο 4χλμ...οσα κανουμε να παμε στο προπονητικο.....
προτιμώ να πέσει ομάδα του λεκανοπεδίου παρά η Καρδίτσα ..... να έχει να κάνει πολλά τοπικά ντερμπι και η ΑΕΛ του χρόνου ..... αν δεν ανεβούμε εμείς τότε θέλω να ανεβούν τα Τρίκαλα
αν δεν ανεβούμε θέλω να ανεβούν τα τρίκαλα είμαι ξεκάθαρος σε αυτό δεν με νοιάζει ποια ομάδα θα πάει στη γ δεν γουστάρω τους αθηναίους αλλα δεν γουστάρω και την καρδίτσα αν μου έλεγες να διαλέξω θα σου έλεγα να παει στην γ η καρδίτσα
πρώτον: μη γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, θα φας ban ξεγυρισμένο. δεύτερον: πώς εκφράζεσαι έτσι για την αδελφή ομάδα της Καρδίτσας? Δεν το περίμενα από εσένα αυτό... Με απογοήτευσες...
πρώτον: μη γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, θα φας ban ξεγυρισμένο. δεύτερον: πώς εκφράζεσαι έτσι για την αδελφή ομάδα της Καρδίτσας? Δεν το περίμενα από εσένα αυτό... Με απογοήτευσες...