|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 1:57 pm | |
| σιδεροκέφαλος ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ..... ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ......
ΥΓ .... θα ήθελα να εποικοδομήσει καλές σχέσεις με τους ξένους μας πρώτα απ΄'όλα |
|
| |
Ricardo
Αριθμός μηνυμάτων : 48
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 2:05 pm | |
| - karafatme έγραψε:
ΥΓ .... έτσι τα βγάζουμε συνήθως ...δεν κάνουμε τσιγγουνιές RICARDO Sorry, έχεις δίκιο, σαν παλιός οφείλεις να μάθεις στον νέο... 30 ποσταρίσματα έχω... τι να μάθω πρώτα? |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 2:06 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 2:24 pm | |
| φωτο από τα νιάτα του στην Προοδευτική ..... αειθαλής θα έλεγα |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 2:29 pm | |
| Ρε τι νιατα....μας δουλευεις....πιο φρεσκαδουρα ειναι με το κρανος..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 2:39 pm | |
| Ο 46χρονος τεχνικός πιάνει άμεσα δουλειά στους «πράσινους» αφού συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής.
Ο Σάββας Παντελίδης, που βρισκόταν από την Τρίτη στην πόλη της Θράκης, συναντήθηκε εκ νέου με τους διοικούντες το πρωί της Τετάρτης, με συνέπεια να λυθούν οι όποιες διαφορές υπήρχαν και οι δυο πλευρές να δώσουν τελικά τα χέρια. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 3:03 pm | |
| ρε ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ .... έχει καμιά σχέση με τον γνωστό ξενοδόχο της Πτολεμαΐδας ο νέος κόουτς??? |
|
| |
ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 3:06 pm | |
| Μόνο να μη βλέπω εκείνο το κατακαημένο υφάκι του στυλ "εγκώ το καημένο ντεν τα φάω;" που είχε ο Φερρέρα. Καλή επιτυχία και θα δούμε το "έργα και ημέρες" του και αυτού. Ευχή τα έργα να είναι καλά και οι ημέρες πολλές (αφού σε ημέρες έχουμε φτάσει να μετράμε την παραμονή των προπονητών). Αλήθεια, γιατί δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση για πόσο καιρό έχει κλείσει το συμβόλαιο του;
Φιλικά Χρήστος |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 3:31 pm | |
| Αν τον πηραν απο τωρα για του χρονου,εκαναν μεγα λαθος.
Αν τον πηραν για εφτα ματσακια,πολυ σωστα επραξαν.
Παντα η αλλαγη προπονητη δινει ενα "ηλεκτροσοκ" στις ομαδες,που συνηθως κραταει τεσσερις με πεντε αγωνιστικες.
Οσες περιπου απομενουν για τη ληξη του πρωταθληματος δηλαδη.
Με το Ζοραν,δε θα το ειχαμε αυτο.
Καλη επιτυχια κι απο μενα λοιπον κι οπως ειπαμε...
Απο το Μαιο και μετα καλη συνεχεια να 'χει στην οποια επομενη ομαδα του. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 3:54 pm | |
| πάω στοίχημα ότι ο SPQR έχει το συμβόλαιο με fax στα χέρια του .... για να του εύχεται καλή συνέχεια στην επόμενη ομάδα του από τον Μάιο |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 4:13 pm | |
| Δεν εχω κανενα συμβολαιο στα χερια μου.
Ουτε και εσωτερικη πληροφορηση εχω.
Απλως λεω,οτι και η κοινη λογικη.
Ο Σαββας ειναι καλος για εφτα ματσακια,λογω του φαινομενου που περιεγραψα στο προηγουμενο post.
Και παντως,ειναι προτιμοτερος απο τον Σερβο.
Αν ομως κανουν το λαθος να του εμπιστευτουν την ομαδα για τη νεα χρονια (να κανει μεταγραφες και ΚΥΡΙΩΣ προετοιμασια...) τοτε με το τελος της επομενης περιοδου,η ομαδα θα υποβιβαστει στην παρακατω κατηγορια.
Οποιος και να τον αντικαταστησει μεσουσης της περιοδου.
Απλα πραγματα.
Η επιλογη,ειναι δικη μας. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 4:28 pm | |
| συμφωνώ για την επιλογή Ζόραν ή Σάββας ..... και τράβηξαν Σάββας ......
οι απόψεις μου για προπονητές επαγγελματίες και επαγγελματίες εμπειροτέχνες γνωστές |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 4:53 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- συμφωνώ για την επιλογή Ζόραν ή Σάββας ..... και τράβηξαν Σάββας ......
οι απόψεις μου για προπονητές επαγγελματίες και επαγγελματίες εμπειροτέχνες γνωστές Δεν συμφωνώ, αλλά και τί έγινε ; Ο Παντελίδης θέλει 2-3 αγώνες να μάθει την ομάδα. Ποιός θα του τη δείξει ο Ζόραν; Θα μεταφερω μόνο μια φράση που άκουσα χθές βράδυ. Τρώμε τη σάρκα μας. Για άλλη μιά φορά δείξαμε το πόσο εύκολα αλάζουμε γνώμη. Κρίμα, γιατί ο σέρβος ήταν ο μόνος που μπορούσε να δέσει τα αποδυτήρια. Θα βάψει αυγά ο Σάββας ; Προσωπικά αμφιβάλλω, και φοβάμαι ότι θα είναι ....αργά για δάκρυα. |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 5:12 pm | |
| Οπως ειπατε ολοι καλη επιτυχια στον Σαββα και απο το μαιο καλη συνεχεια στην νεα του ομαδα...και αν θελει ας παρει και τον ζοραν μαζι με τον ζαετς. |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 5:17 pm | |
| Kαι το μασαλι ο ζοραν ειναι καταλληλος και τετοια δεν το τρωω με την καμια το λενε επειδη τον ξερουνε και λοιπα...δεν ειναι ετοιμος να αναλαβει ομαδα και με τετοια πιεση μαλιστα θα τα κανει αποσκ@τ@.
Ωρες ωρες θα μας κανουν να πιστεψουμε οτι εχουμε τον ρεχαγκελ στον παγκο μας και δεν το ξερουμε.
Και αμα τον χαλασε αυτο που εγινε την εξοδο την ξερει...και αμα δεν την βρισκει να τον βοηθησουμε εμεις αλλα πακετο μαζι του θα βαλουμε στις αποσκευες και τον ζαετς. |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 7:53 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- ρε ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΕ .... έχει καμιά σχέση με τον γνωστό ξενοδόχο της Πτολεμαΐδας ο νέος κόουτς???
Oι Παντελιδηδες εδω ειναι ποντιοι....ο ενας λεγεται και Σαββας....Οταν τον δω θα τον ρωτησω.... ΥΓ.Στο εν τω μεταξυ υπαρχει και συγγενεια εξ αγχιστειας με τους παντελιδηδες εδω.... Ρε λετε να μαστε συμπεθερια με τον ΜΑΣΤΟΡΑ....? |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 9:47 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
Ο Παντελίδης θέλει 2-3 αγώνες να μάθει την ομάδα. Ποιός θα του τη δείξει ο Ζόραν; Θα μεταφερω μόνο μια φράση που άκουσα χθές βράδυ. Τρώμε τη σάρκα μας. Για άλλη μιά φορά δείξαμε το πόσο εύκολα αλάζουμε γνώμη. Κρίμα, γιατί ο σέρβος ήταν ο μόνος που μπορούσε να δέσει τα αποδυτήρια. Θα βάψει αυγά ο Σάββας ; Προσωπικά αμφιβάλλω, και φοβάμαι ότι θα είναι ....αργά για δάκρυα. Το μονο που θελουμε απο τον Σαββα,ειναι να δωσει στην ομαδα αυτη την ψυχολογικη ωθηση που συνηθως παρατηρειται ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,οταν αλλαζει ο προπονητης. Κραταει τεσσερις με πεντε αγωνιστικες,οι οποιες στην περιπτωση μας,ειναι αρκετες. Ουτε την ομαδα θελουμε να μαθει,ουτε τιποτα. Καναν-δυο παικτες ανασταλτικους παραπανω να βαλει,φτανει. Το οτι υπαρχει προβλημα στην αμυνα,δε χρειαζεται κανενας Στοινοβιτς για να του το πει. Μπορει να του το πει μεχρι και η πορτα των αποδυτηριων αν θελει. Υπο αυτην την εννοια,συμφωνω με την επιλογη των διοικουντων. Αρκει να ειναι μονο για φετος και οχι για του χρονου. Διοτι για να ξεκινησει τη χρονια,δεν κανει. Φρεσκος αερας,μαζι με λιγο πιο ορθολογικες επιλογες στην ενδεκαδα και μπορει να σωθει η παρτιδα. Ο Σερβος κατα την αποψη μου,δε θα μπορουσε να κανει ουτε αυτα. Διοτι δεν ειναι νεος στην ομαδα οσον αφορα το πρωτο σκελος,ενω τα δειγματα γραφης του στο χειρισμο του εμψυχου υλικου ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ,οσον αφορα το δευτερο. Εμεις θα ημασταν μαζι του,αλλα... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 10:00 pm | |
| Eυχομαι από την καρδιά μου να γίνουν όλα όπως τα λές. Εχω τις επιφυλάξεις μου, όπως και αρκετοί από την .....οικογένεια του Πανθρακικού. Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα.Η λήψη των αποφάσεων ανήκει εξ ολοκλήρου στη διοίκηση της ομάδας και στους μετόχους, οι οποίοι στο τέλος θα δικαιωθούν ή θα υποστούν τις συνέπειες. Είμαστε πανω από όλα Πανθρακικοί , και απριόρι θεωρούμε πως ότι γίνεται, γίνεται για το καλό της ομάδας της πόλης μας. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 10:05 pm | |
| Και γω το ευχομαι αρχηγε μου.
Δε λεω οτι σιγουρα θα πανε ετσι τα πραγματα.
ΕΥΧΟΜΑΙ να πανε ετσι...
Τι αλλο να πω,δεν ξερω. |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 11:08 pm | |
| Mε τι καρδιά,
με τι πνοή,
τι πόθους και τι πάθος,
πήραμε τη ζωή μας· λάθος!
κι αλλάξαμε ζωή.
Αυτούς τους στίχους θα ήθελα να αφιερώσω στην ομάδα που μας ανέβασε κάποτε στην SL.
Αν σήμερα έπρεπε να φύγουν όλοι οι παίχτες της ομάδας,
και μου έδιναν την δυνατότητα να κρατήσω μόνο έναν,
θα διάλεγα τον Γιάννη Κανωτίδη
Είναι ο μόνος που μου θυμίζει, Πανθρακικό.
Είναι γεννημένος το 1979 και σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος παίχτης από το ρόστερ. Έχει όμως το στοιχείο που λείπει από το 95% των παιχτών.
Έχει ΨΥΧΗ και ΑΓΑΠΗ γα τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.
Το να επικαλεστούμε σήμερα τη φανέλα και το μέταλλο της ομάδα, ενδεχομένους σε μερικούς από τους παίχτες μας να προκαλέσει ακόμη και γέλιο
Δεν υπάρχουμε πουθενά.
Δεν υπάρχει υπευθυνότητα, ούτε αλληλεγγύη, ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του, το εγώ του, το συμβόλαιό του.
O Πανθρακικός αποτελεί πια πέρασμα του κάθε μισθοφόρου που στην πρώτη ευκαιρία θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Δεν μπορούνε να κάνουμε τίποτα συνολικά, γι΄ αυτό είμαστε εδώ που είμαστε.
Μοναδική εξαίρεση ο Γιώργος Ζησόπουλος. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 11:19 pm | |
| Θα το παλεψουμε ομως.
Ακομα κι ετσι,θα το παλεψουμε.
Τουλαχιστον,αυτα τα 547 εισιτηρια με το Διαγορα,θα ειναι εκει.
Εχουμε αλλα δεν ξερω γω ποσα χρονια ακομα που θα ειμαστε στην κατηγορια μας.
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΤΕΛΟΣ |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τετ 23 Μαρ 2011, 11:21 pm | |
| Εγώ θα κραταγα Τζιωρτζόπουλο, και Αρσενίεβιτς |
|
| |
andia